Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Far Cry 4 topikban pedig az az álláspont, legalábbis, az egyik fórumozó nagyon jól vázolja, hogy ha regisztrációkor elfogadta, akkor legális kód volt. Ha egyből tiltva lett volna, akkor senki sem reklamál(hat)na, max. aki shield nélkül vette a kódot.
Példálózott az autólopással is, hogy ha meglátod az ellopott autódat, azt nem veheted vissza, hogy az a tiéd!
A support vagy háromszor leírta ugyan azt (nem viszonteladójuk a g2a, reklamálj náluk), utána eltűnt a fórumból.
Ráadásul az egyik hozzászóló azt állította, hogy neki a dobozos kódját bannolták!
Jó kis móka ez!
Ja, megvan a harmadik klub győzelmünk, visszakerültünk a Gold III-ba és új verseny van ruháért! Remélem a jövendő patch orvosolja a guillotine gun kiválasztás és a fegyverek vásárlásának hibáját!
A többi guillotine gun mikor lett volna elérhető? Én 100%-ban pörgettem ki, mégis csak az első és az utolsó elérhető. Persze, nem az, mert csak az elsőt kapom meg ha újra játszom a második küldetést. Ha másik fegyvert választok, már nem tudom visszavenni...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Ubi játékot ezek szerint nem veszünk onnan többet :/
[merlinw.org]
A patch is jó hír, nem is számítottam rá, azt hittem többet már nem foglalkoznak vele.
"Hi Guys,
Those waiting for news on patches and updates - please bear with us while they are working on the update - as soon as we have news to share on the list of fixes etc - it will be posted."
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.22. 22:25:39
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kard a listában, de nem lehet használni, ahogy a Guillotine Gunt-okat sem. Azokból is csak az első és az utolsó elérhető nálam... :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
Számomra ez a rész eddig messze a leggyengébb. Csak a dead kings dlc fog kárpótolni valamennyire, ha belekezdek...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
"Discover the last secrets of the French Revolution with this pack including:
• 3 missions: “The Chemical Revolution”, “The American Prisoner”, and “Killed by Science”
• 8 weapons ranging from powerful rifles and pistols, to razor-sharp axes and swords
• 6 pieces of gear to equip Arno with the finest and most resistant armor"
A 7 euró kicsit sok érte (sztem), még várok, míg lejjebb megy az ára. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.01.20. 00:05:06
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB
[merlinw.org]
De remélem valaki bevállalja majd ezt is!
Next PC upgrade: 2022
Ha meg én vittem el akkor köszi Smithy
Utoljára szerkesztette: EDI28, 2015.01.17. 14:56:29