671
IC2XROu.png
  • Montanosz
    most már inkább zavaróan sok szálat bontogatnak)) lehajoltam meg babusgatni a mamuszom, mire felnéztem teljesen másvalaki menekült mint amikor lehajoltam))
  • Darthmushroom
    alakul :D egy nagy problémám van csak a sorozattal h heti 1 rész kevés, főleg h az az 1 is se perc alatt elrepül annyira élvezetes.
  • blackfire001
    Finn... ááá, kész ez a pali :D
    Am nem értem azt a logikát se, hogy az a fogoly miért ugrott ki, miért nem maradt helyben, amikor meg volt mondva, hogy lépnek a srácok. Bár ha meg nem lőnek, akkor nem érnek oda a többiek.. :/
  • PiszkosFred
    Hat hja, es ideje is lenne mar, mert mar az elso evadban is sok volt ez a "ketto kozott orlodok" szituacio. Foleg most, hogy bedurvult rendesen a sztori.
  • Darthmushroom
    könnyen elképzelhető, főleg h Clarke szerintem Bellamynak van szánva :D
  • PiszkosFred
    Meg az iro a szinesz szerzodeset :) A harmadik evadban ot sem kell mar fizetni, mert kizartnak tartom, hogy ezt a "5 percet" megussza...
  • Montanosz
    ha következő 5 rész is arrol szol hogy valakik keresnek valakiket akik valakiket keresnek, akkor ideges leszek DDD
  • Narxis
    jaja :D Finn for president!
  • SzirmosSzisza
    Finn megoldotta a békét :/
  • Montanosz
    Tényleg olyan epikus lett))

• PiszkosFred
    Az első évadban kiszámítható volt minden, 90%-ban előre tudtad, mi fog történni, de még úgy is jó volt. De most, fogalmam sincs, mit hoz a következő 5 perc, sőt, kifejezetten "idegesít" - jó értelemben -, hogy folyamatosan zárulnak be a kapuk és egyre kilátástalanabb szituációba kerülnek a srácok/lányok.

Egyértelműen az év legnagyobb meglepetése a második évad. Már csak abban bízok, hogy odaát is így gondolják az emberek, nézik és lesz folytatás, nem lesz kaszálva.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.14. 10:19:40
  • SzirmosSzisza
    Én is így vagyok vele, bár a legutolsó rész annyira nem tetszett, főleg a vége, de hát ezt kell szeretni :/
  • Narxis
    ennyi
  • ScarY MAN
    egyszeruen nem hiszem el... elso evad tetszett, na de ez a masodik epic. :D

es nem is az, hogy agyalni kell, vagy csudijo story miegymas.... egyszeruen csak a hangulat meg a kep. epic :D
  • szabii98
    Trailer a kövi epizódhoz
    bár facebookos link
    OMGFRGJDŐHODIJNH milyen baromi jó ez a sorozat.....
    tavaly is jó volt, elment, de azért néztem mert tetszett, de ez az évad mérföldekkel jobb, tele van izgalmakkal, egyszerűen kurvajóóóó
  • Darthmushroom
    omg megint milyen élvezhető rész volt, csak az vettem észre h vége van.

Finn meg mekkora badass lett :D
  • kill3r21
    Mi ez a sorozat gyerekek, durván kinőtte magát az első évadból :D
  • Darthmushroom
    jó rész volt, az új intro meg kifejezetten bejövős
  • Herold
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt hittem már, hogy a kancellár is a Weather-hegy mellett fog földet érni.
  • szabii98
    ha ez ilyen marad végig, egy szavunk nem lehet :D durvánjó
  • Narxis
    jaja jó rész volt
  • ScarY MAN
    Fuu ez a második rész is bitang volt. :)
  • Narxis
    Brutáljó évadnyitó volt és még mindig sok kérdéssel. Durva lesz.
  • SzirmosSzisza
    A végén a hangból kíváncsi vagyok mi lesz, egyelőre remek az évadkezdés, remélem tartja a szintet.
  • Darthmushroom
    nem volt rossz rész kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a sok szálból.
  • Montanosz
    na már van is felirat, köszi a fordítónak!
  • stargatelost
    Hát, érezhetően ez már egy másik sorozat, de hát olyan gamechanger dolgokkal, amik a fináléban voltak, mást nem is lehetett várni. De ettől függetlenül jó volt, érdekes és izgalmas szálakat vezettek fel. Itt is bevetették a főszereplők szétszakadását, ami a TWD-nek is baromi jót tett, de legyen ellenpélda is, a FS mekkora ultrafos lett, amikor ilyet húztak. A 100-nál egyelőre jól állnak a dolgok, érdekes mindegyik szál, és látszik, hogy a készítők továbbra is tudják, mit csinálnak. Fasza volt, na. :D
  • Darthmushroom
    köszi, én el is felejtkeztem róla h most jön :D
  • Montanosz
    Kint van))
    Remélem felirat is lesz hamar hozzá bár nem tudtam ellenálni és meg néztem így is DD
  • Herold
  • Narxis
    tyűűűű ez brutál lesz!!!
  • SzirmosSzisza
    hangyafasznyit befostam elején :D
  • Montanosz
    gyünmán,gyünmán))

• Darthmushroom
    Azt kell mondjam meglepően jó ez a sorozat. Tegnap este kezdtem el, előbb néztem meg a 6. részt és szó szerint leköt. Bár vannak gagyi dolgok vagy érthetetlen dolog benne (mondjuk mibe nincs) de nagyon eladja magát. A színészek meg ha nem is kiemelkedőek de azért nem rosszak. Sokkal rosszabbra számítottam mikor elkezdtem, Marie Avgeropoulos meg bejövős :D
  • PiszkosFred
    Nincs arrol valami osszegzes, hogy hany nap telt el a foldeteres ota? Csak azert, hogy lassuk/erezzuk a szagok komolysagat :)
  • grebber
    Szeretik ha büdös a picsa egy kicsit...
  • twi452
    Mert leharapja a töküket az a valami a tóban xD
  • Montanosz
    Ja a szaguk meg a lehelettük két méterről lecsapna))
    az tényleg érdekes miért nem fürdenek vagy tisztálkodnak
  • Herold
    Ezek végig ilyen koszosak lesznek?
    Amúgy meg a kancellár fent maradt, ha jól emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.09.02. 18:37:38
  • Narxis