Battlefield Hardline

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
a járműfizikával a fő gondom az, hogy a Frostbite engine-re korábban írtak már egy Need for Speedet is. nyilván agyon kellett tweakelni a motort, de megcsinálták. mindezt 2012-ben, vagy 2011-ben, már nem is tudom pontosan.

ehhez képest a HL járművei... hát khm.
Köszi, akkor ez igy tök jo. 😊
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hétfő éjjel PST szerint úgyhogy nálunk kedd reggel

Arrol van info, hogy hétfőn hány órakkor áll majd le a béta ?
Fpocok
Mint írtam nem tudtam,én azt hittem csak a pályán lehet felvenni rakétavetőt,abból pedig csak annyi van. Ez így ebben a formában tényleg gáz. Ahogyan a C4-ezési lehetőség is a Hotwire-ben....

Egyébként így pár nap játék után a hitreg tényleg jobbnak tűnik mint a BF4-ben. És ritkábban az érdekes jelenetek,de vannak.
Ugyanakkor a Hotwire mód mókás lenne,ha nagyobb pályákon zajlana, és ezt a legalja okádék járműfizikát végre valahára kukáznák....És ebbe beletartozik a motor és kocsi egyaránt.... Nem tudom elhinni hogy 2-3 BF részen át nem sikerült a járműveknek egy elfogadható szintű fizikát írni...Hogy nem lehetett például azt kijavítani hogy ugratás után az autó ne akadozzon el 1 pillanatra majd hirtelen megy tovább maxgázzal...
Gyakorlatilag a Mario Kartban élvezetesebb a járművek irányítása és fizikája....
TDC Geronimo

Herold
Azt nem is próbáltam, még nem volt alkalmam sokkolót használni. Még annyi lenne a fun ehhez, hogy el is kellene szállítani a rabokat épségben (mondjuk a kezdőhelyre).

Mert így a jelen felállásban a fentieket leszámítva nem sok értelmét látom a rendőrök vs bűnözők felállásnak. Ezzel az erővel lehetne mondjuk bohócok vs kéményseprők vagy seggarcúak vs picsafejűek is.

giornalista
nem 1-2 van egy pályán, hanem annyi, ahány embernek megvan ez a "perk".
giornalista
ez benne is van a játékban pont így, non-leathal takedown néven...
Ezt nem tudtam így valóban gáz. A kocsikból ki kell venni,nem kérdés..
Az egyetlen elfogadható dolog erre amúgy az amit már sokszor csinált a laptopom, hogy az integrált vidikártyával próbálja futtatni a játékot nem a GeForce-al, amit át lehetne állítani az Nvidia vezérlőpultban, de akkor itt jön a következő kérdésem: Mi a retkes mocsok kurva életért nem bírom megnyitni az Nvidia vezérlőpultot ebben a tetüláda winfos8-ban? Rákattintok és semmi, nem reagál semmit.
Ez miféle gépigény hogy minimum grafikán minimum felbontáson is szarráakad? Az AC Unity sokkal jobban futott ennél pedig az is bődületesen szarul futott 😮
Adam Jonas
Egyetértek!

Előbb próbáltam ki én is, nekem tetszett a cucc. Nem is értem, hogy sokan miért szidják annyira ezt a programot. Persze nem az a klasszikus BF, de ha még kitalálnak hozzá majd időközben 1-2 értelmes játékmódot, akkor simán vállalható a cuccos. Persze, az a 12 ezer szerintem is elég sok lesz...

Smithwarden
"Pályánként 1-2 felvehető darab és ennyi."
Nagy tévedésben vagy.
Minden autóban lehet vinni, minden egyes spawn-nal 1+1 rakétát, csak lehet sokan nem tudják még, mert előtte meg kell venni az adott autótípushoz.
Beszületsz, csomagtartóból kiveszed és a 2 insant killed meg is van amerre jársz, célozni sem sokat kell hozzá.
Ahány kocsi van a spawnon * 2 RPG + a pályán felvehetőek = RPG káosz.
(A hisztizést pedig nem a véleményed kinyilvánításra írtam, hanem a stílusra, a folyamatos barmozásra / szarozásra.)
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.07. 14:03:45

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

"Mindig az ilyen ostoba tippekkel és siránkozásokkal vágják haza az összes BF játékot. Kijön a játék 1-2 OP fegyver 1-2 OP jármű. Minden más oké...Lenne ha nem siránkoznának az idióták mert meghalnak claymore-tól,meghalnak aknától,meghalnak shotguntól,meghalnak géppuskától. És jön az újabb és újabb balansz. A BF4 is per pillanat ott tart hogy egyes fegyverek vicc kategóriát képviselnek,gyakorlatilag használhatatlanra butították, a sok siránkozó barom miatt. "

Ezt aláírom, nem csak BF, hanem nagyon sok játékot teszenk emiatt tönkre.
Nekem az a bajom a játékkal hogy kurva szar vagyok XD. Néhány éve, igen csak visszavettem a rendszeres játékok játszásával, és ez meg látszik. Szem kéz kordináciom borzalmas lett, és reflex minimum, azt sem tudom honnét lőnek le. Célozni abszolute nem tudok, Sniperrel meg aztán, uristen, sosem értettem hogy van, hogy becélzom és elsem ér oda a golyó, de abbo la távolságbol, a másik az lelö a gépfegyverrel, vagy akár még távolabról is.
Valaki említette hogy nem lehet szétrobolni minden és ez mien baj, hát igy meg lehet baszni, mert még fedezékbe sem lehet igazán mozogni, lehasalom, azt ugy is megölnek.
Szal, nálam ezért nem lessz vétel, nem azért mert szar, hanem mert én vagyok az,. de ezt a 2 napot még eljátszom 😊.

De amugy pedig ugyan olyan BF mitn a többi, szal, ezt az érvelést be is lehet fejezni, inkább azt a kérdést tegyétek fel, hogy a Star Wars Battlefront, vajon miben lessz más mint egy BF?
2 rpg lövés a játék rovására menne.
Ahogyan az is arra megy hogy a helikoptert még 2 gl találat sem szedi le a levegőből.
És most épp te hisztiztél miszerint az rpg elcseszi az egészet. Nem csesz el semmit, pont jó ahogy van. Pályánként 1-2 felvehető darab és ennyi.
Ha a realizmusért hisztiznék gyakorlatilag a játék összes elemén ki lehetne bukni. Felesleges. De azért van egy minimum amivel nem kéne még jobban hazavágni az egészet.
Mindig az ilyen ostoba tippekkel és siránkozásokkal vágják haza az összes BF játékot. Kijön a játék 1-2 OP fegyver 1-2 OP jármű. Minden más oké...Lenne ha nem siránkoznának az idióták mert meghalnak claymore-tól,meghalnak aknától,meghalnak shotguntól,meghalnak géppuskától. És jön az újabb és újabb balansz. A BF4 is per pillanat ott tart hogy egyes fegyverek vicc kategóriát képviselnek,gyakorlatilag használhatatlanra butították, a sok siránkozó barom miatt.
Smithwarden
Egyértelmű, hogy két RPG egy autóba nem realisztikus. Pont ezért írtam, hogy "vagy vegyék ki" ebből a módból ezt a fegyvert.
De ezt nem is egy realisztikus játéknak szánták, úgyhogy nem értem minek hisztizel ezen (is).
Legyenek benne félig-meddig realisztikus dolgok, amíg nem megy a játékélmény rovására.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.07. 13:10:21

"Vagy 2 lövés kelljen RPG-vel egy autóba"

Na pont az ilyen baromságokkal szokták elszúrni az összes battlefieldet...Két RPG egy autóba...Ne viccelj már...
Ráadásul az RPG csak felszedhető fegyver és rendszerint max 1-2 van belőle a pályán....
NEM kellenek ilyen baromságok..Ahogy továbbra sem kéne a levegőben helikopter javítás meg a többi baromság....

Egyébként az rpg-nél sokkal bosszantóbb a c4-ezgetés. Csak ki kell szórni egy kereszteződésbe a c4-eket beülni egy falhoz és várni közben tölténypakkból lesz új c4-ed (baromi gyorsan töltődik)....
De teljesen mind1 ez a játék egy szarhalom,arra lesz jó hogy valamikor egyszer talán leárazva megvegye az ember (pontosan 4-5 ezer ahogy írod).....Elég szomorú hogy még így is sikeres lesz.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.07. 13:01:52
attiGT
Azzal az utolsó mondattal nagyon egyet értek, full árért nem éri meg, 5-6e HUFért még megvenném, habár bétában csak a bank mapot szeretem a heist gamemodedal, tobbi pocsek

Smithwarden
Igen, semmi komolyra nem kell számítani ennél a játéknál, tényleg a "fun" kategóriába sorolható.
Lehetne egy "vicc battlefield"-nek is nevezni, jó és rossz értelemben is.

A Hotwire módot elsőre egy hülyeségnek tartottam. Másodjára / harmadjára kezdett megtetszeni és végül haverokkal rájöttünk, hogy tök jó és nagyokat röhögtünk üldözések / robbanások / stb közben.
Viszont az RPG sajnos teljesen elcseszi az egészet, mivel a kocsiknál 1 lövés egyenlő az instant halállal és szinte teljesen kivédhetetlen.
Így már nem annyira poénos ez a mód.
Vagy 2 lövés kelljen RPG-vel egy autóba vagy vegyék ki és maradjon a sima fegyver darálás + 3-4 gránátvető találat egy robbantáshoz.

A játék szerintem jó. Poén + fun. De semmi komolyat nem kell várni tőle.
Viszont ezért a poénért 12.000 Ft (nagyon) sok.
Kb 7-8.000 Ft lenne a reális ár, Magyarországon pedig kb 4-5.000 Ft amit még megérne egy átlagos (fizetésből élő) PC-snek.

Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.07. 12:04:50

Adam Jonas
Köszi!

Semmi köze a Paydayhez.
scomcomputers
" The BFHardline Beta been extended until Monday night, Feb 9th PT on all platforms."

Hétfőig hosszabbították a bétát!
<#eljen>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.02.07. 11:16:11

* Scomcomputers the future of computing!*

Vasárnapig , tart, de hogy konkrétan meddig azt nem tudom, mármint hogy vasárnap mikor lövik le.
Adam Jonas
Srácok, meddig van még a béta? Holnap szerintem teszek én is vele egy próbát. Kb. hasonló, mint a Payday, az tetszett, hátha majd ez is. 😊

Herold
Akkor lenne értelme ennek rabló-pandúr felosztásnak, ha le lehetne tartóztatni a bűnözőket (pl. Teaser használata után), és arra több xp-t adna, mint ha lelövöm.

Herold
Bank Job-bal ugyanazt tapasztaltam mint te. Mondjuk azt se tudtam, mit kell csinálni, hova kell menni, csak követtem a többieket. Ez a pálya pont akkora fos trágyadomb, mint a Metro BF3-ban.

A shoti nem olyan rossz, mint elsőre tűnik, de ha kicsit mellé lősz vele, második lövésre már nem sűrűn marad időd. Pont mellbe kell lőni az embert.

TDC Geronimo
Egész játék az szerintem, főleg hotwire.

TDC Geronimo

Fpocok
Ez nagyon poén 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

scomcomputers
Akkor az nagyon jó lehet!
<#worship>

TDC Geronimo
PS4en tolom ott szerencsére csalók kilőve.

TDC Geronimo

Hatalmas

scomcomputers
Ezzel én is így vagyok.....nekem bejön a játék....bár van elég csaló benne,mint mindenbe,de lépek ki oszt kész!
<#smile>

TDC Geronimo
Hotwire beszarás jó. Végigröhögtem a köröket.

Krinyo
Sajnos ez nem lett valami jó :/

Csak gyors benyomás olyan 1,5 óra kipróbálást követően:

Tegnapkipróbáltam a bankos + foglalós pályákat. Hát iszonyat fejetlenség van bennne. Folyamat úgy lőttek le , hogy azt sem tudtam mi van. Ha futkároztam akkor azért, ha próbáltam taktikázni, lassan menni akkor meg azért. A legváratlanabb helyekről és irányokból lőttek le folyamatosan. Nem voltak frontvonalak, támadási irányok, csak MAXIMÁLIS KÁOSZ! Így semmi élvezhetőséget nem találtam benne. Inkább csak bosszantó volt az egész.

Írtátok, hogy a shoti mekkora ász nuub fegyver. Hát biztos másoknál az, de nekem valami tecsós verzió jutott, mert hiába lőttem telibe az ellent pár méterről néha 2x is, simán lepuffantott a gépfegyverével. Pingem sem volt rosz, 30-40 közöttit mutatott, mégis lelőttek folyamat úgy, mintha nekik 1-2 másodperc előnyük lett volna velem szemben, ami meg iszonyat sok.

Grafika szép volt ultrára húzva, de a BF 3-ban is kb. már ezt láttam. Épület rombolhatóság tényleg csökkentve van, igaz nem is rohangálnak az emberek tankokkal 😊

Egy idő után kipróbáltam az SMG-t is, de az se jött be. Biztos nállam van a hiba. 😊 Mesterlövészt csak 2x próbáltam, de nagyon meszire ami tényleg mesterlövész élményt adott volna esélytelen volt. Amúgy rangot meg szórja kb a nagy semmire, mivel térképismeret nélkül egy idő után inkább felfedezgettem és alig lőttem, inkább csak haltam 😊

Ma kipróbálom az autós üldözést vagy mit 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

scomcomputers
Ne félj drága barátom,az én anyukám is csuklik néha rendesen,mert kapom én is az áldást, pedig csak ésszerűen játszom!
<#hehe>

darkSectorxxx
Cakk pakk 10 gb kb, mert nekem 9.xxx-et kért. Nem is volt több helyem. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A Hardline működése leállt....valaki másnak is van ilyen problémája?
9 gb nem telepitve

Hány gigás a beta?

Humor helyett inkább játékot fejlesztettek volna mint egy ilyen rakás szart.😊
Tényleg az egész arra jó hogy 8-ig végigröhögjem a sok vérhörcsögöt ahogy sipákolnak ahogy lelövöd őket.😊
TDC Geronimo

Na....Valami idióta magyar le is csíterezett...Pedig semmit nem csináltam csak autókáztam és c4-ezgettem..😄

Bogdogege
Réges régen.......... battlefield 2 special forces

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

SötétBarom
Gázgránát meg a maszk jó cucc.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;