1496
  • Myselor
    neked hogy indul el?nekem fekete képernyő van csak és aztán semmi
  • kill3r21
    Igen az ambient cuccos oldotta meg :)
  • cylonflatus
    Külföldi fórumon olvastam erről, az ambient occ.-t ssao-ra kell rakni, ha kikapcsolod akkor vannak ilyen bugok, antialit meg ssaa-n kell hajtani. Mondjuk azt nem tudom, hogy ati, vagy nvidia, esetleg mindkettő kártyán fordul ez elő, de azt megfigyeltem, hogy a panaszkodók szinte kivétel nélkül win8.1-et használtak. Aztán ez most driver, hardver, törés vagy rendszer függő-e... jó kérdés, majd akkor lesz tiszta szerintem ha kint lesz egy hivatalos közlemény, vagy a virágbolti oldalról egy scene rilíz.
  • manacz
    Kicsit megnyugodtam akkor. Drivernél lesz valami bibi. Mintha a 3-nál is lett volna valami sli cécó...
  • kill3r21
    Srácok aki játszik, én toltam el valamit, vagy tényleg nem lehet freeben bejárni az egész mapot már az elején? :)
    Nekiálltam volna a tornyoknak de nem engedi
  • mester1987
    Ezen én is csodálkozom, külföldi fórumokon is ugyanezt írták.
  • manacz
    Sziasztok!

Aki laptoppal próbálta már, meg tudja mondani nekem, hogy a második videókártyát miért hagyja figyelmen kívül a program?
    Más komolyabb játékoknál a másik videókártyából is dől a meleg levegő, ennél semmi nem jön... Közepesen örülök a 35 fps-nek.
    Azért egy sli kártya ennél többet tudhat :) Jelenleg abban bízom, hogy jön egy nvidia driver frissítés vagy nem tudom...
  • kill3r21
    Nincs benne akkora változás, (helyszín meg a story) meg egykét játékelem, de a fc3 irásodat tekintve akkor felejtős :)
  • nxs
    Akkor nyertem 2 tálca sört,a maradékból meg kijön 1kg marha felsál :D
    Thx
  • kill3r21
    akkor ezt a játékot egyenesen skippeld :)
  • nxs
    Aki játszik vele attól kérdezném mennyire "ctrl+c - ctrl+v" a harmadik részhez képest? Ez a rész is olyan rohadt monoton mint a 3,öljük a pirosruhásokat,mészároljuk az állatokat,foglalunk outpostot aztán megismételjük a műveletet még 100x? Az első 2 órát nagyon élveztem (meg néha keresgéltem az államat a padlón mit ki tudtam préselni a régi 9600GT-ből) de aztán baromira unalmas lett menni A-ból B-be és csinálni ugyan azt. Story szinten gondolom megint valami hatásvadász bugyutaságra kell számítani :)
    Tudom sokan szerették a 3. részt,nekem mégsem adta a játékmenet...még az opening zenéje is hatalmas öngól volt szerintem,berakni egy USA gov fikázó,rasszizmussal foglalkozó számot nekem kicsit erős.
  • Kadarhun
    Jaja valószínű...nállam is ugyan ez van...ha át állíom az ssaa vagy mit, akkor húzza az árnyékokat de viszont nem sötét....
  • yesname #307
    Azért mert sok kép és azért is mert sokat tölt. Ne kelljen már fél percig görgetni a szövegért.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal, még nincsenek gondolatolvasó internet oldalak.
  • kill3r21
    Én mindig abba voltam hogy a képhost átkonverteli :(
  • IMYke2.0.0.0
    Igazán átalakíthatnád JPEG-be őket.

Bármelyik képmegjelenítő szoftver képes az un. batch átalakításra is [Én XnView-t, és FastStone-t is használok], tehát, akár 1000 képet is átalakíttathatsz kb 10 mp alatt.
  • ratgab
    Nekem ez kifejezetten hiányzott a 3-ból! Ez jó hír.
  • Herold
    A 2-ben szétvetett az ideg, mikor hárman lőnek rám, és beragad az a kibaszott fegyver. Törni-zúzni tudtam volna.
  • Herold
    Igaza van, inkább a betöltés miatt.
  • sparrow35
    És visszatért a fegyverek elhjasználódása is, mint a 2-ben, de elég jól bírják, csak onnan tudom hogy van ilyen, hogy amikor a földön lévő fegyverhez lépek kiír egy csíkot is az állapotáról.
  • kill3r21
    Kell egy új VGA driver?

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.11.15. 12:41:09
  • mester1987
    Ez mitől spam yesname?
  • kill3r21
    Lehet, egy igen picit feljebb vettem , mert nagyon sötét volt...
    Yesname, spoiler mint spoiler vagy mert sokat tölt be? :)
  • yesname #296
    Ha lehet akkor spoilerbe legközelebb a képspamet. Köszi!
  • Fernandooo #295
    Kicsit mintha túl sok lenne a fényerő ezeken a képeken...
  • kill3r21

• kill3r21

• grebber
    Azért van a topik rakjál be nyugodtan!
  • kill3r21
    Igazad van, én is megnyugtatom magam, előtöltöttem, átmásoltam krekkeltem kipróbáltam, de inkább várok keddig lehet :D
    Hibák tömkelege van, és nyilván ezért :)

Szerk: Azért szabad pár képet vagy hagyjuk?
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.11.15. 11:08:59
  • grebber
    Te értelmezni tudod a látottakat vagy fogyatékkal élsz?

Mestergyerek itt sír hogy milyen szar ---> Elcsattogok a pc-s warez oldalakra és egyből az fogad okádék a crack ez nincs az nincs nem jó.
    Én xbox 360-ra szedtem le ott tökéletes gond egy szál se. De ez a berakott review score-ok alapján is látható.

És amíg több pénz költök játékra addig warez témában kuss legyen a neved.
  • Fernandooo #289
    :D Nekem is viszket rá a kezem ezerrel. Jó lenne egy meglepi, hogy "na jó, hétvége van, lehet játszani". :D De ennek realítása persze nem túl sok. Kedd, este nyolc. Sosem lesz. :D
  • Shep
    Persze, csak kb. 2 napja ő volt aki azt írta, hogy a warez is ugyanolyan úgyhogy az alapján is el lehet dönteni ,hogy milyen a játék. Úgyhogy eldönthetné már, hogy akkor most mi van.
  • kill3r21
    Buy megvolt, de kedd holvan még, igazán engedélyezhetnék már :D
  • Fernandooo #286
    Már Steam-en is lehetővé tették az előtöltést. Kb. 30 perc és lent van a cucc. :)
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.15. 10:10:37
  • yesname #285
    Az ember javulhat ha megérti mi miért van, mi oka. Mindenkinek van sötét múltja. Persze lehet még sötét jövője is. :D
    Amúgy sem a warezról beszélt most, hanem arról hogy warez verziót nem szid amíg nem egyértelmű, hogy nem a warez miatt problémás a játék...
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.15. 10:09:57
  • mester1987
    Ezért írtam :)
  • Shep
    Mondja ezt a fő warezos :D
  • mester1987
    Részemről is úgyszint. Warez topik már van.
  • grebber
    Én nem ítélkeztem még köztudottan kokány crack-elt verzióról.
    Első ami szembe jön a "crack only"nál ez meg az nem működik nem lehet bekapcsolni ez meg az nincs. Így értelme sincs leszedni.
    De részemről elég a warez/offból.

• Fernandooo #280
    Az ilyen üzeneteket meg tartsd meg magadnak.

"Feladó: mester1987 Tárgy: Nincs tárgy Dátum: ma, 09:28
    Ne provokálózz a fórumba mert repülsz a bálnamakkra.
    ja és Többször nem szólok."

Provokálózz? :D Az mi? Bálnamakk? Jó étvágyat hozzá! Többször nem szólsz? :D Miért, mi lesz, lefejeled a falat? Szedáld már le magad...

Csak azért írtam be ide, mert az üzeneted elküldése után rögtön le is tiltottál, így ott már nem tudtam válaszolni...