671
IC2XROu.png
  • Ildicy
    Az öngyilkos férfi egy nőről beszél, szóval lehetséges :)
  • Ildicy
    Igen, de mikor elindult vele (vagy rátalált, nem tudom pontosan mikor volt az a rész) mondta, hogy azzal jut a Földre amivel minden elkezdődött.
  • Herold
    Szerintem aki beszélt hozzá, az egy mesterséges intelligencia. Az robbantotta ki az atomháborút.
  • stargatelost
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi volt 97 éve??? Amivel lejött az évad elején rakétával, azt nevezte ajándéknak.

Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2015.04.13. 17:44:18
  • Ildicy
    Én úgy gondolom, hogy a csónakokkal megpróbáltak átjutni a Fény Szigetére, de a vízben élő lény nem hagyta, hogy eljussanak odáig (Nem volt egy feláldozható ember a csónakban :) ) Így a csónakokat partra mosta a víz.
    A videóban szereplő férfinek tuti van köze az atombombához, de ki lehet a nő akiről beszél, aki megszerezte az indítókódokat? "...She's got a launch codes..."
    Thelonius nem egész éjjel futott, több órán át eveztek éjjel a sötétben és utána kezdte követni a drónt.
    A Thelonius szálon továbbhaladva engem nagyon megleptek amiket Alie mondott... Thelonius a Föld vezetője és hogy azóta várja mióta megkapta az ajándékát... De hát az 97 éve volt... Hogy lehetséges? Kapunk valami időutazós folytatást (előzményt)? Hogy lehetett mindkét időben?
  • kill3r21
    Most értem a 2 évad végére....
    És csak annyi a kérdésem, az utolsó pár percel kapcsolatban!
    Hogy WWWWWWWWWWTTTTTTTTTTTTTTFFFFFFFFFFFFF!
    Valaki spoilerben köszi :D
  • szabii98
    hát ez brutálisan jó volt :D
    remélem nem tör meg a színvonal a 3. évadra sem :P kedvenc sorozatommá vált basszus
  • Narxis
    Vedd úgy, hogy vermokusok elé vetettünk.
  • Renegade
    Hát vessetek vermokusok elé, de nekem nem igazán tetszett ez a rész
  • SzirmosSzisza
    http://the100writers.tumblr.com/ van 1-2 fasza kép

lejátszási lista
  • Narxis
    Brutál évadzáró volt, remélem azért a Bellarke még megvalósul de lehetne Clarkxis is. ;D
  • SzirmosSzisza

Engem igazából az érdekel még, hogy mi lett a rengeteg üres csónak utasaival.
    Bombához tuti van köze, véletlen nem épül a torony mögé egy épület (mondjuk az wtf volt, a néger csávó egész éjszaka napfelkeltéig futott a drón után?:D) aminek úgy néz ki a fő funkciója, hogy szerezzen 1 atombombát!
  • ScarY MAN

szerintem hozta azt a szintet. most a kerdes, hogy az a szuicid tag a videon mit tudott/tett es miert lett ongyilkos. bar szerintem vagy az elso atombomba elkuldese fuzodik hozza/es a szamitogepehez...tiszta skynet/, igy kialakitva az atomhaborut a foldon, vagy lehet csak elrabolta a toltetet a gep, es ahhh nemtudom. feladom. leszarom. jojjon az uj resz
  • SzirmosSzisza

Remélem bukta lesz a walking deades dolog és Lexa-hoz megy Clarke :D

Vége érdekes volt, bár nem annyira ütős mint az első évad vége imho
  • ScarY MAN
    najó....

rossz belegondolni, hogy jovoheten nem jon uj resz ><
  • Darthmushroom
    ismerve a második évadot szinte biztos h van valami csavar az alkuval, am jól mondta h eszét használta és nem a szívét, sokkal logikusabb döntés volt a leírtak ellenére is velük békét kötni, és elárulni az ark szövetséget, mivel Ők sokkal veszélyesebbek a népére mint az ark akit gyakorlatilag bármikor legyőzhetnének minimális veszteséggel. mint vezető ez tökéletesen logikus döntés. az embereit vissza kapta meg gondolom azt is megmondták h nem viszik el több emberét
  • Renegade
    most képzeld el, hogy kb 50 éve alázzák a néped a hegyiek, a fiatalokat lecsapolják, a nagyokból drogfüggő állatot csinálnak, akik élve megeszik a barátaidat, na ezekkel kötsz alkut a csata hevében, egy, azaz 1 perc alatt, a teljes győzelem kapujában, úgy, hogy meghagyod az ősellenségeidnek a hadseregét (őrség). Tehát az új szövidet elárulod, akik többször bizonyították a lojalitásukat (gyógyítás, bomba támadás után nagy mentés és helyettük kötsz egy pocsék alkut az ellenséggel). Na de meglátjuk, junkie-n arról megy a moralizálás, hogy kell itt lennie valami csavarnak, Lexa nem lépné ezt meg, persze az sem kizárt, hogy mártírhalált kell halnia, mert megy a walking dead spinoff-ba a színésznő :)
  • Renegade
    hehe, most találtam, ha véletlen megjelenne a könyv magyarul, akkor nem nagyon javasolt elolvasni, úgy fest, azon ritka alkalmak egyike, amikor a megfilmesítés köröket ver a könyvre :D

"Már a sorozat megjelenése előtt el akartam olvasni ezt a könyvet, mert milyen jól hangzik a fülszöveg, nem? Túlélés a radioaktív háború után lepusztult Földön, mutáns állatok és növények, és az űrhajón az egyre fogyó készletek, csodásan hangzott… Aztán kinyitottam a könyvet, és szembesülnöm kellett vele, hogy nem Morgan volt az ötletgazda, ő csak felbérelt író egy mások által összedobott könyvötlethez, amik valljuk be, 90%-ban olvashatatlanok, mert hiába, hogy néhány író jól dolgozik olyan karakterekkel és történettel, amit nem érez, hiszen nem a sajátjai, Morgan még nagyon kezdő.

Ez a könyv egy nevetségesen megfogalmazott, érzelemmentes valami – feltehetőleg reklám a CW tévének, hiszen a könyv írócsoportja és a CW csatorna jóban vannak. A sorozatból már ismert Bellamy, Clarke és Wells a főhősök, emellett még Glass is, akit hála az égnek nem tettek bele az adaptációba. A cselekmény a sok szereplő miatt NYOLC (!) szálon fut, ugyanis mindenki kap visszaemlékezéses történetet is, így elég összecsapott és elsietett érzetű a regény, hiszen 350 oldalon nyolc sztori túl sok.

Bellamy karaktere volt értékelhető plusz Clarke háttérsztorija – amit a CW nem mert beleírni a sorozatba –, de a többi… Még ez a két szereplő is iszonyatosan idegesítő, hiszen itt minden romantika központú. Három nap telik el a történetben, az alatt Clarke és Bellamy összejönnek, majd összevesznek, Clarke összejön másik pasival, összevesznek és visszamegy Bellamy karjaiba. Nem is nagyon küszködnek a túléléssel a Földre küldött gyerekek, három napi sátorépítésüket és romantikus szenvedéseiket olvashatjuk. Wellsnek pedig hiába van itt nagyobb szerepe – és a Clarke/Wells rajongók örülhetnének –, mert Wells akkora önző barom, hogy szerintem mindenki megutálja – konkrétan több száz embert akart megölni Clarke-ért… És nem gonosznak van ám ő bemutatva, pedig pszichopatának elmenne.

A tévésorozatban nagy szerepet kap az űrhajón való fogyó készletek és erre a kíméletlen megoldások, hát itt aztán… Glass báli ruhát vesz, Glass ékszert vesz, mindezt úgy, hogy olyan témákat tesz nevetségessé Morgan és írócsapata, mint a nemi erőszak. Mert azzal olyan buli szórakozni, és minden IQ szegény romantikus könyvbe kell…

Mert ez nem más, mint egy adag rózsaszín nyál, hiszen a szereplőket se érdekli más. Elvetélt valaki? Nem gond! Az a pasi tök cukkancs. Meghalt a legjobb barátom? Odanézz! Milyen izmos hasa van annak a pasinak, és de finom ez az alma. Óh, haldoklunk? Nem baj, olyan szép vagy." Blöáh.

• SzirmosSzisza

Miért darálná? Épp, hogy azt mondta a papának a fia, hogy a Grounderektől nem kell már félni, csak Ark-tól. Reaperes viszont nekem eszembe se jutott, Indra mintha meg is ismert volna valakit, lehet Ő mégis segít majd.
  • Renegade
    mondjuk egy dologra jó volt ez a rész, az idáig egybehangzó mekkora király rész volt után, ez tuti megosztja a rajongókat :)
  • Renegade
    ark-ékkal újra durci, bukják a berserker gyógymódot, + az ősellenség mostantól védőruha nélkül darálhatja őket
  • SzirmosSzisza
    Miért lett volna hülye?

Kiszabadította az összes emberét és alig vesztett párat.
    Ark tagok meg még mindig elhanyagolható számban vannak és nem jelentenek veszélyt.
  • Narxis
    Ja ez egy brutál szar döntés volt.
  • Renegade
    szvsz ez egy értelmetlen és hülye húzás volt a készítők részéről
    nincs az a tini tábornok aki ilyen hülye alkut köt, úgy, hogy minden adu az ő kezében van
  • SzirmosSzisza

Ezek után erről lemondhatunk :(

• Herold
    Remélem nem állnak meg egy csóknál.
  • Darthmushroom
    az lemaradt h a Lexát játszó csajról van szó :D
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.03.02. 20:44:00
  • Norbi1990
    Akkor el kell kezdenem nézni a Walking Deadet is :D
  • Darthmushroom
    elmúlt részek alapján várható volt valami hasonló. sajnos mivel a színésznő a Walking Dead spinoff egyik főszereplője ezért nem valószínű h messze el megy ez a száll. (mondjuk legalább szem előtt marad mert dögös nagyon :D )
  • Narxis
    Jöhet még pár Clarke - Lexa jelenet.
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Lassan tényleg történik majd valami, Belamy meghalhatott volna és akkor Clarkenak nem kell annyit gondolkozni :+
  • ScarY MAN
    na hogy tetszett az új rész?
  • ScarY MAN
  • Stockbauer33 #197
    Volt itt húúú meg fúúú.Namondom megnézem ezt az atom sorozatot.Második évad.Sok sok szegecs meg bokáig érő bőrkabát több ezer harcoson.Mert van bőrgyár.Meg szegecs meg maszk.Minden fán terem.És volt öröm hogy végre a kan cellár kiszörösödött mert mindenki patyolat a földön.Tényleg fúúdejo sorozat
  • Narxis
    lol
  • SzirmosSzisza
    Ez a zene elég kemény alatta :D

• ScarY MAN
    Jájj de várom már a jövő heti részt!

Utoljára szerkesztette: ScarY MAN, 2015.02.12. 22:57:32
  • Narxis
    Tyűű ez brutál rész volt, tanítani kéne a filmművészeti egyetemeken.
  • Renegade
    elfogadni azt, hogy x ember meg fog halni, bár tudunk róla, csak az ellenség ne jöjjön rá, hogy tudunk a lépéseikről?