815
-
#174 Nagyon fasza..... -
#173 sw leghamarabb jövő ősz. Azt te nem fogod látni tavasszal... -
#172 -
#171 -
#170 Pedig a netkod most meg nem is 30Hz-el fut, hanem csak 10-el a kliens oldal felol.
Szerintem ez a jelenlegi beta amugy eleg gagyi tobb szempontbol is: grafika, animaciok, mapok, a harcok, stb.
Mind gyengebb a mostani allapotaban mint BF4 vagy BF3-ban es ahhoz kepest amit kihozhattak volna ebbol (vagy TALAN majd kihoznak belole a megjelenesig).
Mondjuk engem inkabb az infantry es jarmuvek nelkuli harcok erdekelnenek jobban, mint ez az (ossze-vissza) varosi kergetozes autokkal es motorokkal.
Ugy tippeltem eddig, hogy a BF 4-5-stb marad a kemenyvonalas jarmuves sorozat es a Hardline inkabb egy gyalogsagi game lesz, inkabb belso harcokkal.
Bar meg jo jatekmodokkal, kisebb mapokkal az is benne van...
( A Star Wars Battlefront, amin ugye a DICE dolgozik es jovo tavasszal jon kb, az brutal jonak tunik elsore, abbol a par seces gameplay-bol amit lehet latni az eddigi videokon. )
-
Ironman2 #169 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3DMGAME-Battlefield.Hardline.PC.Beta-3DM.torrent
http://bbs.3dmgame.com/forum.php?mod=attachment&aid=Mjk3NTU5NXxmZDYxOGM1N3wxNDAyNDI4NDMxfDUzMTg3NTd8NDMzMjI4NQ%3D%3D
http://pan.baidu.com/s/1sjJfeDR
-
#168 Persze. Azért remélem, hogy a 3 és a 4 után már jobban fog menni. Ennyi idő alatt csak kiismerték az engine-nek ezt a verzióját és össze tudják rakni. -
#167 azért ne kiabáld el... BF4 alfa is nagyon hangulatos volt, a béta már gyengébb.. a végtermék meg... ehh :-/ -
#166 Srácok 2 és fél óra gameplay után gyors vélemény:
-Pálya szép, hozza a bf szintet. Levolution itt is jelen van.
-Zipline, gázmasz-gázgránát, grapling hook nagyon jópofa. Oszlattam is a tömeget ezerrel. Két marékra szórtam az ammo tatyóból. Mesterlövészeknek van lézeres aknájuk, térfigyelő kamerájuk. :)
-A pálya elég balanszor Heist játékmódban ha mind a két csapat tudja a dolgát. Rendőröknek gyorsan helyszínre vonulás és annak megtartása kellően nehéz, hogyha kihasználják a bűnözők azt, hogy több oldalról meg lehet közelíteni a helyszínt. /Ennek nem belátása camp-mészárlásba torkollik/
-Blood money is nagyon színpatikus. Ott aztán tényleg kell a csapatmunka. Jó sofőr aki kimenekít titeket a pénzzel. Többen vagytok ott akkor gyorsabban tudjátok kirámolni a pénzszállítót.
-Fejlődés is tetszik, hogy pénzt kapsz és azt költöd el új felszerelésre. Kiegészítők unlockja meg eddig úgy van ahogy a bf3ban volt. Ahogy ölsz úgy nyílik ki a lehetőség, hogy megvedd rá a kiegészítőt.
-Netkód egyelőre tökéletes. Jól reagálta le eddig a helyzetet, nem volt sarkon túl egyszer csak meghalás. (Tudom, hogy ezt már javították bf4ben, de örülök, hogy itt már így indul*koppkopp*)
Úgy érzem, hogy a körítés megállja a helyét. Mintha a bf3 close quarterjét kereszteznénk a conquesttel és megbolondítanánk egy kis capture the flaggel. Remélem tetszett nektek ez a kis kedvcsináló szösszenet. :) -
#165 BF mindenség tulaj vagyok(konzolon-PC-n) és még én se kaptam Hardline-t.. -
#164 Gondolom csak BF4 tulajok kapna hozzáférést... elég gáz. Amin megláttam a hírt , azonnal regisztráltam. De semmi. -
#163 NEGATÍVUMOK
- a BF4 irányítása sokkal elnagyoltabb és közvetettebb volt, mint a BF3-é. a Hardline-ra ez fokozottan igaz, sajnos.
- gyengék a hangok (fegyvereké is, pl., de Jack is kiemelte, hogy a lépések sem hallhatóak még)
- nagyon rövidek a menetek (10 perc egy heist, vagy rövidebb)
- a weapon play nekem nem tetszik, elnagyoltnak érzem.
POZITÍVUMOK
- jó a város, egyáltalán nem kicsi, 32 emberre pont elég
- jól irányíthatók a járművek, és jó a hangjuk is (pl. a motoroknak)
- lehet rendesen flankelni, rengeteg irány van
- nekem tetszeget az alapötlet is, de meglátjuk, hogy mit hoznak ki belőle.
teljes mértékben BF4 DLC érzése van az embernek. igazából egy Bad Company 2 Vietnam, ha úgy nézzük... kíváncsi leszek rá. remélem, még sokat dolgoznak és finomítanak rajta. -
#162 nem az ölésektől függ, squadteljesítménytől. tehát, ha pl. egy squadtársad is lő rá, de te ölöd meg, akkor ő kap squad kill assistot, vagy squad supression assistot, és ettől nő a bar.
vagy ha pl. közösen foglaltok el egy zászlót. vagy ha a C van kiadva squad utasításnak, és azt támadod (és ölsz meg ott), akkor a squad order bonus miatt is nő a bar.
ha pedig mindenki meghal, akkor field upgrade score lost, azaz mindenki nulláról kezd. de ha egyvalaki túléli, akkor a respawn után mindenkinek megmarad a saját kis teljesítménye. -
#161 Tényleg? Nem egyéni? Ezt sose figyeltem, csak azt hogy ahogy ölök pontot szerzek úgy növekszik a kis 'bár' -
#160 de, épp hogy a squadtól függ, ugyanis a squadteljesítmény határozza meg, hogy hány szintet tudsz lépni a perkeiddel.
ha pedig mindenki meghal a squadban, akkor nullázódnak a perkek is. -
#159 BF4 ben spec nem számít a perk, csak saját perk van ott.Így hát nem a squadtól függ, Nem e? -
#158 Frostbite 3 ugyanúgy :)
viszont ami jó:
- a Visceral szerint ez egy 10 hz tickrate build egyelőre, de már dolgoznak a 30-ason
- a BF4 CTE-ben tapasztalható összes (!) változtatás, felfedett bug, javítás átemelhető a Hardline-ba.
nekem az alapötlet tetszik, főleg az, hogy végre nem nyomják annyira ezt a squadplay-dolgot (perkek, pl.). sokan játszanak egyedül, barátok nélkül, nekik is élvezhetővé kell tenni a játékot.
a self revive nagyon meredeknek tűnik, remélem, az a véglegesből kikerül majd. -
#157 gondolom nem véletlenül ennek is Battlefield a neve :D -
#156 meg a menü, a járművek mozgása és minden más is :D -
#155 btw; ditto. Instant regeltem, még ma is másodszorra. semmi. -
#154 reklám -
Fallingstar #153 Ma este 19:00-tól tartsatok velem és nézzük meg együtt mi mindent nyújthat nekünk a Battlefield sorozat legújabb darabja, a jelenleg zárt béta fázisban lévő Hardline. A zsaruk vs. bűnözők típusú shooter remek izgalmakat ígér, én pedig szorgalmasan fogom üldözni a rosszat és védeni az ártatlanokat!
http://www.wizardstream.hu/
http://www.twitch.tv/lolhutv
http://www.facebook.com/wizardstream
http://www.twitter.com/thewizardstream
http://www.youtube.com/wizardstream -
#152 Én tegnap este óta nem kaptam :( -
#151 még a hud is hasonló :D -
#150 így egy óra játék után, ez még mindig csak egy BF4 DLC :D -
SNICKER #149 miért nem kapok emailt? kitöltöttem azt az űrlapot de nem jön email -
#148 Ez egy nagy fos. Kb ilyen mod készült volna, ha lehetne modolni a BF4-et. Ugyanazok a hibái vannak és a játékmenet is szar. 1000tuti millió %, hogy nem fogom megvenni soha. -
SergioAmigo #147 Gagyi a game. -
#146 Akkor már én is beteszem :)
-
#145 Rövidke videójó tőlem, csak még dolgozik a YT:
-
SergioAmigo #144 The Battlefiled Hardline closed beta will be available Jun 9-24. -
#143 na ez jó hír. -
#142 JObban fut, mint a BF4. -
SergioAmigo #141 Aki nyomja éjfél utána írja be az origin nickjét :D -
#140 Tök jó 4 megával szedi, pedig csak 2,8ra képes a netem xD -
#139 Kicsit várj, én beléptem a linkre amit itt linkeltek utána jelent meg :)
Nem volt fent a battlelog plugin -
SergioAmigo #138 -
#137 én 2x regeltem már.
De e-mail sehol, a kliensben sincs bejegyzés, pedig frissitgettem mind2-őt. -
#136 Szedi már nekem is :) -
#135 Nekem baszik megjelenni originbe, akármit csinálok. Na majd talán holnap...