Call of Duty: Advanced Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Égetőbb probléma, hogy mi a fenéért akad a video töltés közben? Írtó idegesítő, főleg, hogy vadi új a hardver a gépemben:
i5 4690k
asus sabertooth mark2
samsung evo 840 ssd
saphire HD 7870 (1 éves)

A napokban nem volt időm/kedvem játszani vele. Így nyilatkozni nem tudok a pozitív vagy éppen negatív változásokról.
270 darab az szép kis szám. Nem csodálom, hogy nem volt ezekre időd. Valószínű a processzor is kihajtaná ezt a kártyát.
Csak pár pl. Batman A.Origins,B. Infinity,Tomb Raider,Grid,Max Payne 3,Far Cry 3 ez mind pihen az acconton nagyon rég,mert video kari nem bírja alapból a DX 10 miatt sem.
Persze munka + asszony mellett kimaradt a sok idő.
Jöhet a jogos kérdés de akkor miért "öltem" pénzt a játékokra?mert jó áron volt vagy mert mondom nem sokára úgyis fejlesztek.
Na ez a nem sokára idő majd 2 év lett.
<#worship>#worship>
Akkor már inkább elővennék/megvennék egy régebbi CoD részt, mondjuk a CoD4 vagy a Black Ops az jó, mert ott dedikált szerverek vannak és ezeknek, főleg az előbbinek egy 5-6 éves gép is csontra megteszi.
Ezer éve nem voltam sg fórumon ,mentségemre váljék kb 2 éve nem is játszom.
A Ghost kimaradt a gyenge hardvere miatt.A konfigom azóta se változott.
Segítséget szeretnék kérni,mielőtt "a gatyám" is eladom,az új konfigért.
1156 os foglalatú I3 560as cpum van még,4 giga 1600Mhz memóriám.
A I3 cpu helyett egy I5 750et szeretnék,emberi áron meg lehet venni és már tényleges 4 mag,4 szál 8MB cachel.
Cpu csere csak azért jött szóba,mert 4 mag kell úgy tudom már,na meg nem akarok újabb proci miatt alaplapot is venni.
A 750es tudásában még elég jó,az meg hogy 1.genes nem zavar.
Memória talán kell még,de nem vészes.
Az igazi tanács a video kártyához kellene,nem akarok újat és drágát.
Mi az amin el lehet játszogatni,vagy ki milyen kártyával boldogul otthon?
Évek óta nem követem a video kártya piacot,így teljesen tanácstalan vagyok.
Ötleteket,tanácsokat várnék.
Köszi.
Kinek még akadozik a multi??
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért voltam bizakodó mert youtube-on találtam egy olyan videót aholű
akadásmentesen játszik az illető és az alábbi configon.......
itt a video link is: http://www.youtube.com/watch?v=HcHIQbpb_As
Using AMD Catalyst 14.9
Framerate(Min/Avg/Max):
High/2txSMAA: 30/63/104
Extra/2txSMAA: 29/58/89
PC Specs:
AMD Phenom II X4 945 3.0 @ 3.71 1.475V
4x2 gb GSkill DDR III 1318 CL8
Asus M4A785TD-M Evo
Gigabyte HD 7850 OC 2Gb (975/1200)
WD Blue 500Gb
Corsair TX-650W
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Nekem Phenom volt és a Ghost vagyis az előző CoD rész már gyakorlatilag játszhatatlan kategóriát súrolta.
Próbáltam Phenom II processzorral is, valamivel jobb lett, de az sem volt az igazi.
Ezekhez a modernebb játékokhoz kell egy i5 legalább. Ha ez nincs, hiába van a gépedben egy viszonylag újabb, középkategóriás VGA, akkor sem fogsz tudni normálisan játszani, mert mindig lesz valami frame esés a gyenge processzor miatt.
Megoldás: Régebbi CoD játékokkal érdemes próbálkozni. Ami a Ghost előtt volt, az biztosan nem lesz gond a jelenlegi gépednek.
Megoldás 2: Várhatsz új AMD meghajtóra, vagy javításra, de csodát ezektől nem hiszem, hogy lehet várni.
Radeon R9 270 X 2Gb
Nekem az alul látható gépen nagyon brutálisan beakad hirtelen fordulásoknál.
70 Fps-ről lemegy 10 FPS-re hirtelen Single playerben.....ez normális?
Van erre valamilyen megoldás?
Köszönöm előre is a válaszokat
Ésmég?
Ami szeintem a környezetben messze rondább volt, és ahoz hogy 1080p-60fps-el menjen egy közel mai erős pc kell. Szóval az akkor jelent meg csak nehéz volt futtatni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 20:45:42
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most vettem új konfigot:
i5 4690k
asus sabertooth mark2
samsung evo 840 ssd
saphire HD 7870 (1 éves)
A lényeg, hogy az egészséges, hogy akadozik a film betöltéskor? Update 1 pecs fent van (tört game)
A Defender és az Instic pálya azért még szokott droppolni, de a lagnak már ott sincs nagyon nyoma. Minden eddigi meccsen, mindenkinek megvan a maxos pingjelző, ha valaki bejön és pirosan is kezd, akkor is pár másodperc és beáll neki. Talán eddig a legrosszabb a kettes (sárga) és a hármas sáv volt, amit láttam másnál. Nálam vagy 4, nagy ritkán három, aztán beáll négyre, de szinte mindig négy. A meccs bármely szakaszában nézve.
Most nézem már 38 óra van a multiban. Lassan meglesz a második Prestige is. Ebből az utóbbi két óra volt amit maradéktalanúl élveztem. Nálam most indul a multi élmény. Kapják be, de természetesen baromira örülök. De azért kapják be.
Na ennél már csak az lenne még jobb, ha valóban jönnének a dedikált szerverek, de egyelőre ha ez marad így, akkor nekem ez is megteszi, a kezdeti szarságok után ez már félig mennybemenetel. Végre lehet játszani normálisan a multit.
A másik hír meg az, hogy AMD kidobott egy új béta meghajtót ami AW teljesítményt javulást ígér. Elolvastam mikben, de szerintem ez engem nem érint. Főleg CF és magas felbontáson való (4k) szarakodásokat javít, de ha valakinek ingerenciája van rá, felteheti.
Na azért!
Multiban meg megvan az első presztizs szint. Prestige 1 lvl27 most. Kedvenc fegyverem meg a MP11 Airborne és az Amelli is egészen bejött, mert annyi lőszer van benne, hogy simán le lehet szedni 4 embert is egymás után, újratöltés nélkül.
Sőtt prevgenes tulajoktól sem, valamit rosszul használnak a pc-s multi kiszolgálásához, nem értem, hogy miért baszakodik folyton, vagyis értem, leszarták.
Nemsokára, vagyis elvileg holnap meglesem ps3-as multit is, stabilitás ügyben, majd holnap mondok véleményt.
De ps4-en nemhogy ajáték ment tökéletesen, de medium stream ment és jobb minőségben ment, mint más bármilyen eddigi ps4 játékkal amit probáltam.
Ja és volt hogy rögzitettem is alatta és meg sme rezdült a multi.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 23:41:30
Mort: Köszönöm, reménykedtem benne, hogy nem lesz neki gondja 😊 Én nem azt mondtam, hogy ledobott a game 😊 Engem sem dobott le egyszer se... de olyan viszont van hogy alig akar felcsatlakozni... lásd feljebb 😊
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2014.11.08. 19:02:52
ozimak #467: Én 5750-nel tolom, és nincs vele gond, tökéletesen megy a multi. 😊 Ja és 4gb-om van, valamint egy i3 3,06GHz-es proci. Szóval nem kell neki egy nagy gép. Így 1920x1080-ba játszok, a legtöbb beállítás pedig normálon van, 1-2 van ami maradt lowon. Első nap voltak gondok, nagyon szaggattam minden meccs alatt, de másnap letöltött egy patchet, és azóta 1 akadás nincs. 😊 Ja és amúgy nekem a kapcsolattal sincs gondom, mindig feltudtam menni egy szerverre, és sose dobott ki, nem tudom egyeseknek miért van ez. Pedig csak 15mbites netem van (max letöltés 1,5mb).
Most utánanéztem, és találtam videót meg tesztet ahogy 5770-el tolják, szóval... <#nemtudom>#nemtudom>
Talán a patchen is dolgoznak már.