Battlefield Hardline

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Az megvan, hogy volt open beta?

Lacee86
Nem örülök, h nincs warez, mert kipróbáltam volna ezt is, de mind1. Én megértem a fejlesztőket, h védik a cuccaikat, de akkor legalább dobnának ki vmi demót, vagy ilyesmi. Vagy a demó már teljesen kiment a divatból? :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

scomcomputers
Itt a lényeg!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Smithwarden
Túl erős rajta a védelem (Denuvo DRM).
Lehet ez lesz a GTA 5-nél is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Blekk Síp
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, nem flame keltésképp, de hogy hogy nem törték még fel? Már arra is gondoltam, hogy így adják akár a fejlesztők tudatára, hogy akkor foshalom lett a játék, hogy arra sem méltatja senki sem magát hogy feltörje.. 😄
Vagy tényleg ilyen bika a védelem rajta? A kampány érdekelne, de a multi része gameplayeket nézve nem kötne le, így nem veszem meg csak amiatt. (Mert azért annyira az sem érdekel 😄)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Bogdogege
Szép is lenne<#vigyor0>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

LeWyTy
Én egy rebuildet szeretnék az 1942-ből legalább egy Frostite 3-al 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

PC-n is szarabb a multiban a grafika, vagy ez csak PS4 exclusive feature?

Bogdogege
Faszszopóak inkább a Battlefield1943-t adták volna ki , nem ezt a szart.<#rinya>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

koschwarz
Mondjuk én is erre gondoltam. 😉

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Zs0lt1
ha nem lenne bf negyedannyian se vennék meg 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
Nem tudom, miért van mindenki meglepődve. Már legalábbis aki játszott a bétákkal. Már akkor is látszott, hogy ez egy BF 0.5.
Bár az is kétséges, hogy a BF franchise mennyire számít még egyáltalán hivatkozási alapnak. Lehet, hogy ha elhagyják a Battlefield előtagot a névből, mindenkinek más elvárásai lettek volna.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Zs0lt1
szerintem igaza van :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

giornalista
jajj de ostoba ez a "teszt"...
scomcomputers

<#hehe>

Az hogy az agymosott briteknél bármit el lehet adni még nemigazán jelenti hogy más országban is így fogy. Az meg hogy nő a játékosszám...Nos nem. Folyamatosan csökkent. A ps4 kezdeti 120-ezre, és a pár napja írt 90ezres mostanra 24 óra alatt a 80-85ezret sem éri el...

Ráadásul a játék ára zuhan, amazonon már 40 dodóért szórják,csak vigyék.😊
Az meg hogy pc....Igen ezen a platformon azért még mindig több az értelmes egyed....😄

Jó lesz ez, kb 3-4 gurigáért 1-2 hónap múlva.

Harcimókus
Persze, hogy lesz,nerfelik azt a három fegyvert...<#idiota>

giornalista
még azért remélem, hogy az 5-6 ezer forintos ár mellett normális weapn balance is lesz a játékban, mert a mostani a 3 OP fegyverével eléggé unalmasnak tűnik.
giornalista
szenzáció, hogy egy két hete kiadott játéknál NŐTT a játékosszám 😄 lol.

nézzük majd meg 2 hónap múlva az eladásokat...
giornalista
hát nem hiszem, hogy igazad lett volna, mert pl. ez a játék technikailag teljesen rendben van, ahogy hallom, csak az alapötlet az, ami sántít. plusz jön idén a Battlefront, tehát nem kell sokáig várni egy EA-Dice klasszikusra sem...
scomcomputers
Ott a pont...én 4500Ft-ért vettem.....egy ismerősön megvette,bele tolt vagy 1 órát, azt mondja ez fos, én meg megvettem az accjával együtt,nagyon okosan új fiókra regelte be a játékot,csak ez az egy van rajta,tehát már előre tudta hogy nem fog neki bejönni....
<#eljen><#hehe>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.03.31. 06:49:30

Smithwarden
Szerintem az is erősen közrejátszik az eladásokban, hogy az "friss" konzoloknál eléggé ki vannak éhezve az új játékokra és a "nagyobb nevekre" az új tulajok.
Ami körül van valamekkora hype, azt megveszik úgy, hogy nem sokat mérlegelnek rajta.
Bár hozzáteszem azt is ehhez, hogy a BFHL az eddigi írásaid alapján biztosan jobb "élmény" konzolon, mint PCn.

Én biztos nem fogom szénné fikázni a játékot, ahogy egyesek teszik, mert van az a pénz, amiért nem rossz ez a "fun BF" DLC sem, de az fix, hogy 12.000 Ft-ot nem ér meg (PCn tuti)!
Max kb 5-6-ért okés a játék.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.03.31. 01:30:05

Herold
Ott biztos több a 16 év alatti játékos. <#vigyor1>

TDC Geronimo
PC-s számok... 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

k

"Currently online players (PC)
BFH: 17,522
BF4: 34,333"
TDC Geronimo
UKbe hardline továbbra is első helyen és második heti eladásai már jobbak, mint BF4nek. Nem viszik ugye itt páran ezt mondogatják... Játékosszám se csökkent psen, inkább nőtt.

Ebben viszont teljesen igazad van.A Refractor engine egyenes ági leszármazottja a Frostbite.Szinte ugyanazokkal a hibákkal küzdött az is.
A modderek részben helyretették a netkód hibáit a népszerű módokban.De mióta nincs lehetőség moddolásra maradt a DICE aki szarik az egészre.Bejön a lóvé a többi nem számít.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jó akkor hibáztassátok az EA-t még véletlenül se a DICE-t aki világ életében csak szart rakott az asztalra amit patchek/modderek foltoztak elfogadható szintűre.😊
A fröcsögésetek úgy sem változtat semmit,én pedig élvezem tovább az olyan címeket mint pl a Dragon Age 3 ami csodák csodája micsoda szarszemét EA cím lett....<#kuss>
Harcimókus
Én a bf3 "döcögős" indulásánál megjósoltam,hogy pár év és lehúzhatja a rolót a "drága" EA,még egy két ilyen indulás,mint a bf4 és igazam is lesz.Sajnos.
Most már a befektetők egy részénél is elásták magukat,a nagy hipe,csúfos kudarcba torkollott a bf4 indulásánál...jó úton haladnak a "fiúk"...

giornalista
a TCM-et csináltam, ha emlékszel rá.
Herold
Melyik lapnál vagy?

giornalista
a Hardline egyébként maga az EA, mint olyan nagy kudarca. gondolhatod, hogy nem a Visceral csengetett náluk, hogy rabló-pandúros BF-et akarnak csinálni, hanem ennyit bírtak kitalálni a kiadónál, ez volt a nagy ötlet, de annyi eszük már nem volt, hogy szabad kezet adjanak a fejlesztőknek - alájuk tolták a hiányos Frostbite3-at és sikerült tavaly nyáron egy olyan rendőrös játékot kiadni a kezükből, ahol a rendőrök és a bűnözők is RPG-kel spawnoltak.
giornalista
"Naja,és a kiadó sürgette nyílván őket a kiadással"

ááá, nem, Mari néni akarta már nyomni októberben, ezért adták ki olyan hamar 😊

az EA kinyírta többek között a need for speed sorozatot is, mert ott is erőltették az évenkénti kiadást, pedig már ötletük sem volt szerencsétlen fejlesztőknek. ezt speciel testközelből éltem át, többször is jártam Vancouverben a fejlesztőknél, lehangoló volt, hogy az 5 órás session alatt lejátszottuk az egész single playert. néztünk, hogy akkor... hol a többi kontent... na mindegy.
giornalista
azért a BF4 már meglehetősen hibátlan, és még másfél évvel a kiadása után is folyamatosan javítják, frissítik, dolgoznak vele és lesz ingyen content. azért ez lehetne rosszabb is, azt hiszem. elkúrták az elejét, de azóta nagyon szépen kimásztak a gödörből.
Naja,és a kiadó sürgette nyílván őket a kiadással majd tehetett arról hogy hosszú hosszú hónapokon át a patchek nemhogy javítottak sokszor rontottak és bugokat problémákat okoztak. Hogyne.😊

Tény hogy a kiadó dirigál de ettől még továbbra is szánalmas gonosz EA-t vizionálni minden mögé,miközben számtalan más EA játék problémamentes és minőséget képvisel..
De örülök hogy sikerült megint belekötnöd valamibe szokás szerint a magad kis módján.😊
Fpocok
A fejlesztő fejleszt, de a kiadó dirigál. Szóval jó nagy hülyeséget mondtál már megint.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az EA egy kiadó, nem sok köze van ahhoz ha egy túlhype-olt csapat szart ad ki a kezéből és nem tudnak vele mit kezdeni hosszú hónapokig.
BF mellett jópár kiváló játék van ami az EA szárnyai alatt jelenik és jelent meg, totál felesleges a kiadót hibáztatni azért amiért hulladék is érkezik. Ha hulladékgyárosokat akarsz akkor mehetsz az Activision-hoz,ők nagyban halmozzák,és közben az érdemi címeket szépen eltörölgették mondván nem hoznak annyit a konyhára.
De ezt nehéz elmagyarázni olyannak aki minden mögött gonosz EA-t lát...Nem is gondolnád mennyire.😊

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.28. 11:17:11
"Azért szar érzés lehet, hogy belefektetnek mennyi energiát, időt, pénzt, "

Ez ugye szarkazmus akart lenni...😊

Ez egy szaros BF4 mod. 😊
Herold
Szerintem inkább a DICE a ludas abban, hogy a BF4 még mindig bugos.
A többiben nem tudom, az EA mennyire köti meg a kezüket (fegyverbalance, stb.)

Harcimókus
A bf4 kész átverés show-al nagyon mellétrafáltak,szerintem sok-sok játékosnál...biztosan nem csak én fogadtam meg,hogy sem elő nem rendelek soha többet olyan játékot,amihez köze van az EA-nak,sem meg nem veszem,amíg nem tapasztalom a pozitív irányú fejlődést...ha nekik ez kell...ám legyen.Az hogy még így is rentábilis lesz a game,nem jelent semmit.Van az a pénz amiért még harcolni akarnak,szvsz ilyesmiről ne is álmodjatok,hogy ingyen prémium,stb...Itt,mint a világ bármelyik szegletében a pénz a fő mozgató erő,s az EA nagyon éhes...nem is gondolnátok,mennyire.

giornalista
hát de ez várható volt. miért játsszák az emberek még mindig a BC2-t, BF3-at, BF4-et? mert van benne kihívás, érdekes, izgalmas.

a HL-ben így külső szemmel nézve is alig van kihívás. fossa a pontoakt a játék. rögtön megveheted a kedvenc fegyveredet, semmire sem kell várni (nekem pl. nem is tetszik ez a vadonatúj, pénz alapú, teljesen free roam unlock system). A BF4 unlock rendszere nekem tökéletesen megfelelt. másfél év után is van miért játszani, van, amit meg akarok szerezni, stb. BF3 dettó, ott még a 100-as csillag sincs meg (igaz, nagyon keveset játszom vele mostanában).

a Hardline könnyű és repetitív. még rövidebb az átlagos élettartam, mint a 4-ben. kicsik a pályák (ami akár jó is lehet), de ugyanúgy 64 player, amitől fejetlen rohanás és szerencsevadászat az egész. taktika, tudás alig kell ehhez, azt hiszem.

az elkúrt weapon balance a másik, elveszítette a komolyan vehetőségét a játék. elképesztő hibákat vétettek a készítők, az az igazság.

bizonyára nem olyan rossz ez a játék, jó lenne, jó lehetne, ha önálló cím lenne, és nem egy BF-klón (vagyis hát végső soron egy valódi BF). de én már a videókat is unom vele kapcsolatban, mert mit látok: rohanó játékosokat M16-tal vagy K10-zel, rendkívül izgalmas, tényleg.

és hát ugye a kevesebb content (kevesebb fegyver, jármű, mint a 4-ben) sem túl meggyőző. 5-6 ezer forintos játék. szerintem pár hónap és ott tartunk majd.
scomcomputers
Nem olyan rossz ez teshow, de teljesenigazad van....<#eljen>

Fpocok
Ha nagyon kevesen leszünk, akkor ha lesz eszük, bedobják free-be a premiumot. Ha nem játszik vele senki, akkor venni se fogja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Herold
Azért szar érzés lehet, hogy belefektetnek mennyi energiát, időt, pénzt, aztán azt látják, hogy a kutyának se kell, amit létrehoztak.

Ehhez képest mostanra még 85ezer sincs ps4-en csúcsidőben sem, és rohamosan csökken, a One már a 80ezret sem éri el a pc is rohamosan csökken ahogy ráébrednek a népek mekkora szemetet vettek. Cirka fél éven belül max a fanok maradnak, kiürül az egész párezer főre....

Pc-n legalább volt esze a népeknek.... Erősen szemmel láthatóan. Annó a BF4-nél messze nem vol ekkora különbség a játékosok száma között konzol/pc-n....

//A Bloodborne mellett semmire nem jut idő! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.27. 20:54:49
TDC Geronimo
PCn múltkor volt fent 22k játékos, PS4en meg 110k.

Egyik marha én voltam és nekem tetszik. Bár most Bloodborne mellett nincs rá idő 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.27. 20:40:26

Pc-n kb feleannyian tolják mint a bf4-et....One-on napról napra csökken a létszám...Ps4-en még örülnek ennek a szemétnek de már ott sem éri el csúcsidőben a 85ezret sem a létszám....
Eladásokról pedig néma csönd nem véletlenül. Kár hogy az a pár marha aki megvette nem kezelte helyén a szemetet és még így sem lesz ez nekik bukás...
Harcimókus
Dehogy...beszereztem egy-két doboz "leszarom" tablettát...nem csak ide jó...

giornalista
egy igazi szabadságharcos vagy!
Smithwarden
<#oooo>
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.03.27. 11:36:35