671
-
#471 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem egyértelmű, h a Luna kínzás során az olajfúrón. persze ha mutatják az előző részben akkor ez a rész sokkal gyengébb lett volna. (de lehet tévedek)
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.05.13. 23:00:22 -
IXEMGabeo #470 azta rohadt eget micsoda resz volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor adtak be Jaspernek a chipet? -
#469 Na ez egy elég fasza és akciódús rész volt :D
-
#468 -
#467 úú hát ez kemény volt :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alie kint az űrben lol :D, monty legalább valami jó is történt :D:D -
#466 Problémás lesz lehozni onnan :D -
#465 Hú pasztmek, gázban van a csipetcsapat :D -
#464 Elég vegyes rész volt.
Clarke azon kívül, hogy már túlzóan irritálóan bambán bámul, nem sokminden értelmeset tett.
A flashbackek kellemesen árnyalták számomra az eddig idiótának tartott Pike karakterét.
Jaha egy két villanást leszámítva meg mindig is egy idióta volt ezek szerint. Kevés irritálóbb szereplője van a sorozatnak nála.
Kane esetében nincs változás.
Murphy háttere még színesebb. -
#463 15&16. rész pedig finálé (dupla epizód, de ugyanúgy 1 hét lesz közte) -
#462 -
#461 Szerintem, az hogy lebeszélte Lexa-t a bázisuk lemészárlásáról elég hasznos volt ... A percenkénti 88 egyenletes nyelvcsapás a csúnyára sokat nyomott a latba -
#460 igen, az is baromi jó volt :D -
#459 Szerintem, az hogy lebeszélte Lexa-t a bázisuk lemészárlásáról elég hasznos volt ...
#455: nekem az tetszett mikor Jasper mondta, hogy "oh crap" :D -
IXEMGabeo #458 rendben...
egyebkent Clarke elso hasznos cselekedete volt az evad soran...ugy latom ebben nem igazan o dominal, csak probal, de a baratai eletet ezuttal megmentette mindenesetre... -
#457 az a "láng", nem hagyta benne Emersonban. Abból csak 1 darab van. -
IXEMGabeo #456 es amit beletett Emerson fejebe? miutan megolte ot kiesett a tarkojabol? -
#455 will you take the flame?
-no
:D:DD::Dd -
#454 Clarke? Nála csak egy van -
IXEMGabeo #453 kicsit idohuzas szeru flashback ellenere jo resz volt...de
tenyleg viccen kivul Clarke hany chipet tartott maganal?:D -
Zsoxx #452 Honnan van egyébként ezeknek ennyi chipjük? -
#451 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó kis flashback volt, vége meg gg :D ki lesz így akkor az új heda? -
#450 -
IXEMGabeo #449 visszaszivtam...egyutt egettek el oket Lincolnnal...
mellesleg jo resz volt nem ereztem idohuzasnak -
IXEMGabeo #448 ez a zaro jelenet is egy vicc volt..Bellamy kihozta a Lincoln holttestet, hogy Octavia dramazzon meg egy kicsit...es Sinclair meg a tobbi halott nem is szamit??
mellesleg Emerson jol megszivta nem volt hozzalo Alie 2.0 mesterseges intelligenciaja:D -
IXEMGabeo #447 basszak meg hogy megolettek Sinclairt az egyik kedvenc karakterem...hihetetlen...es ilyen gyoker modon...
pedig Clarke-ot ezert pont nem hibaztatom, hogy nem olte meg Emersont, de lehet tenyleg meg kellett volna -
IXEMGabeo #446 kb 7 reszen keresztul szunnyadt a sorozat, de a 8.tol nagyon beindultak a dolgok...most a regi onmagat hozza abszolut... -
IXEMGabeo #445 baszki Monty...ez nagy huzas volt...sejtettem, hogy az anyja arulasanak ez lesz a buntetese...a sajat fiatol raadasul aaa...ez meg latni is fajdalmas volt... -
#444 Csodálkoztam miről beszélsz, aztán láttam, hogy a 10. résznél vagy :D -
#443 full időhúzás volt ez a 12. rész de vége adta :D -
IXEMGabeo #442 ja es az uj parancsnok nem szimpi... meg mindig viccnek tartom ahogy a semmibol elobujt es csakugy hagytak, hogy kolykot (uj parancsnokot) lemaszarolja...bar Lexat valahogyan valakivel potolni kell... -
IXEMGabeo #441 nos a 10. resz remek volt...
ez a no szepen belemaszott mindenki fejebe es elvette az emlekeit...Jasper is vegre magahoz tert...
Murphy jol keveri a kartyait...az evad embere szamomra, azon kevesek egyike, aki baromi okos lett...Bellamy vivodott, de vegre jol cselekedett...szinte gondoltam, hogy o fogja csobe huzni Pike-ot, aki meggyozodesem, hogy nem fog meghalni... ez a resz vegre porgos, izgalmas es izgalmas volt...
meg van hatra 2 -
#440 Azért így is ez az egy része csak egyre fókuszál. Ez sajnos (?) előre vetítheti azt, hogy a következő rész megint csak egy másik csoporta fog fókuszálni, a többiekrő meg semmit sem lehet majd tudni. -
#439 Szeintem ez csak teljesen véletlen. -
#438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!személy szerint örülök, h újra összeállt a "csapat", néha azért már zavaró volt az h annyi szállt volt, h egy részbe bele se fért az összes. (mikor külön utakon jártak)
Aliet meg tényleg szinte már beteges adja elő a csaj :D
-
#437 hu, kemény rész volt :D
a gáz kiállunk és beszélünk egy sort monológok kicsit idegesítőek, de mrvajó a sztori, tetszik amerre megy :D -
#436 jó kis rész volt
nem tudom kinek tűnt fel :D, de ha vörös ruhás nevéből elveszel egy betűt akkor érdekes. hogy mi marad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alie - A = LIE :D:D
amúgy a színész nagyon epicusan játssza a robotot, ahogy mozog az zseniális -
#435 Na, senki nem nézte még meg az új részt? :) -
#434 Egyre több az irritálóan hülye karakter a sorozatban. -
Renegade #433 hát ezt már nagyon túltolták, vagy 2 óra volt megnézni ezt a részt, annyira idegesített :( -