Assassin's Creed: Unity

← ElőzőOldal 41 / 41

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Savaran
Nem errõl van szó 😄

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Nézd, igaz hogy az AMD több magos processzorokat gyárt, és olcsóbb is, de a tesztekben az intel jön ki jobban. Leginkább a legújabb i7-esek( meg i5-ösök)

Savaran
Oké<#nevetes1>

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Nem akarlak elkeseríteni de ez szerintem baromság.

Savaran
Nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb mostani játékhoz ajánlott a quad core, amit még nem a highand beállításhoz értenek, év végén vagy jövõ tavaszra már minimum követelmény lesz, hat mag alá már nem szabad adni, ha hosszútávban gondolkozol.

Minap pont azon gondolkodtam, hogy ugye vagy köztársaság vagy királypárti lesz a fõhös (aki lehet még akár templomos is). És ugye nem biztos, hogy egy asszasszin köztársasági lesz. Van itt mód azért szövevényes sztorira.

Részemrõl végre már eltekintenék a sci-fi száltól. Kell a fenének!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

i7 négy maggal.Jövõ héten jön az új masina
Shep
Szerintem a másik csak régi konzolokra érkezõ cím megint valami hajókázós lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én is örülök hogy visszatért városias környezetbe a játék!Fõleg hogy egy ilyen ismert városba ahol élmény lesz megmászni tényleg híres épületeket. .A hajókázás a BF-ben bõven elég volt nekem.Remélem ehhez végre írnak már egy jó történetet is.
tommygear
már meghalt bennem a remény a sorozattal kapcsolatban, de ez így elsõre tetszetõs, konkrétan hányingerem volt már az amerkai kalózos vergõdéstõl
Ez tuti nem ingame videó, ebben biztos vagyok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kastil
Mjuk a 3 óta nfs az egész, röhej gépigény parasztvakítós "fejlõdés"+ezredik rókabõr

kastil
mivel, 2 maggal?😄 hajrá

Az is igaz😄
SzirmosSzisza
Watchdogsról is ilyen videók jötte ki az elején 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
najó, a Notre Dame nem kicsit odabaszott. 😄

A házak meg utcák kicsit Boston utánérzések nekem..bár persze mit várok én,panel lakótelepet?😊
Van egy olyan érzésem, hogy ez a francia forradalmas éra nagyot dob majd az AC élményen. Megfelelõ lesz hozzá nagyon is!

Az 1 év valószinü meglesz a 2 rész között mert tippre ez is november-decemberbe fog jönni.
Ja tényleg volt hírbe,hogy lesz prev.gen-re is AC,egy másik.
De nekem ez kell PC-re😄 Nem akarok már idejét múlt grafikán játszani.Ilyen játékokban sokat számít a látvány.Jó egy RPG az mindegy milyen graf ott nem számít annyira nekem de ilyen SP gémeknél tegyék oda magukat látványba én azt mondom😊
Röviden:elég kis újítás is ha ilyen gyönyörû az egész ÉS más világba játszodó történet!
Ozzyehh
Alig jött ki a Bflag és máris egy új topikban egy új részrõl beszélgetünk, fura, de azért várós nagyon😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

grebber
Miért nem? Adott minden 1-2 minimális újítás, hõs lecserélése, kis grafikai update és kész is az új rész.
És ez csak az egyik mivel prev genre meg jön egy másik<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

De nem tudom elképzelni,hogy idén kiadják.Bár van pár studio Ubi-nál lehet simán megtehetik.AC4-et már 3x állok neki.Szeretném ha idén jönne Unity:-)
Most akartam megnyitni a topikot.Te aztán nem adsz lehetõséget másnak😄

Ez a látvány nem semmi.Franciaországnak annyira nem örülök de ki tudja ha eltalálják magát a kort is ilyen grafikával akkor még megkedvelhetem!😊
grebber
Hivatalos: jön az Assassin's Creed Unity

Két nap se kellett és a pletykából valóság lett: a fenti teaserrel bemutatkozott az Assassin's Creed sorozat Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra megjelenõ új része, a Unity. A pletykák tehát igazak voltak, valóban nextgen gépeket célozta be a Ubisoft ezzel a résszel és valóban Párizs lesz ténykedéseink színhelye.

info: Gamer365

Next PC upgrade: 2022

← ElőzőOldal 41 / 41