Call of Duty: Advanced Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Eredeti a tálalás!
MoRT2195
Az exo ruhára gondolsz nem? Igazából ugyan az, de egyik sem lopott a másiktól. Ahogy mondod, ez így sikerült. 😊 Mindig van valami felkapott dolog, tavaly az "íjak éve" volt, rengeteg játékban íjjal lehetett lövöldözgetni, most meg az exoskeleton lesz a "divat" egy ideig valszeg.
DarkSector
Hát jó õ csak egy mellék, de ha az arca olyan szuper high lenne gondolom elvenné akraftot a játék többi része elõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sippie
A Kevin Spacey-é, olyan gagyinak hat 😄
ximix
Van közük egymáshoz vagy csak így sikerült ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Muttley
ITT senki nem fog sírni

Just do it :)

Látva a grafot, kíváncsi leszek hányan fognak sírni, hogy nálam nem megy! Mert a ghost-hoz kellett elõször ugye 6 gb ram, akkor ehhez majd 12 kell <#eplus2>.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

lac coo
Hát nem vagyok benne biztos, hogy elmarad 😊 Ott azért nagyon szépen elteker mindent a szép postprocess...

Nem mintha számítana, szép mindkettõ aztán jól van ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dizson
BF4 grafikától - csak hogy legyen mihez hasonlítani - elmarad, de azért kíváncsian várom a fejleményeket.

DarkSector
szar quake 3-as grafika.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még egy megjegyzés ha megengeditek: én amikor megláttam az elsõ COD MW legelsõ trailer -ét, amikor Pripyat -ban álcaruhában felállt fõhõsünk, majd összehugyoztam magam a gyönyörûségtõl.
Írta valaki, hogy "csõben lövöldözõs", lehet bár én sosem éreztem ezt a játék hevében.
Ha csapatban akarsz csapatni ott a BF bármelyik része, ha sunnyogni akarsz ott a Ghost Recon. Ez egy ilyen játék. Tudjátok: FPS

Na elég bölcsességet osztottam ma nektek, legyetek jók és élvezzétek a játékot.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok, igazán nem értem miért rugóztok már megint. A Ghost megjelenése elõtt mindenki azért sipákolt mert "már megint ugyanaz a motor".
Most hogy fejlesztenek rajta, most az a baj b+ !

Tessék a gépeiteket is fejleszteni, ha már igények vannak....

Akik pedig már felnõtt fejjel játszanak - mint jómagam - tudjuk, értjük, hogy Közép-Európa nem célpiac egy amerikai játékkiadónak. Ha tetszik, ha nem.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hopp, a másik illetve nem kellett volna.<#bee1>
Készült hozzá játék még 1988-ban a Microprose jóvoltából, ahol egy amerikai tengeralattjárót irányítottál a szovjetek ellen, illetve 89-ben adtak ki, illetve egy 'board game' típusú játékot, ezt Douglas Niles hozta össze a könyv alapján. Hogy mostanában terveznek-e újabb feldolgozást...
Filmrõl viszont nem tudok. Leforgattak ugyan egy Vörös vihar c. filmet, de annak köze nem volt Clancy remekéhez.
Feliratoztam a Reveal Trailer-t.

Itt lehet megtekinteni:
Call of Duty: Advanced Warfare Trailer (Magyar Felirat)
lac coo
Miért kell többnek lenni ? 😊
A grafikát kicsit igazítják a nextgen konzolokhoz, azzal mi PC-sek is jól járunk ,aztán ennyi. Többi marad olyan amilyen, jó volt az eddig is ....

Most mondhatnék ezer olyan játékot aminek van több része, nagyon egyik sem több 😊))

Totti5
5 éve így van. Minden DLC elsõ körben Xbox-ra jön. Azt hogy lesz DLC pedig nem kell jóstehetség. 2015ös CODhoz is lesz, 2015ös BF5höz is lesz.

Új story, új helyszín, új kütyük. Abban lesz több amiben egy folytatás szokott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dizson
DLC. A játék még ki se jött, de már DLC-t hirdetnek. <#idiota>

Azért valaki magyarázza el, hogy ez miben lesz több mint a Black Ops2, vagy Ghost.

DarkSector
"Akinek ez ronda, annak úgy kell ! 😊) Bár sokak szerint a Ghosts is az volt, nem is értem, komolyan ....
sokat nem is várok, ha még megmarad ezen a szinvonalon, ötletességnél mint eddig, akkor pár tíz évig nekem jó lesz 😊"

+1.
Azért a Ghost szép volt, csak arra céloztak gondolom hogy nem vérbeli NG játék.

"Crysis, über új motor, aztán mi értelme volt,,,,,,Feléig vittem, onnan már nem bírtam, olyan unalmas volt az egész .... "

Cryengine is szép dolgokat tud. Csak egy csapat kéne aki egy játékot is tesz alá.

lac coo
Akinek ez ronda, annak úgy kell ! 😊) Bár sokak szerint a Ghosts is az volt, nem is értem, komolyan ....

sokat nem is várok, ha még megmarad ezen a szinvonalon, ötletességnél mint eddig, akkor pár tíz évig nekem jó lesz 😊

Crysis, über új motor, aztán mi értelme volt,,,,,,Feléig vittem, onnan már nem bírtam, olyan unalmas volt az egész ....

Totti5
GHostban a kutya egy extra volt. Nem azzal dicsekedtek hogy le tudnak modellezni és ez valami történelmi sker lenne ( ambár teljesen korrekt lett, nagyon rendben volt ). Beletettek valamit, ami nem volt még. Jó volt ( csak sajnon kevés ideig lehetett élvezni ).

Teljesen mindegy mi a motor, nem attól lesz jó vagy rossz a játék. Láthatóan a látvánnyal nem lesz gond.

DarkSector
😄

Te a Ghost-ról beszélsz. Nézz rá a naptárra. 😊

Dizson
Ma további infók fognak kiderülni a játékról.

adam46
Szerintem sokat ne várjatok tõle, mivel három éve kezdték el fejleszteni, ezért hatalmas nagy valószínûséggel ugyan az a motor muzsikál alatta, talán kicsit feljavítva, nagyobb textúrák ennyi. Tehát grafika változatlan, gondolom a játékmenet is, mert kellene a régi játékosok... Maximum tesznek bele pár kütyüt, amivel el lehet adni, meg jön megint valami olyan marketing duma, mint az elõzõnél: Nézzétek, le tudtunk modellezni egy kutyát, na ki a király?
Totti5
Kis költségvetésõ olcsójani játákok vannak, ahol létkérdés hogy ne szálljanak el. A CODnál nem létkérdés és amit eléd tesznek az kurva drága produktum. Persze mindenre lehet mondani, hogy a lényeg hogy minél olcsóbban adják ki, de ha megakod csinálni kvázi gyorsan, olyan minõséget ami 10 millió embert rendre megmozdít, akkor oda kell tenni ( színészek, mocap, zene és minden mi ezzel jár + brutális reklámkampány ), és ebben a COD bitang jó.

Totti5
Biztos, akkor hol van évrõl évre az a 15 millió ember a multiban?

Dizson
Szövegértelmezés hahó, merre vagy?

lac coo
Hát kinek mirõl szólt...nekem a singlérõl 😄

Totti5
COD egy single játék amiben van multi is. Mindig is erõs single kampány volt benne. A kettõt nem lehet elválasztani, sem az elsõ részben, sem a 10 részben. Ez így egy csomag.

Totti5
COD kis költségvetés? hóly fákk 😊)) fenntartanak 1-2-3 fejlesztõcsapatot csak erre a frencsájzra.

DarkSector
Nem kõl ide pénz a single-hez, a multiban meg szinte mindenhez kell píz. 😄

lac coo
Az a célközönség, amiben a legtöbben nyúlnak a pénztárca után, és ezek már nem mi vagyunk ! 😄D

DarkSector
Nem, figy, itt a célközönség ugyanaz mint a többi játéknál, akinek nem a stilusa az is célközönség csak az le fogja szarni. 😊

lac coo
Nem mondtam, hogy csak a fiatalok ... 😊

De nyilvánvalóan nem mi vagyunk a célközönség 😊

DarkSector
Lófaszt kell fiatalságozni, idõsek is bemennek, nem az hogy ettõl nincs jobb, ez nem ilyen egyszerû, hogy ez joobb , vagy az jobb.

Ez MÁS MINT A TÖBBI, nem szarabb, nem jobb.
Hanem MÁS.
Nem gyerekek játszanak csak, hanem nagyok is, mert van mikor ez kell, fasza pörgõs meccsek, ha más kell átmennek máshová, itt ez van máshol más van, nem szabad õket egymáshoz állitani, mert más más lyukakat tömnek be vele.

lac coo
Jónak mondod ... 😉

Abban egyetértek, hogy ezek a perkek, meg BF-es gyûjtögetõs nerf cuccok nekem végképp elvették a kedvem a multitól ....
De úgy látszik a fiatalságnak ez kell, ezt veszik meg.

Ettõl függetlenül , mert nem tetszik a stílus, mert kiöregedtem belõle, még azt mondom, nagyon jó kis játék ....

DarkSector
Kijé?

Sippie
gyenge az arcmimika
DarkSector
Jah és egy felnõtt emberhez írsz , csak hogy tudd.

DarkSector
Mirõl van szó most mi nem nekünk való nem vágom.
Sportolni meg menj ki a szabadba.

Olyan embernek írsz a pontos célzásról aki az elejétõl fogva multizott cod-al. ÉS? Akkor mivan? Mivan ha nem tudsz ugrásból hédsátot?

RAZOR27
owned <#taps>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Boron Power
Nem is nektek való...
Ott ahova céloztál oda lõttél, nem voltak irányított fegyverek, volt komoly esport, a single playert mindenki leszarta, mert az online játék, a többiekkel való tudás összemérés volt a lényeg.

Mára felnõttek / megszülettek az ilyenek mint ti, akiknek már fogalma nincs milyen egy skill alapú játék, ahol nem az számít, hogy milyen kettébaszott perkeket lehet használni, hogy 1mp alatt fosson ki egy tárat, meg lézeres célzó, dubpla tár stb.

Azért találták ki ezeket, hogy a mezei vérpistikéknek is legyen sikerélménye, így több darabot lehessen eladni. Úgy tûnik ez mûködött, de a játéknak vége. Nektek meg még tetszik is 😊 röhej...

DarkSector
Én tudom mi a baj. Unatkoznak és szeretnek vergõdni.

lac coo
Én nem értem mi a baja mindig ezeknek a COD-dal ?! 😊))

A Ghosts is teljesen jó volt, singlerõl beszélek, többször is játszható.
Mindig elõjön a COD1-2, de mi a fene abban annyira jó ? Meg is halna mindenki azzal kellene játszania 😄DDDD

DarkSector
Tudod azért nem találnak ki újat, mert más játékban még az sincs annyi tartalom mint egy cod copy-ban.

DarkSector
Ez a bla-bla-bla része a témának, lehet itt magyarázkodni.
De nekem nem kell, engem nem hatna meg ha csõdbe menne a cég, de nem fog.

"Így videóból ítélve nem nagyon tudtak újat felmutatni, amitõl megindult volna a vérpezsgésem. Kicsit csiszoltak a grafikán"

Oks, mindenféle szemlyes cikizésmentesen lennék kíváncsi rá:

1. mit ítélsz meg elõre egy összevágoss single gameplay-bõl?
2. mi újat vársz egy fps-tõl? van másik példa hogy kitaláltak máshol valamit?
3. ez számit kis csiszolásnak a grafikán, hát én ezzel a kis csiszolással 2020-ig ellennék.

Fpocok
Most jöttem a jövõbõl. Kiderült, hogy ez is egy nagy rakás szar lesz, mint a ghosts. Nincs itt semmi látnivaló.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dizson
Igazából sokan mondják, hogy mi ez a "mehh", de ugyanakkor általában õk is megveszik a játékot. Amíg kereslet van rá, addig kínálat is. Activision meg próbál a lehetõ legkisebb költségvetésbõl, a lehetõ legtöbbet kaszálni. (persze így mûködik minden cég, úgyhogy ezért fölösleges a kiadót hibáztatni). Sajnos amíg több milliós eladási számuk van, addig továbbra is ezt a tendenciát fogják folytatni.

Így videóból ítélve nem nagyon tudtak újat felmutatni, amitõl megindult volna a vérpezsgésem. Kicsit csiszoltak a grafikán, beraktak egy sztárszínészt, mert miért ne, a téma meg semmi eget rengetõ, tehát gyakorlatilag követik a cod:mw óta tartó sémát.
Persze biztos lesznek ultramodern kütyük, amik célzás nélkül headshotot adnak a pálya másik részébõl, böszme killstreakek, meg 2x2 m-es pályák, hogy a 10 éves pisti is élvezze, amikor megkapja a konzol bundlet.

Talán régi codos lévén, sose fognak ezek a típusú, új gen részek eljutni hozzám, de lehet, hogy egyszerûen el kéne fogadnom, hogy ez van, ez lett a CoDból és kár minden évben valami eget rengetõt várni a játéktól.

R.I.P CoD1,2,mw.