Far Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- értem, h ez neked nem tetszik -
de szeretnék tanulni én is vmit, hátha van színesebb, változatosabb játékmenettel singlep. campaign game
neked milyen játék(ok) az, amit nagyra tartasz és szívesen játszol vele?
Just do it :)
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.11.16. 00:41:23
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Nekiálltam volna a tornyoknak de nem engedi
Aki laptoppal próbálta már, meg tudja mondani nekem, hogy a második videókártyát miért hagyja figyelmen kívül a program?
Más komolyabb játékoknál a másik videókártyából is dől a meleg levegő, ennél semmi nem jön... Közepesen örülök a 35 fps-nek.
Azért egy sli kártya ennél többet tudhat 😊 Jelenleg abban bízom, hogy jön egy nvidia driver frissítés vagy nem tudom...
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Thx
Tudom sokan szerették a 3. részt,nekem mégsem adta a játékmenet...még az opening zenéje is hatalmas öngól volt szerintem,berakni egy USA gov fikázó,rasszizmussal foglalkozó számot nekem kicsit erős.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bármelyik képmegjelenítő szoftver képes az un. batch átalakításra is <Én XnView-t, és FastStone-t is használok>Én XnView-t, és FastStone-t is használok>, tehát, akár 1000 képet is átalakíttathatsz kb 10 mp alatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I want to be a mighty pirate ever!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.11.15. 12:41:09
Yesname, spoiler mint spoiler vagy mert sokat tölt be? 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Hibák tömkelege van, és nyilván ezért 😊
Szerk: Azért szabad pár képet vagy hagyjuk?
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.11.15. 11:08:59
Mestergyerek itt sír hogy milyen szar ---> Elcsattogok a pc-s warez oldalakra és egyből az fogad okádék a crack ez nincs az nincs nem jó.
Én xbox 360-ra szedtem le ott tökéletes gond egy szál se. De ez a berakott review score-ok alapján is látható.
És amíg több pénz költök játékra addig warez témában kuss legyen a neved.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.15. 10:10:37
Amúgy sem a warezról beszélt most, hanem arról hogy warez verziót nem szid amíg nem egyértelmű, hogy nem a warez miatt problémás a játék...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.15. 10:09:57
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Első ami szembe jön a "crack only"nál ez meg az nem működik nem lehet bekapcsolni ez meg az nincs. Így értelme sincs leszedni.
De részemről elég a warez/offból.
Next PC upgrade: 2022
"Feladó: mester1987 Tárgy: Nincs tárgy Dátum: ma, 09:28
Ne provokálózz a fórumba mert repülsz a bálnamakkra.
ja és Többször nem szólok."
Provokálózz? 😄 Az mi? Bálnamakk? Jó étvágyat hozzá! Többször nem szólsz? 😄 Miért, mi lesz, lefejeled a falat? Szedáld már le magad...
Csak azért írtam be ide, mert az üzeneted elküldése után rögtön le is tiltottál, így ott már nem tudtam válaszolni...