Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Gondolom még várják had vegyék meg páran.
Pedig azt is mikor ígérték már. Azt sehol semmi, kíváncsi vagyok lesz e ebből nekem ingyen Crew.
Játszhatatlan!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2014.12.16. 17:53:23
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nyílván ez az egész azért van mert évről-évre nehéz újat kitalálni, ráadásul a kerettörténetet gyakorlatilag lezárták a 3-al..
A Black Flag szerintem konkrétan pl a sorozat megcsúfolása volt, bugyuta sztori, rengeteg hajózás, ami nekem hosszútávon marhaunalmas, jelentéktelen és idióta mellékküldetések orrba-szájba stb..jellegtelen az egész, legalábbis AC címszóval mindenképpen.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Én leginkább csak egy megfelelően motiváló történetet és egy kedvelhető főhőst szeretnék. A kettő együtt utoljára Ezionál találkozott.
Kellene egy kis szünet a sorozatnak, nem évente újabb részek.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én is hiányolom az Animusos történet-szálat. Desmonddal nekem nem volt bajom és érdekes volt nézni, ahogy fejlődik - az első részben ugye csak sétálgatni tudott, a végén volt eagle vision. A kettőben már ugrált, volt parkour és a háromban végre rendes küldetésekre is ment a valós világban. Ez jól kiegészítette a főszálat szerintem. Jó ötlet és sok potenciál van ebben az animus dologban - kár, hogy az Ubi inább a csilivilire fókuszál a jó történet és a játékélmény helyett.
legyenek napi civil küldetései is,dolgozzon a helyi gyárban vagy mittomén 😊
Bár nem nagyon szerettem a Desmondos részeket, de vhogy az adta az egésznek az alapját..itt meg beülsz az Animusba v odase, aztán majd lesz valami.
Ha rangsort kellene fellállítani, akkor nálam a középkori reneszánsz Itália, illetve Ezio karaktere miatt egyérelműen a 2 és a BH tanyázik az első 2 helyen, a leggyengébb meg talán a Black Flag, karaktereknél meg egyértelműen Connor-t nem tudom hova rakni.
A Unity-ről egyelőre nem alkotok véleményt, mert még mindig várok vmi normális patchet, igaz az Omega driver sokat dobott a dolgon, de úgy vagyok vele, h ha már Ubiék is "letisztítják" akkor végignyomom.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Magyarul NAGYON durván túlreagáljátok.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.15. 21:38:36
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.12.15. 21:33:13
Maga a játékmenet jó, de a missziókat is ezermilliószor láttuk a legtöbbje meg időhúzás, semmi nagyobb kihívás, vagy élmény. A játék 1/3-ig még tetszett, de egyre csökken az érdeklődésem, sokszor már csak azért játszok vele, hogy a végére érjek. Pedig rohadtul odavagyok az AC szériáért, de itt már én is érzem a gyengeségeit.
A következő Londonos részhez nagyon össze kell szedniük magukat. Bár szerintem itt már nem lesz javulás. Amíg fogy, addig le se szarják, kb. annyi lesz, hogy mivel ugyanez a motor lesz addigra fejlődnek a hardverek, így nem lesz sírás a gépigény miatt. De a játékmenet tuti nem sokat fog változni.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.12.15. 21:25:35
Saját magukból csinálnak viccet.
1. AC1
2. AC2
3. Revelations
4. Brotherhood
5. AC3
6. AC4
7. Unity
8. Rogue
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.15. 20:01:14
JA és ígérgetnek megint mindent a csúszásban, gondolom mi lesz: +2 FPS.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.12.15. 19:45:29
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.14. 23:02:55
[merlinw.org]
Innen vette, itt írták.
A Dead Kings ingyenes lesz mindenkinek, a China és a többi jövőbeli tartalmat (lesznek) megkapják a season pass tulajok. Season pass értékesítését befejezte az Ubi, aki nem rendelkezik vele, azok külön vehetik majd meg a DLC-ket valszeg a tervezettnél alacsonyabb áron.
Itt kell informálódni, nem az analfabéta magyar hírportálokon...
Idézet az Ubisoft-tól:
"Will Assassin’s Creed Chronicles: China still be available to Season Pass holders? Will it be sold as a stand-alone game?
Yes, Season Pass holders will be able to download Assassin’s Creed Chronicles: China when it becomes available. We are currently exploring options for other consumers. More details will be made available at a later date.
--
Will the other content in the Season Pass still be available to Season Pass holders? Will it be available and sold separately?
Yes. Season Pass holders will be able to download the additional new missions and equipment when they become available, such as the Revolutionary Armaments Weapons Pack which was made available for download on November 25. Players who didn’t purchase a Season Pass will be able to purchase the additional new missions and equipment when they become available. "
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.14. 16:02:06
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted