Battlefield Hardline

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem se ment elsőre de miután kivettem az adblockerből után egyből ment.
TDC Geronimo
Én is chromeból indítottam. Első pár körben eléggé adta az assit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Akkor áruld már el a titkod, mert én akárhányszor telepítem, sosem látja.
Neten is rákerestem, nem volt megoldás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A játék elmegy, egyelőre még tolom, a Heist egyértelmű viszont ez a hotwire...Annyi hogy be kell ülni a kocsiba amik ki vannak jelölve és száguldozni kell azért jár pont...Hát nem tudom...
A hitreg hozza a szokásost....Néha 2-3 találattól fekszik akivel szembetalálkozom,néha 8-10 találat után is még fut az ellen....
Shotgunnal is valakit 1 méterről mellbe küldtem,se találat se semmi és meghaltam kb 1etlen lövéstől nem fejre...
Network smoothing 0-n a másik "patch" ON....
Hee? Chrome-ot használok BF4-nél is tökéletesen működött onnan,ebben is működik...
Az első pár percben engem eléggé elragadott, aztán ahogy kezdtem "megérteni" a játékot , egyre inkább átlagossá vált az érzés, kezdett beütni a szokásos "BF szindróma". Néha vicceskedik a hit regisztráció, továbbá szokás szerint megvan a játék OP fegyvere jelenleg - shotgun személyében - illetve számomra az animációk elég lassúnak hatnak, a célzásról meg a recoilról ne is beszéljünk. Normal modeban autorifle-t felejtsétek el, szinte haszontalan. 1 tár = 1 ember, erre van az említett shotgun, ami jóó messziről is elég szépet beléd tud sebezni... Mint említettem, maga a mozgás a játékban elég lassúnak hat, így a CQB nem igazán nyerte el a tetszésemet sajnos...Heist mód a Bank Job mapon volt a "tesztalanyom", a CQB kedvelőinek eléggé kedvező. Sok gránát, shotgun, stb. Elég nagy a fejetlenség, sokszor halnak az emberek, kommandózni nem nagyon lehet sajnos, elég kicsire sikeredett ebben a módban az a pálya.

Majd később még írok róla, de egyelőre ez a benyomásom.

Krisztiam
Vélemény a jàtékról? Én majd csak délután tudom kipróbálni

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Én évek ota nem játszottam, szar is vagyok XD . Valamrt a Fraps nem mutatja az fps számot az jó lenne tudni, mert feltettem ultrára XD
Srácok ps3-on még nem elérhető vagy csak énnem találom esetleg plussz kéne hozzá? a storeban csak pre order lehetőség van semmi install béta eh.
attiGT
Szar játék szar játékosokkal, nem csalódtam.

Fpocok
Az kurva jó, hogy arra a fegyverre és kiegre kültöm a pénzem, AMIRE AKAROM.

Fpocok
egy kör után:
+faszán fut
+körök között alig van szünet
+pályák gyorsan töltődnek

-kill cam közben nem lehet állítgatni.

mondjuk ez a böngészöből való inditás, kurva nagy hülyeség,
Fpocok
Hány éve is gond, hogy nem tudják megcsinálni, hogy chromeból induljon a netes rész? Hát basszák meg az anyjukat már.

Remélem el futm ajd türhetően.
Ami a kasztokat illeti, ott azért egy picit húzom a számat. Annak örülök hogy az Operator - tol elvették, ezt az ujra élesztőt, illetve hogy redukálták a használatát, de lehet hogy ezt dobni kellet volan a fenébe már az elején, rádobok egy kézi gránátot és vissza jön az életbe :S. , majd elválik. Viszont a Mechanic igen csak erősnek érzem, sokak kedvence is lett egyből, azt észrevettem, és nekem is szimpatizál, de akkor is picit erősnek érzem. , Több a variáció lehetőség vele, mint bármeik másik kasztal, és talán ezért érzem egy kicsit eggyenlőtlennek, igy a látottak alapján, de aztán kitudja, még pár óra, és személyesen is letesztelhetem. :)
TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/RV_rdW5-f34

Fpocok
Hours ahead of the Battlefield Hardline beta, Origin has published the game's minimum and recommended system requirements. They're a little more demanding than the Battlefield 4 specs: you can no longer run the game on a 32-bit version of Windows, and you'll need double the hard drive space, too.
While the minimum specs below will apply for the final build, EA warns those running 4GB of RAM or less that they may encounter issues with the beta, as optimisation has yet to be completed for lower-end PCs. You're advised to "close all other applications while playing the game".
The specs:
Recommended:
CPU: INTEL QUAD-CORE CPU, AMD SIX-CORE CPU
MEMORY: 8 GB RAM
GRAPHICS CARD: AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 760
GRAPHICS MEMORY: 3 GB
HARD DRIVE: 60 GB
DIRECTX 11
Minimum:
PROCESSOR: Athlon II/Phenom II 2.8 GHz, Intel Core i3/i5 2.4GHz
MEMORY: 4 GB RAM
GRAPHICS CARD: ATI Radeon HD 5770 (1 GB), NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
HARD DRIVE: 60 GB
DIRECTX 11

Fpocok
Conquestben 64.

TDC Geronimo
CQ large az 64es, a többi mód az 32, de szerintem 64 az sok. 32/48 lesz az ideális CQ largera is ahogy néztem mapot.

attiGT
Mennyi a max player szám? 64? Mert ezeken a kis mapokon a szar game módokkal elég pocsék lenne.

TDC Geronimo
Még 1 NAGYON jó videó infókkal, arról hogy mik változtak. Fanyalgóknak kifejezetten ajánlott így próba előtt.

http://www.youtube.com/embed/LoxN0JMH6Ws
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.02. 21:41:18

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/066U6a1QtJg

attiGT
Codnál is eljutottam addig a pontig, hogy nem vettem meg a legújabb részét, BF is sajna idáig jutott. A nagy BF veteránok éljenezik ezt a játékot, holott ennek köze nincs hozzá, szánalom, hogy idáig jutott a BF community, hogy egy ilyen szart megvesznek és elfogadnak full árért.
Utoljára szerkesztette: attiGT, 2015.02.02. 20:18:24

TDC Geronimo
Te ezt szerintem a bad company 2 óta minden BFnél már leírod. Engedd el...

De jó végre itt egy igazi BF játék.Ja nem,a EA és DICE és a többiek átmentek dedóba.
Bocsi de ez nem bírtam magamba tartani.Szerettem az igazi BF sorozatot és sajnos az már nem jön vissza.ezért nem is játszom már FPS játékokkal.
A BF4 is itt hever dobozosan bontatlanul,nincs erőm aktiválni mert tudom hogy egy csalódás lesz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
Indeed. Én nem tudom mit olvastam akkor :D

TDC Geronimo
Azt írtam nem? :p

Fpocok
reggel?

TDC Geronimo
Előtölthető originen. Holnap reggel 10kor unlockolódik azt írja

TDC Geronimo
7től lehet szedni ma és azt pletykálják, hogy holnap este 7től indul csak, de erre nem vennék mérget.

Egész jó kis érvet hozott fel a conquest-el kapcsolatban, mind a 3 uj mod egy igen pörgös játékmenetet vetít előe,.
Azt lehet tudni hogy a bete időre pontosan mikor indul majd ? Mert gondolom az hogy ha ma esetleg lekapjuk attol még nem lehet vele egyből játszani is , sajnos :(
TDC Geronimo
jó kis montage

http://www.youtube.com/embed/uwDw6bOi17c

Fpocok
Most hirtelen azt hittem, hogy már valami hacker videó :D

TDC Geronimo
HP/lőszer töltést is megoldották végre, ha nincs normális medic/support közelben. Pályákra ki vannak helyezve medicpackok/defib meg ammo lockerek, amiből lehet szedni cuccot meg ugye ha odamész medic mellé akkor is lehet 1 gombnyomással tőle venni.

Felgolos
Köszönöm az infót! <#awink>

scomcomputers
Csak este 7-től lehet előtölteni......
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Felgolos
Már lehet tölteni a beta klienst? Ha igen hol találom?

TDC Geronimo
2 videó Gamespottól, amit érdemes megnézni. Beszél mi minden lett más és jobb, mint korábbi BFekben. Mint mondtam azok az apró dolgok... Class balance, pályadesign, gun feedback stb stb.

http://www.youtube.com/embed/j3Vrj8TYrts

http://www.youtube.com/embed/ZYfXl62uk0A

Ezek alapján jónak tűnik (a hitreg is láthatóan jobb mint jelenleg a bf4-ben).
TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/vjPIBLbXM-E

Battlefield Hardline Beta 64 Player Conquest Gameplay - YouTubers Vs Game Devs

https://www.youtube.com/watch?v=kuy6d1EfXRk
TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/4Bl2xkZcKJM

http://www.youtube.com/embed/yBdsfwgjlYE

http://www.youtube.com/embed/25YIkgn9eZY
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.02. 15:09:15

TDC Geronimo
Esetleg próbálj ki egy destinyt, 12 játékos felsőhangon és visszasírod a BF szar netkódját. Érdekes ott nem hallani sírást emiatt pedig ott aztán lenne okuk rá.

TDC Geronimo
cod szintjét :DDD

AWbe is akkora hulladék az egész és ott negyed annyi játékos sincs mint BFbe úgyhogy hagyjuk már a codot...

scomcomputers
Ma már előtölthető:
"You can pre-load the beta on PC via Origin beginning Monday, February 2 at 10 AM PST."
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Ezek szerint vagy ti vagytok kivételezettek vagy az ismerőseim akikkel játszom meg én.
Mert bizony egy COD4-es warozás után a BF hitregje,netkódja egy szar még most is iszonyatosan szembetűnően mindannyiunk szerint.:)

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.02. 13:59:59
Smithwarden
Neked lehet szar.
Nekem + haveroknak már teljesen jó, pedig nem nagyunk full láma szinten.
Talán néha 1-2 szerveren furcsán adja / nem adja, de 10-ből 9-szer, bárhova csatlakozunk, akkor már semmi gondunk a netkóddal.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Rengeteget javult tény. De még mindig egy szar. Egy lutri közelharcban hogy te döglesz vagy az ellenfél. Még mindig benne van még 50-es pinggel is az, hogy nem ugyan az történik a két gépen. Te lősz meghalsz. Az ellenfél csak annyit látott hogy rádlőtt meghaltál,nála nem is lőttél.
Még mindig előfordul hogy tárazol valakire és nem ad találatot pár pillanatig érthetetlen módon.
1.0-nak a mai napig nem nevezném. Főként amíg legalább a COD szintjét nem képes hozni...Fényévekre van attól a netkód és a hitreg,pedig ott is jócskán lebutult a COD4 (és elődei) óta...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.02. 13:52:51
Smithwarden
A netkód rengeteget javult BF4-ben az utóbbi 3/4 évben, amióta a DICE LA-t ráállították a CTE-s patchelésre.
Ezek a srácok már tényleg melóztak rendesen és végre kommunikáltak is a közösséggel a CTE fórumon.
Múlt év szeptember körül kijött egy nagyobb patch, aminél a netkódot sikerült egész jól összekapalálniuk és optimalizálniuk.
Késés van benne persze, de szerintem már csak minimális és teljesen elfogadható.
Kb ettől az időponttól lehet nevezni a BF4-et 1.0-ás verziónak. <#whatever>
Így kellett volna kiadniuk az elején, de csak alfa / beta szinten lévő bughalmazt kaptunk a startra sajnos.

A DICE LA és a Visceral elvileg összedolgozott a Hardline-nál, tehát remélhetőleg nem lesz gázos a netkód és egyebek.
De én biztosan nem akarok előre semmit jósolni. Hiszem majd ha látom.
Az első beta ősszel engem több szempontból sem győzött meg (főleg, hogy teljesen árát érdemes kifizetni érte!), de azóta úgy néz ki, hogy elég sokat melóztak a játékon.
Holnap kiderül.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.02. 13:51:30

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Trailerbe majd összevágnak neked akkor fél perc gyaloglást, 15 sec kempelést meg 30 sec rubberbanding lagot és akkor megpróbálják neked ezzel eladni. Jeez...