The 100 (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Ezek lassan kajak elfogynak 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Heroin függõnek pont jó lett volna!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Herold
Az anyja nepáli, azért néz ki ilyen furcsán.

Narxis
😄DD

Azért Last Resort-ban tûrhetõ volt de itt rendesen rájátszottak a fejformájára.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
Jah, az a nõ tényleg ocsmány, mint egy ufó. Reméltem, hogy a Last Resort után soha többé nem látom, de valszeg a következõ Shamelessben is ott lesz, meg itt is õt kell nézni........

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Herold
Baszki de ocsmány volt ez a földi nõ.

PiszkosFred
Nagyon jó a sorozat, egyike azoknak, amelyet azonnal nézek ahogy kijött 😊 A szokásos klisé karakterekre és helyzetekre azt értettem, mint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- a Rómeó és Júliát idézõ lincoln-octavia páros,
- a gonosz és kegyetlen vezetõ, aki késõbb emberi arcot kap és megkedvelhetõ lesz (bellamy)
- a szabályokat és a közösség érdekeit, biztonságát nézõ okos lány, aki folyton vitatkozik a vezetõvel, de idõvel persze beleszeret (clarke)
- az ügyeletes okostojás, aki mindenbõl viccet csinál, és aki általában elsõnek hal meg (ez speciel épp' hogy nem történt meg)
- a gyökér vezetõ még gyökérebb jobbkeze, aki a fõnök tudta nélkül próbál jót tenni, de csak elcseszi a dolgokat és emiatt szorul.
- a szerelmi szálat meg (Clarke meg a potyautas srác), amibe hopp, belecsöppen az aktuális/ex, és emiatt megy a durci - ezt meg hagyjuk is 😊

Aki igazán meglepett, az a "rémálmos" kislány sztorija, az tetszett, TWD ide vagy oda. 😊

De ezekkel nincs baj, szerencsére a sztori megvett kilóra, ahogy megláttam az elsõ trailert, és nagyon örültem a második évados berendelésnek. Rengeteg sorozatot nézek és a 80%-uk ilyen karakterekre épül, legyen szó gimnáziumról, középkori kastély személyzetérõl, vagy bármirõl. Nehéz meghökkentõt és újat mutatni, csak hát... emiatt már elõre lehet borítékolni pár elkövetkezendõ fordulatot és eseményt, ami a közösséget illeti. A sztorit viszont nem látom elõre, és mivel az tetszik a legjobban, simán elnézem a magam részérõl ezeket a "kliséket".

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Narxis
<#eljen>

Montanosz
Szerintem is jo sorozat.
Az hogy karakterek többsége alulszocializált vagy idiota, az betudhato annak is hogy életük 20 eddigi évében semmi külsõ inger nem érte õket, pár száz négyzetméteren szigoru szabályok közt éltek,satöbbi.
Meg ugye szerelõre nyilván szükség van egy ûrhajón de két diplomás agysebészre nem :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

stargatelost
Hát nemtom, szerintem geci jó a sorozat, én nem látom, hogy kiszámítható lenne, vagy klisés, inkább mindig meg tudnak lepni hétrõl hétre, és ez jó. Látszik, hogy van elképzelésük az íróknak, és tudják, hogy mit akarnak. Szóval fasza a sorozat <#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

SzirmosSzisza
Elsõsorban arra gondoltam, hogy

Ellopják a hajót, megölnek mindenkit aki fent maradt, aztán meg becsapódnak és meghalnak, wtf ...

PiszkosFred
véget ért*

PiszkosFred
Nem csak "ezek" - gondolom a lentiekre gondolsz 😊 -, de "azok" is (odafenn), hihetetlen milyen setétek (illetve azzá tették az írók). Az elmúlt 2 hétben olyan szinten bejöttek a "klisé" karakterek és fordulatok, hogy az már fáj. Persze, az elején is látszott, ki melyik "szerepet" kapta az íróktól, de nem volt ennyire erõltetve a dolog, mint most. Tudom, hogy CW meg minden, de akkor is...

Abban bízok, hogy úgy folytatódik, ahogy a mostani rész végetér, és remélem hamar rövidre zárják a fenti sztorit, és maradunk a címadó 100-nál (plusz/mínusz 10 fõ).

SzirmosSzisza
Komolyan mondom ezek nagyon buták, néha már fáj nézni a sorozatot.

Narxis
A szõke csajnak szép nagy csöcsei vannak, a másik 2 csaj meg jól néz ki. Kb. én is ennyi pozitívumot tudok mondani róluk. xD

Henry Ian Cusick-ot azért jó látni újra valami komolyabb szerepben. Kedvencem volt Lost-ból.

cylonflatus
Ebben a sorozatban olyan szinten ellenszenves az összes karakter, hogy valami hihetetlen. Bocs a negatív hullámokért, meg ilyenek, kikívánkozott.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

grebber
Elkezdtem nézni ma én is ledarálom ma az eddigi részeket!

Walking Deadbõl átvették a psycho kiscsaj jellemét ez jó<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

PiszkosFred
Akkor így már érthetõ. Kár, néztem volna még. Nem hittem volna, hogy idén az egyik legjobb sci-fit (amiben kivételesen nincs szuperhõs) pont a CW szállítja 😊

Midseasonos sorozatok 10-15 részesek.

REAL MADRID

PiszkosFred
Bíztam benne, hogy nem erõltetik majd ezt a Bellamy-Clarke egymásra találást, max a szezon végén - mert hát csak CW sorozatról van szó és ezek már most úgy néznek egymásra, hogy... - de csak most láttam az imdb-n, hogy 13 részes lesz az elsõ szezon. Tényleg annyi lesz?

Errõl van vkinek infója, hogy kapott e extra részekre rendelést, vagy ennyi, és majd jövõre a s2-ben folytatjuk?

SzirmosSzisza
Úha, az ûrben és a Földön is ígéretesnek tûnik.

(videó, akit érdekel)

A következõ rész nagyon ígéretesnek néz ki. <#szeret>

REAL MADRID

SzirmosSzisza
CW nem a költségvetésérõl híres, szóval én nem reménykednék 😊

Sir Quno Jedi
Akkor mosmá tömhetik filler részekkel nyugodtan, he?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Narxis
Igen a mai rész. Nagyrészt sztem filler volt, elég sok sorozatban van ehhez hasonló amikor haluznak a lelki problémáikról. Sztem az elõzõ egy hajszállal jobban koncentrált a fõszálra a grounder miatt.

stargatelost
Na, csak mondanom kellett: MÁSODIK ÉVAD BERENDELVE!!!

stargatelost
A mai volt filler? Inkább a múltkori, ami szinte csak zárt térben játszódott, és szarakodtak, hogy megmentsék Finnt (jó volt az is, de ott éreztem a költségcsökkentés szagát nagyon). Ez a rész sokkal jobb volt.

Tavalyi upfronts után egyébként ezt a sorozatot vártam a legjobban, ígéretes volt nagyon, és bár lehetett félni a CW miatt, de igencsak pöpec sorozatot hoztak össze. Nem zavaróak annyira a szerelmi többszögek sem, és a sztori is nagyon jól építkezik. <#eljen>

Reméljük zsebben az s2 (héten derül ki), sajnálnám a kaszát.

Narxis
Felgyorsultak az események, filler rész volt a mai de a következõ ütni fog!

szabii98
nagyon tetszik eddig a sorozat, kíváncsi vagyok mi lesz még belõle
adnám, ha elmennének mondjuk városokba... 97 év telt el, csak vannak város maradékok, ha már a kisbusz megmaradt 😄

I met God. She's black

SzirmosSzisza
Trailer alapján a következõ rész is érdekes lesz, sztem begombáznak majd 😄

Narxis
Eluralkodtak az érzelmek rajta, na... nõk...

SzirmosSzisza

Hé, az emberiség sorsa függ épp tõlünk, de mérges vagyok anyura, szal inkább kikapcsolom a rádiót, wtf ...

Sir Quno Jedi
Kapnak fentrõl még 300-at ha kell 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Szerintem most picit megnyugszanak, bár az a vihar is pont akkor jön mikor kész a rádió, picit zavaró!

PiszkosFred
Pont erre gondoltam én is a rész közben 😊

Montanosz
Pfff, ha ilyen ütemben hullanak nemsokára a sori cime a The 50 vagy a The 30 lesz DD

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Narxis
hát jah, am. milyen már, hogy szegény srác látta az anyja szülését, loooool

SzirmosSzisza

Ha! Mondjuk pont rosszkor szúrta le szegényt, épp rájött, hogy Õ mentette meg Õket 😄

SzirmosSzisza
Amúgy a videók meg kiadott képek alapján, szerintem az a csávó egy barátságos magányos farkas és külön lesz egy törzs.

https://www.facebook.com/photo.php?v=653231691391205&set=vb.485290944851948&type=2&theater

Úgy néz ki a következõ résztõl fog beindulni.A földön is meg fent is 😊

Nemértettem a kancellár vacilálását se.Vagy a haslövés miatt akart mártir lenni?Határozotabb vezetõt gondoltam volna a megmaradt emberekre

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ScarY MAN
tuti hogy navigált, mivel mikor kidokkolt, csak ment és ment, majd egy idõ után gyújtotta be a rakétákat... gondolom a röppálya miatt. persze csak szerintem 😄 😊

...

SzirmosSzisza
Igazából mindkét leszállásnál jó sok szikra volt 😄

PiszkosFred
Esküszöm leszedem újra, és megnézem még egyszer a részt. Mert a mami biztos, hogy tudta hova küldték le a csapatot elõször - hiszen tudták, merre van a támaszpont, direkt azt célozták be mint landolási zóna. (Azt már nem tudhatta a kommunikáció hiánya miatt, hogy attól a ponttól pár mérföldre odébb értek földet).

Raven kapszulájában is volt navigációs rendszer - legalábbis úgy rémlik, hogy volt ott kijelzõ meg minden szar, de most már csak ezért megnézem újra 😊 -, így simán be lehetett táplálva az eredeti koordináta, amelyet a mami megadott neki, mondván, "ott keresd õket, jobbat nem tudok". Az egy dolog, hogy gyorsan kellett távoznia a csajszinak, de nem a navigációval voltak a gondok, azokat simán fixálhatták már korábban.

De az is lehet, hogy erre a kérdésre rajtunk kívül senki sem gondolt, és magasról sz*rtak bele 😄

Sir Quno Jedi
Az egész nem életszerû. Gondolj bele, többnyire ivarérett lányok fiúk vegyesen, eddig be voltak zárva, tombolnak a hormonok és mind renitens és lázadó típus. 1xcsak szabadon engeded õket egy bolygón zéró felügyelet nélkül. Mit fognak csinálni? Megmondom: KÚRNAK. Napokig és tovább is. A lányoknak esélyük sincs, fõleg az ilyen kiscsajoknak, akik nem tudják megvédeni magukat. Aki az elsõ hét végére nem lesz terhes, az beteg (mivel nincs mivel védekezniük).

Aki járt már némelyik koleszban anno, az érti mire célzok. 😄

Oké eléggé nyilvánvalóvá tették h szenved a múltja miatt(éjszakai rémálmok stb) de nem életszerû h csak így leugrik habár sarokba volt szorítva a helyzetbe amikor megtette.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Herold
A kapszulát nem "küldte" le senki. A csaj kidokkolt, amikor elkészült a szereléssel, és annyi. Kizárt dolog, hogy egy ilyen kis lélekvesztõvel kilométer-pontosságra be tudná lõni a 100-ak landolási helyét, amit - ismétlem - nem tudhatott pontosan.

Herold
Az a kis lány nem volt teljesen 100-as, hogy stílszerû legyek.

Sir Quno Jedi
A kislány végignézte, ahogy hidegvérrel megölik a szüleit, majd õt is börtönbe zárták, mikor elszakadt nála a cérna, majd lebaszták egy bolygóra gyilkosokkal, meg a hasonlókkal, hogy nem baj ha megmurdel, tesztnek jó lesz. Majd végignézte mások halálát megint, meg hogyan "altatnak" el valakit kegyelemdöféssel és maga is ölt, hogy lecsendesítse a démonait, ahogy az idióta tanította neki, majd szembesült azzal, hogy ezért fel fogják õt is akasztani, mégis bevállalta, hogy õ volt, végül mikor az egyetlen ember akiben megbízhatott volna (a szõke csaj) életét fenyegették, ha nem adják ki õt, akkor már elege lett az egészbõl végleg és mint a fiatal és instabil lányok általában, simán leugrott (csak mivel divatos vasúti híd nem volt a közelben, így a szakadékba).

Érthetõ. Nem volt már kiút számára sehogyansem.

Az a kis lány valóban csak így levetette magát a szikláról?Mindenki milyen bátor meg okos ebbe a sorozatba.A Terra Nova még az elején hozta a szintet aztán bukott egy nagyot.Remélem ez jobb lesz