Battlefield Hardline

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scomcomputers
Itt van valami.....,majd egy jó angolos lefordítja röviden spoilerbe!
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

TDC Geronimo
Mivel oldalspecifikus fegyverek vannak és a másik oldalnál hogy használhasd ugyanazt kell fegyver licensz. Ahhoz kell az 1000+ kill

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Laza
Lemértem, hideg indítással a joinra klikk után 25 mp-el bent voltam a játékban ... persze ha már fenn vagyok a szerveren akkor a map váltás max 5 mp.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Konzolon sem túl népszerű. Pár hónap és döglött lesz,max a fanok maradnak akiknek ez megfelelő színvonal. De remélhetőleg ezzel most buknak és talán készítenek egy elfogadható színvonalú BF játékot is.
A Single miatt majd egy warezt megér,de ennyi az egész.
Laza
Némelyk fegyver hozzáférés logikátlannak tűnik ... mint pl az MPX, ami az egyik oldalon bagóért megvehető, a másikon meg 1250 kill után 2x annyi maniért. Érdekes.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ja, persze, mindig más a hibás ...

Nálam max a legelső játéknál töltött pár percet, azóta meg pár mp ... mondjuk nekem van SSD gyorsítás a HDD mellett, de egyébként meg ugyanolyan gyors, mint a bétában volt 😊

crack lesz hozza nem tudni ?????????
TDC Geronimo
PSen kb 5 sec a betöltés

Fpocok
Na jó, visszaszívom.
De akkor sincs igazad. A szar fejlesztésre nem az a megoldás, hogy akkor a játékos vegyen jobb gépet. Nem ez kéne legyen. Még talán élvezni is tudnám a játékot, hotwire egész jó, de hát ez eléggé betesz neki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Te meg kabbe faszom.
A fejlesztők kúrták el, nem pedig nálam van a gond. Béta is jól ment és érdekes módon BF4 dlc pályák is.

Talán vegyél egy SSD-t, unalmas már ez a rinya, hogy jaaaj, nem megy az új játék a régi fos gépemen.
Fpocok
Most épp 5 percet kellett várnom, míg betöltötte. 5 PERC BAZMEG És nem, nem volt épp map váltás.

scomcomputers
"több mint 3 kibaszott perc"- ez komoly???
<#wow1>

Fpocok
ADtam neki egy esélyt, de úgy érzem át lettem baszva. A bétában kurva jó volt a loading time, de a véglegesben megint több mint 3 kibaszott perc, mire betölti a geci pályát. Conquesten kívül olyan rövid minden játék, hogy gyakorlatilag vége van, mire beérek.

Március 13-án vettem sorsjegyet és nyertem rajta egy 10-est... szóval sok nem veszett. Könnyen jött, könnyen ment.

LeWyTy
Azért lehet mert alig vette meg valaki... szerintem jobban jártak volna ha inkább BF4 kieget csinálnak belőle nem külön játékot.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

PC-n már most kevesebb player van mint a BF4-ben, néhány hónapot adok neki. Utána olyan lesz a játék, mintha a BF4-ben próbálnál DLC szervert keresni.

A konzolos verziók ellenben népszerűek. Lehet megérjük, hogy a következő BF rész megint konzolexkluzív lesz. 😄
Krisztiam
csak te vetted meg? más nem? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Bogdogege
HÁT Van egy-két dolog ami tetszik benne<#rolleyes>
de nem kell<#schmoll2>
Utoljára szerkesztette: Bogdogege, 2015.03.20. 18:16:34

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

dehogynem<#crazya>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Pörög, mert ez a BFH egy marék fos.
TDC Geronimo
Tegnap 7 órát toltuk multit. Se crash, se DC, se lag. Azt hittem álmodom, hogy BF launchkor ilyen megeshet :p

Fpocok
Látom kibaszottul pörög a topik, helyes 😄

TDC Geronimo
VPNel már lehet játszani

Origin 1 nap 8 óráról számol vissza!

Zs0lt1
pc-re mikor jön ki ez?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

giornalista
ki mit tippel, mikor megy le 9000 alá az ára? szerintem június, de azért várjuk ki a végét...
Shep
Nem lesz tört verzió, ha játszani akarsz vele vedd meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
Takarodjál már innen! <#banplz>

az ncorén mikor lesz fent?
Smithwarden
Tegnap.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bocsika kb mikor lesz fent ?elöre köszi
Shep
Nem lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sziasztok nem tudjátok az ncorén ma fönt lesza játék?elöre köszi az infot
nagyszerű,DENUVO DRM!
itt esetleg a bolt nyitást lehet várni és megvenni a játékot...
TDC Geronimo
Ma megjelent

scomcomputers
Az USA-ban nem ma jelenik meg??
<#fejvakaras>

Forrás
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.03.17. 16:14:02

Pont hogy nem ér semmit a single vér gyenge lett. Inkább maradt volna a szokásos hent ami eddig volt.
Főleg hogy fele gameplayt itt is a videok teszik ki. Adtak volna ki inkább egy egész estés BF filmet helyette

Elég sokan el pedig egy hulladék. Az Első olyan BF amiben a SP rész ér valamit nem a multi.
Krinyo
Szívesen!

bocsánat mikor lehet letölteni a játékot elöre köszönöm!
koschwarz
A béták után még valaki elgondolkozott a megvételén? Mi baj van az emberekkel? (Ja tudom, fiatalok még, nem fejlődött ki az agyuk.)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ennyiért dobozost veszel boltból...
TDC Geronimo
Barátodat hát persze... <#ravasz1>

kill3r21
Hmm Denuvo...akkor megkellesz venni 😄 Skip 😄
Fpocok
Mármint őt nem érdekli.

Fpocok
EGY BARÁTOMAT lehet érdekelné, hol a legolcsóbb?
Instanton 11900
Konzolokon 11800
Tudtok olcsóbban? G2A és a többi tolvaj banda nem érdekel.

A single playernek sikerült alulmulnia az eddigi összes BF-et!
Szerintem legközelebb valamelyik Codot hegesztő stúdiónak adják ki akkor valami jóféle darát kapunk majd. Ez félelmetesen gyenge!

Laza
Most kezd trend lenni, hogy megnövelik a régiós árakat azoknál a címeknél, amik sejthetően jól fogynak, EA játékoknál ez nem újdonság mostanában, lásd Dragon Age is.
Amúgy a 12k is alacsonyabb, mint az eredeti 50-60 eur ...

Fpocok
A végleges játékban is mindig meg kell nézni a killcamot? Láttam bétában is ilyen volt, viszont a bf4ben már javították és lehet közben egyebet csinálni.

Fpocok
Lehet igazad van. akkor elnéztem valamit.