Battlefield Hardline

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
és ez mióta van? mikor volt utoljára jó?

szerintem ha csak most, akkor nem kell pánikba esni. nekem is megbolondult a kliens, mutatja az elrejtett játékokat, nem tudok kedvencelni, és nem tudja frissíteni a CTE-t sem.
Fpocok
Szerintem azt írtam. sorry akkor, de nem kell felkapni a vizet.
Én ezt látom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Order Summary

Payment Information

Battlefield™ Hardline Beta
€0.00
PC Download
Qty: 1
Origin Great Game Guarantee: Not Eligible
To download your game just visit the "My Games" section of Origin.

Subtotal

€0.00

A játék még sehol originbe
giornalista
egyébként ha dobnál egy screenshootot, talán kitalálnánk, hogy mi van 😊
giornalista
nem ezt írtad, de mindegy.

nálam is szarakodik az Origin, gondolom, rendesen túlterhelték most a szervereket, majd holnapra rendezõdik a helyzet.

és még egyszer elnézést, hogy segíteni próbáltam!
Fpocok
Többször is újraraktam a klienst. Nem rég felhúztam újra a windowst és most telepítettem a klienst és egyik játékomat sem látom.

zzeN
Restartot neki.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
Most írom, hogy ha rámegyek a játékaimra, nem mutatja az okat CSAK REKLÁMOT!

giornalista
kattints a "My games" fülre, voilá 😊
Fpocok
Kliensbõl akarnám letölteni, de egyik játékomat sem mutatja, helyette reklám. Bassza meg... most semmi originessel nem tudnék játszani.

giornalista
na, talán majd holnap 😊

beregisztráltam, kétszer is, de engedne haramdszor is. megjött az email az Origintõl, hogy letölthetõ a játék, de a játékok között nem jelenik meg. a Battlelogban pedig, ha rákattintok, ismét a beta signup jön elõ.
Szabi
egy újabb túlárazott DLC amit játékként akarnak eladni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

kill3r21
regeltem de nem érzékeli hogy fent az origin....érdekes 😄
giornalista
http://www.battlefield.com/hardline/livestream

Hardline livestream
giornalista
ugyanez itt is. remélem, azért idõvel megjelenik majd 😊
BoneDragon
Nálam még mindig nem, de battlelogba már tudok vele játszani... Na majd holnap este megsasolom. 😊

zzeN
Nekem megjelent, csak letölteni nem engedi a leterheltség miatt😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

giornalista
Szabi
látványos volt a végén amikor félrehuzták a függönyöket és ott sorakoztak a gépek 😄

"Nulla tenaci invia est via"

BoneDragon
Gyorsan be is regisztráltam, mielõtt lehal az egész oldal. Még nem jelent meg originbe.

giornalista
http://www.battlefield.com/hardline/beta

beta jelentkezés - és ha minden igaz, mától játszható is!
ozimak
giornalista
http://www.ea.com/e3

itt lehet élõben követni a játék bejelentését.
Fpocok

Smithwarden
Semmi spanyolviasz. A BF-ekben megszokott modokhoz kepest ujak.
De peldaul en bankrablasra + jarmuves menekulesre a nem nagyon emlekszek masik jatekban. (Talan a Tactical Intervention volt valami hasonlo, de az a jatek brutal gagyira sikeredett.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

giornalista
október 21-én jelenik meg a játék.

jó lesz, hiszen így a fél gamer világ ünnepel majd a születésnapomon 😊
"Teljesen új" aha 😄 Pont mint a BF4-ben... a spanyolviasz módok...
Smithwarden
Lesznek benne "klasszikus" BF modok, de mellettuk jonehany teljesen uj is.
Par nap (kb hefton ejjel ha minden igaz) es megtudunk mindent a reszletekrol + beindulnak a gameplay videok is.

Vadnokedli
Remélem lesz benne VIP vagy valami hasonló mód mint SWAT4 ben pl.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Smithwarden
Megjelenesi datum (a video alapjan): OKTOBER 21

Smithwarden
Egy uj, most mar hivatalos 40 seces teaser trailer es par uj kep.

Törölt felhasználó
Jól néz ki ez a BF4 dlc, ugye benne van a Premium csomagban?
Figyelembe veszem a #79-es hozzászólásodat de azért véleményt mondhatok.
Ahogy látom és érzem a zsigereimben az EA nekiállt a BF4 moddolásának példa rá ez a valami katyvasz.
Ami nem volna rossz de az a gond hogy már alapjátékot sem tudnak normálisan elkészíteni nem hogy azt moddolni.
A különbség az fizettet játékfejlesztõk és a mondjuk példának a BF2 módkészítõk között HATALMAS.Mert ismét minden a pénzrõl szól nem arról hogy jó,játszható,élvezetes legyen.A BF2 módokat szívbõl,kihívásból,és a játék szeretetébõl készítették olyan emberek,játékosok akik szerették volna az alapjáték hibáit,hiányosságait kijavítani és egyensúlyt belevinni a játékba.
Erre egy fizetett játékfejlesztõ nem lesz képes soha mert egy feladatot kell neki végrehajtania,amit lehet olyan ad aki életében nem játszott ilyen játékkal és fingja sincs az egészrõl.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hecker007
<#eljen>

Smithwarden

Xfactor-t (es meg jopar Youtube-os / BF-es tesztert) meghivtak kiprobalni, tesztelni es velemenyt mondani a BF Hardline-rol.
A videoban 01:15-tol kapunk nehany infomorzsat a dologrol, de persze Jun. 9-ig nem mondhat rola szinte semmi konkretat, viszont ahhoz kepest, hogy Xfactor is eloszor erosen szkeptikus volt ezzel a "rendoros-bunozos" BF-rol, nagyon pozitivan nyilatkozik a jatekrol es meglehetosen "addiktivnak" irja le a jatekelmenyt. 😊
Remeljuk csak nem a penztol amit a odacsusztattak az EA-sek neki(k). 😊))
Vissza is hivtak oket egy masodik tesztre / bemutatora, es az altaluk ajanlott valtoztatasokat is figyelembe vettek, illetve beepitettek kozben a jatekba.
Ezen felul ami a BF4 CTE szervereken es forumokon pozitiv visszajelzest kapnak (netkod, stb), azt szinte teljesen atviszik / at fogjak vinni a BF Hardline-ba is.

Smithwarden
Egy dolgot szeretnek hozzafuzni mar most az elejen a jatekhoz es a topikhoz is.
Ha mar veszem a faradsagot es linkelek hireket, ujdonsagokat, es videokat...ezeket meglepo modon AZOKNAK szanom akit valoszinu erdekel es erdekelni fog ez a jatek.
Nekem sincs fix es vegleges velemenyem, nem vagyok pillanatnyilag teljesen elajulva tole es nem veszem meg vakon, csupan naponta vagy ketnaponta korbenezek a neten es ha talalok valami ujdonsagot, akkor probalok valamennyit infozni, illetve leforditani es leirni minimalisan a lenyeget azoknak, akik nem tudnak angolul.
Viszont ha valaki csak trollkodni es fikazni akar ide jarni szinte minden egyes hirre, de amugy magasrol szarik a jatekra es mar alapbol utalja, abbol a stilusbol koszonom NEM kerek (es szerintem mas sem, akit kicsit is erdekel a game)!
Normalis beszelgetesben siman benne vagyok, meg ha negativ is reszben, de az automatikus es ertelmetlen fikazastol kimeljenek az ilyen emberkek.
Nem hiszem, hogy tul sokat kerek ezzel.
Koszonom.

Smithwarden
En nem ALLITOM es nem feltetlen hiszem el, hanem csak leirtam a hirt, hogy ok ezt mondjak / allitjak...

Az idézet nem konkrét idézet, hanem a kommentjeid rövid összefoglalása. Azt mondtad, tudod, hogy az EA hazudik, meg hogy láttad a mellébeszélést konkrétan ebben a nyilatkozatban is. MÉGIS azt állítod, hogy a Visceral készíti a multit, tehát elhiszed, amit a nyilatkozat sugall.

Smithwarden
Az irasod masodik reszet nem igazan ertem.
A kerdest nekem irtad? Az idezet kitol, honnan van?

Ez pontosan az a típusú nyilatkozat, amik miatt az EAnek rossz a híre, és amirõl messzirõl bûzlik, hogy pont az ellenkezõjét jelenti annak, mint amit sugall.

Ha te is tudod, miért dõlsz be neki akkor?
"Igen, az EA egy hazudós köcsög, és igen, ez a nyilatkozat is pont az a mellébeszélõ stílus, amiért utáljuk a PRjukat, tehát elhiszem minden szavát, meg még azt is, amit nem állít."
WTF..?

Smithwarden

Smithwarden
Ugy nez ki lassan beindul (beindult?) a PS4 beta.
Igy elsore ettol a beta videotol nem estem hasra...de persze majd jatekosokkal es kulonbozo modokkal kell latni a jatekot mozgas kozben, nem csak egy egyeduli varosnezessel.

Fpocok

Fpocok
Kering a neten egy pár perces leaked pc videó. Ha valaki látja, linkelje be.

ozimak
<#eljen>
Smithwarden
Amikor olvastam a mondatot, akkor tisztaban voltam azzal amit irtal, de ennyi erovel akkor azt is belevehetjuk, hogy a DICE / EA hazudott mar nekunk tobb dologban is ugye, ugyhogy barmit mondanak, azt vegyuk hazugsagnak es biztos nem ugy van...

Nem mindegy? Jót már úgysem tudnak csinálni, a szarjuk meg úgysem érdekel. 😛

Valami Battlefield féle játékot nem szándékoznak kiadni majd?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Öhm, mindkét idézet csak azt mondja, hogy a Visceral VEZETI a fejlesztést. Azt nem, hogy õk is végzik.
A "DICE besegít nekik amiben kell" simán értelmezhetõ úgy is szélsõséges esetben, hogy a Visceral ad egyetlen darab producert, aki irányítja a DICE csapatot, meg osztja az észt mítingen, a tényleges munka meg 100% DICE.

Nem állítom, hogy így van, de az ilyen árnyalatnyi fogalmazásbeli nüanszokra kell figyelni, ha nagyvállalat nyilatkozik. Ami következtetést levontál, azt valójában nem állítják a nyilatkozatok.

Smithwarden
"There are more modes in the works in addition to the ones showcased in the leaked trailer and that there will be “a couple classic BF modes” as well as “a number” of new modes. "

Lesz eleg sok jatekmod.
Ujak is, illetve "klasszikus" BF-es modok is.