3340
-
Ironman2 #2176 Na ez rohadt jó! Van mini map mod végre! -
Ironman2 #2175 Windows 7-nek voltak szervizcsomagjai,ezek nagyon fontos frissítések,anélkül már semmi nem fut rajta a mai programok közül.Naprakésznek kell lenni a win7-nek is.
Másik meg az hogy mindent rendszergazda modban indíts! Ha továbbra sem jó,akkor kuka a win7!! Már nem a mai programokra,és hardverekre való! -
#2174 Ma ennyire jutottam a telepítéssel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2173 Nem régi a telepítés. Azt csak példának hoztam fel, hogy már volt fenn a gépen. Az a baj, hogy semmit nem is enged választani, mert el sem jut a telepítő addig. Mint korábban írtam, letöltöm az .msi file-t, elkezdi frissíteni magát, majd még valamit keres a neten, hibaüzenettel leáll és kb ennyi a dolog. Érdekes, hogy kétszer is letöltöttem az msi file-t és másodjára más a neve, de persze egyikkel sem működik a dolog.
-
Xsillione #2172 Nem szoktam használni semmiben sem fordítást, ha eredeti nyelven is megy; ám miután felmerült az igény, hogy legyen magyar, így ki fogom próbálni mennyire jó vagy sem, aztán majd kiderül, hogy állunk vele tartósan. -
Ironman2 #2171 Miért nem magyarul tolod? Lehet perfekt valaki angolból,de ha már egyszer lefordították ékes anyanyelvünkre alapból,akkor már tessék kihasználni azt! Persze a te döntésed. -
Xsillione #2170 Nekem is win 7 így azt kizárnám, ha nincs gond vele egyébként, bár kétségtelen a bizonytalan régi telepítések könnyen okozhatnak gondot, esetleg próbáld másik könyvtárba telepíteni (főleg másik drive-ra.) -
hapi #2169 Amúgy Win7 van a gépemen és már volt nagyon régen telepítve nálam ez a játék, még valami beta verzióban.
Szerintem a kettő közül az egyik a hibás
-
Xsillione #2168 hmm, passz, jó pár napja raktam fel az epic programját, a játékot pedig azon keresztül simán telepítette. -
#2167 Ez hogyan is működik? Tegnap este próbáltam, de folyamatosan hibaüzenettel leállt a telepítő. Olyan kódot adott, ami még az oldalon sincs fenn. Egy óra bírkózás után feladtam a dolgot. Leírást meg nem találtam róla, hogyan is kellene telepíteni. Mi előtt szó érné a ház elejét: regisztráltam mert még nem voltam, majd elkezdte a telepítőt leszedni, majd telepíteni (....msi file) A telepítő upgrade után, meg szépen leállt hibaüzenettel és be van fejezve a launcher munkája. Amúgy Win7 van a gépemen és már volt nagyon régen telepítve nálam ez a játék, még valami beta verzióban. -
Ironman2 #2166 Váóóóóó! -
Xsillione #2165 Amennyiben valakinek nincs meg a játék még, az most pótolhatja az Epic Games rendszerében teljesen ingyen.
Ennek örömére egy saját sorozatba is kezdtem. -
#2164 Megvan. -
#2163 Köszi! Most olyan gondom van, hogy nem tudom kilőni a rakétát, mert "rakéta nem indítható el, mert a karantén végrehatjó egység aktív"
Mit kell még csinálni? -
#2162 Én tettem rá olyan modult, amivel a hőre töltődik a hajó, így csak a hőforrás közelébe kellett parkolni és már töltődött is.
Az elem és akksi töltő is a Küklopsz celláit eszi, igaz nem egy az egyben, van benne némi tartalék, de okosan csinálták, hogy ne tudd kiélvezni, csak éppen túlélni. -
#2161 Srácok, mi a helyzet a Küklopsz töltésével? Gondoltam rakok rá egy aksi töltőt, de akkor elvileg csak ki-be rakja az energiát az aksikból, nem keletkezik többlet. Vagy benne hagytak egy ilyen könnyítést a játékban? -
Pares #2160 Azt, hogy illett a hozzászóláshoz a neved -
Apa27 #2159 Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) Köszönöm Merlin! :)
Egy kérdés Pares...Mit jelent ez az "Username checks out" ? Nem tudok angolul... -
#2158 Megölni nem kell, a többi igaz. Illetve építesz rakétát, amivel elhagyod a bolygót. Ennyi a vége. -
lammaer #2157 De vajon mi a 27-es szám? -
Pares #2156 Username checks out -
Apa27 #2155 Hogy mi a vége azt azért kérdeztem, mert a gyerek tőlem kérdezi :) Ugyanis a kis barátja mesélt már róla a gyerekemnek, közösek játszottak örök élettel, csak szórakoztak... Gyerekem azzal jött haza, hogy valami szörnyet kell megölni, annak a tojásai kikelteni, valami színes kockákat legyártani, színes átjárókat megnyitni, stb... Ezért kérdeztem :) -
lammaer #2154 Utolsó előtti kérdésedre a válasz: 5 :)
Én is azt javaslom hogy szépen kezdj el játszogatni, a játék mindenre magyarázatot ad, szinte kézenfogva vezet (egy két dolognál néha meg lehet akadni, de ha rögtön térképpel kezded ami mindent mutat a saját szórakozásodat teszed tönkre) . Az meg hogy mi a végjáték - miért akarod előre tudni? -
Ironman2 #2153 Nincs térkép alapból,egy telepitett moddal lehet előhívni azt! Kicsit csalás,mert jelzi az elsüllyedt mentőkabinok,és roncsok helyét.A fákat az ültetőládában lehet nevelni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahhoz el kell menni a délnyugaton található szigethez,ha már megvan a scanner,mert ott a 3 bazisnál rengeteg cuccot be lehet scannelni,hogy le tudd gyártani később,köztük az ültetőládát,meg a fákat is! -
Madi92 #2152 Ha már megvetted a játékot, akkor fedezd fel magadtól. Egyik kérdésre sem bonyolult a válasz.
Ha meg még nem vetted meg, akkor csak annyit tudok mondani, hogy valami fantasztikus élmény volt a játékkal elsőre játszani. Igaz, újrajátszáshoz nincs kedvem, de csak azért mert az első végigjátszás az annyira egyedi, hogy nagyon. -
Apa27 #2151 Sziasztok! Én teljesen kezdő vagyok. Valaki összefoglalná nekem, hogy mi a lényege a játéknak? Mármint, hogy valakit le kell győzni a végén? Vagy el kell hagyni a bolygót? Láttam videókat ahol van ehhez a subnautica-hoz térkép. Hogyan lehet térképet csinálni? Olyanok voltak a térképek, hogy színes területekre volt felosztva. Annak mi lehet a lényege? Vannak a játékban elsüllyedt mentőkabinok. Azokat mind fel kell fedezni? Egytől tízes listán mennyire bonyolult, vagy összetett? Hogyan lehet benne fákat nevelni? -
lonvard #2150 Használjátok a scanner roomot a 4 hatótávnövelővel! Én most így játszom, sokkal összerakottabb amit művelek. Korábban csak díszítő elemként használtam a zátonyos bázisomon, de nem úgy kell használni, hanem mozogni kell vele. Most épp a déli sziget környékén pányváztam le egy bioreaktorral üzemeltetve, vittem oda még cellatöltőket, fabrikátort, csináltam egy ágyat, és önellátó kis bázisom lett, és szép kényelmesen felfedezem mi van ott. Begyűjtöm az értékes ásványokat, felfedezem a roncsokat, kinyerem belőlük amit lehet, aztán megyek a sziget másik oldalára, és ott is kutakodom. Aztán így haladok felfelé. Csodálatos vagyok.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.03. 13:01:40 -
lonvard #2149 Hm, valszeg mégis csak a napelemek lemerülése miatt lehet. Más magyarázat nincs. -
lonvard #2148 Víztisztító iszonyat lassú. 3 napja tisztítja a vizemet, de még csak 73%-on van. Energia van a bázison, igaz napelemes még csak és éjszakára lehet egy kis periódus mikor kifogy, de az nem indokolja ezt a szintű lassulást. Nektek már volt ilyen? -
Ironman2 #2147 A topikjába irjunk róla,ott kibeszélhetjük,elég érdekes a játék.A #2141-ben van a link -
lonvard #2146 Annyira fasza lenne, ha lehetne valami kis űrjárót kreálni, és leszállni valami Holdra akár. És agresszív űrlények is legyenek! -
Ironman2 #2145 Ellenben 2 különböző motor,mert az Unreal engine-el megy,a Subnautica meg az Unity-vel,de mindkettőnél pazar a látvány,én tegnap toltam egész éjjel a Breathedge-t,és teljesen ott van a Subnautica érzés,vizet,kaját cserkészni,gyorsan a levegőért menni vissza,aztán meg öröm mikor megvan az első fejlesztésed,a markerek,és a színezhetésük is egy az egyben onnan lett lopva,de a többit a topikjában irtam le,érdemes belevágni,kicsit fura a Subnautica után,de a feeling megvan.Ellenfelek nincsenek,meg repkedő leviathánok,de gondolom terveznek bele űrbeli rémségeket,majd meglássuk.
Valóban csak az első fejezet van még készen,de avval is órákat el lehet már szórakozni,a többi játékmód még hiányzik belőle,szóval még van mit rajta fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.26. 12:04:01 -
lammaer #2144 Tényleg kisértetesen hasonlít megjelenésben a subnautikára. Ez jó jel :)
Azért a készségtől még odébb van.. utánaolvastam, és ez jelenleg csak az első fejezet, ami a fejlesztők bevallása illetve a játékosok visszajelzései alapján is kb 3-6 órányi játékidőt ígér. 5 fejezetet terveznek, a következőt karácsonyra... Tagadhatatlanul jó állapotban van, ígéretes EA cucc....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.26. 09:54:41 -
lonvard #2143 Na túléltem a 17-es roncsot. Őszintén szólva több ilyen roncs meg barlang kellett volna ebbe a játékba, mer ez jelent valamennyi kihívást ugye. Annak az "ösvénykutató" eszköznek talán csak ebben a roncsban van értelme. Légpumpára voltam kénytelen fanyalodni, belevezettem a roncsba, aztán végigjelöltem amilyen sűrűn csak tudtam, és így jártam végig. Jutalom: elemtöltő, járműkészítő, módosító állomás, irányítószoba. Mindez a játék elején. Oké nem mintha ezekre akkora szükség lenne még, de akkor is. :) -
lonvard #2142 Elsőre nekem tetszik. Olyan mintha a The Long Dark főszereplőjét ezúttal az űrbe lőtték volna ki. :D -
Ironman2 #2141 Subnautica rajongók! Egy hasonló stílusu játék látott napvilágot a napokban,érdemes kipróbálni,már majdnem készen is van,ahhoz képest hogy még korai hozzáférésű.Nekem idáig tetszik!
Ide látogassatok!
Breathedge topik
-
lonvard #2140 Megint megfulladtam a 17. mentőkapszula melletti roncsban. Most már késztetést érzek facebook-csoportot indítani "Akik meghaltak a 17-es kapszulánál" címmel. :) -
sanya200 #2139 Én magából a cyclopsból csináltam hordozható bázist :) pár növényt vittem magammal,dinnyét meg egy fát.A fa sok vizet ad a dinnye meg táplálékot.Egy idő után nem kell horgászgatni ha eljutsz a szigetre :)
Amúgy kis technikai malőr van nálam ,a látótávolság elég kicsit pedig maxon van.Előttem rajzolja ki a textúrákat.Nincs rá valami mod..stb?
GTX1060/6GB karivan tolom szóval nem a géppel van baj.
Amúgy most elkezdtem előlről de máshova tette a kezdőhelyet.Kb 300 méterre az eredetitől pont egy hőforrás mellé :D De itt is van minden.
Még nincs meg eredetiben,de mindenképp megveszem.Megvárom hátha lemegy egy kicsit az ára.Így is 7000 ft kb a dlc-re kíváncsi leszek már nagyon várom :P Bár a felszíni sétálgatásért nem vagyok oda ez a játék a tenger alatt jó.De remélem sok jó ötlet lesz benne.Az alapot is lehet bőven javítani még.Jó lett volna valami közepes hajó pl.A seamoth-al nem lehet túl mélyre menni a cyclops meg túl nagy,nehéz vele felfedezgetni.A bázisépítést is lehetne bővíteni.Hiányoltam belőle a kutatást pl ha már meglehet szerezni a microskop-ot..stb esetleg valami fejlődési fa jó lett volna benne,bár a tervrajzos megoldás se rossz.Lehetne kicsit nehezebb pl a ragadózok támadhatnák a bázist is.Úgye a korábbi túlélők azért haltak meg mert összetörte a bázist a leviathan pl de a mentőcsónakokat is.Jó lett volna valami eszköz hogy megvédd a bázist..stb bár valaki kitalálta hogy azok a nővények amelyek lőni tudnak abból ültettek a bázis mellé
tetszik a nyitott világ hogy nincs megkötve a kezed,bár kicsit több felfedeznivaló nem ártott volna.
-
#2138 Szerintem semmi. Megy szépen.. -
#2137 Ma el akartam indítani, gondoltam úszom egyet, erre nem indul a játék, mi a gyík lett vele?