13
  • Sir Cryalot
    #13
    Hackers aren't heroes, they're fraudster scum

    ( http://blogs.telegraph.co.uk/technology/willardfoxton2/100009946/hackers-arent-heroes-theyre-fraudster-scum/ )
  • Linkout
    #12
    Mi benne a vicces?

    tudom, tudom a rendőr az disznó, meg hülye stb...
    Ezen kívül, ha nem tanul éveket és utána nem dolgozik rendesen, nem lesz rendőr.
  • matrix222
    #11
    "- csak az lehet rendőr, aki éveket tanul és az életét teszi rá"
    en ezt az egy sort kihagynam...
    Mondjuk viccnek meg elmegy.
  • Sir Cryalot
    #10
    ...én ha lehet biztos távolból nézem a "generáció-váltást" :D
  • SanMaster
    #9
    Linkout..... -> Kncokout! he-he :D
  • kutyak
    #8
    Halgatyónak annyiban igaza van, hogy az objektumorientáltság egy irgalmatlan nagy idiótaság. Fölöslegesen túlbonyolít mindent.
    Ugyanakkor a DOS meg az XP ideje lejárt, aki ezt nem képes felfogni, az egy begyepesedett, maradi vén f*sz.
  • Skyline
    #7
    Ezek az XP akcióhősök a legnevetségesebbek, főként hogy win7/8 stabilabb gyorsabb jobb MINDEN tekintetben, de a köpködés megy, meg 5-10 éves hardverek mögül az új rendszerek szidása és a Microsoft ócsárolása amiért egy régesrégen elavult szar rendszert már nem támogatnak.:)
  • Skyline
    #6
    Xp...Úgykell nekik....
  • Linkout
    #5
    "Rohadjon meg a mikrofos az összes KÉNYSZER újítgatásával együtt."

    - rohadjon meg, amiért támogatta az XP-t havi előfizu nélkül 13 éven át, és ezután sem áll le a géped működése, csak nem lesz hozzá update (amit biztos letiltottál már régen)

    "Az egyre újabb oprendszerek egyre hatalmasabbak, egyre lassúbbak, és egyre kevesebb hozzáférést engednek a gép tulajdonosának a saját gépéhez."

    - Bizony sok helyet foglalnak a merevlemezen, tele vannak driverekkel az újabb windowsok és még csak össze se szarja magát a win7 úgy, mint egy xp. Nincs hozzáférésed a géphez? Mi az, amihez nem férsz hozzá a win7ben az XPhez képest?

    "A DOS-os világban sok programot írtam, az objektumorientált szarfos elterjedése óta azt se tudom, hogyan kezdjek hozzá egy program megírásához."

    - Te olyan ember lehetsz, mint endre bácsi a számtech tanár, aki 15 éves könyvekből tanít, mert a többi egy fos! :) Építs időgépet és programozz DOSban. Ha az objektumorientáltság szarfos szerinted, akkor örülök, hogy nem írsz egyetlen programot sem.

    "De a HTML oldalak is hasonló változáson mentek át. Régen én is csináltam weblapot (az arachnophiliát használtam). Ma valami okádék weblapgenerátort használnak"

    - nem! Azt, amit meg tudtál írni akkor, most is meg lehet, de nincs rá igény. Mert a web már nem egy weboldal, hanem interaktív felület, amivel nem fogyasztasz, hanem már kommunikálsz is, beküldesz tartalmat. Valóban nagyok a weboldalak, de kérem.... 2014-et írunk. 10 éve még felháborító lett volna egy 10mb-os weboldal. Ma már nem az.

    "Csak az tud programot írni, aki először éveket tanul, és az életét teszi fel rá."

    - csak az lehet rendőr, aki éveket tanul és az életét teszi rá
    - csak az lehet orvos, aki éveket tanul és az életét teszi rá
    - csak az lehet jó szakember, aki éveket tanul és az életét teszi a szakmájára

    Ha az fáj, hogy nem vagy képes hobbi programokat írni a mai kornak megfelelően, akkor az is fájhat, hogy képtelen vagy egy kisebb vakbélműtétet végrehajtani, hiszen nem kell ahhoz szívsebésznek lenni... :)
  • mantequilla
    #4
    "Nagy-Britanniában a közigazgatásban lévő számítógépek 85 százalékán található meg jelenleg is az elavult operációs rendszer"

    mihez képest elavult?
  • Sir Cryalot
    #3
    ...viszont ezt _már_ csak halkan és óvatosan szabadna megemlítened, ui. már kis hazánkban is "javában" kialakulóban ill. "megalakulóban" van a "hacker"-kultusz ,őstehetségezéssel keveredő, "stigmatizáló" formája.

    pl.:
    „Még csak ötéves, mégis képes volt feltörni egy ilyen rendszert, szerintem ez nagyon király dolog” – lelkendezett a büszke apuka, aki természetesen felhívta a Microsoft figyelmét a biztonsági résre, amit a redmondi cég azóta ki is javított. Robert Davies szerint nem ez volt az első eset, hogy kisfia zseniális érzékkel feltört valamilyen rendszert. Erre mondják, hogy őstehetség."
  • halgatyó
    #2
    Rohadjon meg a mikrofos az összes KÉNYSZER újítgatásával együtt.
    Majd akkor cserélem le az XP-t ha fegyvert fognak a fejemhez.
    Az egyre újabb oprendszerek egyre hatalmasabbak, egyre lassúbbak, és egyre kevesebb hozzáférést engednek a gép tulajdonosának a saját gépéhez.
    Mindenki az internetezgető sikítozó titkárnő szintjére süllyed le. A DOS-os világban sok programot írtam, az objektumorientált szarfos elterjedése óta azt se tudom, hogyan kezdjek hozzá egy program megírásához.
    De a HTML oldalak is hasonló változáson mentek át. Régen én is csináltam weblapot (az arachnophiliát használtam). Ma valami okádék weblapgenerátort használnak, bárki kipróbálhatja az olvasottabb/ismertebb weblapokat: van egy 200 betűs hír, ki lehet próbálni file-mentés-(teljes weblap opcióval) 3 MB lesz az ***_elemei aldirektorival együtt. Ha belenézünk, hogy mi a fene van benne, hát több száz kB-os, ember számára visszafejthetetlen jávascript FOS.
    Így rohad szét a számítástechnika, így csvarják ki a kezünkből a saját számítógépünket.
    Csak az tud programot írni, aki először éveket tanul, és az életét teszi fel rá.
    Az összes szar egyre lassab, hiába gyorsul a hardver, a szoftverrel mindent elrontanak.
    És az egész televan szándékosan belerakott hátsóbejáratokkal. Néha a "hackerek" felfedeznek egyet-egyet, olyankor aztán jön a mikrofos nagy kegyesen és kijavítja a "hibát"
    Rohadjanak meg.
  • AgentKis
    #1
    Nagyon szép, szó sincs tehát "elavulás"-ról...