Battlefield Hardline

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Elvileg.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Tikal
az csak egy játékmód lesz a sok közül, nem? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
Akkor van remény. Bár nem szeretem az ilyen bankrablós MP-t, ahogy a payday sem igazán jött be ezért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Ian Milham (Creative Director at Visceral Games):
"We at Visceral are leading on both SP and MP. We've been working with DICE for a couple years now and they're helping us out, but we're leading it."

Steve Papoutsis (General Manager of Visceral Games and Executive Producer for Battlefield Hardline):
"Visceral is leading the development of Hardline on both SP and MP, with collaboration from DICE."

Tehat a multit is a Visceral Games csinalja es emellett a DICE besegit nekik amibe kell.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

giornalista
az EA-tõl kirúgtak valakit azért, mert kiszivárogtatta, hogy a Visceral csak a single részt csinálja majd, a multit pedig majd a Dice.

az információt aztán nem is erõsítették meg, és nem is cáfolták, érzésre kamu, de akkor meg miért rúgták ki...
ozimak
Nem rossz... nem rossz! Már mióta várok egy SWAT 5-re :) Hát ha ez nem is az, de legalább valami olyasmi :) Kicsit NFS, kicsit BF, kicsit COD, kicsit GTA, és egy csöppet SWAT. Szerintem ez elég jól hangzik! Remélem a legjobbakat. Mindenképpen várós!
Smithwarden
Itt is fent van mar kb 3 napja es nem szedtek le.
Nem tudom miert toroltetik folyamatosan, ugyis felrakjak egy csomo mas helyre. :)

Tikal
itt még fenn van

jó lesz ez, Battlefield GTA :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
már itt sincs fenn , tudtok még linket? :)

SötétBarom
A nagy büdös lófaszt. :D

Dead Space minden része kurva jó, és mindegyik egy kicsit más.. A minõségbõl viszont nem adott alább sehol.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

"Az meg, hogy nincs a piacon jobb, attól még nem a BF lesz jó, hanem a helyzet siralmas."

Na ez ütött.Ez a nagy helyzet hogy senki nem készít valami jó kis FPS-t.
Elkapták a COD hullámát mert látták hogy lehet vele pénzt keresni,nem számít hogy szar az egész de így is sikeres.Így ez lett a követendõ példa az EA számára is.Fogták a jól csengõ BF márkanevet és megalkották a maguk kis COD-ját.Meg is lett ásva vele a BF tipusú játékok sírja.Többet nem lesz semmi ilyen játék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A BF-ekkel is "csak" ez volt a baj. Hogy egy kicsit többet várt az ember...

Örülök, hogy neked megérte az árát a BF, nekem biztos hogy nem, és õszintén már nincs kedvem próbálkozni sem vele.

Az meg, hogy nincs a piacon jobb, attól még nem a BF lesz jó, hanem a helyzet siralmas.

Helyes legalább biztos nem fogok vele játszani mert BF-ért többet pénzt nem adok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hecker007
Nekem az 1 és a 2 az etalon, nem volt rossz a 3, de én a sztorit is gyengébbnek éreztem meg a 2-nek a multiját is hiányoltam. A 3-ban egyedül a Coop az ami tetszett, de az is lehetett volna jobb, nem fikázom a játékot csak többet vártam tõle :)

Azért abban bízok kicsit hogy ez a Hardline jobb lesz mint a 4. A Visceralnak ez szerintem elég nagy esély, aztán majd meglátjuk mit alkotnak. De ez az évente új BF egy kicsit sok szerintem, 2-3 évente pont elég lenne.

koschwarz
Én nem tudom, miért fikázza mindenki a DS3-at. Szerintem kifejezetten jobb lett, mint a 2. rész. Persze ezzel még nem mondanék sokat. :D

Nekem tetszett, fõleg, ha rájön az ember, hogy kell fejleszteni. Csak az a DLC ne kellett volna...

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Omlás
Nem véletlenül volt a kommentben smiley mivel poénnak szántam :)
Hibái ellenére nekem semmi bajom nincs se a BF3-al se a BF4-el mindegyik megérte az árát és messze nincs a piacon számomra olyan szórakoztató multi lövölde mint ez a kettõ. Nem tudom mit rinyálnak sokan, hogy szar a motor szerintem elég jól össze van azért rakva a Frostbite vannak sokkal szarabbak a piacon. És mint ahogy írtad is nem a Dice itt a fõ hunyó hanem a kibebaszott EA....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fpocok
Helyes.

Smithwarden
Ugy nez ki nem F2P lesz. :)

Hecker007
Azért a Visceral se nagy szám... DeadSpace3 elég gyenge lett.
Az meg hogy free lesz-e vagy fizetõs szerintem tuti meg kell majd venni...

nandorb
Welcome cheaters to BF3,you dont need to rebuy the game anymore you are free to create multiple new accounts.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ingyenes a Battlefield 3 az Originen!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
A videó hat hónappal ezelõtt készült. Az új majd az E3on lesz.

Nem tudom, meddig lehet valamit akció-horrorként elõadni. A klasszikus túlélõ-horrorok vagy rövid sorozatok néhány résszel, vagy akcióvá alakultak.

Mondjuk annyira nem kedvencem a mûfaj, szal javíts ki, ha tévedek. Resident Evil, System Shock, Alone in the Dark régi részei, Nocturne+Blair Witch project ugrik be, mint vagy rövid, vagy akcióvá alakult sorozatok. Silent Hillrõl pl fingom nincs, meg ami azt illeti, a Dead Space-szel sem játszottam... De úgy érzõdik egy minta a mûfaj frencsájzai kapcsán...

Vadnokedli
De maga a játéknak a minõsége megmaradt. Nem?

A Dead Space sorozat is egyre szarabb lett részrõl részre.Az is elakciósodott,pedig inkább az elsõ rész túlélõ horror részét kellett volna továbbvinni.

Nem tudom, mit köpköditek a DICEot, nem velük van gond, hanem az EA-vel. A DICE egészen addig tisztességes munkát végzett, amíg az EA rájuk nem tette a kezét. Persze azóta már szarfos, ami munkát végeznek.
De aggódni nem kell, a többi EA alá dolgozó csapatnak is ez a sorsa, csak legfeljebb még nem tartanak ott.

Írok jóslatot is, mert azok mostanában olyan frankón bejönnek:
Ez lesz az a játék, amitõl megutáljátok a Visceral-t is.
:] :P

nandorb
De az engine egy f@sz,amit a DICE keszitett.

Bogdogege
<#worship>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Omlás
Meh :P

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Mert nem a Dice készíti ? <#idiota> Így talán van remény :]

Vadnokedli
Mert ebben most a Visceral keze van benne.

milk4
BF4 is tele van még mindig hibákkal, ettõl a játéktól miért várjak akkor valami jót?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

fúúú ez gecinagy játék lesszzzzzzzzz

Akkor nem lenne vele gond, ha lenne ugyanabban a stílusban helyettesítõ játék. De nincs, ez meg így szar.

SötétBarom
Visceralban bízom, a Dead Space-eket imádom..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Smithwarden
Azzal, hogy atalakul a Battlefield sok ev alatt, nem is biztos sok gond lenne, csak legalabb minosegi termeket adnanak ki a kezeik kozul, de ez mintha egyre kevesbe jonne ossze nekik az ujabb reszeknel.

koschwarz
Agreed.

Ezennel ünnepélyesen beverem a fejfát a Battlefield sorozat sírjára. A 3 egy fos volt, a 4-et meg sem néztem már, ennek meg a koncepciót olvasva fordult fel a gyomrom, hagyjuk ezt, nincs értelme ezt már Battlefieldnek hívni, a sorozat régen, a Battlefield2-vel meghalt, és a neve zombiként újraéledt, aztán most pusztít.

tutituti
BF heroes swat payday edition

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Smithwarden
Tok egyszeru mi koze van a BF szeriahoz. :)
A Battlefield nevet a Hardline ele rakva tobb bevetel varhato, mert jobban felfigyelnek ra az emberek.
Ingyen reklam. :D
(Bar a Battlefield nev a BF4 utan mar sok embernek nem reklam, hanem inkabb riasztas. :D)
Persze bele fogjak magyarazni, hogy ez most nem egy katonai, hanem egy "polgari harcmezo", rendorokkel es bunozokkel. <#vigyor>

Vadnokedli
Én azt mondtam magamnak, soha nem veszek még egy BF-et, de ez nem is igazán BF így elgondolkozok rajta.

SötétBarom
Nem. Azt mondta, hogy a single player sztori része olyan, mintha egy sorozatot néznél (Wire, Shield, ilyesmi).

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nandorb
EA kiado alatt senki sem.

Fpocok
Jól néz ki... de ez egy epizódikus játék lesz? Külön adják ki részenként? Csak mert úgy hangzott.

koschwarz
Egyébként ennek konkrétan mi köze van a Battlefield-szériához? Mert ahogy én látom, semmi. Úgy gondolja az EA, hogy ezzel a brand-del manapság jobban el lehet adni valamit?

koschwarz
"A DICE nem képes egy komoly játékot készíteni."

Így jó lesz? <#vigyor5>

Smithwarden
Basszus, ezt brutal gyorsan toroltek Youtube-rol. :(
Itt egy letolto link a videorol: BF Hardline / Omaha gameplay

Szabi
http://www.youtube.com/v/JELERWnsdeg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

jé, liszenszelt Mustang, Challenger és Charger :D

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Áááá faszom. Remélem valaki felrakja máshova.

In case this gets taken down by EA, I’ve had a look at the clip and noted some key points. First up, the voice over states that you can either be a good cop or serve yourself, which suggests there will be some kind of moral branch in the campaign.
Multiplayer

Multiplayer was also mentioned, starting with a clip of players zip-lining from one rooftop to another, and one guy even slides right into a vent shaft. There’s a zip-line gun that can be used to scale sheer walls, mention of a hostage rescue mode as SWAT, and bank heists as the criminals.

Heist Mode was named, and it sees player robbing a bank vault while the cops do everything in their power to block their escape. Rescue Mode sees SWAT players moving in to rescue hostages during a robbery gone wrong. Hotwire Mode involves cops pursuing robbers in a car chase, while their passengers shoot at each other across the wide terrain.

Bloodmoney Mode sees cops and criminals fighting over a huge pile of cash before taking it back to their safehouse. Planes and parachutes were seen it the multiplayer clip.
Battlefield_hardline
Campaign

The protagonist is Nick Mendoza (seen above), a young Miami detective who finds himself facing a personal dilemma of right and wrong. He goes across the US tracking his former partner to seek revenge, possibly concerning the $9.1 million worth of cocaine they find in the trailer.

Smithwarden
!!!GAMEPLAY!!!

http://www.youtube.com/v/iO2dEm4q6UA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Abszolut nem tunik rossznak! (Csak ne legyen benne annyi bug es problema, mint a BF4-ben. :p)
Kb egy modern CS szeru valami, jarmuves uldozesekkel kibovitve.