Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem tudom mit verik egyesek a farkukat a GTA 5-re. Én toltam azt is, és mégis egy fokkal a Watch Dogs tetszik. Ennyit errõl.
Létezik olyan topic ahol még nem mondtátok el, hogy a GTA a legjobb??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Nekem nem kell semmilyen új játékmechanika, csak adják az újabb sztorikat. Lehetõleg jobbat mint a Black Flag, mert az volt a sorozat leggyengébb láncszeme történet szempontjából.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A mozgások jobbak sokkal ez látszik de más nem.Nem igazán tudom eldönteni,hogy most ez a Párizs miért jó következõ résznek.Nem látok újdonságot sem tartalmat.
Vezethetünk esetleg lovas kocsit,lesznek ágyu csaták vagy bármi plussz dolgot a bérgyilkosságon kívül?
AC4BF odarakta magát olyan tartalommal amit máig játszok még mindig.Többi AC részt lezavartam hamar,ha Unity is ilyesmi lesz,hogy nincs tartalom akkor nem kell
A coop eléggé rátesz a hangulatra.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Jó lesz ez.Mindig meg tudják érdekesre csinálni AC részeket.
Na megyek is Black Flag kijátszom mégegyszer
Ugye, pénz szagot érzek...õk se tudják mit akarnak<#idiota>#idiota>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)