Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Én azt hittem, hogy az über patch tartalmazta a dead kings dlc-t is.

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Nem is éttem mi a bajod ezzel.Kijött anno az über patch mert aztán most meg a dlc.Ez két külön dolog ezért a két letöltés.

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Tegnap 1 hónap után bekapcsoltam a ONE-t, erre kapásból az Unity indításánál egy 5 gigás frissítést akart leszedni, na gondoltam nekem erre nincs szükségem, rányomtam a Cancel-re, de nem engedett tovább, a frissítés letöltésének kihagyása nélkül nem engedett tovább a játékhoz...na jólvan mondom szedjük le gyorsan azt az 5 gigát...gondoltam ez biztos a Dead Kings DLC miatt van. 1 órával később a sikeres patch letöltése után gondoltam kipróbálom márt ezt a DLC-t, erre kiderül, hogy még azt is külön le kell tölteni! Az újabb 4-5 giga kb....jelenleg azt szedi most is, de már elment a kedvem az egésztől....

MerlinW
A probléma Nvidián is fennáll, tehát a játék hibája, nem a driver-é.

[merlinw.org]

Köszönöm a válaszokat! Ki fogom próbálni azokat, amiket írtatok. Egyébként igen a legújabb ATI Catalyst van fent, de nem a béta, hanem a legfrissebb stabil. Keresgéltem még este, és találtam az ATI oldalán hibákat a játékkal kapcsolatban, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az a hiba lehet e, amit én tapasztalok. Bár egyet értek MerlinW-el, hogy egy ilyen konfigon, amit leírtam, fütyülnie kellene a játéknak. A Black Flag full Very High-on akadásmentes, pedig aztán ott tényleg mindent maxra toltam, ami a csövön kifért! 😊
Szóval ezeket a hibákat találtam, és ha ez az amit én tapasztalok, akkor ennek a típusú kártyának a szotfveres problémája, és nem a játéké:

Know Issues:
<408484>: AMD Radeon™ R9 285 can sometimes exhibit flickering in Assassins Creed Unity.
<409613>: Assassins Creed Unity can sometimes experience frame stutter on some AMD CrossFire™ configurations. (Nem tudom mi az a CrossFire config)

AMD is currently working with Ubisoft to resolve the following issues:

Uneven hair corruption sometimes observed in Assassins Creed Unity when applying "ultra" game settings.
Flickering occasionally observed between windows on walls in Assassins Creed Unity.
Windows/Doors intermittently flash with black textures in Assassins Creed Unity.
Assassins Creed Unity occasionally exits to desktop when "ultra" game settings are applied.

Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB

MerlinW
Skylake a hírek szerint csak az év második felében jön, valszeg év végén.

[merlinw.org]

grebber
Nagyon remélem hogy amolyan Battlefield 4-esen figyelik hogy nem létezik más csak a Victory!
Bár azzal még kár foglalkoznom előbb ehhez kéne gépet szereznem amin tudom majd játszani. Mindig csak a HW gyártókra kell várni állandóan<#idiota> Sehol a 380X sehol az intel Skylake még a végén idén se cserélem le a gépem.

MerlinW
Victory-t is már lassan 2 éve fejleszti egy másik stúdió, így remélhetőleg figyelnek a Unity hibáira.

[merlinw.org]

grebber
"Remélhetőleg egyszer javítják" Pont úgy fogják javítani ahogy a Watch Dogsban is --> Sehogy!

Reméljük ez az új engine a Victory-ra kiforrja magát,mert ez így nevetséges az meg főleg, hogy nem javítják. Vagy nem is tudják mert raklap kaka ez az engine ide.

MerlinW
Azon a gépen jól kellene futnia majdnem maxon. Megállás mindenkinél van, mondjuk nem másodpercenként. Nálam fél/egy óra játék után szokta elkezdeni és 1-2 percenként áll meg 4-5mp-re, de teljesen random. Remélhetőleg egyszer javítják. Legegyszerűbb megoldás ilyenkor, ha újraindítod a játékot.

[merlinw.org]

Nekem is ezt csinálta, a megoldás az volt, hogy a textura high, de minden más (árnyék, élelmosás,..) low, vagy kikapcsolva.
Legfrissebb driver fenn van? Bár nekem nvidiám van, de állítólag az utolsó ati driver nagyon sokat javított a helyzeten.
Shep
Próbád meg, hogy a textúrát low-ra veszed, újraindítást is igényel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!

Technikai segítségben szeretném kérni a segítségetek. Megvásároltam a uPlay shopban a Unity-t, tehát eredeti a játékom.
Olyan problémát tapasztalok, amiket az eddigi AC sorozatoknál sosem... Kb. 3-4 másodpercenként megakad egy pillanatra a játék.
Kipróbáltam Low-Medium-High módokban, de mindenhol egy és ugyanaz az akadás. Ezt valaki tapasztalta már közületek, vagy csak nálam van ez a jelenség? 1920x1080 60hz-en játszom. Nem SSD-ről futtatom a játékot, hanem HDD-ről, nem tudom hogy ez esetleg lehet e probléma. Játék közben teljesen rendben vannak a hőfokok mind a procinál, mind a videókárolynál.

Konfigom:
Intel Core i7 3770K 3.5 Ghz
Sapphire Radeon R9 285 Dual-X 2GB GDDR5 256bit
Kingston 2 x 8GB 1600MHz DDR3

Előre is köszönöm!

Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB

Köszönöm a gyors választ!😊

PSN: DaarioNaharis575 #Lastofus #AC:Unity

MerlinW
Kávézó udvarán ott egy kocsi ami elvisz. Valamint a térkép északi határán is van egy F betűjelű utazási pont.

[merlinw.org]

Sziasztok letöltöttem az AC: Unity-hez a Dead Kings DLC-t, de amikor belépek semmit nem csinál hiába jelentkezek be Uplay-be és nyomkodok mindent, semmi.. Plusz még beváltottam egy mission kódot amit kaptam, de azt se tudom hogy lehet elkezdeni :/
Valaki tudna segíteni?

PSN: DaarioNaharis575 #Lastofus #AC:Unity

Mivel az Assasin's Creed-nek hatalmas a gépigénye, így nagyon hajlok egy Xbox one beszerzése felé, főleg hogy a Media Markt webshopjában most a Unity és Black Flaget is megkapom mellé. Amint kipróbáltam megírom a tapasztaltakat. Kíváncsi leszek a különbségre a PC és Xbox között.
Az "R" betű volt a megoldás. 😊 Bár a controls részbe igazán betehették volna, úgy azért egyszerűbb lett volna megnézni, de a lényeg, hogy meglett.
Lehet én vagyok nagyok béna, de ez se működik. :/ Ha nincs töltve, akkor is előveszi? Na mindegy, holnap megcsinálom az első küldetést újra,. hátha rögtön utána már megy a második is, azért köszi!
MerlinW
Z hosszan nyomva tartva. (magyar billentyűzeten Y)

[merlinw.org]

Egy kis segítségre lenne szükségem!
A DLC-ben a sequence13 memory2-ben (amikor leont kell kiszabadítani a barlangban), miután megkapom a fegyverem a sráctól, a denevéreknél akadok el, mert nincs lámpásom. Honnan szerezhetek? Visszamentem a pályán, amennyire engedte, de sehol nem volt, a vázából sem tudtam semmit feltölteni. youtube-on persze vhogy volt a walkthroughban, miután megkapta a fegyvert, nálam meg semmi. Ez csak nálam gond? Vmi gombot rosszul nyomok? Restartot is megpróbáltam, ugyanez a helyezt. Előre is köszi a segítséget!
MerlinW
Az első 5 rész (AC1, AC2, Brotherhood, Revelations, AC3) összefügg, az AC4 és Unity különállók, játszhatsz velük előismeret nélkül is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.14. 20:02:57

[merlinw.org]

Bone-Cracker
Sziasztok.
Lehet kicsit OFF a kérdésem, de ez minden részre vonatkozik:
Most játszanák először magyar felirattal, és az lenne a kérdésem mennyire függnek össze a részek történetei?
A 3. résszel is kezdhetem? Mert a 2.-at már végig játszottam angolul, és már nem akarom még egyszer magyarul is.
MerlinW
Egyébként van még egy új coop és egy heist küldi is, van egy új küldetés típus, illetve vannak story, enigma és nyomozós mellékküldetések is. Az új fegyvertípus meg poén😊
Mellékküldikkel, gyűjtögetéssel, el lehet lenni 10 órán keresztül vele.

[merlinw.org]

Shep
Az mondjuk akkor nem rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Ha nem csinálsz semmi mást, akkor 2 óra kb. Mondjuk úgy az alapjáték sem volt több 4-nél.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.14. 12:19:38

[merlinw.org]

Shep
És a játékidő mennyi, csak a fő szál érdekel, a gyűjtögetősdi nem.

elite
Köszi MerlinW 😊
Puzzle-ök? Na az szuper, azokat nagyon hiányolom az alapjátékból. Jó-jó, ott vannak az enigma feladványok, amik egész jók, de nekem azok a részek hiányoznak, amik tomb raider-szerű mászós feladványok voltak.
Kissé kiábrándító, hogy mindenre kapásból nyílegyenesen fel lehet mászni (kilátók). Semmi kihívást nem nyújtanak az épületek.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

MerlinW
Elite: nem volt patch, csak DLC. A teljesítmény Versailles-hoz hasonló lehet, mert kb akkor aa térkép.
Meridus: Igen, a 13. fejezet.
Croft: Pedig nem az. tiszta AC2 fíling. Föld alatti ugrabugra "dungeon"-ök, puzzle-ök, misztikum, és előkerül egy darabka az édenből😊

[merlinw.org]

elite
Teljesítmény javult valamit vele? Gondolom nem...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Ez a DLC kvázi folytatása a fősztorinak, vagy csak egy mellékszál?
CroftManor
Én csak youtubeon néztem bele az első fél órába, hát sztem egyhangú.

MerlinW
Jó lett ez a DLC, ilyennek kellett volna lennie az alapjátéknak.

[merlinw.org]

Minden lehet, de abban mi lenne a logika? Az ubi blogján írták ,hogy akinek nincs, indítsa újra a uplay-t, és újra a játékot. Elvileg működik De ez se segített.
MerlinW
Lehet, hogy a Steam-esek később kapják meg.

[merlinw.org]

Hát nekem semmit se ajánl fel, semmit nem lehet tölteni. Uplay-en nincs ilyen lehetőség. Steam-en nincs ilyen lehetőség
Belépek a játékba semmi.
Elindítom semmi.

Lehet én vagyok a hülye, de sehol semmi.
Mindjárt kipróbálom.
a DLC letöltése után feloldott minden dead kings ruhát. érdemes válogatni vannak jók köztük

Hutt klán. Újra van a mai naptól club competition. 500e-el vezet az első ez még behozható ha tolnánk.

MerlinW
Már tölthető. Elindítod a játékot és felajánlja.

[merlinw.org]

Hogy lesz ez a DLC megjelenés? Automatikusan tölti majd le, vagy kell valamit csinálni?
dvdgalaxis.hu-n

Krisztiam
hol vetted a figurákat?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW
Dead Kings DLC kedden (mindenkinek ingyen)

[merlinw.org]

Sziasztok!
Vettem egy Arno és egy Elise figurát, melyekhez volt egy-egy DLC kód!
Mivel ezekre nincs szükségem, így bedobom a közösbe (aki kapja-marja)
The Fearless Assasin outfit: 4CB-WAE3-WWRJ-JLE3-LE33
Arno's pistol& French rapier: 4CB-4M9A-HK7U-QXBW-HQXC
Remélem ezzel a két kóddal valaki napját megszépítettem! 😊

Ezt azért örömmel olvasom. Elvileg akkor nálam is hasonlóan kell futnia mint nálad. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Én ultrán, mondjuk van hozzá vas, így sokat nem tudok segíteni. A legtöbb FPS-t egyébként a felbontás csökkentésével tudod elérni, 720p-ben nyersz 10-15-öt.
Az előttem szólóval ellentétben, én azt tapasztaltam anno, hogy a textura minőség számít sok helyen, valamint a HBAO+t /AA-t célszerű kikapcsolni, esetleg FXAA-ra állítani, továbbá az árnyékokat medium-ra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.09. 18:55:51

[merlinw.org]

Nekem közepes gépem van (i5 4690, GTX760, 8 GB RAM), az alábbi beállításokkal teljesen jól fut, csak néha-néha szaggat be, de engem abszolút nem zavar. FPS-t nem nézem, szemre teljesen jó (am sztem 28-30 körül).
Environment Quality: ultra high (ennek alacsony a hatása a teljesítményre, érdemes ultrara rakni, mert nem lesz tőle lassabb a játék)
Texture Quality: ultra high (ennek is alacsony a hatása a teljesítményre, érdemes ultrara rakni, mert nem lesz tőle lassabb a játék)
Shadow Quality: soft shadow (ennek már nagy hatása van a teljesítményre)
Ambient Occlusion: HBAO+ (ennek már nagy hatása van a teljesítményre)
Anti-Aliasing Quality: nálam ki van kapcsolva (ennek van a legnagyobb hatása a teljesítményre)
felbontás: 1920x1080
az alábbi oldalakat érdemes még nézni a beállításokkal kapcsolatban, én legalábbis ezeket néztem:
http://www.geforce.com/whats-new/guides/assassins-creed-unity-graphics-and-performance-guide
http://in2gpu.com/2014/11/14/assassins-creed-unity-performance-guide/

Ti milyen beállításon játszotok? alam i7-es proci 3.4GHz, 16GB RAM, NVidia Geforce GTX560Ti mellett low beállításoknál, nem is max felbontáson csak akkor fut a játék rendesen, ha a karakterrel a földet nézem, egyébként marhára belassul.
Pedig elvileg az NVidia driverével/programjával optimalizáltan inditottam a játékot. Egyébként tetszene a játék, igaz csak most kezdtem, még csak a Notre-Dame-os küldinél járok, amikor a faszit kell levadászni. Szóval még sok van hátra, csak baromi zavaró.
Ami még nem tetszik, ez a Shift-es rendszer, futok, mint az örült, tuti, hogy akkor mászik fel és ott a falakra meg miegymásra, amikor nem kéne. Szóval még szokni kell, az elözö részekben nem volt ilyen gondom az irányítással, ott minden flottul ment.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Oks, köszi, este akkor be is csatlakozok. 😊