Battlefield Hardline

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
teljesen értelmetlen és óriási baromság, amit írtál 😊

gondold már végig, jézusom.
giornalista
bummm...

a hírek szerint három fegyver KIZÁRÓLAG akkor lesz elérhető, ha előrendelted a játékot: L85A2, ACW-R és egy harmadik, meg nem nevezett fegyver (Xfactor információi szerint).

szopjanak sünt 😊
koschwarz
Rohadtul igazad van.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Sajnos nem volt egy nagy szám ez. próbálták a CS-t, meg a bf-et vegyíteni, de rosszul sikerült nekik. Nálam, ami totál érdektelenné tette az egészet, az a mozgás volt, az zavart a legjobban. Meg ilyen vegyes, autós módokban, a GTA sokkal jobb lesz.
Krinyo
A rendőrökből van kevesebb? Nem kevered a biztonsági emberekkel? Egy rablásnál kivezényelnek mindenkit aki él és mozog...

Heist nem rossz ,de most a bétéban annyira sok világtalan jött be, hogy néha tönkre tudták tenni a játékot teljesen.
Én játszottam a closed bétában is és a blood money az nagyon ígéretes játékmód.
Ha ezt megveszem akkor biztos nem a CQ miatt fogom. Az max az új pályák miatt lehet érdekes.
Jobb vagy rosszabb mint a BF4?
Sajnos a tökéleteset most sem alkoták meg, de aki túl tud nőni a CS fanatizmuson azoknak ez remek szórakozás lesz majd.
Az árral kapcsolatban meg maradjunk annyiban, hogy egyik játék sem éri meg! Legalábbis itthon a hazai keresetkhez képest drága.
Ha azt nézem, hogy ennyit simány elver az ember egy este alatt is.... akkor már nehéz vitatkozni, hogy 12 ezer legalább 1 évnyi szórakozásért... nem is olyan vészes.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

AnarchoiD
hat en csak kb 5-8 orat raktam bele megis 38 ig jutottam, nemtommicsinaltal 20 ora alatt 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Herold
Az ötlet nem rossz, de általában a valóságban a rendőrökből van kevesebb, és ők hordanak golyóálló mellényt. Tehát 22 rabló, 10 rendőr növelt hp-val 32-es szerveren nekem jobbnak tűnik.

Adam Jonas
Látom nem olvastad tovább, a 10 vs 50-nél megakadtál.

"A 10 rablónak mondjuk növelt életük van (100 helyett 500 pl.), a rendőröknek meg vagy 100, vagy kevesebb."

Ez viszont tény, hogy így meg nem a vérpistikék játéka lenne, mert csapatjátok igényelne (mondjuk amúgy is azt igényelne, na mind1).

Laza
Szerintem is a Heist a legjobb, főleg a bankos pályán. A Hotwire is bejött nekem, bár azt csak az utolsó napon fedeztem fel 😊
A Conquest gyalázat 😊

Kár h vége van, beletettem 20 órát kb 25-26-os szintig, most 'unatkozom', nyomnám tovább 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

giornalista
16 vs. 50 szerinted meddig lenne érdekes lol!?

a Heist kurva jó így, ahogy van. az egyetlen értelmes, jó újítás. az RPG-fest Hotwire teljesen reménytelen.
TDC Geronimo
64es hotwirebe negyed ennyi ideig se élnél. Tökéletes az 32 játékossal.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Adam Jonas
Most, hogy így vége, leírnám én is a véleményemet. 😊

Nekem tetszett ez a béta, szerintem nem lesz ez olyan rossz játék, mint ahogyan olvastam sok helyen. Vannak persze dolgok, amik még mindig nem teljesen korrektek a játékban (mondhatnám úgy is, hogy a szokásos BF-betegsége megvan a programnak), de összességében jó lesz ez.

Hotwire: ez egy jópofa játékmód, nekem bejött! Időnként az RPG-vel való pusztítás idegesítő, de ha megfelelően kordában fogják tudni tartani az RPG használatot, akkor ez egy faja kis cucc lesz. Én amit itt hiányoltam, az az, hogy "csak" 32 játékossal lévő pályákat/szervereket láttam; ezt megnézném 64 játékossal! Pörgősebb lenne, az tuti.

Heist: jó az ötlet, de...ezt még újra kellene gondolni. Ez a 16 rabló vs 16 rendőr elég bénán hangzik, meg talán bénán is működik kicsit. Inkább azt lehetne, hogy van 10 rabló, 50 rendőr. A 10 rablónak mondjuk növelt életük van (100 helyett 500 pl.), a rendőröknek meg vagy 100, vagy kevesebb. Így lehet, hogy kicsit érdekesebb lenne az egész, nekem ez a 16v16 kicsit olyan szürke.

Sniper-témához egy pár szót: érdekesség, hogy az alap sniper-rel tényleg gyorsan lehet tüzelni, viszont amikor megvettem a nagyobb tárat, amibe több töltény fért, valamiért lelassult ez a tüzelési sebesség. Ezt a részét mondjuk tényleg újra lehetne gondolni, mert kicsit fura (és ha gyalog vagy, akkor ilyen sorozatos tűznél nem tudod, hogy ki lő, meg éppen merről).

Herold
Tudom, igazából csak az utolsó mondat második részére vonatkozott, amit írtam.

giornalista
hát pont, hogy nem, kell, hogy legyen esése a lövedéknek.
Herold
A sniper már csak ilyen.

giornalista
köszönjük, Emese 😊
Nekem 8, gyakorlatilag a BF szériát is oda söpritek ahol a COD széria tart ezzel hogy minden szart amit BF-nek neveznek megvesztek.😊 Részemről ennyike.😊
giornalista
itt jelenleg csak te siránkozol már napok óta, és egyékbént kurva unalmas, amiket írsz.

nyilván csak te értesz a BF-ekhez, és amit a wc-n fosol, az is BF-ebb, mint amivel a nyomorult Dice és a sehonnani Viscreal elő tudnak állni. de ez mégis kit érdekel rajtad kívül? 😊) zokogj már máshol.
TDC Geronimo
Ja még valami. Sniper fegyverekre még ráférne egy alapos nerf, nagyon nagy a tűzgyorsaságuk és halálpontosan lehet velük lőni, nincs esése se a golyónak. Ez így szintén nem maradhat, mert rém egyszerű vele ölni brutális távolságokból.

TDC Geronimo
Te magad se tudod miről beszélsz szerintem. Mi az hogy az M416 ilyen fegyver? 😄 Ez egy szerencsétlen játék. Lehet, hogy ha te lősz lézerpontosságú fegyverekkel az ellenre az neked fun, ha téged lőnek le ugyanúgy az már lehet nem annyira. Amiknek kellett a nerf azok meg is kapták.

"A Shotgun hatótáv volt a kézifegyverek legfőbb gondja..."
Értelmezd.

És igen az M416 ilyen fegyver. És mindig szarrábutítják a siránkozások miatt. Tökéletes volt a legtöbb fegyver ahogy volt de már most elkezdték a "balanszolást"...És igen tudom mi az a balansz. Nos általában nem az amit a BF-ekben művelnek a sok siránkozó idióta miatt.
Még nem néztem meg ma a játékot. De eddig élmény volt automatákkal menni,tényleg 1 tárral leszedhető volt 5-6 ember is. Erre ott van az írásban...Automata 556-osok butítva.... Szuper.
Ugyan ez ment annó a BF4-ben is...Sírás a claymore miatt, sírás a nagyradák miatt, sírás a pontos fegyverek miatt, mindenért csak a sírás.És miközben a hitreget és netkódot a borzalmasból feltolták egy viszonylag elfogadható szintre a balansz egy vicc lett. És ugyan ez ment a BF3-nál és a BFBC2-nél is.
TDC Geronimo

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Miért szerinted a soti lőtávja megfelelő volt? Vagy próbáltad az m416ot? sugárba lőtt kb láthattad videómba is, nagy sebzéssel 0 recoillal szinte. Postod alapján nem igen van fogalmad arról mi is az a balance. Jó hogy nem olyanokra hallgatnak, mint pl te...

scomcomputers
A Shotgun jobb lett ,most már el tudok ugrani előle.......hahaha, a sok noob legalább nem szaladgál azzal!
<#nevetes2>

* Scomcomputers the future of computing!*

Kezdődik.... A Shotgun hatótáv volt a kézifegyverek legfőbb gondja...De már szénnébutítják az m16/m416-ot meg csökkentik az 556-os osok erejét...taps....
Nehogy véletlenül élmény legyen a játék és egy tárral lehessen darálni 4-5 embert is,nem...

A véleményekkel csak az a baj hogy a legtöbbje autista nyavalygóktól ered,akik miatt nem fejlődik a játék hanem fegyvereket butítanak használhatatlanná ahogyan azt a BF4-ben is tették.

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.09. 19:25:12
TDC Geronimo
Aki követi a twitteren thaddeust az mp lead designert az láthatja hogy ezek nem szarnak bele és odafigyelnek minden véleményre és próbálják is beépíteni azt.

scomcomputers
Alakul ez majd ,látom!
<#eljen>

Smithwarden
Nem, az lett volna jobb és logikusabb, hogy akkor már 1-2 napot adtak volna pluszba a patchelés után. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 18:53:17

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Legalább van idő még ezt tesztelni. Jobb lett volna, ha nem patchelnek? 😊

Smithwarden
Pár órára / fél napra felpatchelték / balance-olták a játékot? <#bee1>
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 18:54:17

TDC Geronimo
February 9th Hardline Beta PC Patch Notes:

Weapons Tuning:
- 870P Magnum effective range reduced
- M16 m416 damage lowered and increased recoil
- RO933 reduced recoil and reduced damage
- Uzi increased hip fire accuracy
- P90 increased spread
- Swapped M/45 and G36c to cops
- Swapped UMP and M416 to criminals
- Reduced effective range .338 magnum rounds
- Reduced 9mm damage Reduced 556x45mm damage (Assult rifles and smgs)
- Reduced Spas 12 damage
- Fixed bug with magnum round recoil where people were losing kills

Gadget Tuning:
- Reduced the cooldown time of the med and ammo packs
- Increased the resupply time for Breaching Charges

Smithwarden
Ja kérdés, ok.
Nekem kb 10-15%-al fut jobban Mantle alatt a BF4.
Emellett simább az egész, sokkal ritkábban "akad" meg a játék és mintha minimálisan több időm lenne reagálni a történésekre, mint DX-ben.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 18:18:41

scomcomputers
A mantle alatt tényleg jobban fut(BF4 is),gondolom próbáltad.....kíváncsi vagyok egy megbízható ember véleményére!
<#worship>
Ja bocsánat kérdés lett volna......
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.02.09. 18:16:11

Smithwarden
Írtam is, hogy rondább grafika nálam sem perdöntő vásárlásnál.
i7 2600 / amd 290-el nyomom, low / medium beálításokkal, szóval nem vagyok egy grafikabuzi én sem és low FPS gondjaim sincsenek.
Viszont ezzel kapcsolatban kihagytam az előbb, hogy BF4-hez képest rondább / butított a játék minden szempontból és mégis kevesebb az FPS, kb 20-30%-al!
Na ez is azért erősen gázos.
Oké, talán mert "beta", de nem hiszem, hogy sokkal jobb lesz ez is véglegesre.
Hálózati beállításokhoz értek, semmi baj nincs velük.
Meg persze a leírt netkódos / késős halál nem csak nálam jön elő, szóval nem egyedi a probléma.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 18:10:17

scomcomputers
A grafikáról csak annyit, hogy minek a csilivili a multihoz aki War-ozott a BF3-ban az tudja miről beszélek,aki nem annak mindegy...
Sokan azért sírtak hogy akad a játék nem fut jól,most nem sírhatnak,ezt jól csinálták hogy butítottak a grafikán, én a multit soha nem játszom a BF-ekben full grafon még Gtx780Sli-vel sem,na erről ennyit....
A netkód sokkal jobb csak érteni kell a hálózati beállításokhoz......port nyitás,flow control letiltása,mtu optimalizálás,stb,stb....
<#hehe>

TDC Geronimo
Shotikat javították már twitteren írta mp lead és a fegyvereket is balanceolják beta alapján. Lépéshangokat meg nem tudom, de én ma nagyon szépen tudtam védeni egy táskát a sarkon, mert mindig hallottam 5.1es hangrendszeremen, hogy honnan jönnek. Amúgy erről is írt mp lead, hogy ezt még jobban megcsinálják fullra.

Smithwarden
- Single sosem érdekelt, csak a multi. "BF"-eknél meg különösen igaz ez szerintem szinte mindenkinél.
- Én is ugyanarra tippelek amit mondasz, hogy sokat nem fog változni ez a béta a véglegesre.
- Szerintem nem (sem) "baromság", hogy nem ér meg a játék tizenakárhányezret.
Miért is? :

BF4-hez viszonyítok, ugye nem véletlen.
Ahhoz lépest a negatívumok:
- Grafika rondább, sok helyen nem kicsit.
- Fizikát kivették vagy minimálisan van jelen.
- Hangok gagyibbak.

De még ezek sem érdekelnének annyira, ha a legfontosabb dolgokat korrektül összehozzák:
- Netkód: szerintem sajnos nem jobb, csak átvariálták. Lövéseket aránylag beadja, viszont amit te kapsz az gázos.
Sokszor instant halsz olyan fegyverektől amiknél érzékelned kellene előtte a találatokat.
Már 1-2 Youtube-os teszter is felhítva erre a figyelmet. A karakter modellt csak akkor update-eli a játék, ha lő vagy elmozdul valamerre a játékos! Tehát
És a halála utána mit lát az ember?
Semmit.
Mert nem merik instant mutatni kívülről magunkat, mivel akkor látnánk a netkód / halál késését.
Halál után fekete képernyő 2-3 secig és csak ezután mutatja a kamera az ellent.
Pedig hatalmas feeling lenne kocsi elütéseknél / robbanásoknál / stbnél látni egyből, ahogy kinyiffanunk!
Ezzel a gonddal tisztában vannak tudják a fejlesztők is, de a netkód késés miatt nem merik a halálunkat instant megmutatni.
Nem 100% a dolog, csak szinte biztos így van. 😊

- Hangok / lépéshangok: ez nagyon fontos lenne, főleg infantry gameplay-nél, de szokásosan elcseszték, ahogy a BF4-nél is.
Nem lehet érzékelni és belőni normálisan az ellent. Néha van lépéshang, legtöbbször semmi.
BF4-nél hasonló a helyzet: szinte bármilyen hang / effekt kiszedi a lépéseket az audio mixből teljesen.
Erre már ősszel is felhívta a figyelmüket több Youtube-os teszter az első béta után.
Semmit nem csináltak vele.

- Unbalanced játék: Túl erős shotgunok közép / nagy távolságra is, túl sok RPG / C4 / stb Hotwire módban, stb.
Ezeket lehet javítják a véglegesre, de lehet nem. 😞

- Nem adtak lehetőséget jó pár játékmód kipróbálására, pedig lehet tök jók.

Szóval én ezek miatt nem fogok teljes árat adni a játékért.
És azt hiszem nincsennek nagy igényeim, mivel a rosszabb grafika / fizika / hangok nem is érdekelnek annyira, attól még megvenném.
Csupán annyit várnék el, hogy a netkód + hangok / lépéshangok legyenek korrektek a játékban.
De nem azok!

Ha ezeket javítják (nem hinném, hogy fogják, mivel be sem ismerik ezeket), akkor instant adok érte teljes árat.
Ha nem akkor ökörködni megveszem kb féláron a játékot.

A Hardline-ban vannak pozitív dolgok amik tetszenek és van hangulata is, de az említett "pár" negatívum mellett nekem nem ér meg "tizenakárhányezret".

Gero: Amúgy mellékesen lehet konzolnál nem annyira jön ki a netkódos probléma, mert ugye valamivel lassabb a játékmenet a kontrolleres irányítás miatt.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 17:34:48

TDC Geronimo
Nem kempeltem, zsákot szedtem. A másik meg hogy ha nem eszetlenül csinálja az ember össze lehet szedni a zsákot anélkül hogy ledarálnának. Ezért vannak a gadgetek

Vakegerek ide vagy oda. A Heist mód pont emiatt a BF4 CTF szerű rendszertől egy okádék...
Lelövi a rablót...Ott a zsák...Feküdjn a közelébe a hülye rendőr, vagy 1 perc mire összeszedi,,,Közben halomra lövik...És ha ráront egy másik rabló mint itt, a rabló egyből felkapja fut 1 métert esik...Kezdődhet előlről az összeszedési procedúra...Te pedig vagy kemplesz mint a videóban a forma és próbálod darálni esélytelenül a zsákra futókat (1-2 ellent lekapsz de a mindig lesz aki felkapja a szákot), vagy kimész a nyílt tűzbe zsákot szedni....
Zseniális rendszer....
TDC Geronimo
Heistot is csípem, főleg mikor sok a vakegér 😄

TDC Geronimo
Amúgy meg olyan orbitálisat nem fog változni mostani betahoz képest. Lesz benne bugfix meg balance cuccok és kb ennyi.

TDC Geronimo
Ezt a "nem ér meg teljes árat" nem tudom felfogni amúgy. Miért nem ér meg? Kapsz egy rendes 5-6-7 órás single storyt, teljes multit 9 pályával, 7 játékmóddal, amiből 6 teljesen új, Teljesen más környezetet, járműveket, fegyvereket. Senkit nem akarok rábeszélni, mindenkinek szíve joga eldönteni mi ér meg neki tizenakárhányezret, de ez a nem éri meg a teljes árat egy baromság. Voltak ennél sokkal lehúzósabb játékok negyed ennyi újítással meg változtatással.

Smithwarden
Igen, tudom.

scomcomputers
De ő nem PC-tolja az tudod!
<#hehe>
Akkor jó!
<#worship>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.02.09. 16:02:00

Smithwarden
Ok.
Jók lesznek majd a beszámolók tőled (is), hogy milyen lett a game / módok / stb a betához képest.
Mondjuk jó lett volna még kipróbálni a Crosshair, Rescue és a Blood Money game mode-okat is. Kár hogy nem rakták bele ebbe a bétába ezeket.

Én is megveszem valamikor, de ahogy írtam is, szerintem sok az az alap ár amit kérnek érte, illetve számomra pár sebből vérzik a játék (ami másnak lehet nem is fontos), és amit nem tudok elnézni 10-12ezer forintos árnál.
Kb 10 haverből 1-2 nek nagyon bejött, ők lehet megveszik full áron.
Többieknek is megtetszett valamennyire ez a "fun" BF hangulat, de csak (jóval) lightosabb összegért szerzik be valamikor később.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.02.09. 15:57:11

TDC Geronimo
Meg

Smithwarden
Megveszed?

TDC Geronimo
Nemsokára vége 😞 Jól kijátszom még magam előtte. Az az igazság, hogy a 3 betaba lévő mód közül a CQ a legunalmasabb. Lehet azért, mert 10+ éve azt tolom 😄

Blood Money nem került bele ebbe a betaba, de tavalyiba benne volt, nekem az a mód is tetszett.