Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Halon élek meg vizen, nem gond csak dizájnos lenne egy ételgép.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem baj, az ételautomata az tényleg csak poénból van, csipszet ad és talán 5 egység kaja. De lehet csak 3. Szóval szard le. Eleinte frissen levadászott főzött halon élünk. Pár sótömböt szedjél össze, csinálsz tartósított halakat, és azt meg elviszed ha távolabbra úszol és nem tudsz főzni. Később lesz hőkésed ami azonnal megfőzi a halat, onnantól kajára nincs gond.
Csináltam egy kis bázist, de az ételautómata nem fér be.
Egyébként nem igazán történet központú, szóval én vagy két évig úgy játszogattam vele, hogy a sztori ott ért véget, hogy a Sunbeam lezuhant, és én meg magamra vagyok hagyva és túl kell élnem.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.22. 19:10:49
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.22. 16:38:24
Az élet nem Hollywood, küzdj az életért! 😉
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egyébként meg megtámadta a küklopszot és két pillanat alatt leverte az életerejét a kétharmadára, így nagyon megijedtem, mert tele van pakolva mindennel, szóval beláthatjátok, hogy meg kellett tennem. Egyébként mocskos szívós dög, nehezebb megölni mint a reapert.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.20. 13:25:01

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.20. 12:44:03
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.20. 10:10:12

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.20. 10:06:02
Igen Lost Riverben is van kén, csikóhallal 900 méterig le tudsz menni.
Igen 2 sziget van. Erre már nem nagyon emlékszem, de inkább a másik szigeten lesz a találka pont. (Történet szempontjából mindegy.)
Kikristályosodott kén a lávafolyam környékén található? Ha igen oda meg hogy lehet eljutni?
És túlélő módban csak 2 szárazföld van? Az Auróra találkozási pont és az ahol a Napsugár hajó akart landolni?
Köszönöm
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Írtam a játékhoz egy mod-ot ami a konzol parancsok használatát teszi egyszerűbbé egy GUI-n keresztül.
Minden lényeges dolgot beleraktam, de akad pár extra is pl.: csikóhal tud repülni, teleport titkos helyekre, nappal van mindig, sebességállítás...
Akit érdekel letöltheti a Nexus-ról:CheatManager
ui:kell hozzá a QModManager
O2-ben gazdag merülést kívánok mindenkinek 😉
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Kintre deep shroom,creepvine,bloodvine és gel sack amit érdemes ültetni
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az a fali zöld fal az csak dekoráció,azzal más nem tudsz kezdeni. Viszont lehet szerezni kültéri és beltéri ültetőládákat,abban tudsz ültetni különböző,szigeten talált növényeket,jó pár hasznos is ám,pl a chinise potato meg a marblemelont ha elülteted meg is van oldva a kaja és ital szükséglet.
Külső ládába pl creepwine és gombákat lehet ültetni amiket víz alatt látsz,és hasznosak
ezeket a termesztett növényeket pl a bioreaktorba is be lehet tenni,amivel energiát állít elő
Késsel lehet magokat szedni pl a marblemelonból,azokat elültetve újra lehet termelni,egy dinnye ad több magot is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.06.05. 17:23:08
A veteményes "működésére" nem jövök rá. Ha pl. csinálok beltéri fali veteményest akkor gondolom vetni is kellene. Ha jól sejtem a szárazföldön kell találni növényt és azelőt elültetni mielőtt megrohad?
A csikóhalba lehet cserélni az elemet? Elem kell bele vagy cella? Én nem tudok új cellát tenni bele. Lehet hogy előbb valamilyen modult kell fejlesztenem?
Köszönöm
Én kerültem mint a leprát...
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az aurora melletti kis roncsban a kelpforestnél lévő roncsnál, de akár a jellysroom is körbe járható.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.04.13. 07:33:11
Csáklyázó kar és fúrókar.