The 100 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
#421:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fürdőkádas jelenetnél én is nagyon lestem, hátha lesz valami, de csak Murphy látott mindent 😞 Amúgy ennyit tudni róluk
Lincoln (to Octavia): "East to the sea, then across it. There's a clan, allies of the woods. They'll take us."
-- in I Am Become Death
Lincoln (to Clarke): "In my book, there's a map. Chart a course to the Eastern Sea. There's a clan there, led by a woman called Luna, a friend. Tell her I sent you."
-- in We Are Grounders (Part 1)
Azért érdekes, hogy hogy fog Clarke átkelni az tengeren.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I met God. She's black
<#csodalk>#csodalk>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Az viszont homályos, hogy miért nem tudtak előkaparni átlagosan kinéző szereplőket a megfelelő korosztályból. Kicsit félnevetségessé teszi a sorozatot, hogy a szereplők nagy része, mintha valami modell válogatásról érekezett volna és ezen kinézetből nem vesztenek sokat. Hiába a jó történet, ez félelmetesen illúzió romboló helyenként.
Másrészt meg nem találtak a 18-23 korosztályban színészeket...? Valahol elég fájdalmas nézni, ahogy 18-20 éves kölköket 30+ táján levő színészek játszanak. Ekkora korkülönbséget semmi nem tüntet el főleg, ha a modellalkatot meghagyják mindenhol.
Lehetett vonla sokkal harcdorabbra venni a felállást ennél akkor legendásan jó sorozat lehetett volna. Így, hááááát... A első évad végén vagyok, meglátujk...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.04.01. 15:46:36
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Elég már ebből a meleg baromságból. Sok lesz már
Csapból is meleg víz folyik csak, meg a szuper női főszereplők a férfiak fölött.
Átesnek a ló túloldalára
Először is, az LGBT(lesbian, gay, bisexual and transgender) community szanaszét floodolta Jason Rothenberg(a sorozat fő emberkéje) twitterét, hogy hát mégis hogy merik kinyírni Lexát, meghogy ígéreteket tettek(??), és a végén még is kinyírták. Na mindegy, a sztori megy tovább, viszont a Maybelline, főleg szépségápoló szarokat áruló cég, aki eddig támogatta a sorozatot, emiatt a téma miatt kilépett mögüle és nem szponzorálja tovább. Reméljük ettől függetlenül lesz még S4...
Csütörtökön jön a kövi rész "Stealing Fire" címmel.
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.03.29. 15:20:02
I met God. She's black
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
Korábbi részben ki lett tárgyalva már, hogy ez a "Cucli" amit beszednek az okozza az "emlékvesztést."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.13. 06:34:35
Next PC upgrade: 2022
az epizod eleg jo volt, Raven nem vagtam miert nem emlekezett Finnre...Bellamy talan radobbent, hogy ez nem a jarhato ut...Pike mostmar tul messzire megy nem is ertem Kane es Abby, hogy hagyhattak, hogy o legyen a kancellar...mellesleg Abby nem ertem miert nem szerepelt...Kane tutira veszem, hogy valahogy megussza...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Feny varosa szal mozgatja jelenleg a sorozatot...es Titus lesz szerintem az uj fogonosz
azert Lexa es Clarke "dugtak" meg egy jot a vegen😄
olvastam hogy több tizezer hozzászolásvan azon a forumon ahol azt tárgyalják ki hogy hansolo meg csubakka között több van e mint barátság
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Kicsit unalmassá válik mikor minden sorozat erről kezd szólni.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
(Amúgy szerintem a Lexa-ban lévő chip lehet a 2.0-s verzió. Ezt keresik Jaháék.)
"Nemspoilerezek" halálát kicsit banális volt. Ezt máshogy oldottam volna meg. Illetve Clarke karakterét érzem még mindig egy kicsit gyengének. Lóg a levegőben, holott hatalmas potenciál lenne benne. Az egész karaktere úgy indult, hogy egy vezető, aki nem harcos, de jó stratéga. Ebből most szinte semmi nem érződik. Pedig jó lenne egy olyan személyiséget ráhúzni, mint Spartacus, vagy Scofield a Prison Breakből.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A chip nem hiszem, hogy irányítja az embert, inkább csak ilyen mini city of lightnak tűnik, gondolom ott van most Lexa a régi parancsnokokkal.
Amúgy picit erős volt mikor kiszállt az űrhajóból, jöttek feléje az emberek és szép nagy betűkkel rá volt írva a ruhájára, hogy Commander, úgy néz ki Ő volt az első 😊
klassz rész volt, de: ha igaz amit a kutató mond, akkor ennek az AI-nak tündérfalvát kellett volna csinálnia, vagy egy high end nagyon környezettudatos civilizációt, nem pedig egy mindenkit öljünk meg, mi baj lehet típusú törzsi közösséget
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
-aztán gondolom Titus nem fogja védeni Clarke-ékat, ahogy ígérte, sőt valszeg rájuk veri a balhét
-A következő commanderbe bele kerül a kis chip...akkor ő Lexa tulajdonságait fogja felvenni? Nem így emlékszem erre, az előző commander eleinte nem volt túl kedves a skaikru-val...bááár ha úgy nézzük, Lexa egyből kedvelte őket
-Lehet Lexa most a City of Light-ba kerül...Clarke is elmegy oda, egy utolsó találkozásra?
nagyonjó a cucc és szépen összekötötték a szálakat..sok potenciál van még ebben
I met God. She's black
Köszönöm.
I met God. She's black
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Lexáért meg kár, de várható volt. a színésznő miatt lehet jobban várni a Feart 😄
Igazabol ez a sok haboruskodas felesleges, de az emberi termeszet ilyen...el kene vinni ezt a sztorit mas iranyba...pl terjeszkedes vagy masfele...de pl ez a resz abbol a szempontbol is tetszett, hogy tobb szalon futott...Jaha fele szal Ravennel, Emerson "buntetese"...
A néger führer azt hiszi a bab is hús azt ki akar nyírni mindenkit.
Ne tűnik fel neki, hogy 12 klán áll vele szembe ,de ő arcozni akar.
Remélem nemsokára felkoncolják a vérbe
Next PC upgrade: 2022
Octavia hibas dontost hozott...Raven meggyogyult es mar Jahaeknak segit...Murphyt pedig pont odavittek ahol landolt a Polaris es ott kinozta az a kopasz Titus...erdekes, vegre mar alakul a sztori
Egész állomás tuti nem zuhant le, csak az a kicsi "escape pod", gondolom Titus felmenőivel. Valami fasza flashbacket adnék én is.
Redditen amúgy megy már a találgatás, hogy az a fekete vér ami a parancsnokoknak van valahogy kapcsolódik az AI 2. verziójához, meg, hogy Lexa homlokán ami van az a 2. AI, kíváncsi leszek mi lesz itt még
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.02.27. 12:04:25