2039
assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • MerlinW
    Nem is neked írtam:)
  • Krisztiam #1717
    jaa én eredetinél mondom..
  • MerlinW
    Csak a warez verziót tudod downgrade-elni ("vissza-patch-elni"), annak meg ugye nem itt a helye:)
  • Krisztiam #1715
    Uplay-be Unity-nél ugye van ez a gomb bal oldalon, hogy JÁTÉK és ott mellette le kell nyitni és fájlok ellenőrzése
    nekem végigment és hibákat talált és kijavította.. ezt próbáltátok már?
  • DantesHUN
    Eddig kétszer lépett ki.

Amúgy végig játszottam. 2 paris stories maradt ki, azokat nem találtam meg. Gyilkosságok felderítve. Ládákat, pajzsokat, bizbaszokat, nem gyűjtöttem. Összes Co-Op-ot is megcsináltam

Így lett 49 óra. Pénz gond nem volt. Szinte az elejétől minden fegyvert megvettem, mindent maxosra. Nem ez volt az eddigi legjobb rész, de nem is a leggyengébb.
    Két kilépéstől eltekintve apróbb bug-ok voltak csak.
  • Krisztiam #1713
    Nekem egy valami oldotta meg az exe leállást
  • kishubi
    Ha esetleg másnak is vannak helyek ahol kifagy a játék, javaslom az 1.2-es patchet, most csak az van fent és azzal nem fagy ki nálam
  • kishubi
    Örülj neki, nekem exe hibával, mindig ugyanazon a területen kilép..... már sok mindent kipróbáltam, de egyik sem használ....
  • Shep
    Nekem egyszer sem fagyott ki sőt igazából semmilyen buggal nem találkoztam, olyan viszont volt, hogy pár mp-re megállt a kép, majd ment tovább.
  • kishubi
    üdv, írtam hogy nekem egy bizonyos terülten kifagy a játék.... egészen pontosan amikor a Bastille területére érek, ott áll le a játék hiba miatt... Másnál is csinál ilyet a játék???
  • DantesHUN
    Ja, hogy még nem jelent meg...akkor értem.
  • MerlinW
    Ha figyelmesen elolvasod mit ír mikor be szeretnél lépni a DLC-be, azt írja, hogy "amint elérhető lesz". Te is tudod mi van most a játék körül, értelemszerűen most pont mással vannak elfoglalva, mint a DLC-kkel :)
  • grebber
    Még nem jelent meg a dlc elvileg! Majd úgyis ezzel lesz tele a net gondolom ha elérhető!
  • DantesHUN
    Hogy működik ez a Dead Kings DLC? Ha jól tudom arról volt szó, ezt megkapja az is, aki nem season pass-t vett. Ingyen. A játékban benne is van, a térképen az ikonja, de azt írja töltsem le. Honnan? Mit töltsek le?

Az Ubisoft oldala, ahol kérni lehetett az ingyen játékot, na ott azt írja ki, nekem nem jár semmi. Jó, hát ingyen játék nem is jár...de a DLC? Vagy hogy van ez?
  • Gary
    Gratulálok és köszönet! A HUTT nyerte az első Klub kihívást! :Đ +10% creed pont.

Most vettem észre pár furcsa dolgot. Az egyik, hogy hiába vásárolok bármilyen, fegyvert, nem marad meg. Nem lesz kipipálva! Amíg használatban van, addig létező, de ha lecserélem, utána újra meg kell vennem. Upgrade-elni engedi. Ruhával nem tapasztaltam ezt.
    A másik, hogy ha menüből akarok az Initiates oldalra menni, dob egy szerver hiba üzenetet és utána nem irányítható Arno. Se a kamera nem forgatható. Csak a térkép gomb működik és csak a gyors utazás segít!
  • MerlinW
    Nálam is.
  • Krisztiam #1702
    nálam így fut a játék:
  • Gary
    Nah, megvan az Altaïr Outfit! :Đ
  • xido
    Simán átvehetnének egy kis mozgás programozást a Splinter cell sorozatukból,talán javítanának az egészen végre
  • Shep
    Na igen, sosem oda ugrik ahova akarnád, kedvencem mikor felugrasz egy korlátra és akármennyire is szeretnéd csak nem akar lemászni róla, vagy amikor te az ablakon akarnál bemászni de ő ehelyett elmászik valamelyik irányba. Ezek a dolgok amúgy nem tűntek fel a fejlesztés/tesztelés során? Hát a harc nehézségét nekem leginkább az okozta mikor a kamera olyan "ügyesen" fordult, hogy semmit nem lehetett látni, ettől eltekintve szerintem ugyanaz a séma, mint eddig, csak többször kell counterelni.
  • Gary
    Az irányításhoz, csak Kandurex kollégát tudom idézni a #1144-ből:
    "a főhős aki egy majom és, ha csak nincs egy ketrecben, egy sima falon is felmászik"
    Ezen a mai napig felröhögök, mikor nem sikerül azt a mozgássort kiviteleztetnem, amit elképzeltem!

Szerintem, a harc nehezebb lett. Ez persze nem baj, jobban kell figyelni. Most már egyszerre többen is támadnak, a többiek meg távolról lövöldöznek, amit nem mindig lehet kigurulni, mert ha benne vagy egy elindított mozdulatban, azt nem tudod megállítani, mint a blokkolásnál. A másik kedvencem, ami a fedezékrendszernek "hála", próbálnám föllökni az ellent, erre hősünk odalapul egy ládához, falhoz...
  • Shep
    A végére értem a fő szálnak és a BF-től ugyan jobban tetszett de összességében ez is egy gyenge rész. Sok tekintetben visszafejlődés. Irányítás szerintem borzalmas. Rengetegszer volt, hogy nyomtam a leugrást, erre ő felfé mászott, vagy éppen beragadt és hiába nyomtam bármit se előre se hátra aztán egyszer csak megindult. A harc is sokkal gyengébb szerintem. Ez a képesség vásárlás sem igazán adott hozzá a játékhoz, inkább csak elvett belőle. A várost túlságosan is telezsúfolták mindennel, megmozdulni sem lehet és ez igaz a gyűjthető, teljesíthető dolgokra is. A történet amilyen jól indult annyira semmilyenné vált az egész. Az elején reméltem ,hogy kapunk egy új Ezio szintű karaktert és történetet de sajnos nem. Ugyan Arno nekem kedvelhető karakterré vált de a köré írt történet már kevésbé. A fő küldetések is mind ugyanazt a sémát követték bár még így is élvezhetőbbek voltak ,mint a BF állandó követős megoldásai. Összességében egy erős közepes alkotás, amit leginkább a grafika visz el a hátán. Nagyon ráférne a sorozatra egy kis pihenő és egy alapos újragondolás, mert nagyon leeresztett már a lufi.
  • grebber
    Esetleg a magyarítások topikba dobd be ott lehet, hogy olvassa is aki illetékes az ügyben.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.27. 12:29:50
  • zotya0330
    Sziasztok ha valakit érdekelne a magyaritasban való részvétel és TUD is angolul akkor jelentkezzen privátba nálam.
    Körülbelül 200 000 szó van a játékban .
    A fájlok kicsomagolva (txt formátumban) .
    Aki jelentkezik annak elküldöm a fájlokat is és a magyaritás szabályait is .
  • Shep
    Persze de az nem ugyanaz.
  • Krisztiam #1693
    kifagy a mentés miatt, nem értem komolyan.. telepítsem ezért újra a windows-t?
  • Krisztiam #1692
    most raktam fel újra a játékot mondom megnézem a patch mit javított, az elején amikor kisgyerek vagyok kifagy a játék..
    nem is tudok továbbmenni ACU.exe működése leállt..
  • kishubi
    mindenkinél, vagy csak nálam fagy ki a játék bizonyos területre érve??? 1.3-as patchnél nyugati irányba fagyott ki és lépett ki, most az 1.4-nél keleten lép ki.... olyan patch nincs aminél egyáltalán nem lép ki??? :)
  • zotya0330
    Sziasztok ha valakit érdekelne a magyaritasban való részvétel és TUD is angolul akkor jelentkezzen privátba nálam.
    Körülbelül 200 000 szó van a játékban .
    A fájlok ki vannak csomagolva (txt formátumban) .
    Köszönöm
  • MerlinW
    A lövéseket ki tudod gurulni (space).
  • Gary
    Igen, az élőpajzs nekem is hiányzik. Főleg, hogy itt többen lövöldöznek. A füttyös elcsalás is könnyítené a dolgot, viszont így marad az észrevétellel való trükközés, ami szép corner kill kombót tud eredményezni! :Đ
    Viszont, valóban csak a cherry bomb jó csalogatásra, bár van olyan őr, amelyik meg nem mozdulna a világ minden kincséért sem!
    Mindenesetre, így elég körülményes összehozni az Initiates hidden kill kihívását.
    Örökkévalóságnak tűnik, ki- beugrálni a szalmás kocsikba és közben dobálni a cherry bomb-ot az őrnek,, hogy csak még egy picit gyere közelebb... :Đ
    Alapvetően nincs bajom a bombákkal, csak ha nem lenne az Initiates, jó párat nem is használnék egyáltalán!
  • Metontour
    Gondolom a counter meg a chain kill-t azért vették ki mert sokan sírtak hogy túl könnyű de a magam elé kapás maradhatott volna. A fütyüléssel így hogy már lehet lopakodni is nagyon jó lett volna. A fütty helyett kéne használni a cherry bomb-ot?Erőltetik itt a ACR óta bombákat de nekem valahogy nem jön be.
  • NonameMan
  • rage
    Boldog Karácsonyt neked is!
  • Shep
    Kösz. Hát ez így elég gyenge akkor, valahogy a harc sem olyan látványos és mintha kevesebb lenne a mozdulatok száma is. Kicsit olyan az egész, mintha a grafikán kívül minden visszalépett volna pár részt.
  • Sponnyabob
    majd DLC-ben megveheted...;)

Boldog Karácsonyt minden AC rajongónak!
  • MerlinW
    Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kívánok.
  • Gary
    Sajnos, ebben a részben, ezeket a lehetőségeket elvették! :(
  • Shep
    Ebben már nem tudok magam elé kapni jóembert, hogy azt lőjék le? Szalmakupacból már nem tudok fütyörészve csalogatni, vagy külön gomb lenne rá amit a játék nem jelez ki?
  • Gary
    Karácsonyra megkaptuk az első Club küldetést! Egyelőre mi, a HUTT van az első helyen, 114 ezer creed ponttal. A második helyen lévőnek 26 ezer van! :Đ

Békés, Boldog Karácsonyt a Krédón innen és túl, mindenkinek!