Call of Duty: Advanced Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha visszatérne a gyökereihez akkor még sikeresebb is lehetne már nem anyagi szempontból (régebbi részek és a Modern Warfare szál), dehát addig erőltetik, amíg...még dől a lé...sajnos.
MoRT2195
Ott a hatalmas pont nálad. <#eljen>

i2k: Az egy dolog, hogy nem vagy CoD hater, és nem is vagy fan, de ha nem játszol vele, akkor te állsz a legtávolabb attól, hogy valósan megítéld a játékot. Trailerekből, és pár gameplay videóból nem tudod eldönteni milyen egy játék, teljesen más élményt nyújt, mint ha valóban játszanál vele. Még ha végig is nézed a teljes végigjátszást neten (amit kétlek), akkor se tudsz valós véleményt alkotni a játékról.

Kandurex #203: Ez egy multira kihegyezett játék, az emberek nem a single miatt fogják venni. Az már más, hogy ha neked nem tetszik, akkor ez nem neked való játék, és teljesen felesleges neked megvenni. De hidd el jó pár millió ember megfogja venni, és élvezettel fog jó pár száz órát beleölni a multiba.

Baker1 #209: Jöhet, biztos sokan örülnének neki. 😊
Shep
Na de ha nem játszol vele akkor nem is tudod korrektül megítélni. Egyébként a single részek szerintem hoznak egy elvárható minőséget még ha újítás az nem is nagyon van bennük, de arra pár órára évente tökéletes, multihoz meg nem tudok hozzászólni, mert utoljára a 2 multijával játszottam, na mondjuk az jó volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ha lehetséges akkor szeretnénk magyarítást.

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok! Ehhez szeretnétek magyarítást vagy nem igazán éri meg lefordítani sem? Mit gondoltok? <#guluszem1>

PS.: i2k, mi a búbánatos f***ért bannoltál a játékmagyarítások topikból? Ha valami nem kóser és piszkálja a csőröd, nyomass egy pm-et és tisztázzuk a dolgokat! Na puszcsi! <#puszi>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

IMYke2.0.0.0
10 millió légy nem tévedhet...

//Nem, nem vagyok Call of Duty Hater... egyszerűen nem játszom vele. S mivel nem játszom vele, kívülállóként objektívebben láthatom az egészet, mint azok, akik helyből gyűlölik, és azok, akik meg fogcsikorgatva védik és szeretni akarják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ha nem tetszik nem játszol vele ennyire egyszerű.
Multi tekintetében meg kinek mi nem véletlen fogy sokszor annyi cod mint bf.

Kandurex
Ez multiba? Félek a BF4 -hez képest ez csak meleg lóhúgy lesz, pont, hogy multira értelmetlen!

Egy ideje nem warezolok már, szóval én értéket nézek, hogy vásároljak vagy ne, és itt egy szénlapátot vizionálok ahogy ütöm a készítőket, hogy mily szennyel mérgezik a játékpiacot!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.01. 11:58:01

grebber
Most komolyan egy köztudottan multira kihegyezett címet fikázol a single gametime miatt?

Ha single érdekel akkor ne vedd meg letolod warezba azt kész, ha a multi akkor meg ott az xbox 360 system linken ingyen multi és nem adtál ki 17 ezret<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.01. 11:49:49

Kandurex
Szégyen, de most komolyan, kiadni majd 17 000 forintot...úristen ez a banda tényleg azt hiszi, hogy a játékuk nekem óránként majd 3 000 forintot fog érni!? Istenem az ilyen játékfejlesztőt én elásnám,... egy játéknak min. 20 óránál kell kezdődnie, és, ha jó játék akar lenni, ennek duplája...

Szerk:
Természtesen megvenni PS4 -re... Mielőtt huszárok nekem esnek, hogy ez így jaj, de jó, és fasságot beszélek...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.01. 11:40:27

grebber
Nem fog bukni.Elterjed majd mint a full HD lassan és biztosan.
Ez olyan mint a király OLED monitorok nem terjed el mert a szarházi tft-ket még viszik halomba meg még drága is az oled.
De az is elterjed majd.

lac coo
4K ugyanolyan zsákutca mint a 3D tv...
sokan veszik de igazából bukás.....

Szerintem semmi másról nem szól, mint hogy valami újat kitaláljanak, el kellene adni egy-két millió új megjelenítőt😊

az irgalmatlan adatmennyiség miatt simán bukni fog.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Szerintem ez baromság amit mondasz.

Csak a telefonos példára: Ahogy ember annyi féle felhasználás.
-Van aki okostelefont vesz,de csak és kizárólag telefonálásra smsezésre (monshatni feleslegesen mert erre jó bármilyen nem adroidos fos is)
-Van aki már netezni is akar vele
-Van aki játszani is oda meg kell a craft ,mert ugyanaz van mint pc-n hogy valami ótvarul megy és vannak amik jól szóval kell a kraft.

Szóval olyan ember 100% nem létezik aki csak telefonálni akar és kiad 100+ ezret bármilyen telóért ez szimplán hülyeség.
4Knak is eljön az ideje ,de barom lassan. Majd a 4Kt tudo konzolok ezt fellenditik nagyon,de addig még van pár éve!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.01. 11:11:18

MoRT2195
De venni fogják, mert miért ne?! 😊 Az emberek minden felesleges vackot megvesznek, és ezt is megfogják. Minek vesz az ember 150.000ft-ért (vagy többért) telefont, amikor 30.000ft-ért is lehet már kapni jó telefont? Hát mert miért ne? 😊
lac coo
Az már most felesleges parasztvakítás, mint ahogy a TV is, nem is veszi senki meg nem is fogja mert minek ?! 😊)

És még azok is loptak valahonnan.
A Titanfall meg a Crysisból és Mechwarriorból lopott. Nem kurva mindegy?
Hanyadik az a havas vagy jeges pálya kábé?
Meglesem már milyen lett 😊
Az arcmimikák mondjuk baszott jók az első videóban. De az meg mellékes.
grebber
Pedig tökmindegy hogy 2. vh vagy modern kor ha jól akciódura fasza pörgösre megcsinálták volna,de most még mondhatni fél éves Cod 2 és Cod 4 végigjátszások után ez gyenge lett.

Jók a küldetések meg minden ,de valahogy nem éreztem hogy aztakurva.

190: Mindegyik idő normál nehézségen van. PC-n értelem szerűen kevesebb lesz 100% a gametime mert kontrollerrel vs egeres célzás miatt.

Annyi mellette szól,hogy lett mint az eddigiek 1-2 helyszín kiberkurt jól fog kinézni pc-n az tuti.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.01. 00:16:23

TELJESEN!!!

De a Titanfallból azért loptak rendesen (volt Infinity Wardosok) 😄
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.01. 00:06:04
Shep
Hát az már a trailerekből is látszott, hogy már nem nagyon tudnak mit kitalálni, elfogyott a puskapor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MoRT2195
Na, akkor mégse hazudtak a készítők, mert csak azt mondták, hogy hosszabb, mint eddig bármelyik rész, azt nem, hogy mennyivel. 😄 Persze a játékidő függ attól is, hogy ki játszik a játékkal, milyen nehéz alapból, és milyen nehézségi fokozaton játszik. Lehet pl. a Ghosts könnyebb legnehezebb fokozaton, mint az AW normál fokozaton.
grebber
Vége nem is volt olyan rövid 5 óra 40 perc.

Összehasonlításképpen:

Cod 1 (5 óra 21 perc)
Cod 2 (5 óra 36 perc)
Call of Duty 4 (4 óra 1 perc)
Call od Duty Black ops 2 (5 óra 24 perc)
Call of Duty Ghost (5 óra)

Összességében valahogy nem éreztem azt az eddigi atomdurva Cod feelinget ami mindig is jellemző volt a szériára az 1 és 3. részt kivéve.
Egynek azért jó volt.

Havas pálya enyhén fasza volt!

grebber
Majd ha a konzolok támogatják lesz hozzá megfelelő pc-s HW is addig nem kell várni a csodát

MoRT2195
Valamikor el kell kezdeni a 4k-s dolgok fejlesztését, mert soha nem kerül bevezetésre, és feleslegesen lesznek kint a 4k TV-k.
grebber
De hát lehet gizdulni merthogy csak konzolon xy p pc-n meg 4K powa az meg már senkit nem érdekel hoyg az userek alig pár %-a gizdul 4K-s monitoron.

lac coo
Mert kell nekünk a sok 4K videó, amit a kutya nem tud megnézni !K felbontásban, azért ! 😊))

MoRT2195
Ahogy AntiHero is mondja: PS4-en 43gb a játék. Xbox One-on pedig 46gb.
AntiHero
43GB PS4-en most töltöm.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez kellett az amerikaiaknak, mint egy falat kenyér.

---

PS3-ra valami 12 GB, Xbox 360-ra 16 GB, PC-n 50 GB körüli lesz. Új konzolokra is minimum 25 biztos lesz. Szép mondjuk, de ez a futurisztika a valóságtól még igen távol lehet még.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.30. 21:31:41
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

scomcomputers
Várom a véleményedet....
<#integet2>

* Scomcomputers the future of computing!*

grebber
Na boxra is zsír. Töltöm,bontom stopper indul<#banplz>

Muttley
kint van
aki már játszik vele
milyen lett az előző részekhez képest?

Just do it :)

grebber
55 GB-tal, teljesen érthető, ja <#wow3>
repvez
Totti5
Tehát akkor normálisan, hardon játszva 7 óra. Annyi mint eddig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Minden kiszivárgott 5 órás single kampány<#eljen>

Muttley
hát a megjelenés kapcsán
tegnap csúsztak le a rekord-döntésről... 😄

Muttley

Sziasztok!
Hogy fog ez a Day Zero müködni?
Előrendelem és kapok az oldaltól valami kódot amivel letölthetem a játékot?

Muttley
7. perctől - besza, behu!!!!!!!!!!!!!
KIRÁLY LESZ!!!
:-)

MoRT2195
Ezt úgy sem magyarázod meg egy elvakult CoD haternek. A Titanfall egy fps játék, amiben van dupla ugrás. A CoD: AW pedig szintén egy fps, amiben van dupla ugrás, és a Titanfall után jelent meg. Így kizárólag copy lehet. Eddig mindenki azért sírt, hogy semmit nem változik a játék, és a grafika is szar, most meg, hogy teljesen más lett a játék, így az a baj. A CoD haterek mindig szidni fogják, bármit is adjon ki az Acti. Ha kiadnának egy 64 fős multival rendelkező CoD-ot teli járművekkel, nagy pályákkal, az volna a baj, mert az meg BF copy. Ha II. vh-sat adnának ki, akkor meg azt fikáznák, mert hogy "már nem tudnak újat kitalálni, így visszanyúlnak a gyökerekhez". Sok éve látom ezt a neten, ez nem fog változni. Egy CoD hater egy CoD-ban mindig talál (vagy inkább kreál magának) valami kivetnivalót. Nekik nem lesz olyan, hogy jó CoD. Kár is bizonygatni nekik, úgyis "nekik lesz igazuk".

soo277: Nem a CoD-ot imádom, hanem a jó játékokat (logikus szerintem). Nem vagyok egy elvakult CoD fan, ami szar, az szar, én is látok. Az MW3 és a Ghosts pl szar volt, főként azért mert semmi újdonság nem volt bennük. Az MW3 elment volna egy kisebb CoD4 DLC-nek, semmi nem változott benne. Ja de, a hangok változtak... borzasztó gagyik lettek. Én nem vagyok semmilyen játéknak a fanja, nekem ha tetszik valami, azzal játszok. Az Advanced Warfare ígéretesnek tűnik, végre egy kis újdonság, aminek én örülök, szerintem jó lesz. Aztán majd kiderül. Én a BF-fel is eljátszogatok amúgy, számomra nincs olyan általánosítás, hogy a "cod a király, a bf meg szar", és hasonlók. Ami jó azzal játszok, a neve aztán nem érdekel egy játéknak. Bad Company 2 az egyik kedven multis fps-em, annak ellenére, hogy imádok pár CoD-ot is. Na, ehhez mit szólsz? 2014-ben ez elég hihetetlen mi?
lac coo
Dupla ugrás már a Marioban is volt .....

soo277
+1 kis Crysis,<#idiota> de te csak imádd a fos CoD-ot
Utoljára szerkesztette: soo277, 2014.10.05. 13:56:39

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

MoRT2195
Hát a Titanfallból a dupla ugrást. Mert ugye ez eddig soha, semmilyen más játékban nem létezett. A Titanfallban volt dupla ugrás, és ezt a Sledgehammer Games-nél rögtön lemásolták. Amint meglátták a 2013-as E3-on a Titanfallt a dupla ugrással, rögtön törölték az egész játékot, és újrakezdték az egész tervezést. Igaz 2011 óta dolgoznak rajta, de töröltek mindent, mert a Titanfallban van dupla ugrás. Így 2013-ban előröl kezdték a fejlesztést, és 2014 elejére már be is tudták mutatni a Titanfall copyt. Logikus nem?<#banplz>
Totti5
Mit koppint?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10