668
Call of Duty: Advanced Warfare
-
#588 sajnos én hálózatokkal kapcsolatban alma vagyok, de próbáltad router nélkül? csak mert nehogy feleslegesen cseréld le a routert, közben meg nem is az a baj.
egyébként miért pont netgear? én ennek a régebbi verzióját használom -
damojian #587 Ez a Tenda W330 router nem is szerepel a felsorolásban, szerintetek melyik modelt érdemes venni Netgear-ből hogy tudjak online lenni ? -
damojian #586 Ez a Tenda W330, most rátoltam egy firmware frissítést, de most sem változott semmi.Rengeteg a beállítási lehetőség is.Az időzóna beállítása fontos lehet ? És mi van ezekkel a filterekkel amiket be lehet kapcsolni.NAT enabled, Firewall enabled, lehet ez utolsó nem kéne ? Azt sem találom hol lehet kikapcsolni.Lehet hogy megköszönném ha vki felhívná csak arra a pár beállításra a figyelmem amik fontosak és akkor ráüllnék megkeresném őket.Már-már azon gondolkoztam rakok egy új oprendszert is, de sztem annak tényleg semmi köze hozzá... -
damojian #585 Tenda márkájú routerem van, sztem evvel lesz a baj.Beléptem a router beállításokba és ott a NAT -nál azt látom hogy enabled.Gondolom akkor ez jó így.
A port Trigger settings-t be kell kapcsolni vagy köze sincs hozzá ? :)
Utoljára szerkesztette: damojian, 2014.12.30. 10:19:51 -
damojian #584 Sziasztok megcsináltam a port forwandingot a listában kikerestem a routerem stb. a leírtaknak megfelelően beállítottam a 3 port beállítást, reboot router reboot gép, semmi ugyanúgy a Ghost és AW továbbra is 10% sikerrel indul el, kapcsolódik amíg a Black Ops 2 mindig elindul és kapcsolódik. Egyre nagyobb feszültségi szintre kerülök, tegnap este 2 órát szoptam vele mire továbbra sem semmi, pedig délelőtt simán elsőre felkonnektált toltam az AW vel 3 órát.A routert kihúztam kiiktattam a körből, közvetlenül dugtam rá a modemet a gépre de nem lett net.Azt hiszem itt vmi kapcsolatot kéne létrehozni, sajnos ezt a részét már nem vágom.Elakadtam... -
Greag #583 Sziasztok!
Kis help kellene. Talán a kiképzés utáni 2. küldetésben a falon át meg kell jelölni a rossz fiút, ahol térdel 2 túsz. Megjelölöm, pirosra vált, aztán nem történik semmi túszmentés, lelövi a túszt. Mit kéne tenni? -
Puhos #582 A legegyszerűbb így lesz (legalábbis nálam ez ment egy régebbi cod játékkal). Belépsz erre az oldalra. Kiválasztod a listából a megfelelő routert (ami neked van), majd kikeresed a játékot és a leírtakat megcsinálod.
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2014.12.25. 15:42:49 -
damojian #581 Rendben, köszönöm.Rápróbálok akkor a router kihagyásával, erről teszek majd visszajelzést, legrosszabb esetben marad a szolgáltató hivogatása.Érdekes amikor felenged akkor az AW ben nat type open van írva, amíg a Black Ops 2 pedig moderate-t jelez... -
#580 a routerednek van egy admin oldala, amit böngészőből lehet elérni. az enyém tp link, azt 192.168.1.1 -t beírva érem el.
ha tudod, próbáld meg úgy, hogy ne a routerből, hanem közvetlenül a modemből kösd a gépet a netre, ha úgy jó, akkor legalább biztos a router beállításokkal van gond. ha nem akkor az sem kizárt hogy a szolgáltató oldalán okozza valami, azt hiszem ilyenre is volt már példa -
damojian #579 Vagyis UDP TCP akartam írni :) -
damojian #578 Köszönöm a gyors válaszod.Nálam Nat type moderate sajnos, és bátorkodtam utánna menni nekem valamelyik portot kell majd forwardolnom, hogy utp vagy dcp nem tudom de találtam egy ilyen oldalt ahol a listából kiválasztva a megfelelő programot, láthatjuk mely portok lesznek megfelelőek.A gond már csak annyi hogy nem tudom hol lehet ezeket megváltoztatni.
[URL= http://portforward.com/cports.htm ][/URL]
Utoljára szerkesztette: damojian, 2014.12.25. 08:55:48 -
#577 igazából megjelenés után ez mindenkinél probléma volt, de a patchek megoldották, azóta talán egyszer, ha előfordult, hogy elsőre nem tudott csatlakozni. ha sikerül csatlakozni, akkor a nat typera mit ír? -
damojian #576 Sziasztok, Boldog Karit,
Nekem a Ghost óta van egy olyan problémám, hogy nagyon nehezen csatlakozik fel online-ba, természetes steamből indítom és amikor kiírja hogy Connecting Online Services, akkor nagyon nehezen akar átváltani Fetching Online Profilra.kb. 100 próbából 10% -os a siker, pedig a Black Ops2 sikeresen connectál fel tudok menni játszani, a ghost és AW -vel szopás van és tök randomszerűen enged fel.Van ennek vmi titka esetleg, beállítás stb ? win 7 az op
Előre is köszönöm...
ÜDv -
Piko888 #575 Advanced Warfighter -
#574 "pörgős lett" és melyik cod nem az? -
Piko888 #573 Szerintem a legújabbat, pörgős lett. -
#572 Hali!
Nem találtam CoD gyűjtő topicot ezért itt kérdezem meg. Ha multizni szeretnék melyik részt érdemes megvenni? PC-s verzió érdekel.
Köszi! -
#571 Hibák nekem konzolon nem nagyon voltak hálisten, multi is rendben volt,pc-t nem próbáltam még. -
mester1987 #570 No majd a Deus Ex után talán kipróbáljuk, addigra majd talán ki lesz minden hiba gyomlálva benne remélhetőleg. -
#569 ja jó volt a BO2, csak ott eléggé szerintem elrugaszkodtak a témában, amit írsz , nagy eltérések voltak hol jelen idő, utána többszázévvel előrébb, utána sivatagban lóról terminátorok ellen...itt ennyire nem szétszórtatéma. -
mester1987 #568 Erről nem tudok nyilatkozni, mert kb. azt a 3.-4. pályáig vittem el csak. Fura volt nekem az az ugrás a múltból a jövőbe, de a modernebb missziók jók voltak. -
#567 Szerintem nem....mert a BO2 nekem sokkal elrugaszkodottabnak tűnt.....lehet más véleménye nem egyezik az enyémmel, de nem sokkal emészthetőbb.
nm. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 18:10:06 -
mester1987 #566 Pont ezt akartam kérdezni hogy a Black Ops II-höz viszonyítva futurisztikusabb :D
Köszi!!! -
#565 Nem nem olyan.
Inkább BO2 szerű -
mester1987 #564 Aha, de nem lett cyberpunk nem?
Nem Deus Ex féle világra gondolok konkrétan.
Tudom jó a kérdés. Felteszem ám magamnak is, de nem akarok YT videókat nézegetni, mert spoileres :) -
#563 Nekem tetszett, kb mint a régiek.
Éppen annyi story van hogy azért ne valami Unreal szerű megyek arénából arénába téma legyen, de amúgy a történetben semmi kimagasló nincs, csak pont elég hogy 1x végigvidd, 2x-ra kötve hiszem hogy valaki nekiállna.
Jó én 2x végigvittem de más platformokon. -
#562 igen. egyenként 10 perc dupla xp -
mester1987 #561 Milyen amúgy a sztori dark? Írnál nekem róla valamit, ha végigvitted? -
#559 Pl ps4 -
#558 Mire jók ezek -
#557 megjegyzés: csak konzolon működik -
#556 En nem hasznalom fel,hatha masnak jol jon.Monsteres kodok:
P3PY54T9P7
75X954FCYZ
X3HWSWS8XY
20WHLJ4H4L
ZBT45R7NMJ
FBQ6SD89Q6
-
#555 Jogos,jogos,de szeretek naív lenni.:D
Van az 100% is.:)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 23:26:34 -
#554 Pf... nem :D Ez költői volt ugye? :D Láttál már ezeknél a szarháziaknál DLC-t ingyen? Örüljünk, hogy a patchekért nem kell fizetni Egy ilyen cég, ahol a 3-4 szériával ezelőtti, 4-5 éves játék, még mindig az eredeti ár 50-70%-a? :) Steamen még több is. -
#553 Fizetős? -
#552 Jön a zombi mód az első DLC-ben...
-
#551 :) -
mester1987 #550 Lesem. -
#549 jaja nekem high-nál már kockásodik általában -
#548 twitchen ilyen egy medium stream általában, tűrhető, de azért csak tűrhető :)