815
BF_Hardline_Promo_pic-.jpg
  • Herold
    Melyik lapnál vagy?
  • giornalista
    a Hardline egyébként maga az EA, mint olyan nagy kudarca. gondolhatod, hogy nem a Visceral csengetett náluk, hogy rabló-pandúros BF-et akarnak csinálni, hanem ennyit bírtak kitalálni a kiadónál, ez volt a nagy ötlet, de annyi eszük már nem volt, hogy szabad kezet adjanak a fejlesztőknek - alájuk tolták a hiányos Frostbite3-at és sikerült tavaly nyáron egy olyan rendőrös játékot kiadni a kezükből, ahol a rendőrök és a bűnözők is RPG-kel spawnoltak.
  • giornalista
    "Naja,és a kiadó sürgette nyílván őket a kiadással"

ááá, nem, Mari néni akarta már nyomni októberben, ezért adták ki olyan hamar :)

az EA kinyírta többek között a need for speed sorozatot is, mert ott is erőltették az évenkénti kiadást, pedig már ötletük sem volt szerencsétlen fejlesztőknek. ezt speciel testközelből éltem át, többször is jártam Vancouverben a fejlesztőknél, lehangoló volt, hogy az 5 órás session alatt lejátszottuk az egész single playert. néztünk, hogy akkor... hol a többi kontent... na mindegy.
  • giornalista
    azért a BF4 már meglehetősen hibátlan, és még másfél évvel a kiadása után is folyamatosan javítják, frissítik, dolgoznak vele és lesz ingyen content. azért ez lehetne rosszabb is, azt hiszem. elkúrták az elejét, de azóta nagyon szépen kimásztak a gödörből.
  • Ra1n
    Naja,és a kiadó sürgette nyílván őket a kiadással majd tehetett arról hogy hosszú hosszú hónapokon át a patchek nemhogy javítottak sokszor rontottak és bugokat problémákat okoztak. Hogyne.:)

Tény hogy a kiadó dirigál de ettől még továbbra is szánalmas gonosz EA-t vizionálni minden mögé,miközben számtalan más EA játék problémamentes és minőséget képvisel..
    De örülök hogy sikerült megint belekötnöd valamibe szokás szerint a magad kis módján.:)
  • Fpocok
    A fejlesztő fejleszt, de a kiadó dirigál. Szóval jó nagy hülyeséget mondtál már megint.
  • Ra1n
    Az EA egy kiadó, nem sok köze van ahhoz ha egy túlhype-olt csapat szart ad ki a kezéből és nem tudnak vele mit kezdeni hosszú hónapokig.
    BF mellett jópár kiváló játék van ami az EA szárnyai alatt jelenik és jelent meg, totál felesleges a kiadót hibáztatni azért amiért hulladék is érkezik. Ha hulladékgyárosokat akarsz akkor mehetsz az Activision-hoz,ők nagyban halmozzák,és közben az érdemi címeket szépen eltörölgették mondván nem hoznak annyit a konyhára.
    De ezt nehéz elmagyarázni olyannak aki minden mögött gonosz EA-t lát...Nem is gondolnád mennyire.:)

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.28. 11:17:11
  • Ra1n
    "Azért szar érzés lehet, hogy belefektetnek mennyi energiát, időt, pénzt, "

Ez ugye szarkazmus akart lenni...:)

Ez egy szaros BF4 mod. :)
  • Herold
    Szerintem inkább a DICE a ludas abban, hogy a BF4 még mindig bugos.
    A többiben nem tudom, az EA mennyire köti meg a kezüket (fegyverbalance, stb.)
  • Harcimókus
    A bf4 kész átverés show-al nagyon mellétrafáltak,szerintem sok-sok játékosnál...biztosan nem csak én fogadtam meg,hogy sem elő nem rendelek soha többet olyan játékot,amihez köze van az EA-nak,sem meg nem veszem,amíg nem tapasztalom a pozitív irányú fejlődést...ha nekik ez kell...ám legyen.Az hogy még így is rentábilis lesz a game,nem jelent semmit.Van az a pénz amiért még harcolni akarnak,szvsz ilyesmiről ne is álmodjatok,hogy ingyen prémium,stb...Itt,mint a világ bármelyik szegletében a pénz a fő mozgató erő,s az EA nagyon éhes...nem is gondolnátok,mennyire.
  • giornalista
    hát de ez várható volt. miért játsszák az emberek még mindig a BC2-t, BF3-at, BF4-et? mert van benne kihívás, érdekes, izgalmas.

a HL-ben így külső szemmel nézve is alig van kihívás. fossa a pontoakt a játék. rögtön megveheted a kedvenc fegyveredet, semmire sem kell várni (nekem pl. nem is tetszik ez a vadonatúj, pénz alapú, teljesen free roam unlock system). A BF4 unlock rendszere nekem tökéletesen megfelelt. másfél év után is van miért játszani, van, amit meg akarok szerezni, stb. BF3 dettó, ott még a 100-as csillag sincs meg (igaz, nagyon keveset játszom vele mostanában).

a Hardline könnyű és repetitív. még rövidebb az átlagos élettartam, mint a 4-ben. kicsik a pályák (ami akár jó is lehet), de ugyanúgy 64 player, amitől fejetlen rohanás és szerencsevadászat az egész. taktika, tudás alig kell ehhez, azt hiszem.

az elkúrt weapon balance a másik, elveszítette a komolyan vehetőségét a játék. elképesztő hibákat vétettek a készítők, az az igazság.

bizonyára nem olyan rossz ez a játék, jó lenne, jó lehetne, ha önálló cím lenne, és nem egy BF-klón (vagyis hát végső soron egy valódi BF). de én már a videókat is unom vele kapcsolatban, mert mit látok: rohanó játékosokat M16-tal vagy K10-zel, rendkívül izgalmas, tényleg.

és hát ugye a kevesebb content (kevesebb fegyver, jármű, mint a 4-ben) sem túl meggyőző. 5-6 ezer forintos játék. szerintem pár hónap és ott tartunk majd.
  • scomcomputers
    Nem olyan rossz ez teshow, de teljesenigazad van....
  • Fpocok
    Ha nagyon kevesen leszünk, akkor ha lesz eszük, bedobják free-be a premiumot. Ha nem játszik vele senki, akkor venni se fogja.
  • Herold
    Azért szar érzés lehet, hogy belefektetnek mennyi energiát, időt, pénzt, aztán azt látják, hogy a kutyának se kell, amit létrehoztak.
  • Ra1n
    Ehhez képest mostanra még 85ezer sincs ps4-en csúcsidőben sem, és rohamosan csökken, a One már a 80ezret sem éri el a pc is rohamosan csökken ahogy ráébrednek a népek mekkora szemetet vettek. Cirka fél éven belül max a fanok maradnak, kiürül az egész párezer főre....

Pc-n legalább volt esze a népeknek.... Erősen szemmel láthatóan. Annó a BF4-nél messze nem vol ekkora különbség a játékosok száma között konzol/pc-n....

//A Bloodborne mellett semmire nem jut idő!
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.27. 20:54:49
  • TDC Geronimo
    PCn múltkor volt fent 22k játékos, PS4en meg 110k.

Egyik marha én voltam és nekem tetszik. Bár most Bloodborne mellett nincs rá idő :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.27. 20:40:26
  • Ra1n
    Pc-n kb feleannyian tolják mint a bf4-et....One-on napról napra csökken a létszám...Ps4-en még örülnek ennek a szemétnek de már ott sem éri el csúcsidőben a 85ezret sem a létszám....
    Eladásokról pedig néma csönd nem véletlenül. Kár hogy az a pár marha aki megvette nem kezelte helyén a szemetet és még így sem lesz ez nekik bukás...
  • Harcimókus
    Dehogy...beszereztem egy-két doboz "leszarom" tablettát...nem csak ide jó...
  • giornalista
    egy igazi szabadságharcos vagy!
  • Smithwarden

Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.03.27. 11:36:35
  • Harcimókus
    Ez csak annak problémás,aki rákattint,én speciel egyetlen belinkelt videót nem néztem még meg,sem itt sem máshol.
    Hogy másnak mi tetszik,nem tud izgatni,majd én eldöntöm,hogy szeretnék-e videókat nézni a témában...
  • giornalista
    egy igazi hülye, fárasztóak már a videói, de kis dózisokban (évente 1-2) azért még jó.

csak a hülye "STUUUCK!!" kiáltása bassza fel az agyam :D amikor kijött a Close Quarters, akkor kezdett BF3-azni ha jól emlékszem, akkor voltak jópofa videói.
  • Bogdogege
    Nagy játékos
  • giornalista
    ElPresador :)
  • giornalista
    mi az, hogy ilyet ne? :) majd te eldöntöd, nem?
  • scomcomputers
    What the fuck this?
  • kill3r21
    Ne indítsd el ennyire egyszerű, cimében bennevan mi lesz :)
  • Zs0lt1
    szerintem is vicces :D
  • Herold
    Fázik a feje?
  • Bogdogege
    Én jót derültem rajta .
  • Fpocok
    Ilyet ne. Ez kurvára nem élvezetes/vicces.
  • Bogdogege

• PeeTeR
    drm lock - too many hardware changes
  • Ra1n
    Van már jobb.
  • Fpocok
    KB.
    Addig jó lesz, amíg nem jön jobb. Jön valamikor jobb?
  • Smithwarden

Angry Joe review: 5/10
    Kb ugyanazt mondja mint a legtöbb Youtube-os teszter, hogy a teljes ár felét éri meg a játék, de többet nem.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.03.24. 10:18:42
  • giornalista
    most nézem, hogy az egyik pályán conquesten az A-flagre egyszerűen átvették a Floodzone és az egyik China Rising pálya parkolóházát :)) gyönyörű, tényleg.
  • Ra1n
    Hát pedig nem....Pc-n gyakorlatilag már most kevesebben tolják mint a kiöregedő BF4-et.
    Konzolon persze van igény a gagyira ott MÉG többen tolják,de ott sem éri el a BF4 kezdeti szintjét amikor is az első héten 2-300-ezres playerszám volt...

KARCSÚ

De persze az angol eladási statisztikák a mérvadóak...:D

Szerk:
    Nagyjából leürült a konzolos BF4, aztán majd szépen visszatérnek rá, max az marad akinek tényleg elég ez a szánalmas szint...
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.23. 19:43:48
  • giornalista
    monjduk márciusban talán könnyebb a listák élére kerülni, mint novemberben :)
  • scomcomputers
    Of coarse its FAKE....