3340
-
lonvard #2136 Az milyen lesz amikor majd a jég alatt úszunk, keresve a lékeket? :)Ahh. Mindjárt csinálok egy meleg teát, a gondolatra is fázom, hogy a sarki vizekben kell majd merülni. :) -
Madi92 #2135 Majd kipróbálok valami hardcore survival modot, talán már van valami ilyesmi nexuson. -
#2134 Below Zero
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.09.03. 20:19:48 -
lonvard #2133 Ez olyan, hogy pár hónap után megint megjön az ember kedve.
Most néztem a képeket a sarkvidéki verzióhoz. Van egy kép, hogy a jégen siklik valami légpárnás jármű, nagyon tetszik. Remélem lesz hozzá kézifegyver, meg a jégen szaladgálást megcsinálják normálisra, szóval hogy ne meztelen seggel békatalpban trappoljunk, hanem találjanak már ki valami hihetőt. :D
Mintha azt olvastam volna, hogy a fertőzés utáni vizekben játszódik majd a játék, tehát akkor itt lehet fantáziálni mi lesz a sztori. Szerintem az idegenek fő bázisát kutatjuk majd fel, illetve lezuhant űrhajót is kikutathatunk most már, hogy a bolygó önvédelmi fegyvere nem működik.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.09.03. 15:57:57 -
Madi92 #2132 Én próbáltam újra, de nem ment.
Elsőre imádtam minden percét, de így, sztori nélkül, már nem az igazi. :(
-
Norbertboy #2131 Nagyon tuti játék! Szerintem idővel újra előveszed! ;) -
#2130 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elrepültem, igazából mindegy, ez már nem sztori függő. A játék nagyon szuper, mindenkinek ajánlom. Az időkapszulába kianitot és ion kockát tettem. Pár képet lőttem a végéről. Most kell egy hasonlóan jó játék.....
-
#2129 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem gondoltam volna, hogy nem egy idegen vízionál nekem állandóan, meglepett a sztori. De bazz, most mehetek vissza és kutathatok a gazak után? Bazz.... -
Ironman2 #2128 Nem szóltam semmit,megvan az igazi bázis a zselégombák barlangjában.Kezdetleg keményebb kihívás ez.Főleg ezek a hangok! -
Ironman2 #2127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Voltam a zselégombák barlangjában,megtaláltam az elveszett Degasi bázist is,de ott meg lószar se volt,csak egy láda,hiába akartam szkennelni.Viszont ezek a férgek nagyon szívósak,jobb elkerülni őket.Érdekes ottlent az úszás is,mintha lelassulnék mozgásban.Egy magnetitot találtam még.D Még semmi modulom nincs,igy nem tudok lejebb menni,nem is tudom múltkor hol találtam meg a mélységi modult a csikóhalhoz,mikor először toltam.Az Aurorán a kódot se tudom a bejárathoz ami a cargonál van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.23. 13:28:51 -
Ironman2 #2126 A fenti térkép jelzi a bejáratokat a kordinátákkal együtt.Aki már nem birja,és megőrült teljesen,nem talál semmit,annak ajánlatos felrakni a map modot,mert avval ki lehet iratni a kordinátákat amik a térképen szerepelnek.Nexuson regisztrálni kell a letöltéshez,és először egy qmod managert kell feltelepiteni,és a letöltött mod fájljait bemásolni a jááték qmods mappájába -
#2125 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott nézelődj ahol kianitot szedtél,nagy lávató közepén egy hegy,annak az oldalában keresd a bejáratot. -
#2124 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ok, ott akkor még nem voltam, az egy emelettel feljebb lehet valahol, megkeresem. -
#2123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hőerőműben lesz asszem a kék,ahol ion cella tervrajz is lesz: sokkal tartóssabb a sima cellánál megéri megnézni. Kék tábláért nem kell szkennelni semmit,amint felmarkolod gyárthatod a fabriban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.22. 21:03:49 -
#2122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt állok a kapuban, kék táblát kér, nincs. Fabrikátorom sincs, csak azt nem tudom, hogy magát a táblát kell szkennelni, vagy a foglalatot. -
yossarianHUN #2121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valamelyik lávazónában lévő létesítményben fogod felmarkolni az elsőt, ha jól emlékszem 1 ion kocka, 2 kianit. -
#2120 Ok, megvan, az is pont itt őshonos :D
Kéktábla recept kellene, gondolom be kell szkennelni a helyét. -
#2119 nincs,és gondolom a tartóssága miatt kell. Pótlás: a bázisra raksz nagy akváriumot,fogsz bele reginaldot(holdhal asszem,elég fogni 2 db és már szapododnak is,egészen 10 darabig,egy akváriumra. ha bővíted,akkor szorzódik a mennyiség) és ha sóval sütöd meg elég tartós kaját kapsz
működik bármilyen hallal,de a reginald adja a legtöbb kaja pontot.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.21. 20:21:29 -
#2118 Az ételrúdra van recept? Vagy csak szerencse kérdése. -
#2117 Minden lényegeset oda cibáltam "fenntről", felkészülök, és csak úgy a lépegetővel fejest ugrom a lávába egy mentés után, meglássuk mi van ott "lennt"... -
lonvard #2116 Jah, van értelme a mélységi expedíciókhoz oda egy kiindulási bázisnak. Az a szép ebben a játékban, hogy mindennek adhatunk értelmet. :) -
#2115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakorlatilag ez egy ideális hely! Biztonságos, körben vulkánok, hőerőművel van energia, a Küklopszra megcsináltam szintén a hőerőművet, tehát az itt bárhol feltöltődik. Minden alapanyag itt van a környéken 100 méteren belül. Még vissza megyek a főhadiszállásra cuccokért.
-
lonvard #2114 Egy ilyen expedíción én is agyaltam. Hogy csak a lépegetővel leugrom a mélybe. Összerakni a puttonyába egy minibázisra való alapanyagot, hogy tudjam a celláit újratölteni, meg tiszta vizet csinálni, és akkor biztonságban érezve magam mintegy küklopszként használva irány a kianit. Miután kinyiffantam, elment a motivációm, pihentetem picit a játékot, aztán ismét előre! :) -
lonvard #2113 Igen a Lost Rivernél az egyik ilyen nagyon útban van, szerintem kötelező kinyírni, hogy az ember nyugodtan dolgozhasson. :) -
#2112 jó ötlet,ott biztonságban leszel,én levittem egy komplett bázist,ültetőládákkal víztisztítókkal nem is nagyon kell utánna felmenni a felszínre a játék végéig :) -
#2111 Azon agyalok, hogy oda költözöm a kékség mellé. -
Ironman2 #2110 Persze ahhoz össze kell szedni az elején az egyik roncsnál a darabjait.Hú ezeket olvasva már most be vagyok fosva mi lesz később,még sajna nincs időm folytatni a játékot. -
#2109 Felszereltem a Küklopszot mindennel, irány 1400 méteres mélység. -
#2108 lehet gyártani jeladókat amik lehelyezve mutathatják mi merre hány lépés,érdemes használni őket,még nevet is lehet adni nekik
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.19. 19:52:09 -
#2107 A játék legérdekesebb, szenvedősebb és frusztrálóbb 5 óráján vagyok túl, ezidő alatt szereztem vagy 13 kianitot! :D Sokszor úgy voltam vele: hagyom a f@szb@, mert kihullik a hajam! Lépegetővel lementem a kianitért, de ha megteltem eltévedtem és gőzöm sem volt hol vagyok, elfogyott minden élethez szükséges cuccom és a térugrók szétszedtek. A következő nekifutásra rossz irányba mentem, nem volt kianit, a térugrók szétszedtek. Aztán jó irányba mentem, fullos lettem kianitból, de a térugrók szétszedtek......persze balfasz voltam, mert az izgalomban elfelejtettem menteni! A lent úszkáló tüzes szárkány meg a térugrókhoz képest viccm a kaszáshoz képest meg gyerek mondóka. Legvégén úgy döntöttem, hogy legyen tizen darab kianitom és húzok a f@szb@.... -
#2106 küklopsz: csak a nagyok támadják meg sajna,és elég szép sebzést visznek be. Megoldás: mindig a leglassabb módban menj,ha ilyen dögök mellett kell elosonni,használható a silent running mód is,de még igy is neked tud ugrani.
Biztos megoldás a lénycsapda,fejlesztve 5 darab lehet a hajón,kilövi és a dög elmegy utánna téged békén hagyva. simán túlélhető,aztán kiszállva már csak javítani kell,ha arrébb mentél.
Ja és mentés,mielőtt nekivágsz,ne hagyd abba,hidd el érdemes megnézni az endgamet :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.19. 18:19:52 -
#2105 Szét akarta szedni a Küklopszot, meguntam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2104 Megvan a kianit lelőhely, van ott legalább 4 nagy kristálytömb. Az volt a gondom, hogy bebugolt a játék, megcsináltam a lépegetőt, a kettes mélységit, a fúrókart, a rakétát és egy tárolót rá, beraktam, be álltam vele a Küklopszba és már mentem is. Erre mikor oda értem nem volt benne semmi, és hirtelen nem értettem mi is van? Na az történt, hogy amikor beálltam vele a tengeralattjáróba, ott a modulok egyszerűen kihullottak belőle és a tenger fenékre süllyedtek! Csak, hogy ne legyen olyan egyszerű, a bázisom a nagygombás mélységi barlang lejárata mellett van,fölötte parkoltam, így most mehetek le kutatni, mert minden oda behullott.... -
#2103 nincs sajna..viszont a lépegető a kettes mélységi modullal már le tud menni kianitért,fúrókar , csáklyázókar,és alap rakétákkal...továbbra is a kék fától indultam,túloldali kijárat,lávás kanyon. jobbra fordulva párszáz méterre már lesz fúrókarral szedhető kianit. két -három lelőhely fúrásával már meg is vagy a játék végéig szinte. ha valami megtámad csak fúrj bele,és arrébb megy. warperek lehetnek idegesítők(belefúrva arrébb megy az is),illetve tartalék cellát vigyél az energiaszívó giliszták miatt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.17. 23:56:32 -
#2102 Van valahol kianit elfekvőben? Olyan amiért nem kell lemenni 1000 + méterre? -
#2101 Köszi, meg fogom nézni, mert kell a kianit. -
#2100 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy a kék fa amiről meséltem már korábban egyik fele lost river másik fele egy lávás szakadékhoz ott jobbra :D -
lonvard #2099 Kilépéskor ment, de ha meghalunk, akkor törlődik a mentés. -
lonvard #2098 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is véletlenül találtam meg. Lost Rivernél már jártál gondolom. Van ott egy alien komplexum. A háta mögött van egy járat. Azon mész egyenesen, és aztán ott lehet lemenni a legmélyebb régióba is, egy függőleges aknán. Csak figyelni kell. Azt is véletlenül találtam meg. -
#2097 Hol jutok le a lávavidékre? Már két napja ezért kóborolok....