The 100 (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jó kis rész volt, City of Light sztem csak egy távoli kép lesz évadzáróban ahogy közelébe értek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Még 6 rész, remélem Citiy of Light-ból lesz valami, bár picit fura, hogy így már kvázi 3-4 részre szakad a sorozat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Őőő, 3 napja van új rész btw, most vettem csak észre.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
aztakurvaélet

szabii98
húbasszameg

I met God. She's black

SzirmosSzisza

Darthmushroom
helyes

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

PiszkosFred
Berendeltek a 3. evadot, szerencsere emiatt mar nem kell aggodni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SzirmosSzisza

Narxis
Aztarohadt!<#wow1> Ez az év legjobb 2. évados sorija.

PiszkosFred
karakterE szempontjabol - elirtam.

Arra ertettem - illetve szamitok -, hogy ezek utan Clarke elindul a Vault (vagy minek hivjak ezt a Fallout koppintas bazist, Weather hegy?) ellen, kiszabaditani a tarsakat, es ha odaer, ott nem lesz mar jopofizas meg alkudozas. A mai esemenyek utan kb. olyan fordulat lesz - szerintem - nala, mint Rick baratunknak a TWD-ben, a bortonos reszek utan.

A kis furi grounder commander csajszival nem tudom mi lesz, az a sztori megjosolhatatlan szamomra. Meg az is lehet, osszehozzak valamenyik egi emberkevel, megis csak CW csatornan megy a sorozat 😊 Vagy lehet itt Bellamy-Clarke-Commander szerelmi harmas is, csak hogy oruljon a "Dixie" kozonsege is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.12.18. 20:21:31

SzirmosSzisza
Clarkeot nem ölette meg, az jó jel imho.

PiszkosFred
Jo volt az. Clarke karakterr szempontjabol mindenkeppen. En a Vault lakoinak helyeben kezdenem osszefosni a gatyat, mert ezek utan ha a princess elindul felejuk... Mar pedig el fog.

grebber
Anya csak egy van 😊

Next PC upgrade: 2022

Darthmushroom
😮 a sorozatban is látszik h szép arca van, de azért.. 😄 remélem nem ölik meg olyan gyorsan mint Anyát 😄

SzirmosSzisza
Félévadzárónak nem ilyen izgalmasnak kéne lennie egy erős befejezéssel? Mert imho az egész rész unalmas volt, a vége meg vicc.

szabii98
Az túl egyszerű lenne 😄

I met God. She's black

SzirmosSzisza
Fú, remélem hagyják meghalni a csáveszt.

Narxis
jaja

grebber
Még a végén a kis szöszi lesz a Cancel-lár<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Mondtam én neked, hogy jó lesz ez.<#papakacsint>

stargatelost
Oh shit <#guluszem1> Hogy lehet ilyen kibaszott jó ez a sorozat?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
lol

Montanosz
most már inkább zavaróan sok szálat bontogatnak)) lehajoltam meg babusgatni a mamuszom, mire felnéztem teljesen másvalaki menekült mint amikor lehajoltam))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Darthmushroom
alakul 😄 egy nagy problémám van csak a sorozattal h heti 1 rész kevés, főleg h az az 1 is se perc alatt elrepül annyira élvezetes.

blackfire001
Finn... ááá, kész ez a pali 😄
Am nem értem azt a logikát se, hogy az a fogoly miért ugrott ki, miért nem maradt helyben, amikor meg volt mondva, hogy lépnek a srácok. Bár ha meg nem lőnek, akkor nem érnek oda a többiek.. :/
PiszkosFred
Hat hja, es ideje is lenne mar, mert mar az elso evadban is sok volt ez a "ketto kozott orlodok" szituacio. Foleg most, hogy bedurvult rendesen a sztori.

Darthmushroom
könnyen elképzelhető, főleg h Clarke szerintem Bellamynak van szánva 😄

PiszkosFred
Meg az iro a szinesz szerzodeset 😊 A harmadik evadban ot sem kell mar fizetni, mert kizartnak tartom, hogy ezt a "5 percet" megussza...

Montanosz
ha következő 5 rész is arrol szol hogy valakik keresnek valakiket akik valakiket keresnek, akkor ideges leszek DDD

Narxis
jaja 😄 Finn for president!

SzirmosSzisza
Finn megoldotta a békét :/

Montanosz
Tényleg olyan epikus lett))

PiszkosFred
Az első évadban kiszámítható volt minden, 90%-ban előre tudtad, mi fog történni, de még úgy is jó volt. De most, fogalmam sincs, mit hoz a következő 5 perc, sőt, kifejezetten "idegesít" - jó értelemben -, hogy folyamatosan zárulnak be a kapuk és egyre kilátástalanabb szituációba kerülnek a srácok/lányok.

Egyértelműen az év legnagyobb meglepetése a második évad. Már csak abban bízok, hogy odaát is így gondolják az emberek, nézik és lesz folytatás, nem lesz kaszálva.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.14. 10:19:40

SzirmosSzisza
Én is így vagyok vele, bár a legutolsó rész annyira nem tetszett, főleg a vége, de hát ezt kell szeretni :/

Narxis
ennyi

ScarY MAN
egyszeruen nem hiszem el... elso evad tetszett, na de ez a masodik epic. 😄

es nem is az, hogy agyalni kell, vagy csudijo story miegymas.... egyszeruen csak a hangulat meg a kep. epic 😄

...

szabii98
Trailer a kövi epizódhoz
bár facebookos link
OMGFRGJDŐHODIJNH milyen baromi jó ez a sorozat.....
tavaly is jó volt, elment, de azért néztem mert tetszett, de ez az évad mérföldekkel jobb, tele van izgalmakkal, egyszerűen kurvajóóóó<#eljen><#eljen>

I met God. She's black

Darthmushroom
omg megint milyen élvezhető rész volt, csak az vettem észre h vége van.

Finn meg mekkora badass lett 😄

kill3r21
Mi ez a sorozat gyerekek, durván kinőtte magát az első évadból 😄
Darthmushroom
jó rész volt, az új intro meg kifejezetten bejövős

Herold
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hittem már, hogy a kancellár is a Weather-hegy mellett fog földet érni.

szabii98
ha ez ilyen marad végig, egy szavunk nem lehet 😄 durvánjó

I met God. She's black

Narxis
jaja jó rész volt

ScarY MAN
Fuu ez a második rész is bitang volt. 😊

...

Narxis
Brutáljó évadnyitó volt és még mindig sok kérdéssel. Durva lesz.

SzirmosSzisza
A végén a hangból kíváncsi vagyok mi lesz, egyelőre remek az évadkezdés, remélem tartja a szintet.

Darthmushroom
nem volt rossz rész kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a sok szálból.

Montanosz
na már van is felirat, köszi a fordítónak!

stargatelost
Hát, érezhetően ez már egy másik sorozat, de hát olyan gamechanger dolgokkal, amik a fináléban voltak, mást nem is lehetett várni. De ettől függetlenül jó volt, érdekes és izgalmas szálakat vezettek fel. Itt is bevetették a főszereplők szétszakadását, ami a TWD-nek is baromi jót tett, de legyen ellenpélda is, a FS mekkora ultrafos lett, amikor ilyet húztak. A 100-nál egyelőre jól állnak a dolgok, érdekes mindegyik szál, és látszik, hogy a készítők továbbra is tudják, mit csinálnak. Fasza volt, na. 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"