Call of Duty: Advanced Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
De akkor az az FPS-ek egyik csúcsa volt. Ami a Medal of Honor nyomdokain egy új szintre emelte a II.világháborús akció játékokat. Tehát a maga idejében sok tekintetben kiemelkedő volt. És ezt még el lehetett mondani a 2. és a 4. részre. Onnan viszont átment egy önismétlő, pénztermelő automatába, ami minimális újításokkal évről évre akar egyre szélesebb rétegnek szólni. Ehhez pedig olyan megoldások kellettek amik mára kb. teljesen lemorzsolták azokat akik anno a 4 részig szerették ezt az egész sorozatot. Persze ez a készítőknek nem fáj, mert jött helyettük többször annyi új érdeklődő...
Én úgy vagyok vele, a single részét valószínű végigjátszom, mert azokat mindig is szerettem még az utolsó részekben is. Multi szempontból viszont mára teljesen érdektelen ez a játék nekem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Majd egyszer valaki leírja miért is volt jó , elérhetetlenül jó a COD (1 ) ! 😊)
Én sem vagyok fiatal, de azt most kiadni kb valami garázsproject tudná, olyan kevés az ma már, hogy a kutyának nem kellene 😊
Bár tény, hogy én szivesebben multiztam akkoriban, nem volt ez a sok perk, nerf , anyámkínja, de hát ez én vagyok , többségnek ez már nevetséges lenne 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(Bár ugyanezt mondták a Ghost-ra is és az tényleg egy "zsák fos" lett, mindenesetre az eddig leggyengébb Cod, ami minden téren elvérzett.)
YouTube: 23Drazse
Next PC upgrade: 2022
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Talán ez az új rész képes lesz az alapjaitól megreformélni a teljes sorozatot és egy CoD 4-hez mérhetõ újító alkotás lesz.
Az hogy a távolabbi jövõbe kalauzol el minket a játék, nem is rossz ötlet, mivel a modern (közeljövõs) háborús FPS-ek piaca eléggé telített és olyan címek vannak ott, mint a rivális Battlefield.
Persze most lehetne sorolni bõven futurisztikus FPS-eket:
-Titanfall (nincs single, még távolabbi jövõ, nem a Földön játszódik)
-Kill Zone (még távolabbi jövõ, nem a Földön játszódik)
-Halo (dettó)
-Crysis 3 (nem világméretû háború, csak egy városban játszódik, földönkívüliek)
-Ghost Recon (nem FPS)
-CoD BO2 (na igen, ez ilyen volt)
A Black Ops 2-ben egy jó, pörgõs és érdekfeszítõ kampányt alkottak fejlesztõk, remélhetõleg ez ismét sikerül. Csak gyomlájják ki a azokat az idegesítõ és elavult hibákat, ami a sorozatot veri már évek óta. Rakjanak normális motort a játék alá, grafikailag ne a béka segge alatt legyen. Normális méretû multis páják, amik ne (mind) 100x100 méteresek legyenek.
Talán a Call of Duty sorozat ismét méltó lesz régi nagy híréhez.
Ezúton is bocsánatot kérek, ha ez személyesen érintett, nem személy szerint Neked szólt.
Neked is szép napot,
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Te is ugyan ezt teszed, leszólsz valakit akiról semmit sem tudsz.
Én a játékról mondtam el a véleményem, ÉS képzeld el az alapján mondtam amit edig lehet tudni róla és nekem ez már elég, hogy ez a következtetésem legyen róla.Sztem egy fórumnak az a lényege, hogy mindenki szabadon leirhatja a véleményét, nekem az, hogy ebbõl nem lesz nekem tetszõ játék.
Nem a grafikát fikázom, mert az nagyon rendben van, de a jõvõbeli ugribugri és lebegõ katonák nekem nem férnek bele az elképzelésembe.Volt hogy COD2-ben már azért ban járt ha ugrált valaki.
DE ugy látom az senkit sem zavar, mikor a másik oldal is ugyan ezt teszi, mikozben semmit nem tud a játékrõl,de foggal körömmel védi a játékot, hogy milyen jó lesz.
Az ilyen emberektõl lett ilyen a játék,Nekik elég a név és már veszik mindegy mi az.
Nekem nem az excsceletonnal van bajom, mert a haditechnikában képben vagyok és a jövö fejlesztései ez felé falad, de nem jetpackel a hátán és fõleg nem ilyen kapkodós stilus a jellemzõ.Tehát meglehetett volna oldani ezt a jövöbeni kérdést jobban is,mert ha ûrszimulátort akarok játszani akkor nem a CODnál keresem.
További szép napot
Sajnos ez a divat, mindet fikázni már a megjelenés elõtt.
Teszik azt fõleg azok, akik sosem láttak annyi pénzt egyben amibõl egy processzort vagy egy normális VGA -t lehet venni.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A vége majd az lesz mint a Diablo3-nál, ott is anyni efectet meg ellent raktak be, hogy a karaktert sem látni és csak kattintgat az ember, hogy valamit csak eltalál igy is.
Most tényleg érdekel, hogy mi jó abban ha még gyorsitják a multit és szinte egybemosodik a kép a folyamatos futás , közben? ÉS ugy egyébként a video alapján és semmi különbségen nem vélek felfedezni egy COD2-es multihoz képest a térképen kivül,de ha a COD4est veszem alapul már szinte az sem,mert ott is volt ilyen pálya.
ÉS mint irtam , mi értelme van a jó grafmotornak , ha nincs idõ kihasználni a látványt a taktikát .
Ebbõl hogy lesz E-sport kedvenc? Itt csak az egyéni reflexek és rohanok mindenre lövök él meg.
Eddig sem sokat multiztam, ezután meg mégkevésbé.
Csak egyszer érném meg, hogy egy játék a játék élményre és nem a frag, XP, archi,meg egyéb szarok gyüjtésére koncentrál.
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Remélem PC-n is futni fog normálisan ...
Lassan azt kezdem hinni ,hogy csak a COD sorozatnál vannak ötletelõ emberek 😊))