Call of Duty: Advanced Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon low a textura....pedig meg van hozzá a gép.... valakinek nincs ilyen problem? (így nagyon ocsmány sajna)
Nem tölti be a Texturát rendesen...ps1 grafika van....valami nem okés...
Fpocok
Azt írták, hogy valamit valahol unlockolni kell és akkor lesz valami zombis bonus kör.... de elvileg rendes zombimód csak DLCben lesz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

AntiHero
Hogy? Nincs benne alapból a zombis mód? 😮

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fpocok
Speaking on a Reddit AmA last night, he said of the Xbox One version: “Minimum XboxOne resolution is 1360×1080, and dynamically scales from there to full 1080p. That’s over 50% increase from last year.

“Advanced Warfare runs native 1080p on PS4. Both running at rock solid 60fps.”

Fpocok
Hát nem tudom. +25% reload speed az elég észrevehető.

grebber
"Tetszik, hogy lehet karaktert fejleszteni." Amit kb észre se veszel,hogy érne bármit is,de van benne igazad van<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Tetszik, hogy lehet karaktert fejleszteni. Még az is lehet, hogy egyszer végig játszom. Már nem emlékszem, melyik volt az utolsó cod, amivel végigmentem... talán a black ops? Szóval ez nagy szó.

Fpocok
Ahhoz képest, hogy milyen gépem van, szerintem nagyon jól megy. Jobban, mint a Ghosts.

Fpocok
Közben megoldódott.

grebber
Eh tuti valami védelem túl sok a hiba. Out of memory , akkor ez a hiba, a textúra betöltés hiánya.... hm valaki akinek eredetije van írhatna már!

Fpocok
Elindítom kampányt, nagyon lassan betölti... NAAAGGYON lassan, aztán erre kivág. WTF game?

Fpocok
Éljen a youtube 60fps!

Systore
valami beállítás okozza, mert most beállítottam az optimal video settingst, nem szaggat. kurvára örülnék, ha nem töltené újra a játékot minden egyes átállításnál mondjuk.
Fpocok

grebber
Aki eredetivel tolja majd megmondja a frankót náluk is ilyen-e sokan egy esetleges rossza törésre fogják,de akármi lehet.
Meg ahogy hallom lehet hogy ennek is memoria gondjai vannak mert 8 gb rammal is sokaknál már az intro után kidobja out of memory.

Systore
valamiért akad, és a textúrák is elmosottak. ez valami beállítás miatt van, vagy ez most mi? simán mennie kéne a gépemen maxon
Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.11.03. 07:57:34
grebber
Van baj nem igen jeleníti meg rendesen a textúrákat.....

Kíváncsi leszek hogy csak driverhibák vagy a game-el van valami elszarva.

Fpocok
"omg, zombizzunk
zombizni akarsz? FIZESS PLS"

DLC-t kell venni, ha zombizni akartok. EPIK FAIL!

Fpocok
Nem vagyok benne biztos, hogy ennél sokkal szebbek lesznek a konzolos játékok. A PC-s arhitextúra miatt sokkal könnyebb ezekre már fejleszteni.

Atyaég micsoda szörnyűség lesz ez a konfig 5-8 év múlva....😄

És egyáltalán micsoda szemtelenség hogy 2014-ben a manapság max irodai alkamazásokra használatos 2magos procikkal meg az 5-6 éves vga-kkal nem hajlandó rendesen működni egy játék...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
Szerencsére ez még odébb van, addig lehet nem is élünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Bele se merek gondolni mi lesz majd a következő konzoloknál.
Atyaég ilyen gépigények kb:

min 16GB ram
GTX 980 utáni széria 8GB vrammal
Meg a még jelenleg nem is létező intel proci 12maggal
És mindez a minimumhoz
<#falbav>

Shep
Komoly, lassan tényleg visszajönnek a DOS-os idők a not enough memory és hasonló üzenetekkel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ú hát nálad tuti szarul fog futni, meg amúgy is Radeon, max 15 fps fekete csíkokkal 😄

grebber
Hátha valaki(k)nek új info:
Sima 2 magos procival nem indul (kezdésnél kiírja nem éri el a minimumot a cpu) csak min 2 mag + HT-el
4GB Ram-al megy a game!

lac coo
az nagyon kell bele pedig...! 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fpocok
SP-ben nincs állítható FoV. GG balfaszok.

lac coo
Első pályát nézük az elég tetszetős, grafikával nincs gond.
a karakterek kidolgozása első osztályú ! rengeteg object van a pályákon emiatt elég hihető. Játékmenet szokásos, pörgős, érdekes, ötletes.

Mougrimm
Aki 4 giga rammal nekiszaladna legyen olyan kedves és írja le tapasztalatait nekem 😄
Utoljára szerkesztette: Mougrimm, 2014.11.02. 21:24:20
Írták, hogy van benne valami brutál havas pálya, bár még nem néztem 😉
kill3r21
Kíváncsi leszek, most milyen lesz nálam 😊
lac coo
Beállítani nem igen bírtam a grafikát, elég jól nézett ki de gondolom nem maxon volt, 120 fps I5 gtx770 8g ram ...

grebber
Na ne szórakozzatok már jöhetnek a gépek kinek min hogy fut.Úgyis ez a topik is csak erről szól majd.
Nagy negativum nincs benne benchmark 😊

lac coo
Fiem tolja en nezem, nagy baj nincs vele, de nem tudom oroszrol angolra allitani 😊)

TBTPumpa
Már tölthető a demó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Call.of.Duty.Advanced.Warfare-CODEX - 45,2GB

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Naja, valahogy ki kell hajtani a Q3 motort.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Nfohumpon van link 4k-s képekhez.
Azt írzák jobban fut mint a Ghost.

Fpocok
Ugyanaz, csak szarrá van módosítva. Azt hiszik, ettől új lesz. Amúgy meg ha új lenne, akkor mindenhol nyomnák a PR-t róla.

Shep
Na igen, de az nem nagy kunszt 😊

CalebJoe
Már végigvitték úgy látom, ez nem is csoda szokás szerint megint rövid a campaign rész, ahogy nézem valami házi barkács engine fut alatta szóval lehetséges hogy ezért is nagy a mérete.
lac coo
Jó erős gépen biztos jól fut, ez ilyen 😊)

Shep
Vajon ez is olyan "jól" fog futni, mint a Ghost, ha igen akkor legalább pörögni fog a topic 😊

lac coo
Telepítve, kitömörítve lesz az annyi ....

MoRT2195
Ja, meglepően kevés, 55gb-ot adtak meg a hivatalos gépigényben.
Shep
45 giga, azt a jó büdös.

MoRT2195
A Day Zero editionre gondolsz.. A játék 4-én jelenik meg, de a Day Zero editionnel 3-án játszhatunk már. Viszont Új-Zélandon és Ausztráliában már hivatalosan is játszható mától.

Szerk.: Aminek köszönhetően már bárki játszhat eredeti játékkal, csak ki kell játszani kicsit az időt.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.11.02. 14:54:47
Fpocok
Hát ami STEAMes, az nem jelenik meg korábban. Amúgy most nézem, hogy van valami egy nappal korai verzió, ezek szerint az lesz az.

MoRT2195
Még sose volt olyan, hogy megjelenés előtt már fent volt egy játék torrenten, mi? 😊 Sok embernek ilyenkor már megvan, le van már gyártva jó pár millió példány a játékból.
Fpocok
APA KEZDŐDIK PCRE!
Ami nagyon érdekes, mivel még sehol nem jelent meg szerintem. Na mindegy, szóltam.