671
-
#191 Ennek mi köze a sorozathoz? -
Renegade #190 nincs új a nap alatt :)
-
Renegade #189 na megint megnéztem az utolsó részt (yep, picit függő), CW-n egy ilyen sorozat, nem hiszem el, mondjuk Henry Ian Cusick nélkül nem működne, szerintem, és az írok, ez az első komoly munkájuk (jó mondjuk a rendező nem ma kezdte), le a kalappal mindenki előtt :) -
Renegade #188 tényleg, most látom, hogy az egyik kocsira van megadva :) -
#187 Gyalog azért hosszabbak az utak :) -
Renegade #186 távolságok:
klikk
klikk -
#185 fú ez nagyon jó rész volt -
#184 Akkor Clarke anyuci csak engem idegesített?:DDDD
Amúgy csatlakozom, tényleg k*va jó lett nagyon ez az évad. :) -
#183 egyszerűen hihetetlen hova fejlődik a sorozat.. ebbe az évadba gyakorlatilag nincs megállás és szárnyal a sorozat.. egy gond lesz ezzel h nehéz lesz tartani a későbbi évad/okban a szintet. -
#182 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"ki lesz a következő évad ellenfele"
Clarke vezette 100-ak + Grounders szabadcsapat VS. Ark/Sky People kiegeszitve a Mount Weather emberek tuleloivel, elukon Anyucival, csak hogy a csaladi konfliktus teljes legyen (megis csak CW-rol van szo). :) Bar ez csak poen persze, de a fene tudja... -
Renegade #181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kíváncsi vagyok, hogy hány hegyi ember fogja megúszni élve az évad végére, lesz-e a végére hármas kényszer szövi és ki lesz a következő évad ellenfele, ismerve a sorozat happy sunshine hozzáállását szerintem a fény városa is valami atom szívatás lehet :) -
vulpi #180 Nem hittem volna, de nagy kedvencem lett ez a sorozat. Egyre jobb és jobb lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Clarke rendesen helyre rakta anyucit -
#179 Elképesztően jó lett ez a sori. -
Renegade #178 na ez is jó rész volt, beszarás, ahogy eszkalálódik az egész, és a 12. rész preview, hehe, persze nyilván megoldják azt is :) -
#177 Üdv a klubban. -
Renegade #176 hát ez a sorozat rendesen meglepett, még tavaly cimbiknél megnéztük a pilot-ot, hát mondom, ez egy szar tinidráma, nem sci-fi, kell a francnak, de addig unszoltak, hogy szombaton leszedtem, az első évadot, második rész, áááh, ez még mindig szar, harmadik, mi a franc, o0, most meg már azért ostorozom magam, hogy miért is nem vártam még egy évet, hogy még több részt láthattam volna egybe, ne keljen már várnom, hogy felkerüljön a köv rész, dögöljön meg, teljesen behúzott :D -
#175 jó rész volt, a clarke+lexa páros meg jól müködik. -
#174 Jó kis rész volt, City of Light sztem csak egy távoli kép lesz évadzáróban ahogy közelébe értek. -
#173 Még 6 rész, remélem Citiy of Light-ból lesz valami, bár picit fura, hogy így már kvázi 3-4 részre szakad a sorozat. -
#172 Őőő, 3 napja van új rész btw, most vettem csak észre. -
#171 aztakurvaélet -
#170 húbasszameg -
#169 -
#168 helyes -
#167 Berendeltek a 3. evadot, szerencsere emiatt mar nem kell aggodni. -
#166 -
#165 Aztarohadt! Ez az év legjobb 2. évados sorija. -
#164 #162
karakterE szempontjabol - elirtam.
Arra ertettem - illetve szamitok -, hogy ezek utan Clarke elindul a Vault (vagy minek hivjak ezt a Fallout koppintas bazist, Weather hegy?) ellen, kiszabaditani a tarsakat, es ha odaer, ott nem lesz mar jopofizas meg alkudozas. A mai esemenyek utan kb. olyan fordulat lesz - szerintem - nala, mint Rick baratunknak a TWD-ben, a bortonos reszek utan.
A kis furi grounder commander csajszival nem tudom mi lesz, az a sztori megjosolhatatlan szamomra. Meg az is lehet, osszehozzak valamenyik egi emberkevel, megis csak CW csatornan megy a sorozat :) Vagy lehet itt Bellamy-Clarke-Commander szerelmi harmas is, csak hogy oruljon a "Dixie" kozonsege is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.12.18. 20:21:31 -
#163 Clarkeot nem ölette meg, az jó jel imho. -
#162 Jo volt az. Clarke karakterr szempontjabol mindenkeppen. En a Vault lakoinak helyeben kezdenem osszefosni a gatyat, mert ezek utan ha a princess elindul felejuk... Mar pedig el fog. -
#161 Anya csak egy van :) -
#160 :O a sorozatban is látszik h szép arca van, de azért.. :D remélem nem ölik meg olyan gyorsan mint Anyát :D
-
#159 Félévadzárónak nem ilyen izgalmasnak kéne lennie egy erős befejezéssel? Mert imho az egész rész unalmas volt, a vége meg vicc. -
#158 Az túl egyszerű lenne :D -
#157 Fú, remélem hagyják meghalni a csáveszt. -
#156 jaja -
#155 Még a végén a kis szöszi lesz a Cancel-lár -
#154 Mondtam én neked, hogy jó lesz ez. -
#153 Oh shit Hogy lehet ilyen kibaszott jó ez a sorozat? -
#152 lol