671
IC2XROu.png
  • ToCsEk
    akkor mybad
  • stargatelost
    Fent is hat év telt el, már az előző évad végén is így mondta Clarke...
  • SzirmosSzisza
    Nem nagyon függ össze a 2 igazából. Bár picit gyanús, hogy pont egy bányász hajó jött le a földre :D
  • Zsoxx
    Pedig az űrben gyorsabban múlik az idő.
  • ToCsEk
    micsoda ötletet találtak már ki, gladiátorok befosok komolyan
    most akkor a föld alatt eltelt 6 év fönt meg csak 5
    what
  • Renegade
    kicsit? o0

minden egyes évad egy ideje:

jaj-jaj fussunk mert holnap meghalunk
    húú előrántottam egy csoda ötletet ami megmenthet
    csináljuk meg!
    jaj pont nem sikerült, fussunk tovább
    huuu megint találtam egy csoda ötletet
    és így tovább az évad utolsó részéig.

tiszta 24, csak hát ott sem működött egy idő után, pedig akkor még újdonsáágnak hatott ez a fajta történet mesélés

a kantinos jelenetnél nyomtam egy alt-F4-et :(
  • molnibalage83
    Új rész. Egynek jó volt, de kicsit önismétől már ez.
  • SzirmosSzisza
    A trailer alapján a zöld területért megy majd harc a rabok meg a "Wonkru" között (ha kijönnek valahogy onnan ... :D)

Amúgy elvileg mintha elhúzott volna valami szekrényt is a kis csaj, szóval annyira nem volt az rossz rejtekhely!
  • PiszkosFred
    Az elso fel ora meg tetszett is,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szeretem az ilyen egyedul a vilagban jellegu tulelo montazsokat, de...

...az, hogy a landolas utan fel oraval mar lovoldozunk es fejbe lovunk "nagyon gonosz" embereket, csak mert azt hittuk, hogy a kiszuperalt busz padloja alatt/raktereben/(mittomen mi volt az az ureg) el lehet bujni, pedig nem - az kicsit santitott. Nagyon remelem, hogy lezavarjak hamar ezt az egesz konfliktust valahogy es kitalalnak valami jobbat a maradek reszekre...

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.04.26. 23:44:52
  • SzirmosSzisza
    9.3-mat én is sokallom, de szerintem teljesen korrekt kezdés volt. Ahogy nézem megint tele lesz az évad majd flashbackekkel :D
  • szabii98
    +1, nem volt rossz sem, unalmas sem, egy egész okés rész volt, de nem érdemel akkora csepegést mint ami redditen folyik :D
  • molnibalage83
    Egyetértek, nem nagy durranás.
  • ToCsEk
    hát én megnéztem, nem nagy durranás,4évad utolsó rész utolsó 2perc kiegészítve 40percre

új ellenség megvan, föld alatt az új polis, ami baromi unalmas lesz, főleg 2. rész promót nézve, meh
  • SzirmosSzisza
    Hm, reggel láttam, hogy 9 felett van imdb-n, akkor tényleg jó lett :D
  • molnibalage83
    Hoppácska, elfelejtettem, hogy ez tegnap volt. :)
  • VinylToy #576
    Hoppácska! Ez jó kis kezdés volt.
  • ToCsEk
  • molnibalage83
    Hát nem tudom. Vegyes az összkép...
  • ToCsEk
  • Darthmushroom
    jónak ígérgezik
  • PiszkosFred
    Basszus, komoly osszeget fizetnek ha egyben lehetne nezni a s05-ot, MOST, mert hetente ez igy "kinzas" lesz aprilisban :)
  • ToCsEk
  • SzirmosSzisza
    Alapvetően a Földön kihalt mindenki akinek nincs night bloodja, annak a csajnak volt és túlélte.
  • Zsoxx
    Az évadzáróban az a csaj az "élettársa", nem a gyereke.
  • molnibalage83
    Mitől lenne az? A vele levő csaj nem a lánya, ahhoz túl idős. Valami lelenc lehet.
  • grebber
    Most leállás van melóba ledaráltam a 4. évadot... Kezdődhet a Battle royale a rabok ellen

Csak azt nem vágom
    Clarke mitől kitől lett terhes?

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.03. 13:42:47
  • stargatelost
    Ez már több tíz éve bevett szokás, hogy huszonévesek alakítanak tiniket sorozatokban, ennek semmi köze nem volt az időugráshoz, azt a sztori kívánta meg.
  • Paxton
    Ezt az időugrást már muszáj volt meglépni a sorozat alkotóinak, ugyanis a színészek egyre inkább kiöregedtek a szerepből. Pl. Clarke-ot és Raven-t alakító színésznő 27 éves, Octavia megformálója pedig már 30, de a sorozatban mind kb. 19 év körül vannak, mivel még egyik sem töltötte be a 18-at, amikor megérkeztek a Földre. Ezzel a 6 éves ugrással már sokkal élethűbbek lesznek a karakterek.
  • Zsoxx
    Hirtelen időutazásnak értelmeztem az időugrás kifejezést.
  • SzirmosSzisza
    Az a lényeg, hogy Becca régen egy ilyen bányász kolónián tesztelte a night bloodot, hogy tényleg véd-e a sugárzás ellen, ezekkel azonban megszakadt a kapcsolat. Egy olyan hajó jött most vissza a rész végén. Annyi csavar van még a dologban, hogy azok elvileg rabok voltak vagy bűnözők vagy valami ilyesmi.
  • Zsoxx
    Én törni angol.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.06.06. 19:37:25
  • stargatelost
  • Zsoxx
    Ez az űrhajó honnan jöhetett?
  • Zsoxx
    Én azt se értem, mi ez a nagy szerelem a dokinő meg Desmond között. Mikor a fickó simán kirepítette volna a csajt az űrbe az 1. évadban, ha Jaha nem lép közbe.
  • molnibalage83
    Clarke bociszeme és a 2. évados lelépése óta egy olyan karakter, akivel nem tudok mit kezdeni. Jahát meg mindig is szívlapáttal basztam volna agyon.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.05.27. 22:34:03
  • szabii98
    Murphy szerintem is az egyik legjobb karakter a sorozatban, Bellamy is sok mindenen ment keresztül.
    Akit még csipázok az a tömegmanipulátor Jaha :D Clarke-ot viszont akármelyik epizódban "elengedném", nem zavarna..

• molnibalage83
    A karakterek életkora miatt is szükségszerű volt. 30+ színészek mégse játszanak már 19 éves suhancokat...

Nekem egyébként a Bellamy és Murphy fejődése tetszett legjobban a sorozatban. Amit Bellamy a 2. évadban levágott az durva volt. A döntések és azok okozta dármák sajnos azóta fasorban sincsnek...
  • SzirmosSzisza
    Szerintem pont jó cliffhanger lett a végén, annak ellenére, hogy én simán elnéztem volna hogyan élnek évekig ott fent, bár erre vannak a flashbackek :D
  • ToCsEk
    na csak meg lett
    I See You TREE ADAMS

• ToCsEk
    mi várható az 5.évadban

amúgy beszélek faszságokat :D jó hely ez a reddit csomó dolgot egybeírnak és megmagyaráznak nekem nem is rémlett semmi ezekből
    s4e1ből magyarázat valamit nézzétek újra s04e5 elejét 2:30tól :O