815
-
#535 Legalább van idő még ezt tesztelni. Jobb lett volna, ha nem patchelnek? :) -
#534 Pár órára / fél napra felpatchelték / balance-olták a játékot?
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 18:54:17 -
#533 February 9th Hardline Beta PC Patch Notes:
Weapons Tuning:
- 870P Magnum effective range reduced
- M16 m416 damage lowered and increased recoil
- RO933 reduced recoil and reduced damage
- Uzi increased hip fire accuracy
- P90 increased spread
- Swapped M/45 and G36c to cops
- Swapped UMP and M416 to criminals
- Reduced effective range .338 magnum rounds
- Reduced 9mm damage Reduced 556x45mm damage (Assult rifles and smgs)
- Reduced Spas 12 damage
- Fixed bug with magnum round recoil where people were losing kills
Gadget Tuning:
- Reduced the cooldown time of the med and ammo packs
- Increased the resupply time for Breaching Charges -
#532 Ja kérdés, ok.
Nekem kb 10-15%-al fut jobban Mantle alatt a BF4.
Emellett simább az egész, sokkal ritkábban "akad" meg a játék és mintha minimálisan több időm lenne reagálni a történésekre, mint DX-ben.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 18:18:41 -
#531 A mantle alatt tényleg jobban fut(BF4 is),gondolom próbáltad.....kíváncsi vagyok egy megbízható ember véleményére!
Ja bocsánat kérdés lett volna......
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.02.09. 18:16:11 -
#530 Írtam is, hogy rondább grafika nálam sem perdöntő vásárlásnál.
i7 2600 / amd 290-el nyomom, low / medium beálításokkal, szóval nem vagyok egy grafikabuzi én sem és low FPS gondjaim sincsenek.
Viszont ezzel kapcsolatban kihagytam az előbb, hogy BF4-hez képest rondább / butított a játék minden szempontból és mégis kevesebb az FPS, kb 20-30%-al!
Na ez is azért erősen gázos.
Oké, talán mert "beta", de nem hiszem, hogy sokkal jobb lesz ez is véglegesre.
Hálózati beállításokhoz értek, semmi baj nincs velük.
Meg persze a leírt netkódos / késős halál nem csak nálam jön elő, szóval nem egyedi a probléma.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 18:10:17 -
#529 A grafikáról csak annyit, hogy minek a csilivili a multihoz aki War-ozott a BF3-ban az tudja miről beszélek,aki nem annak mindegy...
Sokan azért sírtak hogy akad a játék nem fut jól,most nem sírhatnak,ezt jól csinálták hogy butítottak a grafikán, én a multit soha nem játszom a BF-ekben full grafon még Gtx780Sli-vel sem,na erről ennyit....
A netkód sokkal jobb csak érteni kell a hálózati beállításokhoz......port nyitás,flow control letiltása,mtu optimalizálás,stb,stb....
-
#528 Shotikat javították már twitteren írta mp lead és a fegyvereket is balanceolják beta alapján. Lépéshangokat meg nem tudom, de én ma nagyon szépen tudtam védeni egy táskát a sarkon, mert mindig hallottam 5.1es hangrendszeremen, hogy honnan jönnek. Amúgy erről is írt mp lead, hogy ezt még jobban megcsinálják fullra. -
#527 - Single sosem érdekelt, csak a multi. "BF"-eknél meg különösen igaz ez szerintem szinte mindenkinél.
- Én is ugyanarra tippelek amit mondasz, hogy sokat nem fog változni ez a béta a véglegesre.
- Szerintem nem (sem) "baromság", hogy nem ér meg a játék tizenakárhányezret.
Miért is? :
BF4-hez viszonyítok, ugye nem véletlen.
Ahhoz lépest a negatívumok:
- Grafika rondább, sok helyen nem kicsit.
- Fizikát kivették vagy minimálisan van jelen.
- Hangok gagyibbak.
De még ezek sem érdekelnének annyira, ha a legfontosabb dolgokat korrektül összehozzák:
- Netkód: szerintem sajnos nem jobb, csak átvariálták. Lövéseket aránylag beadja, viszont amit te kapsz az gázos.
Sokszor instant halsz olyan fegyverektől amiknél érzékelned kellene előtte a találatokat.
Már 1-2 Youtube-os teszter is felhítva erre a figyelmet. A karakter modellt csak akkor update-eli a játék, ha lő vagy elmozdul valamerre a játékos! Tehát
És a halála utána mit lát az ember?
Semmit.
Mert nem merik instant mutatni kívülről magunkat, mivel akkor látnánk a netkód / halál késését.
Halál után fekete képernyő 2-3 secig és csak ezután mutatja a kamera az ellent.
Pedig hatalmas feeling lenne kocsi elütéseknél / robbanásoknál / stbnél látni egyből, ahogy kinyiffanunk!
Ezzel a gonddal tisztában vannak tudják a fejlesztők is, de a netkód késés miatt nem merik a halálunkat instant megmutatni.
Nem 100% a dolog, csak szinte biztos így van. :)
- Hangok / lépéshangok: ez nagyon fontos lenne, főleg infantry gameplay-nél, de szokásosan elcseszték, ahogy a BF4-nél is.
Nem lehet érzékelni és belőni normálisan az ellent. Néha van lépéshang, legtöbbször semmi.
BF4-nél hasonló a helyzet: szinte bármilyen hang / effekt kiszedi a lépéseket az audio mixből teljesen.
Erre már ősszel is felhívta a figyelmüket több Youtube-os teszter az első béta után.
Semmit nem csináltak vele.
- Unbalanced játék: Túl erős shotgunok közép / nagy távolságra is, túl sok RPG / C4 / stb Hotwire módban, stb.
Ezeket lehet javítják a véglegesre, de lehet nem. :(
- Nem adtak lehetőséget jó pár játékmód kipróbálására, pedig lehet tök jók.
Szóval én ezek miatt nem fogok teljes árat adni a játékért.
És azt hiszem nincsennek nagy igényeim, mivel a rosszabb grafika / fizika / hangok nem is érdekelnek annyira, attól még megvenném.
Csupán annyit várnék el, hogy a netkód + hangok / lépéshangok legyenek korrektek a játékban.
De nem azok!
Ha ezeket javítják (nem hinném, hogy fogják, mivel be sem ismerik ezeket), akkor instant adok érte teljes árat.
Ha nem akkor ökörködni megveszem kb féláron a játékot.
A Hardline-ban vannak pozitív dolgok amik tetszenek és van hangulata is, de az említett "pár" negatívum mellett nekem nem ér meg "tizenakárhányezret".
Gero: Amúgy mellékesen lehet konzolnál nem annyira jön ki a netkódos probléma, mert ugye valamivel lassabb a játékmenet a kontrolleres irányítás miatt.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 17:34:48 -
#526 Nem kempeltem, zsákot szedtem. A másik meg hogy ha nem eszetlenül csinálja az ember össze lehet szedni a zsákot anélkül hogy ledarálnának. Ezért vannak a gadgetek -
Ra1n #525 Vakegerek ide vagy oda. A Heist mód pont emiatt a BF4 CTF szerű rendszertől egy okádék...
Lelövi a rablót...Ott a zsák...Feküdjn a közelébe a hülye rendőr, vagy 1 perc mire összeszedi,,,Közben halomra lövik...És ha ráront egy másik rabló mint itt, a rabló egyből felkapja fut 1 métert esik...Kezdődhet előlről az összeszedési procedúra...Te pedig vagy kemplesz mint a videóban a forma és próbálod darálni esélytelenül a zsákra futókat (1-2 ellent lekapsz de a mindig lesz aki felkapja a szákot), vagy kimész a nyílt tűzbe zsákot szedni....
Zseniális rendszer.... -
#524 Heistot is csípem, főleg mikor sok a vakegér :D
-
#523 Amúgy meg olyan orbitálisat nem fog változni mostani betahoz képest. Lesz benne bugfix meg balance cuccok és kb ennyi. -
#522 Ezt a "nem ér meg teljes árat" nem tudom felfogni amúgy. Miért nem ér meg? Kapsz egy rendes 5-6-7 órás single storyt, teljes multit 9 pályával, 7 játékmóddal, amiből 6 teljesen új, Teljesen más környezetet, járműveket, fegyvereket. Senkit nem akarok rábeszélni, mindenkinek szíve joga eldönteni mi ér meg neki tizenakárhányezret, de ez a nem éri meg a teljes árat egy baromság. Voltak ennél sokkal lehúzósabb játékok negyed ennyi újítással meg változtatással. -
#521 Igen, tudom. -
#520 De ő nem PC-tolja az tudod!
Akkor jó!
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.02.09. 16:02:00 -
#519 Ok.
Jók lesznek majd a beszámolók tőled (is), hogy milyen lett a game / módok / stb a betához képest.
Mondjuk jó lett volna még kipróbálni a Crosshair, Rescue és a Blood Money game mode-okat is. Kár hogy nem rakták bele ebbe a bétába ezeket.
Én is megveszem valamikor, de ahogy írtam is, szerintem sok az az alap ár amit kérnek érte, illetve számomra pár sebből vérzik a játék (ami másnak lehet nem is fontos), és amit nem tudok elnézni 10-12ezer forintos árnál.
Kb 10 haverből 1-2 nek nagyon bejött, ők lehet megveszik full áron.
Többieknek is megtetszett valamennyire ez a "fun" BF hangulat, de csak (jóval) lightosabb összegért szerzik be valamikor később.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 15:57:11 -
#518 Meg -
#517 Megveszed? -
#516 Nemsokára vége :( Jól kijátszom még magam előtte. Az az igazság, hogy a 3 betaba lévő mód közül a CQ a legunalmasabb. Lehet azért, mert 10+ éve azt tolom :D
Blood Money nem került bele ebbe a betaba, de tavalyiba benne volt, nekem az a mód is tetszett. -
#515 a járműfizikával a fő gondom az, hogy a Frostbite engine-re korábban írtak már egy Need for Speedet is. nyilván agyon kellett tweakelni a motort, de megcsinálták. mindezt 2012-ben, vagy 2011-ben, már nem is tudom pontosan.
ehhez képest a HL járművei... hát khm. -
ChipHazard #514 Köszi, akkor ez igy tök jo. :) -
#513 -
#512 Hétfő éjjel PST szerint úgyhogy nálunk kedd reggel -
ChipHazard #511 Arrol van info, hogy hétfőn hány órakkor áll majd le a béta ? -
#510 Ez a pisztoly újratöltés volt már? NAGGYON JÓ :D -
Ra1n #509 Mint írtam nem tudtam,én azt hittem csak a pályán lehet felvenni rakétavetőt,abból pedig csak annyi van. Ez így ebben a formában tényleg gáz. Ahogyan a C4-ezési lehetőség is a Hotwire-ben....
Egyébként így pár nap játék után a hitreg tényleg jobbnak tűnik mint a BF4-ben. És ritkábban az érdekes jelenetek,de vannak.
Ugyanakkor a Hotwire mód mókás lenne,ha nagyobb pályákon zajlana, és ezt a legalja okádék járműfizikát végre valahára kukáznák....És ebbe beletartozik a motor és kocsi egyaránt.... Nem tudom elhinni hogy 2-3 BF részen át nem sikerült a járműveknek egy elfogadható szintű fizikát írni...Hogy nem lehetett például azt kijavítani hogy ugratás után az autó ne akadozzon el 1 pillanatra majd hirtelen megy tovább maxgázzal...
Gyakorlatilag a Mario Kartban élvezetesebb a járművek irányítása és fizikája....
-
#508 -
#507 Azt nem is próbáltam, még nem volt alkalmam sokkolót használni. Még annyi lenne a fun ehhez, hogy el is kellene szállítani a rabokat épségben (mondjuk a kezdőhelyre).
Mert így a jelen felállásban a fentieket leszámítva nem sok értelmét látom a rendőrök vs bűnözők felállásnak. Ezzel az erővel lehetne mondjuk bohócok vs kéményseprők vagy seggarcúak vs picsafejűek is. -
#506 nem 1-2 van egy pályán, hanem annyi, ahány embernek megvan ez a "perk". -
#505 ez benne is van a játékban pont így, non-leathal takedown néven... -
Ra1n #504 Ezt nem tudtam így valóban gáz. A kocsikból ki kell venni,nem kérdés.. -
MrHyde #503 Az egyetlen elfogadható dolog erre amúgy az amit már sokszor csinált a laptopom, hogy az integrált vidikártyával próbálja futtatni a játékot nem a GeForce-al, amit át lehetne állítani az Nvidia vezérlőpultban, de akkor itt jön a következő kérdésem: Mi a retkes mocsok kurva életért nem bírom megnyitni az Nvidia vezérlőpultot ebben a tetüláda winfos8-ban? Rákattintok és semmi, nem reagál semmit. -
MrHyde #502 Ez miféle gépigény hogy minimum grafikán minimum felbontáson is szarráakad? Az AC Unity sokkal jobban futott ennél pedig az is bődületesen szarul futott :O -
#501 Egyetértek!
Előbb próbáltam ki én is, nekem tetszett a cucc. Nem is értem, hogy sokan miért szidják annyira ezt a programot. Persze nem az a klasszikus BF, de ha még kitalálnak hozzá majd időközben 1-2 értelmes játékmódot, akkor simán vállalható a cuccos. Persze, az a 12 ezer szerintem is elég sok lesz... -
#500 "Pályánként 1-2 felvehető darab és ennyi."
Nagy tévedésben vagy.
Minden autóban lehet vinni, minden egyes spawn-nal 1+1 rakétát, csak lehet sokan nem tudják még, mert előtte meg kell venni az adott autótípushoz.
Beszületsz, csomagtartóból kiveszed és a 2 insant killed meg is van amerre jársz, célozni sem sokat kell hozzá.
Ahány kocsi van a spawnon * 2 RPG + a pályán felvehetőek = RPG káosz.
(A hisztizést pedig nem a véleményed kinyilvánításra írtam, hanem a stílusra, a folyamatos barmozásra / szarozásra.)
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.07. 14:03:45 -
ChipHazard #499 "Mindig az ilyen ostoba tippekkel és siránkozásokkal vágják haza az összes BF játékot. Kijön a játék 1-2 OP fegyver 1-2 OP jármű. Minden más oké...Lenne ha nem siránkoznának az idióták mert meghalnak claymore-tól,meghalnak aknától,meghalnak shotguntól,meghalnak géppuskától. És jön az újabb és újabb balansz. A BF4 is per pillanat ott tart hogy egyes fegyverek vicc kategóriát képviselnek,gyakorlatilag használhatatlanra butították, a sok siránkozó barom miatt. "
Ezt aláírom, nem csak BF, hanem nagyon sok játékot teszenk emiatt tönkre. -
ChipHazard #498 Nekem az a bajom a játékkal hogy kurva szar vagyok XD. Néhány éve, igen csak visszavettem a rendszeres játékok játszásával, és ez meg látszik. Szem kéz kordináciom borzalmas lett, és reflex minimum, azt sem tudom honnét lőnek le. Célozni abszolute nem tudok, Sniperrel meg aztán, uristen, sosem értettem hogy van, hogy becélzom és elsem ér oda a golyó, de abbo la távolságbol, a másik az lelö a gépfegyverrel, vagy akár még távolabról is.
Valaki említette hogy nem lehet szétrobolni minden és ez mien baj, hát igy meg lehet baszni, mert még fedezékbe sem lehet igazán mozogni, lehasalom, azt ugy is megölnek.
Szal, nálam ezért nem lessz vétel, nem azért mert szar, hanem mert én vagyok az,. de ezt a 2 napot még eljátszom :).
De amugy pedig ugyan olyan BF mitn a többi, szal, ezt az érvelést be is lehet fejezni, inkább azt a kérdést tegyétek fel, hogy a Star Wars Battlefront, vajon miben lessz más mint egy BF? -
Ra1n #497 2 rpg lövés a játék rovására menne.
Ahogyan az is arra megy hogy a helikoptert még 2 gl találat sem szedi le a levegőből.
És most épp te hisztiztél miszerint az rpg elcseszi az egészet. Nem csesz el semmit, pont jó ahogy van. Pályánként 1-2 felvehető darab és ennyi.
Ha a realizmusért hisztiznék gyakorlatilag a játék összes elemén ki lehetne bukni. Felesleges. De azért van egy minimum amivel nem kéne még jobban hazavágni az egészet.
Mindig az ilyen ostoba tippekkel és siránkozásokkal vágják haza az összes BF játékot. Kijön a játék 1-2 OP fegyver 1-2 OP jármű. Minden más oké...Lenne ha nem siránkoznának az idióták mert meghalnak claymore-tól,meghalnak aknától,meghalnak shotguntól,meghalnak géppuskától. És jön az újabb és újabb balansz. A BF4 is per pillanat ott tart hogy egyes fegyverek vicc kategóriát képviselnek,gyakorlatilag használhatatlanra butították, a sok siránkozó barom miatt. -
#496 Egyértelmű, hogy két RPG egy autóba nem realisztikus. Pont ezért írtam, hogy "vagy vegyék ki" ebből a módból ezt a fegyvert.
De ezt nem is egy realisztikus játéknak szánták, úgyhogy nem értem minek hisztizel ezen (is).
Legyenek benne félig-meddig realisztikus dolgok, amíg nem megy a játékélmény rovására.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.07. 13:10:21