Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Részemrõl végre már eltekintenék a sci-fi száltól. Kell a fenének!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De nekem ez kell PC-re😄 Nem akarok már idejét múlt grafikán játszani.Ilyen játékokban sokat számít a látvány.Jó egy RPG az mindegy milyen graf ott nem számít annyira nekem de ilyen SP gémeknél tegyék oda magukat látványba én azt mondom😊
Röviden:elég kis újítás is ha ilyen gyönyörû az egész ÉS más világba játszodó történet!
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
És ez csak az egyik mivel prev genre meg jön egy másik<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Ez a látvány nem semmi.Franciaországnak annyira nem örülök de ki tudja ha eltalálják magát a kort is ilyen grafikával akkor még megkedvelhetem!😊
Két nap se kellett és a pletykából valóság lett: a fenti teaserrel bemutatkozott az Assassin's Creed sorozat Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra megjelenõ új része, a Unity. A pletykák tehát igazak voltak, valóban nextgen gépeket célozta be a Ubisoft ezzel a résszel és valóban Párizs lesz ténykedéseink színhelye.
info: Gamer365
Next PC upgrade: 2022