Call of Duty: Advanced Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiába. Ha mennek rendesen a szerverek, akkor ott a mindig jelenlévő lag. Vagy nekem, vagy másnak piros egypontos a jelzőcsík és néha még be is lassul a játék. Mintha lassabban tudnál futni, nagyon szar. Persze van mikor jó, de ez elég kiábrándító így. Arról nem beszélve, hogy nagyon kéne a dedikált szerver. Ez a p2p egy fos.
DarkSector
Persze hogy nem, PC-s szerverek kisebb 10-20 emberhez vannak beállítva. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Az nem lehet pc-re soha nem vesz senki játékot....

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Népszerű a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Állandóan szakad. Gyakorlatilag játszhatatlan most. Nem bírják a CoD szerverek.
Zs0lt1
A legnagyobb játék közepette tol egy ilyet mennyire gáz már ... -.-

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Sziasztok,

2 kérdésem lenne amit nem értek, amikor indítom steamből a multiplayert feldob egy kérdést hogy CoD AW multiplayer vagy pedig exo , nah ez mi lehet, a másik hogy nálam a tv-n jeleníti meg a játékot és nem a monitoron, erre sem jöttem rá hogyan tudnám az elsődleges kijelzőn való megjelenítésre bírni...
Előre is köszönöm,
Üdv

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Defcon 5. tehát minden online szolgáltatás működik. nem tudom megoldódott e már neked azóta, de ha nem, akkor a hiba a te készűlékedben van. ( most hagytam abba a játékot, tehát megy 😊 )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Prince23
Nekem most sem kapcsolódik fel online... akkor meg miért írják, hogy működik, csak megszakításokat említenek.

Defcon 4 - ALL ONLINE SERVICES ARE FULLY OPERATIONAL, HOWEVER BRIEF INTERRUPTIONS MAY OCCUR DUE TO SERVICE MAINTENANCE OR ISSUES AT EXTERNAL SERVICE PROVIDERS.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ez nem igaz szabin vagyok és nem tudok multyzni!!!!!! <#boxer>
Prince23
Működik a multi? én már 4-5 órája nem tudok multizni, mert nem elérhető online.

DarkSector
Hát szerintem számít.
A supersampling eszméletlen erőforrásigényes cucc.
De ha látszólag nem veszel észre sok eltérést akkor értelemszerűen hagyd a fenébe.

Ha valakit érdekelnek az intel gyűjtőgetések itt az első mapon található Intelek helyei.

"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors." Mario Andretti

kuzco007
Valaki tud megoldást arra, hogy miért fagy ki az első küldetés után, mikor rámegyek, hogy Next mission?

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

DDU-val legyalultam teljesen a drivert és pont így raktam újra ahogy javaslod, de nem változott semmi. Visszatérnék a .48-as végűhöz is, de olvastam, hogy valami katasztrofális hiba maradt benne és nem ajánlják hogy bárki is azt használja.

"Apps may hang with the new async staging buffer maps path."
Prince23
Minek használsz experiencet? Csak magát a drivert és a Phsyx-et rakd fel. nálam nincs gond a friss driverrel

DarkSector
"hogy miatta a singlét elhanyagolják és ugyan azt a pörgő stilust veszi át."

Igen ez igaz.

repvez
Én már nem hiszem hanem tudom. Emiatt már a multi nem is foglalkoztat csak annyiban, hogy miatta a singlét elhanyagolják és ugyan azt a pörgő stilust veszi át.
Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat hogy az új nVidia driver telepítése után szaggat neki a játék? Eddig tökéletesen futott úgy ahogy a GeForce Experience beállította, de mióta frissült azóta játszhatatlan. Letúrom a drivert teljesen a gépről és visszarakom úgy, de ha így sem javul a helyzet, akkor visszatérek az előzőhöz.
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2014.11.05. 16:14:48
DarkSector
Várj én nem mondtam hogy nincs igazad, nem is igaz-hamis játék ez.
hanem azt akarom mondani, hogy a játékipar 2010 óta 100% hogy csak ezt nyomja, és nem látom a kiutat, nem fog jönni szerintem más, mert ez az eladhatóbb.

Ez nem a mi hibánk, sajnos az ipar.

Annyi hogy a kasztok terén nem igazán értek egyet, a felszerelések, bár alakithatok a costum menüben de azért nnem feltétlen mondanám egyformának, inkább annyi hogy ugy van megoldva hogy tudsz boldogulni akár egy csipással is ha éppen egymagad akasrz idegenekkel játszani.

Hát de a multi szerintem jobb is, ez az ugrás, meg az egész skeleton téma kicsit más taktikát adott a játékban és érdkesebb lett.
Átüző dolgokra kár is számítani, sokan a hype-ok alatt sok dolgot szerintem túlértékelnek inkább.

Szerintem. 😊
De nyugi rszben megértelek, csak nem sértésképpen naív dolog hinni egy dologban amiről tudni hogy úgysem....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 16:07:42

repvez
Miért nincs igazam, ha megnézed egy sniper ugyan ugy rohangál benn a házak között a távcsöves puskával és 10m-ről lő emberekre meg rakétával.
Ha rajtam mulna akkor biztos hogy nem ilyen kapkodó idegbetek stilusu lenne és valahogy addnák időt a játékosoknak átgondolni a taktikát ,hogy ki merre hogyan menjen és a géppuskás fedezetet ad amig a tobbiek helyet váltanak és minden kaszt csak a saját feladatát csinálná.

ÉS pedig sok hirbe irták, hogy a multihoz nagyon sokat fejlesztettek ,hogy meghóditsák az E-sport világát meg hogy a gostot elrontották és emiatt mégjobbat akarnak.
DarkSector
Hát ahogy néztem inkább a gépigény adta problémák, de kitudja.

Fasza!<#violent>
DarkSector

Prince23
Kurvára nem bugos a PC verzió, ezt hol olvastad?

DarkSector
Ja hirben részletezték hogy állítólag enyhén bugos a pc-s változat és lesz peccs csak várni kell.
Gondolom ennek is jórészt köze van hozzá.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 15:24:34

Mindenkinek nehezen csatizik a multy???? ha össze is jön kb 5 perc.....
DarkSector
Ja értem hogy a class-oknak nem tulajdonítasz mást csak más fegyverekkel rohangál, j meg más kiegészítőkkel, másban jó mint a másik.

Hát hogyisfogalmazzak akkor kezd olyen érzésem lenni hogy a te játékod amit keresel, az elmúlt, jelenleg évek óta nem készül más, csak ilyen és ehhez hasonló.

Nem tudom ti honnan szeditek ezt hogy a cod-okban változásokat igértek.
A kutya nem ígért semmit soha, vagy elkerülte a figyelmemet.

Biztos vagyok benne hogy max amiket ígértek csakis grafikai vonatkoztattású, és most eléggé teljesítették is.

Vagy inkább talán az lenen a legjobb megoldás ha 1 példát mondanál hogy miképpen képzeljem el, amit mondjuk elvárnál egy jelenlegi cod-tól, ne 20 éves játékokat írj, annak semmi értelme akár csak szóbahozni sem.

repvez
Na erről beszélek.
Max a szingle rész ami ujdonságot hozhat a történet miatt,de a multis részben bármelyik 10 éves játékot elővehetem ugyan azt kapom

Hiába hypolnak minden megjelenés elött lényegi változás nem történt a multi területén a quake és az unreal ota.A kasztoknak sincs semmi értelme csak annyi változik, hogy más fegyverekkel rohangálsz .
DarkSector
Nem, a BF és Crysis-t én példáztam, tudom hogy te csak a CoD-ra gondoltál, én csak körítésképpen írtam. Személyas meglátás ha így tetszik.
Hát olyan játékkal még őszintén nem találkoztam fps multiban hogy kifejezetten csapatjátékra lennél rákényszerítve.

Nincs különbség a játékmódokban?
Hát ha egymás leölésére érted akkor a bolygón nem találsz különbözőt.

Próbálom elfogultságmentesen nézni amennyire lehet, bár néhány apró dologban nehéz elvonatkoztatni, de akik ismerik az általam említett játékokat asszem ebben egyetértünk.

BF2 pl régen más volt, abban nem tudok mit mondani, de az újaknál? Hát meglepne ha másról szólna mint a folymatos tűzharcról.

repvez
Mindegy elbeszélünk csak egymás mellett.

De én nem hasonlitottam egyik játékhoz sem, a BF et sem hoztam fel, nagy általánosságban mondtam, hogy nincs ma a játékpiacon olyan multis játék ahol ugy mehetsz fel egy szerverre, hogy rá vagy kényszeritve csapatjáékra és nem az agyatlan kapkodós lövök mindenre ami mozog stilus divik.

Mert hivhatják akárminek team death match , free for all, capture the flag stb.. mindegyik ugyan az semmiben sem különböznek egymástól mert most hogy egy bombát vagy zászlót kell megtalálni az aztán nagy változatosság az odavezető út meg csak az agyatlan rohangálás.

Ha elfogultság nélkül megnézed az FPS felhozatalt mindegyik ugyan az nincs különbség.
DarkSector
Én is így emlékszem valamiért hogy eladásokbana BO2 tartja a csúcsot és asszem az MW3 picit volt lemaradva...Ghost-ról fingom nincs.

Ha az MW2-t már felülmúlták, akkor biztos, hogy BO2.
DarkSector
😊

Sorra hallok olyat hogy emberek, nem akarták megvenni az új codot, de mégis megvették, érdekes lesz ez majd eladások terén. 😄
Melyik is tartja a rekordot? BO2?

Drónok, jövőbeli sztori & technika ilyesmi amit először észrevesz az ember. Skeletons (Holnap határa) - jó tudni mik nem vannak 😄
Egyenlőre cyberpunk világot sem élünk, de különböző űrlények már vannak egyre több filmben.

Az Area 51-ből kéne valami jobb, hamár űrlények 😊
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.05. 14:04:29
DarkSector
Jó persze egyik film sem ilyen mint ez a CoD.

Az tudom egyszer álljunk meg pihenni, és menjünk vissza a régi korokba kicsit. 😄
Nem fontos 2. világháború, mert azt is unom, de valamit. 😊

Prince23
Dreddes hasonlat max a futurisztikus elképzelés miatt lehetne AW-hez hasonlítgatni, de az AW messze nem olyan távoli jövőben játszódik, még az autók és épületek is megmaradtak a klasszikusnak mai megfelelőjének.. (kivéve az Atlas Hi-tech fejlesztéseit)

Holnap határa: ez már sokkal inkább hasonlít AW-hez, csak itt belerondít az űrlényes sztori. 😄

DarkSector
Jó azért álljunk meg egy pillanatra, tökéletesen értem a mondandódat, csak tudod mire gondolok, azért mondtam hogy ez itt nem állná meg a helyét, amikor egy olyan játék, fejlesztő, kiadóról beszélünk, akikhez így hogy egyben árulják, nem kevés pénzért, még mindig dől a lé, de úgy hogy olyanok is megvették, akik mondjuk az előző részekkel sem játszottak. Mert van ilyen. 😄

Szóval igen ez járható út is lehetne akár, de kizárólag digitális formában, ezt valahogy úgy tudnám elképzelni, hogy maradna minden így, nem nyomatnának úgy lemezt botba hogy 400 lemezen single van és 4000-en multi, értelemszerűen ez nem egyszerű fizikális lemezes formában kivitelezni, nagy nyűg lenne, de mondjuk digitális formában különválasztani azt azt mondom lehetséges út.

De azért szögezzük le, ez csak akkor lehetséges, ha nem cod-ról beszélnénk, hanem egy csőd széle felé vánszorgó cég vagy játék vagy szériáról, ahol ha kavicsokat tennének a tokba akkor is kiadnának 15-20 ezreket a játékért. 😄

Nem arról szól a dolog, hogy NEM LEHETNE JOBBAT, hanem az a lényeg HOGY EDDIG NEM SIKERÜLT JOBBAT, és ez az ami tagadhatatlan a népszerűségben a többiek csak ez után kullognak, független attól, hány évesek veszik, kinek tetszik-kinek nem.
A pénz beszél.

Csapatmeló?
Hát pl egy BF-ben sincs idegenekkel csapatmunka, ezt hidd el nekem.
Ismerőssel meg vagy, pl MW2-ben nekem a Flag és Demolition mód marhára tetszett, és sokkal könynebb egymással, mármint cshaten mondjuk.
Ott számít azért hogy ne összevissza taktikázzatok. És nem pontszámban kell nyerni.
Mondom nem annyira összetett dolgokra kell gondolni, mint BF-ben a messze megbúvó mesterlövészek vagy tankok, vagy élszük újra egymást, de basszus ezektől eltekintve abban sincsen nagyobb taktika, őlni kell egymást, pontokat elfoglalni , ennyi.
Más multikban én még nem tapasztaltam hogy felérnének eme 2 cím fölé, vagy közé, nincs is miért szóba hozni őket.

Szerintem még a Crysis ami elég jól lopott dolgokat és nekem az is egy lapon emlithető ezzekkel. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 13:57:06

DarkSector
Nem kritizálom, csak kérdeztem, hogy mire értetted hogy nem, milyen szemszőg alapján hasonlitottad egy dredd-hez, nem azt jelenti hogy rosszul véled a dolgot, hanem csak azt akartam ezzel kérdezni, hogy pár szóban leírnád, miben véled felfedezni a hasonlóságot.

repvez
A bevételes részt én máshogy látom, ha szétválna a single a multitól akkor most ugye 12k a PC-s verzó, ha mondjuk 8k lenne a szingle meg 8k a multi akkor lehet több fogyna belőle pont azok is megvennék akik azt mondja hogy nekem nem kell a multi mert nincs annyi időm. igy a sok kicsi sokra menne, ha meg valaki mind a 2-t megvenné akkor meg már többe kerülne mint most az egybe csomagolt verzió.
Lehet ,hogy most magam ellen beszélek,de igy legalább lenne egy normális single rész ami nem 5 óra és nem csak egy tréning a multihoz és talán többször is ujra lehetne játszani ami nem abban merülne ki, hogy nehezebb fokozaton több ellenfél vagy nehezebben tudom lelőni az ellent.

Az igaz, hogy nincs nagy tapasztalatom multi terén,de mondj pár olyan részt ami megköveteli, hogy csapatba dolgozz. egy nyilt serverre csak becsatlakozva idegenekkel még soha nem láttam, hogy 3-4-en összeálltak volna mindenki megy a saját feje után hogy a legtöbb pontot gyujtse aztán a végén meg kiirja, hogy nyert a csapat ,de milyen csapat ahol senki nem tett a másikért semmit csak az egyéni pontok összeadodtak.

Pedig a holnap határán az pont egy játékra emlékeztetett amikor a meghalás után a mentett álástól töltöd ujra és már tudod, hogy honnan mi jön
Miért? Ha azt írom nem, akkor azért, ha azt írom, hogy igen, akkor azért kötsz bele úgy is, de hasonló a világa azt tudom a trailerből.
DarkSector
Mármint a Holnap határa, az miért nem?
Abban is ilyen futurisztikus téma, katonák skeleton.
Annyi hogy nem ürlényekkel.

Az nem!

Csak közben gondolkoztam mik azok amik hasonlók még. De már a Dredd sem annyira.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.05. 13:25:13
DarkSector
Hát erre pár dologban, ha nem veszed beleszólásnak, saját meglátás, nem kiokítani akarok más, szóval:

Igen ez jogos külön lehetne választani, csak ugye miért is tegyék? Sokan, köztük én is, ha külön lenne, nem venném valszeg meg a multit, nem mert rossz, hanem mert kevés lehetőségem van annyit tolni .....(meg konzolon fizetős a multi, de hagyjuk ezt)
Szóval jövök én, akit érdekel a single+coop, (zombie mod mondjuk, tegyük fel hogy a coop a single-hez lenne)
Szóval ha én csak a single-t venném meg sokan, ez nekik NEM ÉRNÉ meg, vagyis nem a vásárló szemével kell nézni...(lehet azzal , de felesleges akkor megkérdezni, hogy MIÉRT nem úgy van! 😄), szóval ez bevétel , ami a CoD-nál iszonyat fontos, hiszen nagyban tart eladási listákat, bevételt, jó nem nehéz 22ezres oldgame árszabással, de ez is azt jelenti hogy még így is érdeklik az embert, és megveszik, pedig ettől nincs nagyon drágább játék a bolygón.
Lehet fanyalogni, de olyanok is sorra vásárolják, akik 1 résszel ezelőtt...VÉGIGJÁTSZVA, esküdöztek, hogy soha többet nem vesz többet, nem a fenét nem, az a single annyira van jó és pörgős hogy igenis elcsábulnak! Sokan...ezért tartom viccesnek mikor itt esküdöznek. 😄

Valamint:
Igen, nincs túlbonyolítva, de ez tudja mindenki, egy MULTI játék, még ha azt is nyomják Hype-nál hogy jajj a single így meg úgy, nem!
A single egy TRANING felület, bevezetés a játék fő alkotóeleméhez a MULTIHOZ. ja és a coop-hoz.
Na ott kell kutatni a tartalmat, a lehetőségeket.
Lehet most is gagyizni, hogy jajj egyéni , nincs csapatmunka (márpedig van, vannak csapatos opciók, csak nem kell ujraélesztgetni egymást mondjuk mint egy Battlefield-ben, de ezt másért szeretjük, nem is kell mindegyiknek azonos receptet követniük....

Elég hogy a Battlefield meg a Crysis, nagyon kezdte vagy kezdi majmolni a CoD stílusát.
Pedig nem kéne, jo ez hogy van sokféle stílusú játék, nekem így teteszik mindegyik ahogy volt/van.)

DarkSector
Holnap határa? 😄

DarkSector
Én sajnos még nem tudtam úgy elmélyülni a játékba, hogy legyen egybefüggőn annyi időm hogy akár 3-4 órákig tudjak a tv elé ülni, de én is élveztem amit eddig láttam.
Jó persze mondnák, túlértékelem valszeg mert még friss, meg Crysis 3, stb, meg BF, de ez most konkrétan valóban szuperül néz ki.
Sokat sírtak hogy ha közel mész valamihez mondjuk homályos paca, itt már nem...Ghost-ban nem nézelődtem annyira, az is tetszett mondjuk, de szntül meg vagyok győződve hogy ez most sokkalta keményebb, már az is árulkodó, hogy prevgen nagyon elüt a nextgen változatoktól.
És nem csak kisebb eltérésekről van megint szó, hanem nagyjából vagy még jobban a Ghost Recon Future Soldiers-re tudnák utalni, azt is prevgen után PC-n hát, mintha 2 külön generáción játszottam volna kb, pedig konzolokon is azért eléggé tetszett nekem, és nem volt az ott sem csúnya.

Meg ez a skeleton, ahogy használja az ember, lehet amúgy gagyinak tartják, vagy közületek, de szerintem jópofa hogy lehet magasat ugrani vele meg hasonlók, én azt mondom kutyaszőr ide vagy oda, annak ellenére hogy részben joggal élhetnek sokan közületek apróbb panasszal, ez az utóbbi évek egyik szerintem legjobb CoD-ja, én az MW3 után a BO2 tetszetősége mellett is azt merem kijelenteni, ehez hasonló rész nem jött még.

Lehet ahogy itt irták sok rész nem marad meg annyira az emberben mint régen, mondjuk a story is sokszor eléggé meg van bonyolítva, de MÁS JÁTÉKBÓL TÖBB MARAD MEG?

BF3-4, Crysis 2-3.
Ezeket az úgymont riválisokat végigvittem, mégis az atyaúristennek nem hiszem hogy fel tudnák idézni olyan részeket, amik na úgy megmaradtak, hogy nagy hatással lettek volna rám.

BF4 és Crysis 3-nál a 2 utolsónál, meg pláne, nem is nagyon tudtam hogy most miért és hová menjek, úgy éreztem csak páyák jönek, lövöldözgetek kicsit, de valahogy a játék story, az átvezetők egyeltalán nem inspiráltak hogy ezt úgy tegyem hogy el akarok jutni a végére, mert valami célom lenne ezzel.
Jó én sem biztos hogy manapság úgy állok a játékokhoz mint gyerekkoromban, de hát attól még voltak mai játékoknál példa hogy lehet ezt másképpen is.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 13:05:50

repvez
A legjobb az lenne ha külön választanák single és multi részre a játékot,mert aki nem akar multizni annak az 5 óráért nem éri megvenni aki meg multizik az meg lehet végigtolja a kampányt,de utánna csak felesleges tárhelyet foglal .
Mert most a szingle a játékmenetet tekintve egy átvezető animációkkal megszakitott multi. ha nem rohansz a pályán akkor addig jönnek az ellenfelek mig meg nem unod.ÉS hiába van rajtad kivül még 10 társ az ellen mindig csak téged talál meg.A történet is ugyan arra a sémára épül.Kezdődik egy bemelegitésses szakasszal majd valahogy elkallódsz, hogy egyedül maradj majd menekülés kocsival esetleg helikopteren majd ujra nagy csapatba verődve egy végső összecsapás. (nem játszottam vele,de gondolom a mostani verzióban sem tévedek nagyot ezzel kapcsolatban)

A multi is egysiku az összes lövölde egykaptafára készül már a quake ota csak más pályákon . mindegyik agyatlan kapkodó lövök futok . méghogy e-sport. Itt csak egyének vannak akik egy oldalon lönek minél több fraget és nem egy csapat , nincsenek meg az olyan funkciók amik ezt a célt szolgálnák, hogy csapatként összedolgozzanak .

Ezt általánosságban irtam le,mert ez mindegyik FPS-re igaz.
GeForce Game Ready Driver
New in GeForce Game Ready Drivers

The new GeForce Game Ready driver, release 344.60 WHQL, includes improvements which allows GeForce owners to continue to have the ultimate gaming platform. In addition, this Game Ready WHQL driver ensures you'll have the best possible gaming experience for Call of Duty: Advanced Warfare

Game Ready
Best gaming experience for Call of Duty: Advanced Warfare
Nem tudom, de nekem már túl reális, az arcmimikák, meg mellé ez a jövőbeli dolgok, tisztára mint egy mostani futurisztikus (vagy jelen idejű?!) film.
(Feledés, Dredd, Elysium)