671
-
#271 -
#270 ejj de várom már az új részt -
#269 -
#268 Muszaj lesz, mert mar a focimben is ott vannak, nem csak a plakaton :) -
#267 remélem ezekből a romos városokból látni is fogunk valamit -
#266 HOLY SHIT -
#265 -
#264 .. aham...értem.. -
#263 Kene aludni egy fel evet, es egyben ledaralni az egeszet, mert felek, hogy hetrol hetre "fajdalmas" lesz :) -
#262 Lexa <3 -
#261 hű, lesz dráma látom :D, de epic dráma legyen ne bullshites kaszás dráma :D
continuumbol a travis hehe jó lesz ez -
#260 -
Zsoxx #259 Azért ez nem ugyanaz, mint a záptojás esete, mármint hogy nem kell tyúknak lennem, hogy megállapítsam. -
#258 Szerencsére hollywoodban is van elég, csinálnak is jó sorozatokat. Mellesleg a legostobább frázist puffogtatod...nem kell ahhoz forgatókönyvírónak lenni, hogy el tud dönteni egy történetvezetésről, hogy az buta e vagy sem, vagy hogy vannak e hibái vagy sem. Nyilván nagyon tehetségesen szövik a szálakat egy bizonyos szinten, téged ez kielégít, másokat meg nem. -
Zsoxx #257 Szegény Hollywood, ha tudná, hogy kis hazánkban mennyi rejtett forgatókönyvíró tehetség van, csak még nem fedezte fel őket senki. -
#256 Rájött Clarke, hogy van egy spotter, aki megadja a hegyieknek a koordinátákat, hogy hova lőjék a rakétát. Vagyis, ha megölték volna a spottert, akkor nincsenek koordináták és nincs rakéta. De nem ölték meg, mert már nem volt rá idő blabla, persze lehetett volna rá idő, de mindig ilyenkor valamiért lassabban érnek oda ahova kellene :)
Ráadásul, Clarke mindig beáldozott mindent Finn-ért, Belamy-ért, Octaviáért, meg a többi névvel rendelkező barátjáért, de most hagyta volna meghalni Octaviát, meg Kane-t stb..
Nem azt modnom, jók ezek a helyzetek, jó kérdéseket feszegetnek, csak szarul van előadva :) -
#255 Spotter? Nem az volt a lényeg, hogy nem szólnak a faluban, hogy jön a rakéta, mert abból egyértelmű, hogy bent van egy kém? -
#254 Most ha megölik a spottert, akkor abból egyébként se egyenesen az következett volna, hogy van bent egy kém, hanem csak annyi, hogy jó az őrség. Elbaszott egy forgatókönyv írás, ennyi.
Nem tudom a kaput mikor nyitja már ki, mert még nem járok ott, de azt tudom, hogy már KETTŐ nap eltelt azóta, hogy bent van! Pff. -
Renegade #253 nincs új a nap alatt: Coventry :) -
#252 A támadás lófaszt se ér, ha nem tudják kinyitni a kaput, azt meg belső segítség nélkül nem tudták volna megcsinálni. Na most, ha mindenki Őt keresi elég nehezen tudta volna megoldani a nyitást (valami olyasmi rémlik, hogy bent ki kellett nyomnia valamit). -
#251 azért a blődségekből már eddig se volt hiány.. szerintem nagyon túltolják a drámát minden részben, szinte minden percben élet halál kérdések tucatja, csalás árulás stb.. Clarke mindent beáldoz azért a 40-50 "barátjáért" a hegyen, már több tucat földi meghalt, a szerelme lemészárolt egy fél falut, most épp egy rakétát hagyott becsapódni, megölve több tucat embert, kockáztatva hogy barátai is meghalnak, mármint tényleges barátai, nem olyan kamu barátai akiknek a nevét se tudja szerintem....pedig ellentétben az első évaddal, ez még érdekesen is indult..
ezt a rakétás helyzetet se értettem igazán, ha megakadályozza Clarke akkor mi lett volna? rájönnek, hogy van benn egy kém, na és, eddig se találták meg, most max elkezdték volna keresni, de addigra már a támadás is elindult volna.. ehelyett, megint eltelt több mint egy nap, és a Belamy még semmit nem csinált, holott eredetileg csak pár órája lett volna benn, hogy elintézzen mindent, de már vagy két napja benn van étlen szomjan és az eredeti feladatát még meg se csinálta. -
Renegade #250 ez is lassan indul be, de aztán hozza amit kell. -
#249 első évad egész jó lett a szar kezdés ellenére... akkor kaszáltam is.
most kezdtem a másodikat, de néha nagyon felbasz a sok hülyeség, most pl ez a Finn gyerek meg Clarke vergődése. Haljon már meg végre valaki közülük is, mert ez már pofátlanság, tárgyalás bazze, komolyan?! Ez eddig a legszarabb rész... -
#248 Clarke hangja aww -
#247 -
Zsoxx #246 Aszittem hirtelen, valami zombis filmben fog játszani a szöszi. -
#245 fuck yeah -
#244 "Get ready! #The100 returns on Thursday, January 21 at 9/8c on The CW."
-
#243 https://instagram.com/p/7lHmetK93B/ lehűl majd picit az idő?:o
Meg lesz hivatalos póló, elvileg valami S3 referencia, amit majd később megértünk. -
ChipHazard #242
-
#241 Ennyire nem ertek a lovakhoz, csak azt tudom, hogy a FotWD a pilot utan megkapta a +5 epizodos berendelest, es a masodik evadra is zold utat kapott azonnal - mindezt a pilot megnezese utan, kivancsi leszek ra nagyon :) -, emiatt nem tudom mikor forgatjak majd a masodik szezont, de ilyenkor szokott az lenni, hogy megemelik a kezdeti 5-7 reszes etapokat 12-13 reszesre, ami megint nem kis ido/elfoglaltsag, a mar eleve hasonlo epizod szamokkral rendelkezo The 100-ban is szereplo ember szamara. Persze, nem tunik nagy melonak mindez, hiszen "csak szineszet, odamegy, beoltozik, elmondja, hazamegy", de ennel azert tobbrol van szo. :)
De hat mindez persze lenyegtelen, hiszen ami mar tekercsen van, az ott is marad, ami pedig meg nincs, az barmikor valtozhat, beleszolasunk nincs, max kivancsiak lehetunk :) Kiderul "hamarosan".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.15. 10:42:10 -
#240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem akarok kötekedni, és tökre igazad van abban amit írtál, és tudom én se írok helyesen sokszor, deee... 7x írtad le hogy lessz és ez annyira bántotta a szemem, hogy muszáj voltam szólni :DDDD #píszlávjuniti -
ChipHazard #239 Mivel a FotWD forgatása befog fejeződni mire a 100 forgatása kezdődik, ezért nem igen lessz összeférhetetlenség, igy nem hinném hogy porbléma lessz. Ugye a FotWD első élvada 6 részes lessz, és azt sem tartom kizártnak hogy már be is fejezték a forgatást, de ha nem is e hónap végén biztos befejezik. A 100-at a CW eltolta jövőre, valami Mid-Season sávba, igy idén nem lessz évad, majd csak 2016-ban. Augusztus-ban vagy Szemptember-ben kezdik majd a forgatást, nem tudom biztosan , és ugy hallottam ismét 12 vagy 13 rész lessz mint az első évadban. , Ha netán esetleg lessz egy 4. évada a 100-nak, és egy 2. a FotWD-nek, akkor már lehet hogy lessz némi konfliktus, persze ehez Lexa-nak tull kell élnie a 3. évadot, ez még a jövő zenéje. Mindenesetre nem látom akadáját hogy miért Lexa miért ne szerepelhetne akár az egész 3. évadban, bár valószínüleg nem fog, mivel Clarke-nak elöszőr elkell jutnia a fővárosba, amit ugy a 3. részre saccolok, így maradna 7-10 rész amiben Lexa szerepelhet, ez körübellül megeggyezik az előző évadbeli szereplésével, amennyiben ugye nem ölik meg korábban valamikor az évad közepén.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.07.15. 10:11:35 -
#238 Kerdes az, hogy mennyire aktivan. Mert ha nagyon, akkor nem tudom, hogy forgatjak a ket sorozatot egymashoz kepest (idoben), de lehet, hogy elmond nemi plusz infot a FotWD beli "sorsat" illetoen :) Ha csak egy-egy epizodra, akkor talan annyira nem spoileres. -
#237 nagyon helyes :3
-
#236 "Alycia Debnam Carey Confirmed To Return For The 100 Season 3"
Öröm, boldogság!!! Lexa!!! Félő volt h az új Walking Dead miatt nem vállalja.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.07.10. 22:39:26 -
#235 Tudom én azt :D De amire válaszoltam, ott baromságokat írtak, arra írtam, hogy mi volt 97 éve... mert nem az, amit ott leír :D -
Uniel #234 hogy mi volt 97 éve?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor lőtték ki az atom rakétákat, ami lakhatatlanná tette a bolygót, ezért szobroztak az űrben közel 100 évig. Az évadzáróban meg megtudtuk, hogy egy MI csinálta az egészet, és most a negró csávó hozott neki még egy atom rakétát :) -
#233 Nemrég kezdtem el nézni a sorozatot, de már a 2. évad végére értem, nagyon megfogott eddig. :) Eddig... félek, hogy annyi hülyeséget bele fognak rakni, hogy rohamosan csökkenni fog a színvonal. Ez a Jaha szál nekem aggodalomra ad okot. Eddig jó volt, amíg az erdőben éltek a túlélésért, de most meg hirtelen Jaha a Föld vezetője, és már 97 éve rá vártak. Innentől kezdenek bejönni a nagy blödségek szerintem, de ne legyen igazam. -
#232 Milyen tiszták még :)