668
Call of Duty: Advanced Warfare
-
Kadarhun #263 Nagyon low a textura....pedig meg van hozzá a gép.... valakinek nincs ilyen problem? (így nagyon ocsmány sajna) -
Kadarhun #262 Nem tölti be a Texturát rendesen...ps1 grafika van....valami nem okés... -
#261 Azt írták, hogy valamit valahol unlockolni kell és akkor lesz valami zombis bonus kör.... de elvileg rendes zombimód csak DLCben lesz :D -
#260 Hogy? Nincs benne alapból a zombis mód? :O -
#259 Speaking on a Reddit AmA last night, he said of the Xbox One version: “Minimum XboxOne resolution is 1360×1080, and dynamically scales from there to full 1080p. That’s over 50% increase from last year.
“Advanced Warfare runs native 1080p on PS4. Both running at rock solid 60fps.” -
#258 Hát nem tudom. +25% reload speed az elég észrevehető. -
#257 "Tetszik, hogy lehet karaktert fejleszteni." Amit kb észre se veszel,hogy érne bármit is,de van benne igazad van -
#256 Tetszik, hogy lehet karaktert fejleszteni. Még az is lehet, hogy egyszer végig játszom. Már nem emlékszem, melyik volt az utolsó cod, amivel végigmentem... talán a black ops? Szóval ez nagy szó.
-
#255 Ahhoz képest, hogy milyen gépem van, szerintem nagyon jól megy. Jobban, mint a Ghosts. -
#254 Közben megoldódott. -
#253 Eh tuti valami védelem túl sok a hiba. Out of memory , akkor ez a hiba, a textúra betöltés hiánya.... hm valaki akinek eredetije van írhatna már! -
#252 Elindítom kampányt, nagyon lassan betölti... NAAAGGYON lassan, aztán erre kivág. WTF game?
-
#251 Éljen a youtube 60fps! -
#250 valami beállítás okozza, mert most beállítottam az optimal video settingst, nem szaggat. kurvára örülnék, ha nem töltené újra a játékot minden egyes átállításnál mondjuk. -
#249 -
#248 Aki eredetivel tolja majd megmondja a frankót náluk is ilyen-e sokan egy esetleges rossza törésre fogják,de akármi lehet.
Meg ahogy hallom lehet hogy ennek is memoria gondjai vannak mert 8 gb rammal is sokaknál már az intro után kidobja out of memory. -
#247 valamiért akad, és a textúrák is elmosottak. ez valami beállítás miatt van, vagy ez most mi? simán mennie kéne a gépemen maxon
Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.11.03. 07:57:34 -
#246 Van baj nem igen jeleníti meg rendesen a textúrákat.....
Kíváncsi leszek hogy csak driverhibák vagy a game-el van valami elszarva. -
#245 "omg, zombizzunk
zombizni akarsz? FIZESS PLS"
DLC-t kell venni, ha zombizni akartok. EPIK FAIL! -
#244 Nem vagyok benne biztos, hogy ennél sokkal szebbek lesznek a konzolos játékok. A PC-s arhitextúra miatt sokkal könnyebb ezekre már fejleszteni. -
Skyline #243 Atyaég micsoda szörnyűség lesz ez a konfig 5-8 év múlva....:D
És egyáltalán micsoda szemtelenség hogy 2014-ben a manapság max irodai alkamazásokra használatos 2magos procikkal meg az 5-6 éves vga-kkal nem hajlandó rendesen működni egy játék...:)
-
#242 Szerencsére ez még odébb van, addig lehet nem is élünk. -
#241 Bele se merek gondolni mi lesz majd a következő konzoloknál.
Atyaég ilyen gépigények kb:
min 16GB ram
GTX 980 utáni széria 8GB vrammal
Meg a még jelenleg nem is létező intel proci 12maggal
És mindez a minimumhoz
-
#240 Komoly, lassan tényleg visszajönnek a DOS-os idők a not enough memory és hasonló üzenetekkel. -
#239 Ú hát nálad tuti szarul fog futni, meg amúgy is Radeon, max 15 fps fekete csíkokkal :D -
#238 Hátha valaki(k)nek új info:
Sima 2 magos procival nem indul (kezdésnél kiírja nem éri el a minimumot a cpu) csak min 2 mag + HT-el
4GB Ram-al megy a game! -
#237 az nagyon kell bele pedig...! :DD -
#236 SP-ben nincs állítható FoV. GG balfaszok. -
#235 Első pályát nézük az elég tetszetős, grafikával nincs gond.
a karakterek kidolgozása első osztályú ! rengeteg object van a pályákon emiatt elég hihető. Játékmenet szokásos, pörgős, érdekes, ötletes. -
#234 Aki 4 giga rammal nekiszaladna legyen olyan kedves és írja le tapasztalatait nekem :D
Utoljára szerkesztette: Mougrimm, 2014.11.02. 21:24:20 -
mester1987 #233 Írták, hogy van benne valami brutál havas pálya, bár még nem néztem ;) -
#232 Kíváncsi leszek, most milyen lesz nálam :) -
#231 Beállítani nem igen bírtam a grafikát, elég jól nézett ki de gondolom nem maxon volt, 120 fps I5 gtx770 8g ram ... -
#230 Na ne szórakozzatok már jöhetnek a gépek kinek min hogy fut.Úgyis ez a topik is csak erről szól majd.
Nagy negativum nincs benne benchmark :) -
#229 Fiem tolja en nezem, nagy baj nincs vele, de nem tudom oroszrol angolra allitani :)) -
#228 Már tölthető a demó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Call.of.Duty.Advanced.Warfare-CODEX - 45,2GB
-
#227 Naja, valahogy ki kell hajtani a Q3 motort. -
#226 Nfohumpon van link 4k-s képekhez.
Azt írzák jobban fut mint a Ghost. -
#225 Ugyanaz, csak szarrá van módosítva. Azt hiszik, ettől új lesz. Amúgy meg ha új lenne, akkor mindenhol nyomnák a PR-t róla. -
#224 Na igen, de az nem nagy kunszt :)