Battlefield Hardline
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Lehet ez lesz a GTA 5-nél is.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Vagy tényleg ilyen bika a védelem rajta? A kampány érdekelne, de a multi része gameplayeket nézve nem kötne le, így nem veszem meg csak amiatt. (Mert azért annyira az sem érdekel 😄)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Bár az is kétséges, hogy a BF franchise mennyire számít még egyáltalán hivatkozási alapnak. Lehet, hogy ha elhagyják a Battlefield előtagot a névből, mindenkinek más elvárásai lettek volna.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ráadásul a játék ára zuhan, amazonon már 40 dodóért szórják,csak vigyék.😊
Az meg hogy pc....Igen ezen a platformon azért még mindig több az értelmes egyed....😄
Jó lesz ez, kb 3-4 gurigáért 1-2 hónap múlva.
nézzük majd meg 2 hónap múlva az eladásokat...
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.03.31. 06:49:30
Ami körül van valamekkora hype, azt megveszik úgy, hogy nem sokat mérlegelnek rajta.
Bár hozzáteszem azt is ehhez, hogy a BFHL az eddigi írásaid alapján biztosan jobb "élmény" konzolon, mint PCn.
Én biztos nem fogom szénné fikázni a játékot, ahogy egyesek teszik, mert van az a pénz, amiért nem rossz ez a "fun BF" DLC sem, de az fix, hogy 12.000 Ft-ot nem ér meg (PCn tuti)!
Max kb 5-6-ért okés a játék.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.03.31. 01:30:05
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Currently online players (PC)
BFH: 17,522
BF4: 34,333"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A modderek részben helyretették a netkód hibáit a népszerű módokban.De mióta nincs lehetőség moddolásra maradt a DICE aki szarik az egészre.Bejön a lóvé a többi nem számít.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A fröcsögésetek úgy sem változtat semmit,én pedig élvezem tovább az olyan címeket mint pl a Dragon Age 3 ami csodák csodája micsoda szarszemét EA cím lett....<#kuss>#kuss>
Most már a befektetők egy részénél is elásták magukat,a nagy hipe,csúfos kudarcba torkollott a bf4 indulásánál...jó úton haladnak a "fiúk"...
ááá, nem, Mari néni akarta már nyomni októberben, ezért adták ki olyan hamar 😊
az EA kinyírta többek között a need for speed sorozatot is, mert ott is erőltették az évenkénti kiadást, pedig már ötletük sem volt szerencsétlen fejlesztőknek. ezt speciel testközelből éltem át, többször is jártam Vancouverben a fejlesztőknél, lehangoló volt, hogy az 5 órás session alatt lejátszottuk az egész single playert. néztünk, hogy akkor... hol a többi kontent... na mindegy.
Tény hogy a kiadó dirigál de ettől még továbbra is szánalmas gonosz EA-t vizionálni minden mögé,miközben számtalan más EA játék problémamentes és minőséget képvisel..
De örülök hogy sikerült megint belekötnöd valamibe szokás szerint a magad kis módján.😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
BF mellett jópár kiváló játék van ami az EA szárnyai alatt jelenik és jelent meg, totál felesleges a kiadót hibáztatni azért amiért hulladék is érkezik. Ha hulladékgyárosokat akarsz akkor mehetsz az Activision-hoz,ők nagyban halmozzák,és közben az érdemi címeket szépen eltörölgették mondván nem hoznak annyit a konyhára.
De ezt nehéz elmagyarázni olyannak aki minden mögött gonosz EA-t lát...Nem is gondolnád mennyire.😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.28. 11:17:11
Ez ugye szarkazmus akart lenni...😊
Ez egy szaros BF4 mod. 😊
A többiben nem tudom, az EA mennyire köti meg a kezüket (fegyverbalance, stb.)
a HL-ben így külső szemmel nézve is alig van kihívás. fossa a pontoakt a játék. rögtön megveheted a kedvenc fegyveredet, semmire sem kell várni (nekem pl. nem is tetszik ez a vadonatúj, pénz alapú, teljesen free roam unlock system). A BF4 unlock rendszere nekem tökéletesen megfelelt. másfél év után is van miért játszani, van, amit meg akarok szerezni, stb. BF3 dettó, ott még a 100-as csillag sincs meg (igaz, nagyon keveset játszom vele mostanában).
a Hardline könnyű és repetitív. még rövidebb az átlagos élettartam, mint a 4-ben. kicsik a pályák (ami akár jó is lehet), de ugyanúgy 64 player, amitől fejetlen rohanás és szerencsevadászat az egész. taktika, tudás alig kell ehhez, azt hiszem.
az elkúrt weapon balance a másik, elveszítette a komolyan vehetőségét a játék. elképesztő hibákat vétettek a készítők, az az igazság.
bizonyára nem olyan rossz ez a játék, jó lenne, jó lehetne, ha önálló cím lenne, és nem egy BF-klón (vagyis hát végső soron egy valódi BF). de én már a videókat is unom vele kapcsolatban, mert mit látok: rohanó játékosokat M16-tal vagy K10-zel, rendkívül izgalmas, tényleg.
és hát ugye a kevesebb content (kevesebb fegyver, jármű, mint a 4-ben) sem túl meggyőző. 5-6 ezer forintos játék. szerintem pár hónap és ott tartunk majd.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Pc-n legalább volt esze a népeknek.... Erősen szemmel láthatóan. Annó a BF4-nél messze nem vol ekkora különbség a játékosok száma között konzol/pc-n....
//A Bloodborne mellett semmire nem jut idő! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.27. 20:54:49
Egyik marha én voltam és nekem tetszik. Bár most Bloodborne mellett nincs rá idő 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.27. 20:40:26
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Eladásokról pedig néma csönd nem véletlenül. Kár hogy az a pár marha aki megvette nem kezelte helyén a szemetet és még így sem lesz ez nekik bukás...