Hitman 6

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Hitman 3 – A fejlesztők megnyugtattak mindenkit: senkinek sem kell kétszer fizetnie a korábbi tartalmakért"

HITMAN 3 AZ ELSŐ 5 PERC

Hitman 3 Gameplay

Ingyenes az első hitman 2016-os.
Csak legyen, aki bevállalja, mert nagy kár lenne érte.
grebber
Nincs bajban. Csak a javára válhat ha eladják ...

Next PC upgrade: 2022

Shep
Az olcsót úgy érted, hogy feltörték? .DDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

itt most féláron van a complete first seaon Link 7200 Ft.- hátha valakit érdekel...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

sziasztok ma olvastam a dobozos verzio állitlag nem 31 én jeleni meg ha nem csuszik!
Shep
Nem igazán, ugyanaz a séma maradt, az amerikai helyszín jó lett, sőt talán a legjobb de igazából nem fejlődött a játék sehova.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JaSoN HuNTeR
jelentem, nagy hitman fan vagyok de itt elszakadt cérna, a kérdésem az lenne hogy azóta jobb lett?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok. A magyarosításhoz kellene a 1.0.447 dlc, nem tudja valaki hol lehet letölteni?
Krisztiam
most akkor jó vagy nem? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Shep
Hát az új epizód is jó lett, ezzel is el lehet lenni jó pár órát.

Shep
Hát én tök jól elvagyok vele, minden percét élvezem ,szerintem megéri az árát és látszik ,hogy foglalkoznak vele.

JaSoN HuNTeR
Nem ajánlom senkinek ezt nem is értem hogy lehetett így elbaszni.... Vissza is kérem a pénzem.

Megvan az összes eddig megjelent pálya, de az a vicc hogy Absolutionnak jobb a grafikája és a fizikája mint ennek a Hitman 2016nak, pedig már az se volt olyan jó mint a régi Hitmanek, de legalább szépen ki volt dolgozva és szórakoztató volt...
Ja és igen ami még nagyon felidegesít hogy nem értem hogy miért akad olyan ronda grafikája van hogy az már pofátlanság hogy 2016ban egy ilyent kiadnak és még akad,bugol,ronda stb.

Olyan mint valami szar alpha kiadás, egy forintot se ér, nehogy megvegyétek, még ha lenne torrenten akkor is sajnálnám rá az áramot.

ui: ja azt elfelejtettem leírni hogy csak úgy néha random összeomlik a játék, a Windows újratelepítése nem segít.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.31. 19:25:13

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Hát pedig, pont Párizstól indul be 😊 Na de ennyi, nem a te játékod kész.

JaSoN HuNTeR
1 eurot nem adok még egyszer ezért... Elején tetszett de aztán eljutottam párizsig....

Shep
Hát ez egy Hitman játék, nem tudom mire számítottál, egyébként Sapienza kb 2x akkora, mint Párizs és sokkal több a lehetőség.

Nem.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

JaSoN HuNTeR
Tapasztalt valaki hasonlót a játék folyamán hogy csak fogja magát és kilép? PC
Párizs

Kezdem megbánni a megvételét, bénácska a játék, kis költségvetésű.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.10. 19:53:50

JaSoN HuNTeR

Jó játék ez csak még szokni kell <#eljen><#violent>

grebber
Szerinted igen.
Szerintem meg amit leírtál az most is ugyanúgy igaz. Hogy aki csak a küldiket akarja lenyomni akkor ugyanúgy lenyomja azt leszarja. Ha 2 naponta jön 1 pálya ha nem!

Next PC upgrade: 2022

Szerintem jó dolog hogy epizodikusan jönnek a pályák. Ha nem így lenne, akkor egy csomóan kipörgetnék az egészet 8 óra alatt, felfedezetlenül hagyva a pályákat és mellékküldetéseket, játékvariációkat. Mert mindenki csak a főküldetésre koncentrálna, így hiába vannak megépítve a kidolgozott map-ek, kinyírná a 2-3 célpontot aztán jöjjön a következő pálya. Így pedig már 30-40 óra is van egyetlen egy pályában.
Shep
Már megjelent az első epizód.

sajnos nem,csak nintendo64-re...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ez a játék megjelenik PC-re?
Shep
Beteg. 😄

Nekem is bejön a játék, kár, hogy csak egy pálya van ahol lehet játszadozni, de az legalább nagy. Próbáltam poénosra venni a dolgot, és megnéztem, hogy porral oltóval végig lehet-e gyilkolni a pályát... és igen 😄 valahogy így sikerült:

Shep
Hát az a helyzet, hogy a hibái, bugjai és a gyenge, story, grafika ellenére is bejön nekem a játék, van benne sok olyan apróság ami dob az élményen. Pl. ha észreveszi egy civil, hogy leütsz valakit, akkor egyből rohan a biztonságiakhoz és személyleírást ad rólad. Fegyvereket be lehet pakolni pl a kukába és így a motozásnál nem találják meg nálad. Vannak persze bénaságok is de hát ez mégiscsak egy játék, nem kell ,hogy teljesen élethű legyen. Úgyhogy én erősen gondolkodom a többi epizód megvásárlásán.

soo277
Most nem konkrétan a Hitman ra gondoltam

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Shep
Azért a hangulat megvan, azt nagyon eltalálták, szóval nem rossz ez csak ez az epizodikusság azért nem az igazi, valamint elég kevésnek tűnik az eddigiek alapján az a 6 helyszín.

Krisztiam
szerintem elcseszték a játékot már azzal, hogy így feldarabolják

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Shep
És akkor mi van? A játék nem lesz más tőle 😄

soo277
Na látod ezért váltottam Xbox1 re<#nyes>

Shep
A fények lehet hogy szebbek, de sokkal kevesebb az objekt a pályákon, gyengébb a textúra minőség, ráadásul limitálva is van, 2 gigás kártyán nem engedi csak low-ra, 3 gigáson csak normál a highoz meg 4 gigás kell min. és még a high sem olyan, mint az Absolutionban.

soo277
Beleraknak +High fényeket,árnyékokat stb......(te meg ész nélkül bővited a vasad)ennyi

Shep
Az már csak a ráadás 😊 Tényleg nem értem amúgy, hogy ezt hogy gondolták, ok ,hogy jóval nagyobb a pálya de akkor sem indokolt ekkora butítás.

Oldal 1 / 3Következő →