815
BF_Hardline_Promo_pic-.jpg
  • TDC Geronimo
    Mi nem megy jól? :D

32es módba fix 60, 64es CQba vannak droppok 50-55re. BF4 szarabbul futott és azzal se volt semmi gond...
  • Fpocok
    Hogy nem megy valami jól, egyik konzolon sem :(
  • TDC Geronimo
    Oda veszem. Mit kell nézni DF videón?
  • Fpocok
    De te konzolra, nem? ps4? láttad digitalfoundry videót?
  • TDC Geronimo
    :D

• TDC Geronimo
    Én 17ért veszem :p
  • Fpocok
    Ne kérdezzétek miért, de felmentem különböző oldalakra, hogy árakat nézzek, és látom, hogy a játék 12k PC-re? Mi fasz? 9-10 szokott lenni, ez miért ilyen drága? És még akkor vegyek premiumot, hát a faszom nem kell?
  • Bogdogege
    Ingyen tölthető a Battlefield Hardline

Ahogy az az EA játékokkal lenni szokott, az EA Access előfizetők a mai naptól ingyen letölthetik a Battlefield Hardline-t, és tét nélkül kipróbálhatják a játékot. A próba 10 óra játékidőt és a teljes multiplayert tartalmazza.

Az EA Access lényege, hogy minden EA játék a megjelenés előtt napokkal, ingyen kipróbálható. A próba alatt is teljes játékként funkcionál minden, achievementek szerezhetők, a játékmentés és a multiplayer előrehaladás pedig későbbi vásárlás esetén átvihető a végleges változatba. A Battlefield Hardline próba maximum 10 óra játékidőt, a single-player kampány első fejezetét, és a teljes multiplayert tartalmazza az összes pályával és játékmóddal.

Úgyhogy ha van EA Access tagságod, és érdekel a sorozat legújabb része, már rá is nyomhatsz a letöltésre Xbox One konzolon keresztül (keresd a "Try it Free" gombot). Nem árt minél hamarabb rányomni, a játék mérete ugyanis több mint 45 GB.
  • Fpocok
    VÁÓ

• Bogdogege
    Jön tényleg még a darth vader-es battlefild is Dice temék lesz mint a Medal OF Honor

De ezzel is az a baj , hogy volt már 8 évvel ezelőtt , és free volt , nem mint most , ha teljes játékot akarsz vedd meg a prémiumot.

Szégyen , hogy le lett építve a Bf széria .
  • Bogdogege
    Kifacsarja EA a nevet rendesen kell a lé, kiváncsi vagyok a DICE mikor jut a Maxis sorsára.
  • Gyuszopapa
    Arra kíváncsi leszek milyen típusú játékokat fognak még a Battlefield név alatt eladni.
    Ha már nem tudnak normális multifps-t kiadni.
  • Bogdogege
    Tripla nulla az egész , talán a 10 évesek bedőlnek ennek a sz@rnak ,engem többet nem szopatnak meg
  • Fpocok
    Szerintem jó lett a tréler.
  • TDC Geronimo
  • Fpocok
    720 on Xbox One, 900 on PS4
  • TDC Geronimo
  • giornalista
    ez hatalmas butaság. a HL-t egyszer megveszed, és kész. egy komplett játék, játszhatod, ameddig mennek a szerverek.

a Premium egy extra szolgáltatás, elég naivnak kellett lenni ahhoz, hogy azt feltételezt, hogy nem lesz ilyen. egyetlen egy baj van a Premiummal, hogy a competitive matchmakinget is magában foglalja, ennek viszont az alapjáték részének kellene lenni egyértelműen.

nem kötelező megvenni, semmilyen hátrány nem ér, ha nem veszed meg, tehát semmi köze az MMO-k "pay to play" vagy más játékok "pay to win" szisztémájához. persze én megértem, ha egyeseket frusztrál ez, mindig is voltak ilyen emberek, és akkor sem volt igazuk :)

a Premium fő funkciója mindig is az extra DLC-k voltak, amelyek engem egyelőre egyáltalán nem mozgattak meg. a többi ilyen apróság, hogy maszkok, meg gun pad, lényegtelen, gimmicky dolgok.

még egyszer mondom, nem kötelező megvenni, sőt, egyelőre erősen javaslom mindenkinek, hogy ne vegye meg. később csak olcsóbb lesz, és meglátjátok, hogy milyen a játék, akartok-e még újabb térképeket, módokat hozzá, vagy elég lesz az, ami az alapjátékban van.
  • Laza
    Minden ilyen találmány addig működik, amíg van rá kereslet ... az emberek meg tonnaszám veszik a DLC-ket, ma ez már a bombasiker része .... sajnos.
  • ChipHazard
    csak a 2 legnagyobb találmány, az első az MMO-K. Vedd meg a játékot, és utána folyamatosan fizzes azért hogy játszhass vele. Meg akartam venni a Hardline-t de ilyen premium faszságokkal meg minde, ez nem fog megtörténni. Majd talán le warezolom a singe rész miatt, mert Kelly Hu, és Alexandra Daddario :)
  • Meridius
    Zseniális, a játékipar legnagyobb találmánya hogy az ember fizessen dupla árat, ha teljes játékot akar. :D
  • giornalista
    hát, azt leszámítva, hogy 5 helyett 4 expansion pack van benne, mégis mivel van benne egyébként keveseb?? lol :D

de pl. a BF4-nél nehéz önálló, fizetős expansion packnek tekinteni a Second Assaultot...
  • TDC Geronimo
    Hát eddig nem volt bajom premium contentel, mert 50$ért elég sok minden benne volt, na de ez... Van pofájuk azért.
  • Fpocok
    EA detailed the offer today – it costs $50 in total (£40 in the UK) and gives players a whole bundle of new gear and content. Check it all out in handy list form below:

Masks – New player masks with unique gameplay benefits tied to the theme of each mask.
    Gun Bench – Provides players with the ability to visually customize their weapons and track their kills per weapon.
    Competitive Play – Support for competitive play through Battlefield Hardline Premium-access only tournaments and ladders.

Legendary Status – Provides replayability of the entire progression system.
    Four digital expansion packs featuring new multiplayer maps, modes, vehicles, in-game content and a story themed throughout all four:
    Battlefield Hardline: Criminal Activity – Players have to make a name for themselves in fast-paced, highly-destructible new maps littered with small-time crime jobs. Available summer 2015.
    Battlefield Hardline: Robbery – Take down the opposition head on and progress through key locations with major cinematic action. Available summer 2015.
    Battlefield Hardline: Getaway – This is frantic, high-speed chases that immerse players deeper in the heist. Available fall 2015.
    Battlefield Hardline: Betrayal – There is a rat in every operation and players will have to find out who to trust. Available winter early 2016.
    Two weeks early access to all expansion packs.
    12 Gold Battlepacks.
    New personalization options including gun camos, ammo skins, and more Battlefield Hardline Premium exclusive in-game items.
    Access to double-XP, in-game missions, and more Battlefield Hardline Premium exclusive events.
    Priority position in server queues

• TDC Geronimo
  • Laza
    De én arra gondolok, ahogy kinéz, ahogy animálva van, amilyen az irányítása és amilyen bugoktól hemzseg és egyebek ...
  • robocop2014
    Azt hittem, hogy ha a dice-nak köze van hozzá /tudom, h visceral/, az már elég ok.
  • Fpocok
    Battlefield Hardline has taken it 1 step to far with the Pre Order bullshit, if you preorder the digital deluxe version then you get 3 exclusive weapons that you can't get after the game is launched..

Még egy ok ellene.

EDIT: Most nézem már volt. Akkor azt hittem, hogy csak timed, ezért át is ugrottam.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.19. 14:37:56
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • tutituti
    én ezt fordítva mondanám inkább.több munkát látok az arma-ban mint a bf-ben mostanság.mint patch mint communityvel való kapcsolat terén.
  • Laza
    Hát ha egy ArmA olyan köntösben lenne megcsinálva, mint egy BF, valszeg jobban szeretnénk :)
  • giornalista
    na mondjuk a 20 perces körökkel én is egyetértek, hogy túl rövidek. a BF3-ban még 45-50 perc volt egy 1000 ticketes conquest, most meg már csak 800 az alap, le is megy 25 perc alatt, ami rendkívül bosszantó.
  • tutituti
    bf topikban rég nem szabad realitásról vitázni.teljesen értelmetlen.Ez amúgy is akkora taktikai játék hogy hardline helyett lehetett volna Bad Company 3.Ugyanúgy nem kell taktikázni.a mapok kicsik és a fegyverek se azok a húha kategóriájúak.
    kb ezt kéne követni ha valósághű játékot akarunk,csak ugye itt nincs k/d hegyek meg 20 perces körök hanem jó ha másfél órás játék az alap.
    Project Reality,Insurgency(ott is csőmap van)arma meg ez:
  • Laza
    Nekem még a lerakott fegyverek jöttek be, ez is visz bele egy kis színt :)
  • giornalista
    hát az Insugrency és a BF4 Hardcore azért nem állnak igazán távol egymástól. persze a player count és a gadgetek miatt más az élmény, de egy 8v8 hasonlóan intenzív és feszült HC-ban, mint az Insurgencyben.
  • giornalista
    az előző hozzászólóról jutott eszembe, hogy egészen addig, amíg a Commander/Hacker módot erőlteti a Dice, el lehet felejteni az objective playt. de részemről ilyen a 3D spotting is. ezerszer jobbak a classic szerverek BF4-ben, mint a normálok, persze a játékosarány kb. 5%-a használja ezeket, mert megsértődnek, hogy nem töltődik vissza az életük.

a HL-ben viszont nagyon jó újítás ugye, hogy el tudsz venni health packet a medictől, illetve vannak a pályán ammo crate-k és health crate-k, ezek nekem nagyon tetszenek, megmondom őszintén.
  • Laza
    Jó kérdés :) 99% Heistet nyomtam, bár a pénzes zsákokat/zsákos embereket inkább védtem, nem vittem. Elég jó volt a killl arányom, ennek ellenére átlag 2000 pont körül jött egy menetben. Ehhez képest a hacker pozícióban szinte mindig ~6000 pont körül lehetett összekaparni, ahogy néztem. Mondjuk különösebben nem érdekelt a pont, a játékra mentem :)

Egyébként ha jól láttam a support tevékenységre jóval kevesebb pontot ad, mint pl a BF3-ban ... a 4-re nem emlékszem, azzal az egy hetes ingyenes időt nyomtam csak le.
  • Krinyo
    Összehasonlítottam, baromi közel állnak egymáshoz. Pl az Insurgency és a bf, na ezek állnak egymástól távol...
  • Adam Jonas
    Semmi gond, meg van bocsájtva. :)

Így már értem, hogy mi miatt nem tartod jó ötletnek, és van is benne valami. Őszintén ebbe ennyire én nem gondoltam bele.

De ez igy korrekt volt, ahogy leírtad, és ilyesmi választ is vártam, szóval köszi!