668

Call of Duty: Advanced Warfare
  • DarkSector
    Létezhet igen.
    Nekem a CPU-t sem fogadta el, ott is köti az ebet a karóhoz.
  • ozimak
    Á, ne aggódj. :) Ez még nem is "annyira" gáz mint pl. az MW3, BO2 vagy a Ghosts volt. Csak sajnos ugyanaz az alapvető hiba van jelen itt is. És mivel már az összessel mérgelődtem eleget, már nem fogok annyit az tuti. :) Már belefáradtam a felesleges idegeskedésbe. Megbeszéltük bratyóval, hogy ezt most megvesszük, és mivel már évek óta nem toltunk COD-ot együtt, ezt most fogjuk. Csak szar érzés amikor tudod, hogy ennél jobb vagy, aztán mégis szopol valahol az utolsó helyeken. Szóval én már nem idegeskedek. :) Sőt várom, hogy bratyónak kicseréljék az IPON-ban a RAM-ját, és akkor utána tolhatjuk. Apropó! 5770-el lesz gáz szerintetek? Neki az van, és ma olvastam a minimum konfignál, hogy 5870 kell neki. Lehet el sem indul vele? Létezik? Azért erős lenne.
  • DarkSector
    Jó basszus szartak a portra, ennyi, tudom gáz, csak kár magatokat szerintem idegesíteni.
    Viccelődök, nekem el sem indul a játék, de titeket megértelek, akik megvették és nem tudtok normálisan multizni, én is felbasznám magam a helyetekben.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 16:09:04
  • ozimak
    Hogy rohadjon meg :D
    Bár csak bugok lennének inkább, és a kapcsolati rendszer hibátlan. Bárcsak...
  • DarkSector
    A bugokat csak pc-n szokták alkotni. :D
    Ott könnyeben bemászik a BUG a gépházba.
  • ozimak
    Hát ez természetes :) A COD már rég konzolport :) PC-n leginkább megint abból veszed észre, amikor megölnek. Rádnéz-->meghalsz szindróma :) Meg a visszajátszásokban megint ki lehet szúrni a késéseket. Újfent volt már olyan, hogy a visszajátszásban én már nem is lőttem a gyerekre :) Szóval van mit javítani, de félek nem lesz belőle semmi. Az előző részeknél is mind-mind megmaradt a végére ez a hiba. Ezt már nem tudják kijavítani. Szerintem már nem bírja ez az öreg motor. Figyeljétek meg, amint új alapokat(engine-t) kap a széria, mennyivel jobb lesz. Majd egyszer...
  • AntiHero
    Ps4-en semmi lag. Tökéletes minden.
  • ozimak
    Pont most akartam írni, hogy ne aggódjatok. DIGI-s 100/30-as nettel is ugyanannyira szarakodik ha éppen olyanja van. Egyik meccsen első -második vagyok, a következőn örülök ha az 1.0-s k/d-t elérem. Jó mondjuk ebben még azért erősen benne van a mapok nem ismerete, de azért érezni ha én, vagy valaki közeli a host. Ha pl. látom az elején a meccsnek TAB nyomás után, hogy pirosba van a pingem (1 piros csík) akkor már sejtem, hogy nem lesz könnyű dolgom. Már vannak olyanok akik azt találgatják, nem-e skill alapján megy a matchmaking. Pl. én is az első pár meccsemen elég jól álltam, utána már szinte csak ilyen lvl. 30-40-es szintűekkel dobált össze. Néztem is, hogy milyen fasza lesz. Ki is szoptam tőlük rendesen. Maga a játék eléggé tetszik! Reméljük rendbe teszik a matchmakinget, meg a laggot!
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2014.11.08. 15:21:38
  • robotnyk
    p2p ja, állítólag reddites AMA alapján lesznek szerverek, de kérdés, hogy minek, mert addigra már (bármikor is lesz) "mindenkinek" elmegy tőle a kedve
  • Maxtreme
    zsír köszi, így akkor sem kell ha evm-be kerül, vagy müzli mellé csomagolják.

szerk: Nem csak a neten múlik Ha Iránból Ahmed a host, lehet neked jó a neted akkor is 2-300-as pinggel fogsz száguldozni..
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2014.11.08. 12:47:14
  • Federation
    Matchmaking vagyis host alapú szarság. Olyan mintha mindig én lennék a bré másik végén. Akinek jobb a netje azt nem igen fogom lelőni.
  • Tatyla
    PS4-en teljesen jó
  • Maxtreme
    a hol to sprint gomb a megoldás, az előbb én is szívtam vele.
  • Maxtreme
    Matchmaking alapú vagy vannak "rendes" szerverek mint pl a bf-ekben?
  • Federation
    A lag teljesen tönkrevágja. Egyébként jó lenne, de így nem éri meg.
  • LocalPatriot
    Üdv!

Van itt olyan aki xbox360-on tolja?
    Rám tudna esetleg írni?

Ám, hogy lehet, hogy nekem a játékstílusoknál nincs groundwar?
  • DonPedro22
    Milyen a multi része? érdemes megvennem?
  • damojian
    Sziasztok,

Megoldódott a TV probléma, bár a nagy képernyőn sem rossz játszani, de így jobb, egyenlőre tv kihúz erősítőből és adja :)
    A másik hogy tegnap este sikerült feljutnom a szerverekre, és iszonyat jó lett a játék 16 rank-nyit toltam tegnap és lenyűgözött milyen jól fut és optimalizált elődjéhez képest.Bár a Ghost pályái nekem hangulatosabbak voltak itt a AW -kicsit nekem quakes (erős hasonlattal élve) viszont itt még pörgőbb az akció, szóval rendben lett, csak ajánlani tudom nem úgy mint a Ghostot, aminél még a Black Ops 2 is gördülékenyebb volt.
    ÜDv,
  • DarkSector
  • raymond01
    sziasztok!

tudna nekem segíteni vki abban hogyan lehet a single kampány végén elkapni a Kevin Spaceyt? menekül sprintelnem kell utána és van egy ajtó amit leenged előttem, ki írja hogy le kell nyomni egy gombot a csúszáshoz, gondolom át alatta még le nem csukódik, ráálítottam egy betűt erre és amikor szaladok az ajtó felé megnyomom viszont nem megy át alatta csak lehajol. Már ezerszer próbáltam, hogy kell itt átjutni?
  • Federation
    Szerintem még jobban is. A lényeg, hogy legyen valami jobb cpu a gépedben, tehát 1-3 éves, minimum 8 GB memória, meg egy 1-2 évnél nem régebbi vga. Akkor biztosan nem lesz gond.

• undY1ng #445
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a Single része teljesítményileg jól fut, akkor a multinak is ugyanúgy kell mennie?
  • Newfronter
    Wtf?
  • DarkSector
    Mobiltelefonon, ez fasza. :)
  • AntiHero
    Multiba meg ilyen graf van :)
  • ozimak
    Megnéztem egy pár review-t, mert gondolkodom a megvételén. Ez tűnt a legrealistább videónak. Szerintem ez a srác elég jól összeszedi a dolgokat a játékról. A véleményére is érdemes lehet adni. A sok olvasgatás és videónézegetés után, ezt találtam a legértelmesebbnek. Nem túl ismert a srác, de szerintem abszolút értelmes srácnak tűnik.
  • Renátó1985
    ezen jót nevettem, gondoltam megosztom veletek

• damojian
    Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat, de nálam a tv az erősítőbe van dugva.Nálam vga dvi to hdmi ezen van a monitorom(ami egy tv) és a vga hdmi to hdmi megy az erősítőbe onnan a tv-re, bravia synces a rendszer, nem tudom kikapcsolni mert nem lesz hang, sajnos más meholdás kéne...
  • ozimak
    Akit esetleg érdekel itt van a legolcsóbban.
  • Federation
    Exo survivor az egy az egyben ugyan az, mint az MW3 vagy Ghost játékokban lévő hullámokban érkező ellenfeleket, akik egyre durvábbak, kell legyőzni, a hullámok közt meg lehet vásárolni fegyvereket, felszerelést meg képességeket. Itt annyi az újítás, hogy exo képességek is vannak a repertoárban. Nem nagy szám, de el lehet vele szórakozni.

Tegnap este borzalmas volt a multi. Állandóan ledobált, mindezt meccs közben, vagy egyáltalán be se lehetett lépni, a szinkron percenként esett szét a gépem és a statokat tároló szerver közt.

Attól félek ez egyre rosszabb lesz, mert most még sokan az egyjátékos résszel játszanak (kb. harmada a multiban lévőknek), de ha azok végeztek, akkor jönnek át multizni és még több ember lesz a játékban, amivel gondolom még szarabb lesz a kapcsolat is. Hacsak nem javítanak valamit, de szerintem a PC-sekkel nem fognak emiatt külön foglalkozni.
    Utoljára szerkesztette: Federation, 2014.11.07. 10:04:32
  • MoRT2195
    Nagyon egyszerű mindét kérdésedre a válasz. Az elsőre az, hogy a Multiplayer, az a Multiplayer, az Exo, pedig az Exo survival coop mód. Ott 2-4 játékos játszhat egyszerre, és túl kell élni az egyre keményebb hordákat. Pont, mint az MW3-ban. Csak itt azt hiszem 1-2 szer a változatosság kedvéért jönnek zombik is az emberek mellett, de ebben nem vagyok biztos, még nem próbáltam. A másik kérdésre a válasz pedig még egyszerűbb: kihúzod a TV-t a gépből, azt kész. :)
  • damojian
    Én pl. tegnap óta nem tudok feljelentkezni online play-be... Ha multis guru is becsatlakozik a beszélgetésbe kérem olvasson vissza kb 5-10 kommentet mert egész érdekes kérdéssel álltam elő amit úgy látom a single kampány kedvelői nem fognak érteni.
    Köszönöm, Üdv és jó játékot...
  • DarkSector
    Amikor bement a csávó az Atlas laborjába és kirakta az asztalra a kezét, hogy állítsanak rajta, ott is néztem nagyokat, tiszta Terminátor 2 C64-es játék Remake-je pörgött le az agyamban. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.07. 00:10:27
  • DarkSector
    Eleje? az amikor a menekült táborbol eljutsz ehez a rosszfiúhoz, geca vagy 4 napja játszom a játékkal. :D Igaz kurva lassan. :D
  • Shep
    Hát ez még az eleje.
  • DarkSector
    Ja a repülős kicsit gáz.
    De max másodpercekig kell bármit is irányitanunk, én most itt vagyok:
    Durva a játék, ha nem tudnám hogy cod, nem tudnám megmondani a kép alapján hogy ez a látvány egy cod játékban van. :D

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.07. 00:06:59
  • Shep
    Hát itt is összeomlott megint egy nagy építmény, mégpedig az atomsiló, meg a híd, meg a kutya füle, de ezek már tényleg mindenhol összeomlottak, szóval nem volt nagy kaland. Az a baj ,hogy tényleg mindent ellőttek már az eddigi részekben.
  • Shep
    Hát az a repülős rész az billel egy katasztrófa volt, még szerencse, hogy csak simán át kellett repülni, úgyhogy értelme nem sok volt. Egyébként meg járművek mindig voltak a COD-okban.
  • DarkSector
    :D
  • DarkSector
    Ja értelek.
    Hát persze, de megint omoljon össze egy nagy felhőkarcoló? mint a Crysis-Battlefield-Cod 1-1-1 részében? :D mert mindegyikben volt már. :D

Én inkább tudod mit hiányoltam?
    A járműveket!

Basszameg ez a technológia, már kiált hogy egy olyan helikoptert, vagy légmotort, vagy egy olyan páncélozott kocsit vezethessek már....lol Most nagyon hiányzott.
    A helikopterek olyanok voltak mint az Avatarban. :D