The 100 (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Vedd úgy, hogy vermokusok elé vetettünk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát vessetek vermokusok elé, de nekem nem igazán tetszett ez a rész

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Brutál évadzáró volt, remélem azért a Bellarke még megvalósul de lehetne Clarkxis is. ;D

SzirmosSzisza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Engem igazából az érdekel még, hogy mi lett a rengeteg üres csónak utasaival.
Bombához tuti van köze, véletlen nem épül a torony mögé egy épület (mondjuk az wtf volt, a néger csávó egész éjszaka napfelkeltéig futott a drón után?😄) aminek úgy néz ki a fő funkciója, hogy szerezzen 1 atombombát!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ScarY MAN

szerintem hozta azt a szintet. most a kerdes, hogy az a szuicid tag a videon mit tudott/tett es miert lett ongyilkos. bar szerintem vagy az elso atombomba elkuldese fuzodik hozza/es a szamitogepehez...tiszta skynet/, igy kialakitva az atomhaborut a foldon, vagy lehet csak elrabolta a toltetet a gep, es ahhh nemtudom. feladom. leszarom. jojjon az uj resz<#idiota>

...

SzirmosSzisza

Remélem bukta lesz a walking deades dolog és Lexa-hoz megy Clarke 😄

Vége érdekes volt, bár nem annyira ütős mint az első évad vége imho

ScarY MAN
najó....<#violent><#boxer><#falbav>

rossz belegondolni, hogy jovoheten nem jon uj resz ><

...

Darthmushroom
ismerve a második évadot szinte biztos h van valami csavar az alkuval, am jól mondta h eszét használta és nem a szívét, sokkal logikusabb döntés volt a leírtak ellenére is velük békét kötni, és elárulni az ark szövetséget, mivel Ők sokkal veszélyesebbek a népére mint az ark akit gyakorlatilag bármikor legyőzhetnének minimális veszteséggel. mint vezető ez tökéletesen logikus döntés. az embereit vissza kapta meg gondolom azt is megmondták h nem viszik el több emberét

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

most képzeld el, hogy kb 50 éve alázzák a néped a hegyiek, a fiatalokat lecsapolják, a nagyokból drogfüggő állatot csinálnak, akik élve megeszik a barátaidat, na ezekkel kötsz alkut a csata hevében, egy, azaz 1 perc alatt, a teljes győzelem kapujában, úgy, hogy meghagyod az ősellenségeidnek a hadseregét (őrség). Tehát az új szövidet elárulod, akik többször bizonyították a lojalitásukat (gyógyítás, bomba támadás után nagy mentés és helyettük kötsz egy pocsék alkut az ellenséggel). Na de meglátjuk, junkie-n arról megy a moralizálás, hogy kell itt lennie valami csavarnak, Lexa nem lépné ezt meg, persze az sem kizárt, hogy mártírhalált kell halnia, mert megy a walking dead spinoff-ba a színésznő 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hehe, most találtam, ha véletlen megjelenne a könyv magyarul, akkor nem nagyon javasolt elolvasni, úgy fest, azon ritka alkalmak egyike, amikor a megfilmesítés köröket ver a könyvre 😄

"Már a sorozat megjelenése előtt el akartam olvasni ezt a könyvet, mert milyen jól hangzik a fülszöveg, nem? Túlélés a radioaktív háború után lepusztult Földön, mutáns állatok és növények, és az űrhajón az egyre fogyó készletek, csodásan hangzott… Aztán kinyitottam a könyvet, és szembesülnöm kellett vele, hogy nem Morgan volt az ötletgazda, ő csak felbérelt író egy mások által összedobott könyvötlethez, amik valljuk be, 90%-ban olvashatatlanok, mert hiába, hogy néhány író jól dolgozik olyan karakterekkel és történettel, amit nem érez, hiszen nem a sajátjai, Morgan még nagyon kezdő.

Ez a könyv egy nevetségesen megfogalmazott, érzelemmentes valami – feltehetőleg reklám a CW tévének, hiszen a könyv írócsoportja és a CW csatorna jóban vannak. A sorozatból már ismert Bellamy, Clarke és Wells a főhősök, emellett még Glass is, akit hála az égnek nem tettek bele az adaptációba. A cselekmény a sok szereplő miatt NYOLC (!) szálon fut, ugyanis mindenki kap visszaemlékezéses történetet is, így elég összecsapott és elsietett érzetű a regény, hiszen 350 oldalon nyolc sztori túl sok.

Bellamy karaktere volt értékelhető plusz Clarke háttérsztorija – amit a CW nem mert beleírni a sorozatba –, de a többi… Még ez a két szereplő is iszonyatosan idegesítő, hiszen itt minden romantika központú. Három nap telik el a történetben, az alatt Clarke és Bellamy összejönnek, majd összevesznek, Clarke összejön másik pasival, összevesznek és visszamegy Bellamy karjaiba. Nem is nagyon küszködnek a túléléssel a Földre küldött gyerekek, három napi sátorépítésüket és romantikus szenvedéseiket olvashatjuk. Wellsnek pedig hiába van itt nagyobb szerepe – és a Clarke/Wells rajongók örülhetnének –, mert Wells akkora önző barom, hogy szerintem mindenki megutálja – konkrétan több száz embert akart megölni Clarke-ért… És nem gonosznak van ám ő bemutatva, pedig pszichopatának elmenne.

A tévésorozatban nagy szerepet kap az űrhajón való fogyó készletek és erre a kíméletlen megoldások, hát itt aztán… Glass báli ruhát vesz, Glass ékszert vesz, mindezt úgy, hogy olyan témákat tesz nevetségessé Morgan és írócsapata, mint a nemi erőszak. Mert azzal olyan buli szórakozni, és minden IQ szegény romantikus könyvbe kell…

Mert ez nem más, mint egy adag rózsaszín nyál, hiszen a szereplőket se érdekli más. Elvetélt valaki? Nem gond! Az a pasi tök cukkancs. Meghalt a legjobb barátom? Odanézz! Milyen izmos hasa van annak a pasinak, és de finom ez az alma. Óh, haldoklunk? Nem baj, olyan szép vagy." Blöáh.

SzirmosSzisza

Miért darálná? Épp, hogy azt mondta a papának a fia, hogy a Grounderektől nem kell már félni, csak Ark-tól. Reaperes viszont nekem eszembe se jutott, Indra mintha meg is ismert volna valakit, lehet Ő mégis segít majd.

mondjuk egy dologra jó volt ez a rész, az idáig egybehangzó mekkora király rész volt után, ez tuti megosztja a rajongókat 😊

ark-ékkal újra durci, bukják a berserker gyógymódot, + az ősellenség mostantól védőruha nélkül darálhatja őket

SzirmosSzisza
Miért lett volna hülye?

Kiszabadította az összes emberét és alig vesztett párat.
Ark tagok meg még mindig elhanyagolható számban vannak és nem jelentenek veszélyt.

Narxis
Ja ez egy brutál szar döntés volt.

szvsz ez egy értelmetlen és hülye húzás volt a készítők részéről
nincs az a tini tábornok aki ilyen hülye alkut köt, úgy, hogy minden adu az ő kezében van

SzirmosSzisza

Ezek után erről lemondhatunk 😞

Herold
Remélem nem állnak meg egy csóknál. <#guluszem1> <#taps>

Darthmushroom
az lemaradt h a Lexát játszó csajról van szó 😄
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.03.02. 20:44:00

Norbi1990
Akkor el kell kezdenem nézni a Walking Deadet is 😄
Darthmushroom
elmúlt részek alapján várható volt valami hasonló. sajnos mivel a színésznő a Walking Dead spinoff egyik főszereplője ezért nem valószínű h messze el megy ez a száll. (mondjuk legalább szem előtt marad mert dögös nagyon 😄 )

Narxis
Jöhet még pár Clarke - Lexa jelenet.<#szeret>

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Lassan tényleg történik majd valami, Belamy meghalhatott volna és akkor Clarkenak nem kell annyit gondolkozni :+

ScarY MAN
na hogy tetszett az új rész?<#gonosz1>

...

ScarY MAN

...

Volt itt húúú meg fúúú.Namondom megnézem ezt az atom sorozatot.Második évad.Sok sok szegecs meg bokáig érő bőrkabát több ezer harcoson.Mert van bőrgyár.Meg szegecs meg maszk.Minden fán terem.És volt öröm hogy végre a kan cellár kiszörösödött mert mindenki patyolat a földön.Tényleg fúúdejo sorozat <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Narxis
lol

SzirmosSzisza
Ez a zene elég kemény alatta 😄

ScarY MAN
Jájj de várom már a jövő heti részt! <#violent>

Utoljára szerkesztette: ScarY MAN, 2015.02.12. 22:57:32

...

Narxis
Tyűű ez brutál rész volt, tanítani kéne a filmművészeti egyetemeken.

elfogadni azt, hogy x ember meg fog halni, bár tudunk róla, csak az ellenség ne jöjjön rá, hogy tudunk a lépéseikről?

Herold
Ennek mi köze a sorozathoz?

nincs új a nap alatt 😊

na megint megnéztem az utolsó részt (yep, picit függő), CW-n egy ilyen sorozat, nem hiszem el, mondjuk Henry Ian Cusick nélkül nem működne, szerintem, és az írok, ez az első komoly munkájuk (jó mondjuk a rendező nem ma kezdte), le a kalappal mindenki előtt 😊

tényleg, most látom, hogy az egyik kocsira van megadva 😊

SzirmosSzisza
Gyalog azért hosszabbak az utak 😊

távolságok:

klikk

klikk

szabii98
fú ez nagyon jó rész volt

I met God. She's black

ScarY MAN
Akkor Clarke anyuci csak engem idegesített?😄DDD

Amúgy csatlakozom, tényleg k*va jó lett nagyon ez az évad. 😊

...

Darthmushroom
egyszerűen hihetetlen hova fejlődik a sorozat.. ebbe az évadba gyakorlatilag nincs megállás és szárnyal a sorozat.. egy gond lesz ezzel h nehéz lesz tartani a későbbi évad/okban a szintet.

PiszkosFred
"ki lesz a következő évad ellenfele"
Clarke vezette 100-ak + Grounders szabadcsapat VS. Ark/Sky People kiegeszitve a Mount Weather emberek tuleloivel, elukon Anyucival, csak hogy a csaladi konfliktus teljes legyen (megis csak CW-rol van szo). 😊 Bar ez csak poen persze, de a fene tudja...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kíváncsi vagyok, hogy hány hegyi ember fogja megúszni élve az évad végére, lesz-e a végére hármas kényszer szövi és ki lesz a következő évad ellenfele, ismerve a sorozat happy sunshine hozzáállását szerintem a fény városa is valami atom szívatás lehet 😊

Nem hittem volna, de nagy kedvencem lett ez a sorozat. Egyre jobb és jobb lesz.

Azért Clarke rendesen helyre rakta anyucit <#taps>
Narxis
Elképesztően jó lett ez a sori.

na ez is jó rész volt, beszarás, ahogy eszkalálódik az egész, és a 12. rész preview, hehe, persze nyilván megoldják azt is 😊

Herold
Üdv a klubban. <#nevetes1>

hát ez a sorozat rendesen meglepett, még tavaly cimbiknél megnéztük a pilot-ot, hát mondom, ez egy szar tinidráma, nem sci-fi, kell a francnak, de addig unszoltak, hogy szombaton leszedtem, az első évadot, második rész, áááh, ez még mindig szar, harmadik, mi a franc, o0, most meg már azért ostorozom magam, hogy miért is nem vártam még egy évet, hogy még több részt láthattam volna egybe, ne keljen már várnom, hogy felkerüljön a köv rész, dögöljön meg, teljesen behúzott 😄

Darthmushroom
jó rész volt, a clarke+lexa páros meg jól müködik.