Battlefield Hardline
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Neten is rákerestem, nem volt megoldás.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A hitreg hozza a szokásost....Néha 2-3 találattól fekszik akivel szembetalálkozom,néha 8-10 találat után is még fut az ellen....
Shotgunnal is valakit 1 méterről mellbe küldtem,se találat se semmi és meghaltam kb 1etlen lövéstől nem fejre...
Network smoothing 0-n a másik "patch" ON....
Majd később még írok róla, de egyelőre ez a benyomásom.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
+faszán fut
+körök között alig van szünet
+pályák gyorsan töltődnek
-kill cam közben nem lehet állítgatni.
Ami a kasztokat illeti, ott azért egy picit húzom a számat. Annak örülök hogy az Operator - tol elvették, ezt az ujra élesztőt, illetve hogy redukálták a használatát, de lehet hogy ezt dobni kellet volan a fenébe már az elején, rádobok egy kézi gránátot és vissza jön az életbe :S. , majd elválik. Viszont a Mechanic igen csak erősnek érzem, sokak kedvence is lett egyből, azt észrevettem, és nekem is szimpatizál, de akkor is picit erősnek érzem. , Több a variáció lehetőség vele, mint bármeik másik kasztal, és talán ezért érzem egy kicsit eggyenlőtlennek, igy a látottak alapján, de aztán kitudja, még pár óra, és személyesen is letesztelhetem. :)
While the minimum specs below will apply for the final build, EA warns those running 4GB of RAM or less that they may encounter issues with the beta, as optimisation has yet to be completed for lower-end PCs. You're advised to "close all other applications while playing the game".
The specs:
Recommended:
CPU: INTEL QUAD-CORE CPU, AMD SIX-CORE CPU
MEMORY: 8 GB RAM
GRAPHICS CARD: AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 760
GRAPHICS MEMORY: 3 GB
HARD DRIVE: 60 GB
DIRECTX 11
Minimum:
PROCESSOR: Athlon II/Phenom II 2.8 GHz, Intel Core i3/i5 2.4GHz
MEMORY: 4 GB RAM
GRAPHICS CARD: ATI Radeon HD 5770 (1 GB), NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
HARD DRIVE: 60 GB
DIRECTX 11
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.02. 21:41:18
Utoljára szerkesztette: attiGT, 2015.02.02. 20:18:24
Bocsi de ez nem bírtam magamba tartani.Szerettem az igazi BF sorozatot és sajnos az már nem jön vissza.ezért nem is játszom már FPS játékokkal.
A BF4 is itt hever dobozosan bontatlanul,nincs erőm aktiválni mert tudom hogy egy csalódás lesz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azt lehet tudni hogy a bete időre pontosan mikor indul majd ? Mert gondolom az hogy ha ma esetleg lekapjuk attol még nem lehet vele egyből játszani is , sajnos :(
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
https://www.youtube.com/watch?v=kuy6d1EfXRk
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.02. 15:09:15
AWbe is akkora hulladék az egész és ott negyed annyi játékos sincs mint BFbe úgyhogy hagyjuk már a codot...
"You can pre-load the beta on PC via Origin beginning Monday, February 2 at 10 AM PST."
<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Mert bizony egy COD4-es warozás után a BF hitregje,netkódja egy szar még most is iszonyatosan szembetűnően mindannyiunk szerint.:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.02. 13:59:59
Nekem + haveroknak már teljesen jó, pedig nem nagyunk full láma szinten.
Talán néha 1-2 szerveren furcsán adja / nem adja, de 10-ből 9-szer, bárhova csatlakozunk, akkor már semmi gondunk a netkóddal.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Még mindig előfordul hogy tárazol valakire és nem ad találatot pár pillanatig érthetetlen módon.
1.0-nak a mai napig nem nevezném. Főként amíg legalább a COD szintjét nem képes hozni...Fényévekre van attól a netkód és a hitreg,pedig ott is jócskán lebutult a COD4 (és elődei) óta...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.02. 13:52:51
Ezek a srácok már tényleg melóztak rendesen és végre kommunikáltak is a közösséggel a CTE fórumon.
Múlt év szeptember körül kijött egy nagyobb patch, aminél a netkódot sikerült egész jól összekapalálniuk és optimalizálniuk.
Késés van benne persze, de szerintem már csak minimális és teljesen elfogadható.
Kb ettől az időponttól lehet nevezni a BF4-et 1.0-ás verziónak. <#whatever>#whatever>
Így kellett volna kiadniuk az elején, de csak alfa / beta szinten lévő bughalmazt kaptunk a startra sajnos.
A DICE LA és a Visceral elvileg összedolgozott a Hardline-nál, tehát remélhetőleg nem lesz gázos a netkód és egyebek.
De én biztosan nem akarok előre semmit jósolni. Hiszem majd ha látom.
Az első beta ősszel engem több szempontból sem győzött meg (főleg, hogy teljesen árát érdemes kifizetni érte!), de azóta úgy néz ki, hogy elég sokat melóztak a játékon.
Holnap kiderül.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.02. 13:51:30
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D