2039
assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • Gary
    A Ubi fórum ACU topikjában elfogadott tényként kezelik (délután még azt a részt olvastam), hogy lopott kódok voltak.
    A Far Cry 4 topikban pedig az az álláspont, legalábbis, az egyik fórumozó nagyon jól vázolja, hogy ha regisztrációkor elfogadta, akkor legális kód volt. Ha egyből tiltva lett volna, akkor senki sem reklamál(hat)na, max. aki shield nélkül vette a kódot.
    Példálózott az autólopással is, hogy ha meglátod az ellopott autódat, azt nem veheted vissza, hogy az a tiéd!
    A support vagy háromszor leírta ugyan azt (nem viszonteladójuk a g2a, reklamálj náluk), utána eltűnt a fórumból.
    Ráadásul az egyik hozzászóló azt állította, hogy neki a dobozos kódját bannolták!
    Jó kis móka ez!

Ja, megvan a harmadik klub győzelmünk, visszakerültünk a Gold III-ba és új verseny van ruháért! Remélem a jövendő patch orvosolja a guillotine gun kiválasztás és a fegyverek vásárlásának hibáját!
    A többi guillotine gun mikor lett volna elérhető? Én 100%-ban pörgettem ki, mégis csak az első és az utolsó elérhető. Persze, nem az, mert csak az elsőt kapom meg ha újra játszom a második küldetést. Ha másik fegyvert választok, már nem tudom visszavenni...
  • Czobi
    Most vagyok csak gépközelben, aztán látom más topikban is ez a téma (crew, far cry), akkor nem csak én jártam így. De pl watch dogs-ot nem törölték, pedig azt is g2a.comról vettem. Írtam azért a g2a supportnak, meglátjuk ők mit válaszolnak.
  • MerlinW
    Ha törvény sértesz, vállald a következményeket. Gyakorlatilag csempészárut vásárolt akinek elvették. Tehát bizonyos értelemben jogos. Ezt a kockázatot mind vállaljuk, mikor szürke oldalakról vásárolunk.
  • Stief
    Basszus és tényleg! Most olvasom gurun, bár hálaisten én játékaimat nem törölték! Ez nagy geciség az ubitól, egyszer saját maga baromságaiba fullad!
  • Czobi
    Szerencsére az e-maileket sose törlöm ki, viszont amikor vettem, akkor működött a kód (azt a g2a shiledet is kértem rá), lehet hogy emiatt akkor már nem foglalkoznak vele.
  • Czobi
    Olvasgattam a fórumot, nem vagyok akkor egyedül ezzel, vkinél ez már december végén jelentkezett. Írok a g2a-nak is, hogy akkor mi van, bár az egyik hozzászólás meg azt írja, hogy a g2a-nak egy válasz kell az ubitól, amit nekünk küld, viszont az ubi meg nem válaszolt mindenkinek. Hétfőtől munkanap, azért remélem legalább válaszra méltatnak ubiék.
  • Stief
    Se haveromat se engem nem bannoltak akkor ez hogy van?
  • Stief
    Mutisd mit olvassak?
  • BoneDragon
    Olvass utána mielőtt lehordasz, köszipuszi.
  • Stief
    Szia! Ne ijesztgesd szerencsétlent a baromságaiddal. Czobi én is onnan vettem az összes játékom de soha nem volt probléma. Ez is onnan van és nem bannoltak. Ez valami buzi uplay hiba. Viszont a emailben kūldött számlát kódot soha ne töröld. Heroesnél , nem működött a kódom kaptam másikat anno.
  • BoneDragon
    Várható volt. Na én ezért nem veszek onnan játékot, akármennyire is vonzó néha az áruk... Ki tudja mikor törlik akár streamről is. Meh...
  • MerlinW
    Uppsz, mégis G2A lesz a ludas Vagy az Ubi, vagy mindkettő, a lényegen sajnos nem változtat.
    Ubi játékot ezek szerint nem veszünk onnan többet :/
  • Czobi
    Remélem igazad van. Újratelepítem a uplayt, hátha megoldja a dolgot.
    A patch is jó hír, nem is számítottam rá, azt hittem többet már nem foglalkoznak vele.
  • MerlinW
    Lesz még patch:

"Hi Guys,

Those waiting for news on patches and updates - please bear with us while they are working on the update - as soon as we have news to share on the list of fixes etc - it will be posted."
  • MerlinW
    Én nem hiszem hogy G2A lenne a ludas. Az Uplay rendszere sz*r ahogy van, szerintem ott lesz valami bug. Nekem egyébként több, mint 40 játékom van G2A-ról és egyikkel sincs gondom.
  • Czobi
    Szerintem is az lesz sajnos. De azért még megpróbálok rájuk hivatkozni, hátha bejön. Viszont miért nem az aktiváláskor bukott ez ki? Dec 20 óta több mint 1 hónap eltelt. Meg a black flag-et, watch dogs-ot is így vettem, remélem azokkal nem lesz gond. Ezt a g2a-t meg hanyagolni fogom, ha ennyire nem megbízható.
  • BoneDragon
    Hát a g2a-nál előfordul mivel szürke kulcsokat árulnak, párszor már olvastam ilyet. Sőt WoW-nál is nem 1 ilyet hallottam. Ott se csináltak semmit, mivel nem hivatalos viszonteladó. Szerintem ezt buktad, de ne legyen igazam.
  • Czobi
    A g2a.com-on, szóval nem tudom, hogy ez mennyire legális vagy nem. Kíváncsi vagyok, hogy a support mit ír majd, mert gondolom azzal, hogy ezen az oldalon vettem, nem nagyon tudok majd reklamálni.
  • rage
    Hol vetted a játékot?
  • Czobi
    Írtam a supportnak, hétvégén nem dolgoznak, kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak. A játék fájlra rákattintva legalább feltűnt, de újból kérte a kódot, amire azt írta a uplay, hogy le lett tiltva. Létezik, hogy letiltották vmi miatt? Vagy csak azért nem fogadta el, mert ezt én már egyszer beírtam és akkor jó volt?
  • Czobi
    Eltűnt az Uplay könyvtáramból a Unity. Délután még játszottam vele, most meg belépek a Uplay-be és sehol sincs. A temékkulcsoknál is néztem, ott se írja ki. Az uplay.com-on azt írja, hogy megvan nekem a játék. Mi lehet a gond? Másnak is volt esetleg ilyen problémája? Eddig nem volt különösebb gondom az Ubisoft-tal, de most már nekem is kezd egy kicsit elegem lenni belőlük, amit csak el lehet rontani, azt tényleg sikerül elrontaniuk.
  • MerlinW
    A küldetések 5 perces Paris Stories kisküldik.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.22. 22:25:39
  • McKalton
    ezt a Secrets of the Revolution DLC-t hol tudom elérni, mert a season passal birtoklom, azt írja installed. De nem tudom hol találom a 3 küldetést? És az új cuccokat se látom a costumization menüben. Valaki játszotta már ezt a fizetős DLC-t?
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A füles topikban fel sem tetted a kérdést. Próbálkozz a hardver topikokban.
  • Skyvolker10
    Off:(bocsi, hogy ide de a fejhallgatós topik nem valami aktív)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki segítene abban, hogy a Razer Chimaera fejhallgatót, hogy kell összeszerelni? Odáig meg van, hogy: bedugtam a konektorba, bekapcsoltam ezt az állványt, csatlakoztattam a gépbe 3.5mm-es jack kábelen, bekapcsoltam a fejhallgatót de szinkronizálás után sincs hang, csak egy zúgás.
  • Gary
    Pont most vittem végig én is, de a 100%-ot és az Eagle of Suger-t nem adta meg! :Đ
    A kard a listában, de nem lehet használni, ahogy a Guillotine Gunt-okat sem. Azokból is csak az első és az utolsó elérhető nálam... :Đ
  • CroftManor
    Jó volt a Dead Kings dlc, igaz hogy nem mindig sikerült továbbhaladni :D :D
  • Czobi
    Nem várok sokat tőle, de legalább küldetések vannak benne, nem pedig csak 1-2 ruha, meg 1-2 fegyver. (max 3 eurót adok érte, annál többet azért nekem se ér)
  • elite
    Ne számíts sokra. A chemical revolution és a killed by sience is rövid küldetés. Nyomozás, nem nagy szám.
    Számomra ez a rész eddig messze a leggyengébb. Csak a dead kings dlc fog kárpótolni valamennyire, ha belekezdek...
  • Czobi
    Új DLC jelent meg Secrets of the Revolution címen
    "Discover the last secrets of the French Revolution with this pack including:
    • 3 missions: “The Chemical Revolution”, “The American Prisoner”, and “Killed by Science”
    • 8 weapons ranging from powerful rifles and pistols, to razor-sharp axes and swords
    • 6 pieces of gear to equip Arno with the finest and most resistant armor"
    A 7 euró kicsit sok érte (sztem), még várok, míg lejjebb megy az ára. :)
  • CroftManor
    De szépen fogalmaztál :) Úgy értettem, hogy egyhangú, legalábbis számomra az. Meg az a pimasz kölyök sem szimpi :)
  • Shep
    Ez is olyan volt, mint a 3. hogy a DLC jobban sikerült, mint az alap játék :)
  • MerlinW
    Mi lehet szenvedős 2 órányi logikai feladatokkal megtűzdelt kincskeresős küldetésben? Én spec. sokkal jobban élveztem, mint az alapjáték "történetét".
  • CroftManor
    Hát a Dead Kings dlc-t inkább nevezném szenvedésnek, mint egy dlc-nek, vasárnap kezdtem el, de még nem értem a végére..annyira érdekfeszítő. :/
  • Czobi
    Köszi! Akkor még egy ideig el fog tartani. :/
  • MerlinW
    Asszem pantheon-t kell kimaxolni, aztán a rift-ekben összeszedni az artifactokat.
  • Czobi
    A companion app-ot végigtolta már valaki? A végén Altair ruháját kapjuk majd meg? (bár vhol mintha azt írná, hogy csak simán játszani kell vele, nem kell végigvinni) Most tartok kb 2/3-nál, kezd kicsit unalmas lenni, 100%-hoz ezt is bele számolja? (stat-nál ott van, de számolja is?)
  • Orkodo
    Azt is... De többnyire, hogy a legtöbb készítőnek mi nem vagyunk piac... Mi az az 50.000 euró alatti haszon (nagy vonalakban), amit MerlinW említett? Nekünk sok pénz, nekik apró.
  • AntiHero
    Aki nem akarja végigjátszani a dlc-t. Az végignézheti itt: :)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.01.20. 00:05:06
  • grebber
    Nem.Ez azt mutatja, hogy oltári debil az egész nyelvi szervezés.