268
Borderlands: The Pre Sequel
-
#147 amilyen pechem van, ha mégis ott a kupon, holnapra már le is fut a nyereményjáték :) -
#146 Na, ma este lesz kezemben a vga, de... mivel ki lett bontva, arra tippelek hogy a kuponnak hűlt helye lesz, és akkor sajnálattal kell majd közölnöm hogy nem lesz nyereményjáték :(
Nemsoká jelentkezek ezzel kapcsolatban...
én is beugrottam oda, de persze 10-es szinten meg sem karcoltam a kutyit :)
#143 Biztos megéri majd és dobja a jó loot-ot :)
ui.: coop-ban is nyomattam, hatalmas élmény, thx tunngle ;) -
#145 Még nem :(
//Nem tűnik túl biztatónak amúgy, amit SQJ írt - egyedül nem lehet sétagalopp. -
#144 Zarpedon boss harcig eljutott már valaki? -
#143 No, akkor már tudom, hogy hova kell benéznem egy kis kihívásért :) -
#142 elején beugrottam oda.nem kellett volna. -
#141 Áhh már kiderült, hogy nem az van amit akartam, hogy legyen :) -
#140 Én Claptrap-el nyomom, a legbetegebb, persze a random skill-je hihetetlen, néha meg megőőőrííít :)
Amúgy az első pályán van egy aréna, de 30as Boss vár ott, majd visszatérek ha elég erős leszek :)
Ha valaki nem találta meg a Boss-t, akkor segítek: a kezdő bázis mellett kell felugrani oda ahonnan a láva folyik ki, és beugrálni, majd a nagy lyukba leesni, persze hogy visszafelé hogy jön ki az ember, vagy robot, na az már kérdéses :D -
#139 Mailba kaptam egy shift kódot a Borderlands 2 höz miszerint az új DLC-t 7 napra kipróbálhatom ha jól értelmezem, de az istennek se akarja elfogadni, de miért? Ma jelent meg , elméletileg mennie kéne nem? -
EFRM #138 meglehet -
#137 Nálam nem okozott semmi galibát a gravitáció - a tárgyak ráadásul nem is repkednek el.
nVidiások esetleg? -
EFRM #136 aki tolta irja mar meg, hogy az elrepulo cuccok az alcsony gravitacio miatt mennyire idegesitoek? legendary dropok is elszallhatnak a toszba?
:o -
#135 Ez is egy vélemény, ami számomra nem mérvadó, mert én meg élvezem Athénával a játékot.
Hiányzik persze a Lilith/Maya képesség-vonal, de én jól kezelem Athénát, a képességét is. -
EFRM #134 aht csipaakat a BL jatekokban el lehet felejteni. (foleg magas szinttol, tvmh tol meg abszolute sztem)
nalam bl2ben salvador, bl1 roland volt a fav.
gyanitom jo lesz nisha, de nem a csipaval athena szimp kar volt mar a gen knoxxban, de felek tul defensive es nem lesz eleg dps -
#133 The Sheriff of Lynchwood -
#132 Ugye tudod, hogy Nisha kicsoda a Borderlands 2-ben? -
#131 Athena amúgy a legrosszabb karakter. Egyedül az aktív skillje, az a pajzs a jó... de a teljes skill tree szar úgy ahogy van.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.10.17. 12:13:08 -
#130 Nisha. Athena sztorija elvileg a fősztori, de ő nekem túl közelharcos. Nisha a lövész itt. A főképessége is olyan, hogy amíg tart, mindenkit autócéloz, murva gyorsan tűzel stb., és szó szerint tűzpárbaj zajlik (showdown). Igen hasznos. Mint a kábojoknál általában, mivel Nisha űrkábój. Banditavadászként ismerik. Seriffnek is lehet képezni stb.
Sajnos vannak képességek, amik csipára és rakétavetőre nem vonatkoznak, de azé azok is profitálnak belőle én elsősorban csipázok, de át kellett szoknom a pisztolyokra is (de géppityukkal is arat). Inkább egyelőre, a megfelelő skillek nélkül lőszergondok adódnak általában. De később nyilván nem lesz probléma vannak erre skillek.
Én azzal élem túl, hogy olyan O2 unitom van, amivel az O2 cannisterek nem csak oxigént adnak, de gyógyítanak is. Ez azé jó, mert a cannistereket automatikusan veszi fel (sőt felénk lebegnek közelről, mikor valakiből kiszedjük), így gyorsan gyógyulhatunk, ha közelharc lesz belőle és nem kell figyelni annyira az életerőre. -
#129 Én otthon Athénával játszom - ő a Gladiátor, azaz az eldobható-bumeráng pajzsos. -
EFRM #128 melyik karival tolod?
én nem tudom, h athenat v nishat valasszam. nisha fele hajlok, de majd este kiderul.. :D -
#127 Sajnos a BOSS-okat nyilván coop-ra tervezték, így egyedül szopás, mert pl. nem hülye hátat fordítani neked csak úgy stb. és mindenki téged támad, pécéz ki, így a taktikázás kétesélyes. :D Meg ha térdre hullasz, elpárolognak egyből, nem hülyék és máris halott vagy. Szokásos.
Nomeg pályán is a "sima" ellenfelek is tudnak geci trükkösek lenni. Van amelyik ha megölöd, akkor alacsonyabb szintű, kisebb, más tudású (akár alfajú) szörnyek lesznek belőlük és így tovább. Mikor azt hinnéd győztél, akkor még jön a jóság. Egyre nagyobb fight lesz belőle.
A levegős dolog meg murva idegesítő tud lenni, de trükknek sem rossz. -
#126 Felcsigáztál. :) -
#125 Hú gyerekek éjjel ezt toltam vaze. Nagyon nehéz a játék egyedül, ha az ember nem készül fel és nem gondolkodik. Bazi gyors már az első komolyabb BOSS is és társak nélkül, akik elvonnák az agroját, úgy húzós. Ha nem haltam meg harmincszor, akkor egyszer sem, de kiókumláltam, hogyan lehet megölni. Pedig elég jó voltam borderekben mindég, de ez nehéz. Mondjuk már kezdek hozzászokni, alkalmazkodom. -
#124 Értem - lehet (sőt!), hogy ezek a szinteződéssel szépen egyre jobbak és jobbak lesznek.
Én nem temetem. -
#123 Itt egy Luneshine fegyver. Igazából nem egy jobb minőséget jelent, mint pl a seraph vagy pearcesent. Csak egy ronda skint és valami + nem sokat érő bónuszt. Nem érdemes a grinderben se hozzá adni a moonstonet szerintem...
-
#122 2500 badass kell :D -
#121 Én arra vagyok kíváncsi, hogy a Holdfény fegyverek mit tudnak...
Ugyanis, előfordulhat, hogy a narancssárga fegyverek már "semmit" sem fognak érni bizonyos szituációkban.
Holdfény = Luneshine
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.15. 18:52:01 -
#120 Csak nem elkezdtek a fegyver automaták értelmes dolgokat árulni?
Vajon ehhez mekkora badass rang kellhet? :D
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.10.15. 18:51:58 -
#119 Mondjuk az SR4-et is csak úgy vettem meg, mikor 2000Ft-ért lehetett kapni a SR Franchise pakkot, amiből ugyan kapásból ment a levesbe az SR2 és SR3 Completed (mert ezek megvoltak), de az SR4 Completed-ért így is megérte :)
Teljes áron az jó nagy lehúzás volt.
Ez is így jóárasítva megérte, és majd az SP-t is valami nagy akcióban fogom csak megvenni. -
#118 Ha fejnek is, ha nem, én vevő vagyok rá, mert szeretem ezt a világot, ezeket a karaktereket, és nem kicsit örülök annak, hogy:
* nem nextszenny motorral nyomják
* nem borították az asztalt, és készítettek mindent nulláról - ami jó, ami működött, azt bűn lenne kidobni az ablakon
* a kikacsintások és a folytonosság érzés megvan.
-
#117 Gözöm nincs, hogy mi az a Destiny, gondolom valami konzolos marhaság..majd akciósan én is megveszem ezt a részt is ez egész biztos. -
#116 "Mivel "elő-Előzmény" játék, így nem várható el [szerintem!], hogy nagyon elrugaszkodjon a Pandorán ismert dolgoktól. Ezért aztán persze hogy az embernek újrhasznosítottnak tűnik/het."
Szerintem a f..sz rossz oldalára pozicionálod magunkat ... nyugodj meg, szopunk ... csak most az egyszer élvezettel tesszük azt :D
Nem azért néz így ki és tűnik újrahasznosítottnak, mert előzményjáték .... hanem azért előzményjáték, mert azt volt célszerű a 2. rész újrahasznosításából készíteni. Egy 3. részt nem tudtak volna ezzel eladni.
Nem is véletlen, hogy még az új konzolokra sem jön ki (most még), mivel a régi konzolokra és PC-re minden adott volt (a motor a fejlesztői eszközök), egyszerűen csak le kellett fordítani arra a környezetre és kész a játék, nulla munkát kellett végezni ezzel kapcsolatosan.
Sokkal kevesebb befektetéssel, mint a 2. rész előtt, most újra megfejik a népet ... és nem csak simán, egy játékkal, hanem majd ugyanúgy a tonnányi DLC-vel együtt. Mert a 2. részhez már nehéz lett volna eladni újabb nagyszabású DLC-ket, de egy 'új' játékhoz csak úgy viszik majd :)
Szóval megfejnek minket ... tolom is a gatyám :D -
#115 Destiny-n kívül [mert azt ugye nem ismerem] mindennel egyetértek.
Emlékszem, a Saints Row IV-et is mindenki szidta, mert "csak egy DLC", meg "össze van lopkodva"... És? Ha egyszer szórakoztató?
Én pedig a SR4-el is, és ezzel is jól éreztem magam. S előre látom, hogy amint meg tudom venni ezt a játékot [dobozos és/vagy STEAM], akkor ebben is lesz vagy 250-300 órám.
Ez a lényeg.
S akkor még a sztori DLC-ket nem is említettem - mert ugye, állítólag, azok lesznek. -
#114 Teljesen újrahasznosított, éééés? :) Én úgy tekintek rá, mint egy nagyra hízott DLC-re, éppen ezért 6000Ft-ért teljesen jó vétel volt :)
És még mindig csak jobb lehet, mint a Destiny volt :D -
#113 Úgy tűnik fel kell dobjam az első részt és csinálnom kell egy mentést azzal is :) -
#112 Én arra értettem, hogy nem töltöm le. DI:Riptide-dal még nem játszottam, de az jön a BL2 kijátszása után.
Engem inkább pont az újítások zavarnak. -
#111 Mivel "elő-Előzmény" játék, így nem várható el [szerintem!], hogy nagyon elrugaszkodjon a Pandorán ismert dolgoktól. Ezért aztán persze hogy az embernek újrhasznosítottnak tűnik/het.
Ennek ellenére, mertek húzni egy nagyot, és ott van rögvest
* az oxigénhiány [amibe nem pusztulsz bele, ha nem pótlod, de romlik minden képességed, és egy idő után szépen az életerőd is fogyni kezd - ha 10 percig állsz egy helyben: véged],
* a gravitáció [ami már az első küldetést adó karakternél fontos szerepet kap, és gyakorlatilag puzzle-forrás lesz - már most vannak helyek, amikhez még így is ügyeskedve kell feljutni]
* az oxigén utánpótlásodat jelentő levegő gejzírek, és az ellenfelektől elszedhető oxigén-kapszulák
* Handsome Jack története - mert ugye erre épül minden, és persze a kíváncsiság, hogy a bevezető videóbeli eseményekre megkapjuk a választ
S mindez csak eddig.
No és a humor (nézzétek az automatákat!) - környezetben, szövegben egyaránt:
-
#110 Nekem is ez a első Borderlands amit nem veszek 0day. Erősen újrahasznositott íze van a dolognak, folyamatosan a DI:Riptide jut róla a eszembe. -
EFRM #109 jol hangzik.
ennek a daralonak utaananezek ez is jo hangzik -
#108 Fontos még:
Ahogy a 2. rész esetében, úgy itt is a játék jutalmat ad, ha megtalálja a gépeden a "Borderlands" és/vagy a "Borderlands 2" mentéseidet.
"Megtaláltunk egy mentést a korábbi 'Borderlands' kalandokból!
Köszönjük, hogy játszottál vele!\
Borderlands: Exkluzív fegyver skin, és Holdkövek
Borderlands 2: Exkluzív fegyver, skin, Holdkövek, és Rosszarc pontok
Borderlands és Borderlands 2: A korábbiak, plusz bónusz Holdkövek."
Továbbá, a játékban van egy ún. Grinder (Daráló), amivel a nem kívánt tárgyakat szétszedheted és kombinálhatod másokkal, hogy jobb fegyvert / tárgyat kaphass [mint a Diablo 2-ben a Horadric Kocka]. Sőt, a Holdkövekkel vegyítve a darálást, nagy eséllyel a legerősebb fegyverosztály is "kipörgethető" - a Holdfény fegyverek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.15. 10:01:09