268
Borderlands: The Pre Sequel
  • Myselor
    a videó nekem sem tetszett, a karakterek közül Athena érdekel azzal is játszom.de egyébként a játék jó lett :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Borderlands: The Pre-Sequel" (2014)

A Borderlands 2 teljesen átszövi a játékot - a szövegállományából a menürendszer és az általános játékszöveg-rendszer majdnem 1:1-ben átültethető volt [ezért magyar már a képen] - és gyakorlatilag minimális változásokkal operált.
    A dialógus- és történet természetesen más, de a "Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC" stílusában folyó narratíva [értsd: bárkit is alakítasz a játékban, a többi karakter, nem egyszer kommentál (Lilith, Mordecai, Brick)].
    A levegővel és gravitációval való játszadozás nem rossz, de még túlságosan az elején vagyok ahhoz, hogy bármit is írjak a játékmechanikáról.
    Akinek tetszett a "Borderlands" és a "Borderlands 2", az lehet, hogy kicsit száját húzva, de attól függetlenül élvezettel folytathatja a kalandokat az Elpisen.
    Aki eddig se, az ezután sem fogja szeretni hőseinket.

A honosítása:
    Ahogy a 2. résznél is, itt sem tartalmaz minden szöveget az angol szövegállomány [44 fájl], és azt a többi idegennyelvből kell pótolni. Én a németet fogom használni megint [835 fájl].

• EFRM
    alapvetoen tegnap mintha 2 napot irt volna a steam, szal meg nem elerheto, masreszt en nem tudom, ezek a mostani videok nem voltak annyira jok, es nem tudom megveszem-e. Az 1 es a 2 videoi sokkal jobban bejottek, nekem ezek a karik, athenan kivul erdektelenek. mind az 1nek mind a 2nek iszonyujo karakterei voltak, es a jatekok is mind2 nagyon jo volt, itt valahogy nem talaltak el ami nekem tetszik..
  • lalakov
    Eljutottunk odáig, hogy nem kell off topikot nyitni? :) Én se próbálom ki.
  • ratgab
    Majd 2000-3000 környékén megnézem... nálam a warez már nem játszik játékok terén.
  • Myselor
    senki nem játszik vele?rajtam kívül :D pedig nagyon kellemes lett .jobb mint vártam :)
  • Myselor
    ha valaki ki szeretné próbálni mielőtt megveszi :)
    Borderlands The Pre Sequel-RELOADED
  • szomferi
  • szomferi
    áhááá, szóval kvíz, oké :D
  • tonyr #98
    Hááát ha megkapom a kupont és nem lesz probléma, de miért lenne, hisz egy jónevű webshop, ill hires témába vágó oldal is reklámozta a nyereményjátékot......

Arra gondoltam hogy lenne egy 3-5 kérdésből álló kis kvíz a pre-sequel -el kapcsolatban, könnyű kis poénos kérdésekre gondoltam, akár 3-3 válasszal minden kérdéshez hogy még egyszerűbb legyen :)

Jelentkezek amint meglesz a kopun ;)
  • szomferi
    na jó, de konkrétan mi lesz a játék :D
  • tonyr #96
    [URL=http://sg.hu/forum/uzenet/1397051806/72]#72[/URL]
  • szomferi
    amúgy a nyereményjáték milyen lesz?
    Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.10.12. 14:46:05
  • tonyr #94
    Én pedig sajnálatos hírrel jövök:
    Sajnos a webshop a nyereményt még nem küldte, sőt, még a kapcsolatfelvétel is nehézséges, kiváncsi leszek hogy jövő héten el lehet-e érni az illetékes személyt aki ezzel foglalkozik...
    Amint meglesz a kupon jövök a nyereményjátékkal, remélem nem lesz késő, ill nem kerül ki a dobozból a kupon...
  • Laza
    Megy az előtöltés, zúzzátok lefelé :)
  • tonyr #92
    :)
  • jetblack
    De 770 Arabian mar kapsz 970-et is
  • tonyr #90
    Ugyan semmi gond, én sem terveztem a vásárlást még, de így megéri váltani :D
  • IMYke2.0.0.0
    Értem - nem értek a zöldekhez, meg mostanába na VGA-piacot és trendet sem követem.
    Majd akkor, amikor megint lesz ZS-m a vásárláshoz. :)

szomferi: értem, köszi :)
  • szomferi
    a 9-es szériához nem jár semmilyen ajándék (még), csak a 760-hoz, és attól erősebb karikhoz (plusz a Titan)
  • tonyr #87
    -210 :)
    mostani 560Ti helyére tökéletes lesz (:
    Utoljára szerkesztette: tonyr, 2014.10.06. 16:39:45
  • IMYke2.0.0.0
    Csak nem egy GTX 980-as? :)
  • tonyr #85
    ha megjön, leírom a részleteket :)
  • szomferi
    ez érdekelt volna :D
    na majd a kupont... :D
  • tonyr #83
    Már nem lehet.. csak még nem jött meg a vga :)
  • szomferi
    na, hol lehet akkor VGA-t nyerni? hátha nyerek én is, aztán megy max SLI-be a 760 mellé :D
  • tonyr #81
    dehogy van vége ;)
    na szerintem megvárom, amig ténylegesen a kezemben lesz a kupon, és akkor jelentkezek, ez valószínű jövő hétvége lesz ...
    kis türelmet :)
  • wedge31
    Claptrap gameplay.

• szomferi
    na, milyen játékon lehetett nyerni? gondolom már vége... :D
  • tonyr #78
    Ugyan nincs mit, mivel játékon nyertem ( egy vga-val :) ), gondoltam egy kis játékon adnám tovább :)
  • szomferi
    hahaha :D
  • Laza
    És a játék ... ki ajánl érte többet ... először, másodszor, kopp! :D

Egyébként sok sikert mindenkinek, nekem már megvan, nem bíztam a szerencsére, már csak két hét :)
  • szomferi
    már írni akartam, hogy megveszem, de így még jobb, várjuk! :D
  • Myselor
    nagyon kedves tőled.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon fincsin hangzik - én rá vagyok kattanva :)
    Előre is köszönöm az izgalmas kihívást, és remélem, én is tudom teljesíteni majd a kihívás(ok)t és a kalapba kerül a nevem :)
  • tonyr #72
    Sziasztok
    Hozzájutok (ha minden igaz) jövő hét végén egy Pre-Sequel kuponhoz!
    Mivel nincs rá szükségem, mert majd a GoTY verziót szeretnék az előzőek mellé, így felajánlanám valakinek...
    Poénból arra gondoltam hogy egy kis játék lenne, amikor sokan ráérnek itt a topic-ban, pl most vasárnap délután, vagy inkább jövő vasárnap amikor is a kezemben lesz a kupon, és akkor rendeznék egy kis egyszerű játékot, hogy mégse csak úgy adjam át valakinek...

Egy kikötésem lenne, ne kelljen majd postázni meg ilyenek, csak a kódot küldeném majd el a szerencsésnek...
    Persze aki már előrendelt, vagy csak a kód nem felel meg neki, esetleg nem akar játszani, csak továbbadná harmadik félnek a kupont, az kérem ne vegyen majd részt a játékban...

Remélem így megfelel, és örömet tudok szerezni valakinek így ismeretlen magánemberként, hogy ingyen megajándékozzam egy remek játékkal ;)
  • Laza
    'akit érdekel' az vegye meg :)

Már csak 15 nap :)
  • szomferi
    ez aztán gyors volt, még csak most került aranylemezre a játék :D
  • grebber
    Borderlands.The.Pre.Seque.Deluxe.Edition.PSN.PS3 akit érdekel ,már tolhatja!
  • szomferi
    ha nekem is sikerül jó áron szereznem kupont, az lesz nálam is...