Call of Duty: Advanced Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kérlek, segítsetek :/
Kumiho #2179
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Next PC upgrade: 2022
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: bruna, 2014.11.03. 20:16:43
Azzal mit lehet kezdeni ?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ugyanaz a helyzet mint az elozo codnal, az osszkep, tavolrol nezve, nagyon pofas, jol magaval tudja ragadni az embert. Nagyon alacsony gepigeny. Kicsit jobban moge nezve, minden 3 haromszogbol all, 10 eves effektek, megoldasok, primitiv ai stb. amik fel vannak tupirozva minden massal, hogy a hatterbe szoruljanak. Erre a par orara tokeles adrenalin loket, szorakozas.
szerintem
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ide is eljutottunk.
Itt már valóban igaz amit írtak minimum gépigényre!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.11.03. 16:23:50
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.11.03. 16:10:12
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Steamen szüneteltettem a letöltést (már csak a multi részét töltötte, 77%-nál tartott), miután folytatnám, nem történik semmi. Írja, hogy töltődik, de valójában nem csinál semmit.
Gépet is újraindítottam már, ugyanaz.
Kumiho #2179
If Advanced Warfare looks all muddy and rubbish like the shot below, it seems like you should probably switch the Sun Shadow/Spot Shadow toggles to off. I don’t know for sure, I don’t have the game, but that’s what people are saying.
Másnak is volt vele gondja.... DE mi lehet az???
Most éppen arecék eltüntetésével kinlódok van benne annyi féle eljárás és nemtudom melyik az optimális txaa meg vagy 4 féle még.
Utoljára szerkesztette: djculture, 2014.11.03. 12:52:11

Utoljára szerkesztette: djculture, 2014.11.03. 12:35:53

Utoljára szerkesztette: djculture, 2014.11.03. 12:22:13
Utoljára szerkesztette: djculture, 2014.11.03. 12:07:52
De mivel a tesztekben ilyet nem igen olvastam valami védelemre gyanakodok.