671
-
#151 most már inkább zavaróan sok szálat bontogatnak)) lehajoltam meg babusgatni a mamuszom, mire felnéztem teljesen másvalaki menekült mint amikor lehajoltam)) -
#150 alakul :D egy nagy problémám van csak a sorozattal h heti 1 rész kevés, főleg h az az 1 is se perc alatt elrepül annyira élvezetes. -
#149 Finn... ááá, kész ez a pali :D
Am nem értem azt a logikát se, hogy az a fogoly miért ugrott ki, miért nem maradt helyben, amikor meg volt mondva, hogy lépnek a srácok. Bár ha meg nem lőnek, akkor nem érnek oda a többiek.. :/ -
#148 #55
Hat hja, es ideje is lenne mar, mert mar az elso evadban is sok volt ez a "ketto kozott orlodok" szituacio. Foleg most, hogy bedurvult rendesen a sztori. -
#147 könnyen elképzelhető, főleg h Clarke szerintem Bellamynak van szánva :D -
#146 Meg az iro a szinesz szerzodeset :) A harmadik evadban ot sem kell mar fizetni, mert kizartnak tartom, hogy ezt a "5 percet" megussza... -
#145 ha következő 5 rész is arrol szol hogy valakik keresnek valakiket akik valakiket keresnek, akkor ideges leszek DDD -
#144 jaja :D Finn for president! -
#143 Finn megoldotta a békét :/ -
#142 Tényleg olyan epikus lett))
-
#141 Az első évadban kiszámítható volt minden, 90%-ban előre tudtad, mi fog történni, de még úgy is jó volt. De most, fogalmam sincs, mit hoz a következő 5 perc, sőt, kifejezetten "idegesít" - jó értelemben -, hogy folyamatosan zárulnak be a kapuk és egyre kilátástalanabb szituációba kerülnek a srácok/lányok.
Egyértelműen az év legnagyobb meglepetése a második évad. Már csak abban bízok, hogy odaát is így gondolják az emberek, nézik és lesz folytatás, nem lesz kaszálva.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.14. 10:19:40 -
#140 Én is így vagyok vele, bár a legutolsó rész annyira nem tetszett, főleg a vége, de hát ezt kell szeretni :/ -
#139 ennyi -
#138 egyszeruen nem hiszem el... elso evad tetszett, na de ez a masodik epic. :D
es nem is az, hogy agyalni kell, vagy csudijo story miegymas.... egyszeruen csak a hangulat meg a kep. epic :D -
#137 Trailer a kövi epizódhoz
bár facebookos link
OMGFRGJDŐHODIJNH milyen baromi jó ez a sorozat.....
tavaly is jó volt, elment, de azért néztem mert tetszett, de ez az évad mérföldekkel jobb, tele van izgalmakkal, egyszerűen kurvajóóóó -
#136 omg megint milyen élvezhető rész volt, csak az vettem észre h vége van.
Finn meg mekkora badass lett :D -
#135 Mi ez a sorozat gyerekek, durván kinőtte magát az első évadból :D
-
#134 jó rész volt, az új intro meg kifejezetten bejövős -
#133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hittem már, hogy a kancellár is a Weather-hegy mellett fog földet érni. -
#132 ha ez ilyen marad végig, egy szavunk nem lehet :D durvánjó
-
#131 jaja jó rész volt -
#130 Fuu ez a második rész is bitang volt. :) -
#129 Brutáljó évadnyitó volt és még mindig sok kérdéssel. Durva lesz. -
#128 A végén a hangból kíváncsi vagyok mi lesz, egyelőre remek az évadkezdés, remélem tartja a szintet. -
#127 nem volt rossz rész kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a sok szálból. -
#126 na már van is felirat, köszi a fordítónak! -
#125 Hát, érezhetően ez már egy másik sorozat, de hát olyan gamechanger dolgokkal, amik a fináléban voltak, mást nem is lehetett várni. De ettől függetlenül jó volt, érdekes és izgalmas szálakat vezettek fel. Itt is bevetették a főszereplők szétszakadását, ami a TWD-nek is baromi jót tett, de legyen ellenpélda is, a FS mekkora ultrafos lett, amikor ilyet húztak. A 100-nál egyelőre jól állnak a dolgok, érdekes mindegyik szál, és látszik, hogy a készítők továbbra is tudják, mit csinálnak. Fasza volt, na. :D -
#124 köszi, én el is felejtkeztem róla h most jön :D -
#123 Kint van))
Remélem felirat is lesz hamar hozzá bár nem tudtam ellenálni és meg néztem így is DD -
#122 -
#121 tyűűűű ez brutál lesz!!! -
#120 hangyafasznyit befostam elején :D -
#119 gyünmán,gyünmán))
-
#118 Azt kell mondjam meglepően jó ez a sorozat. Tegnap este kezdtem el, előbb néztem meg a 6. részt és szó szerint leköt. Bár vannak gagyi dolgok vagy érthetetlen dolog benne (mondjuk mibe nincs) de nagyon eladja magát. A színészek meg ha nem is kiemelkedőek de azért nem rosszak. Sokkal rosszabbra számítottam mikor elkezdtem, Marie Avgeropoulos meg bejövős :D -
#117 Nincs arrol valami osszegzes, hogy hany nap telt el a foldeteres ota? Csak azert, hogy lassuk/erezzuk a szagok komolysagat :) -
#116 Szeretik ha büdös a picsa egy kicsit... -
twi452 #115 Mert leharapja a töküket az a valami a tóban xD -
#114 Ja a szaguk meg a lehelettük két méterről lecsapna))
az tényleg érdekes miért nem fürdenek vagy tisztálkodnak -
#113 Ezek végig ilyen koszosak lesznek?
Amúgy meg a kancellár fent maradt, ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.09.02. 18:37:38 -