Borderlands: The Pre Sequel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
huhh tényleg lassan be kék szerválni, akár kuponosan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
Akkor szerencsés voltál, mert 3000-ért már jó minőségű pólóra nyomatok olyan képet, amit csak nem szégyellek 😊
Anno így volt mindent megszégyenítő GTA5-ös pólóm is ... míg amit játékokhoz adnak ált 'gagyik' 😊

Úgyhogy jó volt nekem az nVidiás kupon is 6000-ért, és ahhoz is jár alapból a DLC (mivel preorder regeled be) 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

szomferi
az előző részt is pólóval vettem (konzolvilág azt hiszem), aztán 3k körül adtam el, szóval... 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

MoRT2195
Igen, egy ezressel drágább. Pont annyival drágább, mint amennyiért eltudnád adni azt a pólót, szóval nem jársz jól vele. Én inkább választanám azt a packot ahol, ott az alapjáték, a DLC, a kitűző, és az ingyenes házhoz szállítás, mindezt 8999ft-ért. Amúgy meg úgy se veszem meg, majd csak akkor ha kész lesz a magyarítás, és le van árazva 80%-osan a mindent tartalmazó kiadás Steamen. 😊
szomferi
hozhattál volna nekem is egyet 😄

én már elkezdtem nézegetni a webshopokat, hogy honnan lenne érdemes beszerezni a játékot, most a CDGalaxis tűnik a nyerőnek (576-ban egy kibaszott jégkockakészítőt adnak 😄)

igaz, hogy 1 ezressel drágább a többitől, de a pólót el is lehet adni, ha nem jó a méret/vagy csak nem vennéd fel

máshol kitűző jár (elég ratyi ajándék, azt kell mondjam), máshol meg semmi 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

jetblack
A rendezveny vegen kb 50-70 kartyad adtak ingyen a kozossegnek <#szeret> De kellett erte tolongani persze plusz jol kinyujtani a kezed mert en kb a harmadik sorbol nyultam elore es ugy kaptam az utolso adagbol <#buck>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

gerey

IMYke2.0.0.0
Irigységgel vegyes gratulációm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Mit kellett érte tenni? 😊
jetblack
Fuuuu sracok iszonyat szerencses vagyok voltam egy Nvidia rendezvenyen es kaptam ajandekba egy kupont ^_^

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

szomferi
ha lesz majd valakinek kuponja eladó, dobjon már egy privátot...

szomferi
a picsába, tényleg 😄

átteszem már akkor a topikjába is... 😄

lalakov
Hol van ezen akció? 😊 Szerintem rossz topikba tetted. :-D
szomferi
ákcijóóóó ákcijóóóó!! (igen, a Mac-es jó Steamre!)

NeoMaN
<#eljen><#worship>

Laza
Köszi a dealt, bezsákolva.

Az SP meg majd ráért egy nagyobb leárazás alkalmával, addig az alap is bőven elég.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Még mikor bejelentették magam is reménykedtem, de sajna egyre jobban látszott, hogy komolyan gondolják, mint 'új' részt ... nemsokkal később meg már egyértelmű volt, hogy ez lesz az új fejőstehén.

Vágytam volna már egy igazán friss élményre a témában, mert a BL2-es rendszert már annyira unom, hogy még maxra sem tudtam húzni a karakterem, pedig próbáltam, hogy mindenen átrohanok, de nekem 155+ óra után már nem megy, ennyit bírok egy játékból, amiben ezen a szinten már tartalom ismétlés van 😞 Max annyiból jó ez az új rész, hogy nem kell ugyanazt ismételni, csak majdnem ugyanúgy 😊

De aztán majd kiderül.

Ha ebben a tempóban haladnak, itt még min 3 év mire lesz egy normális folytatás.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.01. 11:13:45

tonyr
Én is a goty verziót fogom megvenni, mint az előző 2 résznél is, és addig is játszani fogok vele ha kijön, egyedül ill co-op -ban is 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

lalakov
Most lebuktam. 😊
Azt hittem, hogy ez egy átmeneti rész a 3. rész előtt, olyan mint egy nagyra hízott DLC és nem lesz hozzá semmi kiegészítés.
Én kivárom azt a 2 évet, az erő ahhoz kell, hogy ne próbáljam ki addig.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.01. 09:21:11
Laza
Kiderült? Aki ezt nem tudta előre az nem köztünk él 😊

Hozzáteszem, eddig nem sok játékhoz vettem DLC-t, talán 2-3-hoz, de messze minden közül a BL2 DLC-k érték meg a pénzüket.
Az SP szerintem egy karácsony közeli leárazáskor becsusszan majd, nem várok vele 1.5-2 évet a GOTY-ra, baromi messze van.

lalakov
Jó hogy kiderült, akkor ebből is megvárom a GOTY verziót.
Laza
Apa ... megint kezdődik 😊

Fpocok
Basszák meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

szomferi

MerlinW
Egyszer is elég volt, köszönjük😊

[merlinw.org]

NeoMaN
NV-hez ajándékba kapott kódom /gondolom steam/ eladó
ár: 6.000.-

privizzen akit érdekel

üdv

IMYke2.0.0.0
Jó ajánlat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Az eddig látott legjobb ajánlat, de nekem sok egy játékért. 😞
NeoMaN
6.000.-

lalakov
Mennyiért?
NeoMaN
NV-hez ajándékba kapott kódom eladó.

Laza
Egyelőre még mindig a TF2 kulcsos a legolcsóbb. A bolti is 10k lesz elvileg.

Maak
Ha van kredited nem, de amugy vócserral meg 20%= 24 font. (kreditnel nem jatszik)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

lalakov
11750, ez még így is baromi drága. 😞
Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Laza
Kint van Steamen az elővásárlás ... 50 eur (-10% ha megvan az 1 vagy a 2) ... de hozzá lehet jutni már 17db TF2 kulcsért is (~1.8 eur / db).
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.21. 14:19:31

MoRT2195
Ha lenne is nekem arra időm... 😊
bosco05
az alatt amíg vársz meg is tanulhatsz angolul 😊 később is jól jöhet, csak egy tipp 😊
MoRT2195
Jaja, én is így teszek. BL2 első napos vétel volt dobozosan, majd a Season Pass is gyorsan beszerzésre került, de ezzel már várok. Úgy se játszok ezzel sem, amíg Imi el nem készíti a magyarítást. <#wink> Amire meg ezzel a résszel is elkészül, addig biztos jóval olcsóbb lesz, mint most a BL2.
gerey
Ezt már Goty-ban veszem majd meg 1-1,5 év múlva, a második résznél minden megvolt egyből, igaz nem bántam egy centjét sem, de ennél a résznél majd egyben, jóárasan. Meg lesz még pár egyéb AAA cím az ősszel...

IMYke2.0.0.0
Mindenféle megerőltetés nélkül ki tudnak dobni így is minden karakterhez 10-15 skin DLC-t... s karakterből lesz 6 minimum...

wedge31
Ettöl még "lópáncél" dlc-ből kiadhatnak dögivel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Ez csak egy spin-off mint például a dead island riptide így én olyan nagy mennyiségre nem számitok.

IMYke2.0.0.0
Nem kérdés: dőlni fognak a DLC-k.

lalakov
Van arról hír, hogy ehhez a részhez is jönnek majd DLC-k?
CalebJoe
újabb gémpléj

wedge31
Handsome Jack's Tips for Surviving on the Moon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
STEAM-es topikban épp írtam e témában.

Még egy kicsit szusszanok a nyári vásár alatt, és utána újult lendülettel belehúzok, hogy lehessen koopban / single-ben tesztelni, és fordíthassak egy másik fincsi játékot is közben 😊

S persze, a The Pre Sequel megjelenése majd mindent felülír.

MoRT2195
Én már azt várom, hogy kész legyen hozzá a fordítás(od?). <#vigyor>
IMYke2.0.0.0
A zene valami rettenetesen szar.
Ellenben, én várom a Borderlands 2,5-et.