1496
-
#319 neked hogy indul el?nekem fekete képernyő van csak és aztán semmi -
#318 Igen az ambient cuccos oldotta meg :) -
#317 Külföldi fórumon olvastam erről, az ambient occ.-t ssao-ra kell rakni, ha kikapcsolod akkor vannak ilyen bugok, antialit meg ssaa-n kell hajtani. Mondjuk azt nem tudom, hogy ati, vagy nvidia, esetleg mindkettő kártyán fordul ez elő, de azt megfigyeltem, hogy a panaszkodók szinte kivétel nélkül win8.1-et használtak. Aztán ez most driver, hardver, törés vagy rendszer függő-e... jó kérdés, majd akkor lesz tiszta szerintem ha kint lesz egy hivatalos közlemény, vagy a virágbolti oldalról egy scene rilíz. -
manacz #316 Kicsit megnyugodtam akkor. Drivernél lesz valami bibi. Mintha a 3-nál is lett volna valami sli cécó... -
#315 Srácok aki játszik, én toltam el valamit, vagy tényleg nem lehet freeben bejárni az egész mapot már az elején? :)
Nekiálltam volna a tornyoknak de nem engedi -
mester1987 #314 Ezen én is csodálkozom, külföldi fórumokon is ugyanezt írták. -
manacz #313 Sziasztok!
Aki laptoppal próbálta már, meg tudja mondani nekem, hogy a második videókártyát miért hagyja figyelmen kívül a program?
Más komolyabb játékoknál a másik videókártyából is dől a meleg levegő, ennél semmi nem jön... Közepesen örülök a 35 fps-nek.
Azért egy sli kártya ennél többet tudhat :) Jelenleg abban bízom, hogy jön egy nvidia driver frissítés vagy nem tudom... -
#312 Nincs benne akkora változás, (helyszín meg a story) meg egykét játékelem, de a fc3 irásodat tekintve akkor felejtős :) -
nxs #311 Akkor nyertem 2 tálca sört,a maradékból meg kijön 1kg marha felsál :D
Thx -
#310 akkor ezt a játékot egyenesen skippeld :) -
nxs #309 Aki játszik vele attól kérdezném mennyire "ctrl+c - ctrl+v" a harmadik részhez képest? Ez a rész is olyan rohadt monoton mint a 3,öljük a pirosruhásokat,mészároljuk az állatokat,foglalunk outpostot aztán megismételjük a műveletet még 100x? Az első 2 órát nagyon élveztem (meg néha keresgéltem az államat a padlón mit ki tudtam préselni a régi 9600GT-ből) de aztán baromira unalmas lett menni A-ból B-be és csinálni ugyan azt. Story szinten gondolom megint valami hatásvadász bugyutaságra kell számítani :)
Tudom sokan szerették a 3. részt,nekem mégsem adta a játékmenet...még az opening zenéje is hatalmas öngól volt szerintem,berakni egy USA gov fikázó,rasszizmussal foglalkozó számot nekem kicsit erős. -
Kadarhun #308 Jaja valószínű...nállam is ugyan ez van...ha át állíom az ssaa vagy mit, akkor húzza az árnyékokat de viszont nem sötét.... -
#307 Azért mert sok kép és azért is mert sokat tölt. Ne kelljen már fél percig görgetni a szövegért. -
#306 Tudtommal, még nincsenek gondolatolvasó internet oldalak. -
#305 Én mindig abba voltam hogy a képhost átkonverteli :( -
#304 Igazán átalakíthatnád JPEG-be őket.
Bármelyik képmegjelenítő szoftver képes az un. batch átalakításra is [Én XnView-t, és FastStone-t is használok], tehát, akár 1000 képet is átalakíttathatsz kb 10 mp alatt.
-
ratgab #303 Nekem ez kifejezetten hiányzott a 3-ból! Ez jó hír. -
#302 A 2-ben szétvetett az ideg, mikor hárman lőnek rám, és beragad az a kibaszott fegyver. Törni-zúzni tudtam volna. -
#301 Igaza van, inkább a betöltés miatt. -
#300 És visszatért a fegyverek elhjasználódása is, mint a 2-ben, de elég jól bírják, csak onnan tudom hogy van ilyen, hogy amikor a földön lévő fegyverhez lépek kiír egy csíkot is az állapotáról. -
#299 Kell egy új VGA driver?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.11.15. 12:41:09 -
mester1987 #298 Ez mitől spam yesname? -
#297 Lehet, egy igen picit feljebb vettem , mert nagyon sötét volt...
Yesname, spoiler mint spoiler vagy mert sokat tölt be? :) -
#296 Ha lehet akkor spoilerbe legközelebb a képspamet. Köszi! -
Fernandooo #295 Kicsit mintha túl sok lenne a fényerő ezeken a képeken... -
-
-
#292 Azért van a topik rakjál be nyugodtan!
-
#291 Igazad van, én is megnyugtatom magam, előtöltöttem, átmásoltam krekkeltem kipróbáltam, de inkább várok keddig lehet :D
Hibák tömkelege van, és nyilván ezért :)
Szerk: Azért szabad pár képet vagy hagyjuk?
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.11.15. 11:08:59 -
#290 Te értelmezni tudod a látottakat vagy fogyatékkal élsz?
Mestergyerek itt sír hogy milyen szar ---> Elcsattogok a pc-s warez oldalakra és egyből az fogad okádék a crack ez nincs az nincs nem jó.
Én xbox 360-ra szedtem le ott tökéletes gond egy szál se. De ez a berakott review score-ok alapján is látható.
És amíg több pénz költök játékra addig warez témában kuss legyen a neved.
-
Fernandooo #289 :D Nekem is viszket rá a kezem ezerrel. Jó lenne egy meglepi, hogy "na jó, hétvége van, lehet játszani". :D De ennek realítása persze nem túl sok. Kedd, este nyolc. Sosem lesz. :D -
#288 Persze, csak kb. 2 napja ő volt aki azt írta, hogy a warez is ugyanolyan úgyhogy az alapján is el lehet dönteni ,hogy milyen a játék. Úgyhogy eldönthetné már, hogy akkor most mi van. -
#287 Buy megvolt, de kedd holvan még, igazán engedélyezhetnék már :D -
Fernandooo #286 Már Steam-en is lehetővé tették az előtöltést. Kb. 30 perc és lent van a cucc. :)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.15. 10:10:37 -
#285 Az ember javulhat ha megérti mi miért van, mi oka. Mindenkinek van sötét múltja. Persze lehet még sötét jövője is. :D
Amúgy sem a warezról beszélt most, hanem arról hogy warez verziót nem szid amíg nem egyértelmű, hogy nem a warez miatt problémás a játék...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.15. 10:09:57 -
mester1987 #284 Ezért írtam :) -
#283 Mondja ezt a fő warezos :D -
mester1987 #282 Részemről is úgyszint. Warez topik már van. -
#281 Én nem ítélkeztem még köztudottan kokány crack-elt verzióról.
Első ami szembe jön a "crack only"nál ez meg az nem működik nem lehet bekapcsolni ez meg az nincs. Így értelme sincs leszedni.
De részemről elég a warez/offból.
-
Fernandooo #280 Az ilyen üzeneteket meg tartsd meg magadnak.
"Feladó: mester1987 Tárgy: Nincs tárgy Dátum: ma, 09:28
Ne provokálózz a fórumba mert repülsz a bálnamakkra.
ja és Többször nem szólok."
Provokálózz? :D Az mi? Bálnamakk? Jó étvágyat hozzá! Többször nem szólsz? :D Miért, mi lesz, lefejeled a falat? Szedáld már le magad...
Csak azért írtam be ide, mert az üzeneted elküldése után rögtön le is tiltottál, így ott már nem tudtam válaszolni...