The 100 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. evad nagyon ott volt tele dramaval es meg valamennyire hiheto sztorit tart elenk ellenben a 2. evadban kisse tuloztak a keszitok...
Clarkenal bejon a voroshaj
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
continuumbol a travis hehe jó lesz ez
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ráadásul, Clarke mindig beáldozott mindent Finn-ért, Belamy-ért, Octaviáért, meg a többi névvel rendelkező barátjáért, de most hagyta volna meghalni Octaviát, meg Kane-t stb..
Nem azt modnom, jók ezek a helyzetek, jó kérdéseket feszegetnek, csak szarul van előadva 😊
Nem tudom a kaput mikor nyitja már ki, mert még nem járok ott, de azt tudom, hogy már KETTŐ nap eltelt azóta, hogy bent van! Pff.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ezt a rakétás helyzetet se értettem igazán, ha megakadályozza Clarke akkor mi lett volna? rájönnek, hogy van benn egy kém, na és, eddig se találták meg, most max elkezdték volna keresni, de addigra már a támadás is elindult volna.. ehelyett, megint eltelt több mint egy nap, és a Belamy még semmit nem csinált, holott eredetileg csak pár órája lett volna benn, hogy elintézzen mindent, de már vagy két napja benn van étlen szomjan és az eredeti feladatát még meg se csinálta.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
most kezdtem a másodikat, de néha nagyon felbasz a sok hülyeség, most pl ez a Finn gyerek meg Clarke vergődése. Haljon már meg végre valaki közülük is, mert ez már pofátlanság, tárgyalás bazze, komolyan?! Ez eddig a legszarabb rész...

I met God. She's black
Meg lesz hivatalos póló, elvileg valami S3 referencia, amit majd később megértünk.

De hat mindez persze lenyegtelen, hiszen ami mar tekercsen van, az ott is marad, ami pedig meg nincs, az barmikor valtozhat, beleszolasunk nincs, max kivancsiak lehetunk 😊 Kiderul "hamarosan".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.15. 10:42:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.07.15. 10:11:35
Öröm, boldogság!!! Lexa!!! Félő volt h az új Walking Dead miatt nem vállalja.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.07.10. 22:39:26
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2015.04.13. 17:44:18
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A videóban szereplő férfinek tuti van köze az atombombához, de ki lehet a nő akiről beszél, aki megszerezte az indítókódokat? "...She's got a launch codes..."
Thelonius nem egész éjjel futott, több órán át eveztek éjjel a sötétben és utána kezdte követni a drónt.
A Thelonius szálon továbbhaladva engem nagyon megleptek amiket Alie mondott... Thelonius a Föld vezetője és hogy azóta várja mióta megkapta az ajándékát... De hát az 97 éve volt... Hogy lehetséges? Kapunk valami időutazós folytatást (előzményt)? Hogy lehetett mindkét időben?
És csak annyi a kérdésem, az utolsó pár percel kapcsolatban!
Hogy WWWWWWWWWWTTTTTTTTTTTTTTFFFFFFFFFFFFF!
Valaki spoilerben köszi 😄