Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ilyeneket ne mondj, ez lehetetlen! 😊

A medve nem játék.

Prince23
Õ nem mondta, csak ironizál szerintem 😄
Egyébként nem tudom mit verik egyesek a farkukat a GTA 5-re. Én toltam azt is, és mégis egy fokkal a Watch Dogs tetszik. Ennyit errõl.

Miért nem húztok el any...tok red...ás faszába. Már itt is a GTAV ??
Létezik olyan topic ahol még nem mondtátok el, hogy a GTA a legjobb??

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Savaran
Sajna erõs gép kell, nekem fullon futott az AC4, 35 fps-el, szerintem egy 30-al ez is fog menni

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

MerlinW
Az összes (7) rész olyan nyitott világú volt. Párizzsal kapcsolatban, egyrészt a bemutatóban Luxemburg volt, másrészt a szabadságharc a lényeg. Az AC-k mindig történelem és történetközpontúak voltak.

Nekem nem kell semmilyen új játékmechanika, csak adják az újabb sztorikat. Lehetõleg jobbat mint a Black Flag, mert az volt a sorozat leggyengébb láncszeme történet szempontjából.

[merlinw.org]

Shep
GTA V-tõl nem isl ehet jobb, eleve nem is készült és nem is fog soha attól jobb játék készülni, az a játékok királya és királynõje is egyben, ráadásul tökéletesen bugmentes is, kár ,hogy engem valahogy nem tud izgatni. Persze megnézem majd mert a kíváncsiság nagy úr de ha sosem jönne PC-re az sem nagyon izgatna, inkább a RDR-t adták volna ki, na az jobban érdekelne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nálam kb úgy futott, mint a WD, vagy talán kicsit jobban, de a kezdõ szigeten valami nagyon el volt szúrva, mert ilyen 20 fps-em volt akármit állítottam, aztán késõbb javult a helyzet némileg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát az AC4 nem szagtatot nálam de elég erõs volt a PC-m, és sokan panaszkodtak erre. Lehet benne valami.

Shep
Ugyanaz lesz, mint a többi, csak lesz kóp, meg bemehetsz 2-3 házba, ja és szép lesz, de PC-n szaggatni fog, mint a fene és természetesen késni is fog legalább 1 hónapot 😊

Shep
WD meg a szintén lesajnált Blacklistbõl 😊

Annyi lehetõség nem lesz benne mint a negyedik részben, és igazából újdonságra kár is számítani. Kicsit szebb, kicsit több. kicsit jobb a mozgás, ennyi. De mikor volt utoljára nyitott világú, nagyon szép játék ami a francia forradalom idején játszódik Párizsban? Hasonló se jut eszembe, már ezért tetszik.

Unity szintén olyan nyitott világ alapú lesz mint Black Flag?
A mozgások jobbak sokkal ez látszik de más nem.Nem igazán tudom eldönteni,hogy most ez a Párizs miért jó következõ résznek.Nem látok újdonságot sem tartalmat.
Vezethetünk esetleg lovas kocsit,lesznek ágyu csaták vagy bármi plussz dolgot a bérgyilkosságon kívül?
AC4BF odarakta magát olyan tartalommal amit máig játszok még mindig.Többi AC részt lezavartam hamar,ha Unity is ilyesmi lesz,hogy nincs tartalom akkor nem kell
Frankón nézz ki kíváncsian várom 😄

persze,mert meg lettek az új motoros mozdulatok,csak át kellett textúrázni 😊)
a.carkey
A lesajnált WDbõl vették át a lopakodást. 😊

A medve nem játék.

BoneDragon
El se hiszem, hogy végre van normális lopakodás!! Ráadásul épületekbe is lehet kóricálni! Évek óta nem vettem 0 day játékot, de ez most nagyon felborzolt...<#finom>

grebber
Huhu ez jó lesz.Lehet hosszú idõ után ismét 0day vétel lesz.
A coop eléggé rátesz a hangulatra.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Jaja, fincsi volt😊 Remélem lesz megint valami klassz Desmond minõségû jelenkori szál.

[merlinw.org]

na ez a most élõben lefutott demo se volt rossz az ubitól
MerlinW
Azt a karakteranimációt.. nagyon komoly😊

[merlinw.org]

Prince23

Kommentárral, full videó, non-show felvételes

Durva😊
Jó lesz ez.Mindig meg tudják érdekesre csinálni AC részeket.
Na megyek is Black Flag kijátszom mégegyszer
na már fel is került és a live-val ellentétben nem mono,hanem stereo 😊

bocsánat..co-opra gondoltam
Még mindig ugyanaz a Multiplayer?
jó lenne végre több beltéri és nem csak átszaladós scriptes módon
BoneDragon
Nagyon durva volt, majdnem magam alá csináltam!! <#taps>

és multiba nyomták
online prezentáció most microsoft e3
grebber
MoRT2195
Szerintem még érdemes kiadniuk last-genre is, mert még azért messze nincs annyi PS4/Xbox One tulajdonos, mint PS3/Xbox 360. Ha viszont ezt kiadják mind az 5 platformra, akkor szerintem a 2. AC játékot (pletykák szerint AC: Comet) is kifogják mind az 5-re adni.
grebber
Last-gen konzolokra is megjelenhet az Assassin's Creed: Unity

Ugye, pénz szagot érzek...õk se tudják mit akarnak<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Érdekes de nekem a lényeg hogy Pc-n jön 😄

Habár még pletyka de elég jól hangzik. Más kérdés hogy oldják meg.

grebber
Egyetértek a legújabb részek elég borzalmasak lettek. De én nem lepõdök meg hogy a ACU-be felhasználnak pár dolgot.

Kongy
Nekem a PoP a nagy kedvenc, amit sajnos 2010 óta mellõznek. De 2008 óta nem készült olyan rész, amire boldogan csettintettem volna...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ami jó az jó szerintem. Nekem a POP is nagy kedvenc.

grebber
grebber
MerlinW
Az csak egy "fantázia spinoff" volt😊

[merlinw.org]

Shep
Washingtonból is csináltak egy megalomániás mészárost.

Savaran
Az hát majd rájössz<#taps>

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Az utóbbi részek asszaszinok templomosok közötti pattogás miatt akármi elképzelhetõ így.Bár lehet a címbõl indulva asszaszin templomos összefogás lesz a jakobinus diktatúra ellen mivel az egyik félnek sem kedvez.Kíváncsi vagyok meddig tart majd a játék elmegy-e 1815-ig bár akkor itt a kérdés hogy Napóleon mi lesz mert gondolom csúnya templomost nem akarnak belõle csinálni mert ugye az olyan lenne mintha nálunk Mátyás királyra mondanák egyszer csak hogy templomos és kérdés hogy ezt meg merik-e lépni.
Úgy ahogy Drusz írta."ez egy baromság"