1496
  • grebber
    Uh , aztarohadt. Ezt a Yetiset is a nagy nullára nem igen tolom le Gondolom ha fő gamebe agyonfejlesszük magunkat ide át lehet hozni az addigi skilleket. Így zéró skillel alapon rohadt nehéz
    Meg ezt a Yetiset nem így képzeltem el azt hittem megyek gyakok azt kész...itt meg rendes térkép van ezernyi dologgal.
  • Gary
    Hajrá! :Đ
  • grebber
    Esélytelen a Fc 5 már nem fér bele 2 hét alatt sikerült a Primalt is végigvinnem. Lófasz időm van játszani :(
    Ezért a Yetis dlc még belefér legalább nem kell éveket várni amíg esetleg emberi áron lenne,mert így ingyen kivégzem..
  • Gary
    Nekem a FC4 Season Pass, abból az időből van, mikor lopott bankkártyás visszaélés miatt, az Ubisoft letiltott egy csomó G2A-n beszerzett játékot, DLC-t. Pár hónap után, visszakaptam. Biztosan kipróbáltam a Yetit, de nem rémlik.
    A mentés vesztés, nagy szopatás a Ubi-tól!
    Az FC5-öt játszom a pluszban. Azt végigvitted?
  • grebber
    Valaki azt mondja ő is uplay +osította a FC4et és kukázodtak a mentések... Mindegy majd kezdem előről asszem nem tolhattam bele anno 2 óránál többet. Néztem yt ezt a yetit azt hittem valami 30 perces valami lesz de látom 3 + órás...
  • Gary
    Nem a térképről, a főmenüből tudod indítani!
    Jobboldali, CHRONICLES oszlop legalsó pontja. A Map Editor alatt lesz az Escape from Durgesh és az alatt a Valley of the Yetis.
  • grebber
    A Yetis dlc hol mikor aktiválódik?Mármint el kell érni egy pontig a játékban vagy ha megvan egyből jelölve lesz a térképen vagy hogy?

Az alap game van csak meg és uplay + miatt lehet tolni ingyen a dlcket is és így letolnám a yetit és nem kéne game passt vennem érte mivel egy árban van a game-el alapból nem is venném meg.
  • Danecay
    Legyen már akkor csórinak is külön topikja mint ahogy az összes többinek :)

Far Cry 5 topik
  • Gary

Méhészborz

Utoljára szerkesztette: Gary, 2018.02.28. 20:49:24
  • Bogdogege
  • Bogdogege
  • Danecay
    Ez csak spekuláció, eddig is lehetett az eladott dolgokért kapott pénzért vásárolni. Persze nem azt mondom, hogy biztosan nem lesz benne mikrotranzakció mert nem tudhatom, de annyira hidegen hidegen hagy hogyha mégis. Én bőven beérem az alapjáték által kínált fegyverekkel skin-ekkel, vegye meg az akinek fétise, hogy meglegyen mindenből mindene még ha pluszban fizetnie is kell érte :)
  • Bogdogege
    Még nem fektetett meg , esetleg kellemetlen ha liheg utánad , de kap egy párat azt már lehet nyúzni.

• Gary
    Aham, és azt minek nevezted, mikor megfektetett? Mézillatú galambomnak? :Đ
  • Zsoxx
    Eddig is lehetett a játékban pénzért fegyvert vásárolni. Valódi pénz nélkül.
  • mikromanus
    Ez elsődlegesen az online tartalmaknál lehet problémás. Ha multiban nyomultok egymás ellen és lehetőség van "előnyöket" venni, akkor az elég gáz. Elsődlegesen offline játékoknál/tartalomnál nem oszt nem szoroz a dolog szerintem.
  • grebber
    És ez minket miért zavar? Aki hülye balfasz az veszi a szarokat bele aki meg játszani akar az játszik vele pénzráfordítás nélkül.
  • Borg
    Hogy ez a mikrotranzakciók, és in-game vásárlások melegágya... Amikor majd pénzért vehetsz játékbeli pénzt is... meg fegyvereket, shortcutokat... Igazából a többi nagy játék pénzügyi modelljeit elnézve, csodálom is, hogy a far cryba még csak most fog megérkezni ez.
  • Danecay
    Mit? :)
  • Bogdogege
  • Borg
    De a lényeg a videóban: Vadászatért pénzt kaphatsz, és pénzért lehet aztán fegyvereket venni... Ugye tudjuk mit jelent ez...
  • Bogdogege
    Az Méhészborz
  • Gary
    A 4-nek is volt! Egy büdös borz ki tudott csinálni pillanatok alatt! :Đ
  • wollnerd #1433
    Kemény állatvilága lesz. :)
  • Bogdogege
  • Bogdogege
  • Bogdogege
  • Borg
    Azért a repülő bombájától igazán megsérülhetett volna a ház...
    Elég "steril" a környezet...
  • Bogdogege
  • grebber
    Öt perc a Far Cry 5-tel
  • grebber
    Igen.
  • Zsoxx
    Ez a hivatalos?
  • grebber
    Far Cry 5 gépigény:

MINIMUM CONFIGURATION:
    OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
    PROCESSOR: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent
    VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
    SYSTEM RAM: 8GB
    Resolution: 720p
    Video Preset: Low

RECOMMENDED CONFIGURATION (60 FPS):
    OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
    PROCESSOR: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz or AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz or equivalent
    VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD R9 290X (4GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
    SYSTEM RAM: 8GB
    Resolution: 1080p
    Video Preset: High

4K 30 FPS CONFIGURATION:
    PROCESSOR: Intel Core i7-6700 @ 3.4 GHz or AMD Ryzen 5 1600X @ 3.6 GHz or equivalent
    VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 1070 or AMD RX Vega 56 (8GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
    SYSTEM RAM: 16GB
    Resolution: 2160p
    Video Preset: High

4K 60 FPS CONFIGURATION:
    PROCESSOR: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz or AMD Ryzen 7 1700X @ 3.4 GHz or equivalent
    VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI or AMD RX Vega 56 CFX (8GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
    SYSTEM RAM: 16GB
    Resolution: 2160p
    Video Preset: High/Ultra
  • Zsoxx
    Az FC4 vagy az FC3 multija volt népszerűbb szerintetek? Melyiken volt több játékos?
  • grebber
    Far Cry 5: Bemutatkozik az ellenállás
  • grebber
    Far Cry 5 - így készült el a virtuális Montana
  • grebber
    Far Cry 5

A teljes kampányt végigjátszhatjuk majd kooperatív módban.

El se hiszem... Minden gameben ahol van coop így kéne
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.31. 14:07:15
  • Borg
    Gondolom a grafika is jobb, de az kevésbé érdekes. Inkább az, hogy az irányítás nem ilyen gagyi darabos.
  • Zsoxx
    Az mitől lesz más? Gondolod, hogy úgy is fog kinézni? A YT tele van az "ilyennek ígért / ilyen lett" game videókkal.
  • Borg
    PC-n is megmutathatnák végre... ez a kvarcjátékos kontroller-bénázás elég idegesítő...