668
Call of Duty: Advanced Warfare
-
#426 Ja, a hidas, meg a hajós pályán mekkora gáz már, hogy az összes hajó egy helyben áll a vízen de a víz meg úgy fröcskölődik, mintha úsznának. -
#425 Persze az akció rendben volt, csak az ember egy COD-tól várja, hogy megint lesz valami kiemelkedő jelenet és nem volt. Olyan mintha a Ghost DLC-je lenne, ami kicsit hosszúra sikerült, gondolom érted mire gondolok. Tehát jó-jó csak már megint "ugyanaz"? -
#424 Abban igazat tudok adni hogy a story valahogy nem alkot egységet mint a régi MW-kben, de szerintem simán elviszi a hátán az egészet ez az akciódús kommandozós átvezetőkkel tűzdelt játékmenet, mindig csak nézek mi merre hány méter.
Vannak nagy területek is, meg kisebbek is vegyesen, nem minden pontján tökéletes, de azért sok cucc törik szét-átlőhető, mikor a piacon szarrá lövik a kis sátrakat ls kipattognak a narancsok meg kis dobozok a fejed felett, lőnek rád, a töltények becsapodásakor porfelhő, azért adja ám a feelinget. -
#423 A végére értem. Hát nem tudom de szerintem már nem igazán volt meg az a hú de állat érzés, ami az eddigi részekben azért (az utóbbiakban kevésbé) megvolt. A történet szerintem az eddigi leggyengébb, igazán semmi újat nem tudott felmutatni, ugyanazok az elemek voltak itt is felsorakoztatva, amit az eddigi részekben már láttunk. Kifulladt ez a széria, ráférne egy vérfrissítés. Egynek azért elment de nem hiszem, hogy valaha is újra elővenném. -
#422 Vagy nem törik, vagy köze van a játékhoz, és az bugzik. -
#421 Ebben megértelek, és egyet is értek engem is kibaszottul bántana ha pénzt adok ki és "telibeszarják". -
#420 Azért a 100-200db pc-s eladásért nem törik magukat. Konzolon meg nincs baj -
Federation #419 Ez igaz, csak ha már kiadják PC-re, akkor nem ártana, ha biztosítanák, vagy a játékosok biztosítanának szervereket. Ki is léptem az AW-ből és játszottam kicsit a Black Ops-al. Ég és föld volt a különbség. Ott dedikált szerverek vannak, stabil a ping, még ha néha kissé magasabb is. Ott oda tudtak figyelni, hogy legyenek PC-re dedikált szerverek.
Nem olcsó mulatság ez az évenkénti CoD, meg a DLC, ha éppen kedve támad rá az emberfiának, hogy megvegyen párat belőle. Elvárható lenne, ha figyelnének erre. Szerintem. -
#418 Akinek sokat tölt a játék és nv kártyája van, tegye fel a legfrissebb drivert. Nekem most már csak pár mp a video után a töltés, eddig meg percek voltak. -
#417 Elhiszem hogy kiábrándító, a 10-20 fős szerverek vicc volt, de tény ami tény PC-n kevésbé támogatják a játékosokat azért konzolokon 10-20x annyian játszanak.
Persze ez semmit nem minősít, csak ilyen a vásárlóréteg eloszlás.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 21:40:22 -
Federation #416 Hiába. Ha mennek rendesen a szerverek, akkor ott a mindig jelenlévő lag. Vagy nekem, vagy másnak piros egypontos a jelzőcsík és néha még be is lassul a játék. Mintha lassabban tudnál futni, nagyon szar. Persze van mikor jó, de ez elég kiábrándító így. Arról nem beszélve, hogy nagyon kéne a dedikált szerver. Ez a p2p egy fos. -
#415 Persze hogy nem, PC-s szerverek kisebb 10-20 emberhez vannak beállítva. :D -
#414 Az nem lehet pc-re soha nem vesz senki játékot.... -
#413 Népszerű a játék. -
Federation #412 Állandóan szakad. Gyakorlatilag játszhatatlan most. Nem bírják a CoD szerverek. -
#411 A legnagyobb játék közepette tol egy ilyet mennyire gáz már ... -.- -
damojian #410 Sziasztok,
2 kérdésem lenne amit nem értek, amikor indítom steamből a multiplayert feldob egy kérdést hogy CoD AW multiplayer vagy pedig exo , nah ez mi lehet, a másik hogy nálam a tv-n jeleníti meg a játékot és nem a monitoron, erre sem jöttem rá hogyan tudnám az elsődleges kijelzőn való megjelenítésre bírni...
Előre is köszönöm,
Üdv -
foxxi #409 Defcon 5. tehát minden online szolgáltatás működik. nem tudom megoldódott e már neked azóta, de ha nem, akkor a hiba a te készűlékedben van. ( most hagytam abba a játékot, tehát megy :) ) -
#408 Nekem most sem kapcsolódik fel online... akkor meg miért írják, hogy működik, csak megszakításokat említenek. -
foxxi #407 Defcon 4 - ALL ONLINE SERVICES ARE FULLY OPERATIONAL, HOWEVER BRIEF INTERRUPTIONS MAY OCCUR DUE TO SERVICE MAINTENANCE OR ISSUES AT EXTERNAL SERVICE PROVIDERS. -
Kadarhun #406 Ez nem igaz szabin vagyok és nem tudok multyzni!!!!!!
-
#405 Működik a multi? én már 4-5 órája nem tudok multizni, mert nem elérhető online. -
#404 Hát szerintem számít.
A supersampling eszméletlen erőforrásigényes cucc.
De ha látszólag nem veszel észre sok eltérést akkor értelemszerűen hagyd a fenébe. -
Roteiroo #402 Ha valakit érdekelnek az intel gyűjtőgetések itt az első mapon található Intelek helyei.
-
#401 Valaki tud megoldást arra, hogy miért fagy ki az első küldetés után, mikor rámegyek, hogy Next mission? -
hellboy4591 #400 DDU-val legyalultam teljesen a drivert és pont így raktam újra ahogy javaslod, de nem változott semmi. Visszatérnék a .48-as végűhöz is, de olvastam, hogy valami katasztrofális hiba maradt benne és nem ajánlják hogy bárki is azt használja.
"Apps may hang with the new async staging buffer maps path." -
#399 Minek használsz experiencet? Csak magát a drivert és a Phsyx-et rakd fel. nálam nincs gond a friss driverrel -
#398 "hogy miatta a singlét elhanyagolják és ugyan azt a pörgő stilust veszi át."
Igen ez igaz. -
#397 Én már nem hiszem hanem tudom. Emiatt már a multi nem is foglalkoztat csak annyiban, hogy miatta a singlét elhanyagolják és ugyan azt a pörgő stilust veszi át. -
hellboy4591 #396 Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat hogy az új nVidia driver telepítése után szaggat neki a játék? Eddig tökéletesen futott úgy ahogy a GeForce Experience beállította, de mióta frissült azóta játszhatatlan. Letúrom a drivert teljesen a gépről és visszarakom úgy, de ha így sem javul a helyzet, akkor visszatérek az előzőhöz.
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2014.11.05. 16:14:48 -
#395 Várj én nem mondtam hogy nincs igazad, nem is igaz-hamis játék ez.
hanem azt akarom mondani, hogy a játékipar 2010 óta 100% hogy csak ezt nyomja, és nem látom a kiutat, nem fog jönni szerintem más, mert ez az eladhatóbb.
Ez nem a mi hibánk, sajnos az ipar.
Annyi hogy a kasztok terén nem igazán értek egyet, a felszerelések, bár alakithatok a costum menüben de azért nnem feltétlen mondanám egyformának, inkább annyi hogy ugy van megoldva hogy tudsz boldogulni akár egy csipással is ha éppen egymagad akasrz idegenekkel játszani.
Hát de a multi szerintem jobb is, ez az ugrás, meg az egész skeleton téma kicsit más taktikát adott a játékban és érdkesebb lett.
Átüző dolgokra kár is számítani, sokan a hype-ok alatt sok dolgot szerintem túlértékelnek inkább.
Szerintem. :)
De nyugi rszben megértelek, csak nem sértésképpen naív dolog hinni egy dologban amiről tudni hogy úgysem....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 16:07:42 -
#394 Miért nincs igazam, ha megnézed egy sniper ugyan ugy rohangál benn a házak között a távcsöves puskával és 10m-ről lő emberekre meg rakétával.
Ha rajtam mulna akkor biztos hogy nem ilyen kapkodó idegbetek stilusu lenne és valahogy addnák időt a játékosoknak átgondolni a taktikát ,hogy ki merre hogyan menjen és a géppuskás fedezetet ad amig a tobbiek helyet váltanak és minden kaszt csak a saját feladatát csinálná.
ÉS pedig sok hirbe irták, hogy a multihoz nagyon sokat fejlesztettek ,hogy meghóditsák az E-sport világát meg hogy a gostot elrontották és emiatt mégjobbat akarnak. -
#393 Hát ahogy néztem inkább a gépigény adta problémák, de kitudja. -
Kadarhun #392 Fasza!
-
#391 Nem biztos hogy igaz, én csak olvastam. -
#390 Kurvára nem bugos a PC verzió, ezt hol olvastad? -
#389 Ja hirben részletezték hogy állítólag enyhén bugos a pc-s változat és lesz peccs csak várni kell.
Gondolom ennek is jórészt köze van hozzá.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 15:24:34 -
Kadarhun #388 Mindenkinek nehezen csatizik a multy???? ha össze is jön kb 5 perc..... -
#387 Ja értem hogy a class-oknak nem tulajdonítasz mást csak más fegyverekkel rohangál, j meg más kiegészítőkkel, másban jó mint a másik.
Hát hogyisfogalmazzak akkor kezd olyen érzésem lenni hogy a te játékod amit keresel, az elmúlt, jelenleg évek óta nem készül más, csak ilyen és ehhez hasonló.
Nem tudom ti honnan szeditek ezt hogy a cod-okban változásokat igértek.
A kutya nem ígért semmit soha, vagy elkerülte a figyelmemet.
Biztos vagyok benne hogy max amiket ígértek csakis grafikai vonatkoztattású, és most eléggé teljesítették is.
Vagy inkább talán az lenen a legjobb megoldás ha 1 példát mondanál hogy miképpen képzeljem el, amit mondjuk elvárnál egy jelenlegi cod-tól, ne 20 éves játékokat írj, annak semmi értelme akár csak szóbahozni sem. -
#386 Na erről beszélek.
Max a szingle rész ami ujdonságot hozhat a történet miatt,de a multis részben bármelyik 10 éves játékot elővehetem ugyan azt kapom
Hiába hypolnak minden megjelenés elött lényegi változás nem történt a multi területén a quake és az unreal ota.A kasztoknak sincs semmi értelme csak annyi változik, hogy más fegyverekkel rohangálsz .