Battlefield Hardline
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Parasite Eve 2, best game EVER!
"We at Visceral are leading on both SP and MP. We've been working with DICE for a couple years now and they're helping us out, but we're leading it."
Steve Papoutsis (General Manager of Visceral Games and Executive Producer for Battlefield Hardline):
"Visceral is leading the development of Hardline on both SP and MP, with collaboration from DICE."
Tehat a multit is a Visceral Games csinalja es emellett a DICE besegit nekik amibe kell.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
az információt aztán nem is erõsítették meg, és nem is cáfolták, érzésre kamu, de akkor meg miért rúgták ki...
Nem tudom miert toroltetik folyamatosan, ugyis felrakjak egy csomo mas helyre. :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Dead Space minden része kurva jó, és mindegyik egy kicsit más.. A minõségbõl viszont nem adott alább sehol.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Na ez ütött.Ez a nagy helyzet hogy senki nem készít valami jó kis FPS-t.
Elkapták a COD hullámát mert látták hogy lehet vele pénzt keresni,nem számít hogy szar az egész de így is sikeres.Így ez lett a követendõ példa az EA számára is.Fogták a jól csengõ BF márkanevet és megalkották a maguk kis COD-ját.Meg is lett ásva vele a BF tipusú játékok sírja.Többet nem lesz semmi ilyen játék.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Örülök, hogy neked megérte az árát a BF, nekem biztos hogy nem, és õszintén már nincs kedvem próbálkozni sem vele.
Az meg, hogy nincs a piacon jobb, attól még nem a BF lesz jó, hanem a helyzet siralmas.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azért abban bízok kicsit hogy ez a Hardline jobb lesz mint a 4. A Visceralnak ez szerintem elég nagy esély, aztán majd meglátjuk mit alkotnak. De ez az évente új BF egy kicsit sok szerintem, 2-3 évente pont elég lenne.
Nekem tetszett, fõleg, ha rájön az ember, hogy kell fejleszteni. Csak az a DLC ne kellett volna...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Hibái ellenére nekem semmi bajom nincs se a BF3-al se a BF4-el mindegyik megérte az árát és messze nincs a piacon számomra olyan szórakoztató multi lövölde mint ez a kettõ. Nem tudom mit rinyálnak sokan, hogy szar a motor szerintem elég jól össze van azért rakva a Frostbite vannak sokkal szarabbak a piacon. És mint ahogy írtad is nem a Dice itt a fõ hunyó hanem a kibebaszott EA....
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Az meg hogy free lesz-e vagy fizetõs szerintem tuti meg kell majd venni...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mondjuk annyira nem kedvencem a mûfaj, szal javíts ki, ha tévedek. Resident Evil, System Shock, Alone in the Dark régi részei, Nocturne+Blair Witch project ugrik be, mint vagy rövid, vagy akcióvá alakult sorozatok. Silent Hillrõl pl fingom nincs, meg ami azt illeti, a Dead Space-szel sem játszottam... De úgy érzõdik egy minta a mûfaj frencsájzai kapcsán...
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
De aggódni nem kell, a többi EA alá dolgozó csapatnak is ez a sorsa, csak legfeljebb még nem tartanak ott.
Írok jóslatot is, mert azok mostanában olyan frankón bejönnek:
Ez lesz az a játék, amitõl megutáljátok a Visceral-t is.
:] :P
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Battlefield nevet a Hardline ele rakva tobb bevetel varhato, mert jobban felfigyelnek ra az emberek.
Ingyen reklam. :D
(Bar a Battlefield nev a BF4 utan mar sok embernek nem reklam, hanem inkabb riasztas. :D)
Persze bele fogjak magyarazni, hogy ez most nem egy katonai, hanem egy "polgari harcmezo", rendorokkel es bunozokkel. <#vigyor>#vigyor>
Így jó lesz? <#vigyor5>#vigyor5>
Itt egy letolto link a videorol: BF Hardline / Omaha gameplay
jé, liszenszelt Mustang, Challenger és Charger :D
"Nulla tenaci invia est via"
In case this gets taken down by EA, I’ve had a look at the clip and noted some key points. First up, the voice over states that you can either be a good cop or serve yourself, which suggests there will be some kind of moral branch in the campaign.
Multiplayer
Multiplayer was also mentioned, starting with a clip of players zip-lining from one rooftop to another, and one guy even slides right into a vent shaft. There’s a zip-line gun that can be used to scale sheer walls, mention of a hostage rescue mode as SWAT, and bank heists as the criminals.
Heist Mode was named, and it sees player robbing a bank vault while the cops do everything in their power to block their escape. Rescue Mode sees SWAT players moving in to rescue hostages during a robbery gone wrong. Hotwire Mode involves cops pursuing robbers in a car chase, while their passengers shoot at each other across the wide terrain.
Bloodmoney Mode sees cops and criminals fighting over a huge pile of cash before taking it back to their safehouse. Planes and parachutes were seen it the multiplayer clip.
Battlefield_hardline
Campaign
The protagonist is Nick Mendoza (seen above), a young Miami detective who finds himself facing a personal dilemma of right and wrong. He goes across the US tracking his former partner to seek revenge, possibly concerning the $9.1 million worth of cocaine they find in the trailer.
Abszolut nem tunik rossznak! (Csak ne legyen benne annyi bug es problema, mint a BF4-ben. :p)
Kb egy modern CS szeru valami, jarmuves uldozesekkel kibovitve.