671
IC2XROu.png
  • SzirmosSzisza
    Gondolom el kell fogadni a csajt/berakni azt a pirulát valahova amit kapott a srác.
  • Montanosz
    nekem ez a fény városa vonal nem jön be
  • IXEMGabeo
    azta kurva eget...ha nincs halal a feny varosaban akkor hogy a francba olte meg a kukac a 2 sracot a vizben es hogy nem tamadtak fel? vagy az nem szamitott annak?
  • SzirmosSzisza
    Nem igazán volt arról szó, hogy ki és miért építette. Célzás volt arra, hogy Ő lőtte ki és kb ennyi (meg, ha jól rémlik az se volt tiszta, hogy Ő pusztította-e el az egész bolygót vagy csak jött a hidegháború alatt rettegett válaszcsapás).
  • stargatelost
    Hát az A.I. lőtte ki az atomot, nem? Ennyi történt.
  • SzirmosSzisza
    Picit olyan, mintha közben tudná irányítani is az embereket, szerintem érdekes szál, csak Jaha marha idegesítő.

Kíváncsi leszek a 3. részre: https://twitter.com/JRothenbergTV/status/693127483990773760 :)
  • ToCsEk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én sem értem mi értelme egy postapokaliptikus világvége mindenki mindenki ellen világban egy virtuális valóságnak :D persze egy alternatív befejezésnek még érdekes is lehetne mindenki bezombulva ül a mezőn közbe meg élik az életet a fény városában LOL:D

inkább kíváncsi lennék hogy lett ilyen a világ, nah meg az atomháborúra hogy mi is váltotta ki meg hogyan is zajlott, jöhetne majd valami előzmény sorozat vagy valami flashback
  • PiszkosFred
    Igen, jelenleg ugy fest, aztan lehet lesz egy fordulat. De barhogy is alakuljon, remelem nem vesz el sok energiat a tobbi sztori elol, mert azok jobban erdekelnek. :)
  • ScarY MAN
    nagy a valoszinusege hogy egy szimpla matrixot teremtett.... wohooo...
  • PiszkosFred
    Azert az piros pont a keszitoknek, hogy a hajszin temat korrektul vegigvittek a masodik reszben :)

Jo lesz az evad, az mar tuti, de tovabbra is szamomra a city of light tunik a legerdektelenebbnek mondom ugy, hogy a mostani reszben latottak alapjan nagy a sansz, hogy tevedek es lesz ott durranas :)
  • ToCsEk
    felirat 2.részhez
  • Zsoxx
    Hát ez évadnyitónak elég langyi volt, és itt most nem az ágyjelenetre gondolok.
  • IXEMGabeo
    azon pedig semmi meglepo nincs, hogy Jasper ki van lelkileg...Clarke tulajdonkeppen "megolte" a csajat a W hegyen...majd rendben lesz
  • IXEMGabeo
    meg csak 86 nap telt el lent...lehet van 1-2 terhes csaj, csak nem mutatjak...

Raven es a szerelo eltavolodtak, Octavia es Lincoln is szoval szerintem ez legyen a legkisebb bajotok ki terhes, ki koszos, ki nem...

Octavia amugy is kint alszik es inkabb a torzsi fele eletmodra eskuszik mivel nem nezi jo szemmel Kane-t tenykedeset...Kane, Bellamy, Abby meg a tobbiek rendezedtek voltak
  • IXEMGabeo
    engem pont az a vonal erdekel leginkabb...jol kezdett az elso resz, Clarke pedig ugy tunik lezboszi lett hirtelen:DD Lexa hatassal volt ra...

hosszu haju faszi, aki a jeg nepenek tagja biztos majd fogva fogja tartani picit:)

viszont ugy lattam a kovetkezo resztol szoke lesz szoval lehet csak valami paroka volt ez a voroshaj alcanak:)
  • CanonEOS
    Őt lehet, hogy a midikloriánok nemzették...:) Amúgy lehet, hogy nem mindenkiben van, csak aki kérte, vagy ha kötelező jelleggel kellett beültetni az első gyerek után, akkor lehet, hogy "okosba" ki lehetett szedetni onnan.
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk kérdés, hogy, ha tényleg, akkor Octavia hogyan született :)
  • dave9004
    Ami végülis teljesen logikus
  • Zsoxx
    Na úgy látszik, másnak is feltűnt, ki kellett találni valami háttérsztorit hozzá.
  • CanonEOS
    Méhen belüli fogamzásgátló van bennük, a 3x01-ben említik.
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk az simán lehet, hogy fent kaptak valamit, hogy ne legyen túl sok gyerek.
  • ScarY MAN
    idoben kihuzzak es/vagy lezbik lesznek
  • Zsoxx
    Igen, sőt, egy lány/nő se lett még terhes, pedig nem hiszem, hogy túl sok óvszerautomata lenne az erdőben.
  • grebber
    Ha meg mindig tiszták lennének az lenne a baj.Sőt gagyi az egész ,mert pl sz*rni se láttam még egyiket se aztán levéllel törölte volna a sz*ros valagát
  • MoRT2195
    Hát gondolom szutykos ruha a legkisebb bajuk...
  • Montanosz
    hát olyan szutykosak pedig, pont az utolso részben is,de ha felnézel itt a bannerban is :-D
  • SzirmosSzisza
    Kik? A táborban elég rendezettnek tűntek, Clarke meg menekül hónapok óta.
  • Montanosz
    Vajon miért nem mosnak ruhát meg nem tisztálkodnak?
  • PiszkosFred
    Csaj a Jaha+Murphy fele sztorivonalat kellene kurvagyorsan likvidalni, az mar az s2 vegen sem tetszett, de itt sem latom ertelmet. (Jo jo, biztos lesz majd ertelme, oke... de most idegesit) :)
  • szabii98
    Tetszett az első rész, jólesz jólesz
  • ToCsEk
    2.rész promo
  • SzirmosSzisza
    Elején picit olyan, mint valami sitcom mikor a régi barátok találkoznak, amúgy Jaspert leszámítva szerintem jól kezdett.
  • ToCsEk
    :D első rész megnézve
    azt kell hogy mondjam
    Wanheda vörös haja foss :(

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.01.22. 23:51:55
  • PiszkosFred
    Hogy elrepult az a 2 het :)
  • SzirmosSzisza
    https://www.facebook.com/FOX8/videos/1277344152291023/ promó megint
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    promo
  • SzirmosSzisza
    Szerintem az első évad túlságosan tinidráma volt, nekem a 2. jobban bejött, de igazából kinek mi :)
  • IXEMGabeo
    2. evad legjobb jelenete egyertelmuen az volt mikor Lexa Kane-t es Theloniust tesztelte lent a veremben...eloadta, hogy ot is bedobtak oda fogolykent:) nagyon nagy volt
  • IXEMGabeo
    Megmondom oszinten jo kis sorozat volt mikor eloszor lattam az elso evadot akkor odaszegezett, de a 2. evadban voltak tulzo momentumok foleg a legvege mikor Thelonius elcsabitott mindenkit zarandok utra majd termeszetesen a Murphyvel egyedul eltek tul kikotottek egy hazban es egy vilagitotorony felesegben amit bunkernak fog Murphy hasznalni:DD... meg eleve jo par idegesito dolog volt a 2. evadban, Clarke egy 17 eves szintjen ugy viselkedik, mint mondjuk Lara Croft avagy Rambo egyuttveve...legviccesebb, legkinosabb resz amikor a bandavezerrel menekultek egy majomszorny elol...minek tettek azt is bele...

1. evad nagyon ott volt tele dramaval es meg valamennyire hiheto sztorit tart elenk ellenben a 2. evadban kisse tuloztak a keszitok...

Clarkenal bejon a voroshaj