Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nagyok vagyunk és sajtosak!

A medve nem játék.

grebber

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
A Total War többre is képes. Egyébként meg ahogy alattam is írták, arról van szó, hogy a motor képes 30k X poligonból álló objektumot megjeleníteni a képernyőn, egy időben. Természetesen nem fogunk ennyit látni viszont ha 100-200 fős magas poligonszámú tömeget varázsolnak elénk az már piszok hangulatos lesz.

10k 100 poligonból álló objektum megjelenítésére még a WebGL is képes sima böngészővel, tehát sosem a számosság volt a nagy vasziszdasz, hanem hogy milyen minőségben tárul elénk a sok objektum.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.09. 13:42:08

[merlinw.org]

a.carkey
"can be up" nem az hogy ennyi lesz. :)

A medve nem játék.

és aztán minden második katona ugyanúgy néz ki folyton :)
"There can be up to 30,000 people in a crowd."

Megint hülyét csinálnak magukból.
Na az ilyeneket kéne beperelni pontosan annyi millióval ahány emberrel kevesebb lesz....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A cdkeys.com-ről kinek milyen tapasztalatai vannak ha vannak?Azért kérdezem mert 25 fontért árulják a Unity-t ami igen alacsony és nem lenne kedvem beleszaladni egy újabb teljesen orosz verzióba.
Ugye-ugye? Szerintem is le tud kötni. Plusz Altair az, aki a legjobban badass az összes assassin közül. :)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Most játszom éppen újra:) Nem unalmas ez, csak kicsit repetitív (ami lényegében ugyanaz és mégsem:)) Viszont, ha nem mászod meg a millió tornyot, hanem magadtól keresed meg a küldetéseket, úgy egy fokkal jobb a dolog. A párbeszédek és a körítés viszont még mindig hangulatbomba:)

[merlinw.org]

Még nem kaptunk infót erről, de várhatóan magyar lesz, ahogy mostanában a többi Ubisoftos játék is.
Ehhez a részhez terveznek magyarítást?
Shep
Mivel a piacon legtöbb a kazuár játékos így nyilván nincs benne Dark Souls szintű harc, különben nem menne el belőle a 8-10 millió. Helyette csak 1-2. Akiknek meg kardszimulátor kell azok ne az AC-ben akarják ezt megtalálni!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem süllyedt vissza, akkor nem vennék ennyien, és nem szeretnék ezt a sorozatot.
Ezzel nem is vitázok a gond az hogy az AC2 ezután kiemelkedő volt...Majd az összes többi visszasüllyedt az 1. rész szintjére....
És a harcrendszer a mai napig szemétre való casual szint...

Akkor én nagyon durva fan lehetek, mert már vagy 3x kijátszottam. A történet számomra érdekes, a középkori hangulat pedig félelmetesen jó benne. A játékmenettel valóban vannak gondok, de mondom, ez engem nem érdekel. :)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ráadásul szerintem azt a kutya nem veszi elő újra..az újrajátszási faktor nálam a 2.résztől kezdődik..és még mindig szép látvány...
Minek? Az első rész még 10 éves sincs és szerintem remekül néz ki.

a.carkey
Jó lenne egy AC sorozat remastered HD, mondjuk az első két rész, meg a két apró! :)

A medve nem játék.

A kérdés már csak az, hogy ebből mennyi lesz bejárható. Mert lehet hogy a felét kivágják a francba és csak a belvárosban lehetünk.

Savaran
Kezdetnek nem rossz, kíváncsi leszek mekkora gép kell majd neki....

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Térkép.Balra az igazi másik a játék map(abból az időből persze):
grebber
Sztoriról senki nem beszélt.Csak arról hogy egy unalmas fostenger volt.

a.carkey
Az ACnek nem volt rossz a sztorija, max. az első részek bizonyos gyermekbetegségeit viselte.

A medve nem játék.

Nekem AC2 volt a favorit.Szerintem ez a rész visszahozza az azóta "elfeledett/mellőzött" Franchise-t.
Instant Buy:D
grebber
Az AC1 egy rakás unalom volt kapartam magam és rendesen megünnepeltem mire a végére értem!
Ahhoz képest az összes rész mindegyik fejenként az univerzum legjobb játéka.

Várom ezerrel.Assassin's Creed Rogue-ról (korábban Comet) jöhetne már valami bővebb info azt is várom mint a rohadást.

Hiába AC ha a második rész után egytől egyig dögunalmasak ahogy az AC4 is az volt...Ismétlődő unalmas feladatok, nulla kihívás..Legalább a harcrendszert rendbe betennék hogy ne csak egy bárgyú gombnyomkodás legyen és legyen értelme a fejlesztéseknek/nehézségi szintnek....

Mi jól tudjuk hogy ez rókabőr. Már a harmadik résznél (vagy a Revelations-nél) leesett hogy ez lesz a Ubisoft Call of Duty-ja. De mivel ez Assassin's Creed, ezért must have. :D

Szimplán annyi hogy a játék egyre kisebb népszerűségnek örvend mert nem fejlődik, sőt inkább negatív irányba megy. Ez sem lesz más csak egy újabb rókabőr, a maga megszokott harmatgyenge harcrendszerével, ismétlődő unalmas feladataival..Csak belenyomták a koopot hogy újra eladható legyen....

Asszem volt. De megint csak ugyanazt tudom mondani, a Digic Picture kitett magáért. Remélem hogy a Ubisoft örökre megtartja őket cinematic trailer készítésre. :)

MerlinW
Nemtom vót-e már (mármint a hivatalos Lorde zenés verzió):

http://www.youtube.com/embed/xzCEdSKMkdU

[merlinw.org]

bezzeg ha olyan ronda lenne,mint Geronazzo Maria,egyből megölné <#hehe>
Egyébként mekkora sztereotípia van az AC-ben hogy a férfiak nem tudnak ellenállni a nőknek (pontosabban képtelenek megölni egy templár nőt). :D

Úh, Woodkid come back! :D

a.carkey
Én nemrég jöttem haza. Az alatt a két hét alatt semmi internet, semmi tévé, semmi technika nem volt, csak a nagy, b.szott tenger és család. :) Szóval tök megértem, hogy nem pörög az sg.

A medve nem játék.

grebber
Pont ezért kéne pörögnie ...
Bárcsak ez is lenne valami VGA mellé és kezdésnek 5k-ért meglehetne venni mint a Black Flag-et :D

a.carkey
http://www.youtube.com/v/nWGDQu59g-I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

Ez jó rész lesz már nagyon várom.
A 4 fős Co-op meg olyan élményt fog hozzátenni amit eddig még nem láttunk AC részben.Én ha tudok Elise-el leszek:)

De miért ilyen kihalt ez a topik is?Mi lett _SG-vel az utóbbi időkben,régen olyan lelkesen pörgött minden mára meg semmi
a.carkey
http://www.youtube.com/v/kXYDm49ws0Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

Lesz benne női templomos: Elise a tűzes

Háromszor nagyobb terület a sorozat legnagyobb darabja lesz

grebber
Ha már szóba jött:

http://www.youtube.com/v/eU15DfPRI2E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

a.carkey
Tegnap belenéztem mindegyik korábbi részbe, felelevenítve a kinézetet és a történetkezelést, a "szinkront".

Nos, a 3. rész akkora váltás volt minőségileg, főleg a grafika és a történetkezelés terén, illetve az irányításban (sokkal látványosabb lett a harc, mint a korábbi részek, amivel persze szintén nem volt gond, de most minden kézhez állóbb lett), hogy tényleg jó volt nézni. Kár, hogy a főhős (Connor) viszont a legunalmasabb fickó volt aki ebben a sorozatban megjelent. Aztán a 4. rész pedig grafikailag turbózta fel a tengert úgy, mint a korábbi részek még soha. Ja, és az első rész sem annyira érdektelen, csak sajna megvan minden benne, ami egy UBI sorozat nyitódarabjánál gyermekbetegségként megjelent. De legalább a történet nem volt rossz. Mindezek ellenére történetmesélésben nálam:

Brotherhood
II.
Revelations
I.
III.
IV.

a sorrend.

Eddig ...

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor bukod. :)

A medve nem játék.

Én még mindig ezt a 100% szinkron baromságot sajnálom....akkora szabadságot kapunk..képmutatásnak,de semmit se úgy csinálhatsz meg,ahogy akarsz,mert akkor bukod a jó statisztikát..
Még nem tudni. De mivel a harmadik és negyedik rész, plusz a Watch Dogs is kapott honosítást, így sanszos hogy ez is fog. CD Galaxison angol nyelv van írva, de oda az is le van írva hogy a honosítás változhat. Szeptemberben megtudjuk (vagy talán már korábban).

kabel15
Sziasztok!

Az új AC ban is lesz magyar felirat?

BattleTag: kabel15#2672

a.carkey
Igen. Öld meg úgy a bankárt, hogy tetőről ugrasz rá, és ugrás közben kifaggatod a lányáról, meg arról, hogy mi a páncélszekrény kombinációja, és hová ásta el a Borgiák megtakarított pénzét. Ja és az ugrás közben szedj fel négy sastollat, mindezt 11.111 sec alatt!

http://www.youtube.com/v/TpvY2STNAJ0#t=79s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

Savaran
Az tuti :) De annál jobb mikor 3 nap keresés után rájön az ember hogy ott volt az orra előtt...

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

grebber
"gyűjtögetés keresgélés szempontjából" Ezzel nincs baj, csak az időre menő baromságokkal.
Bár a keresgélés is tud agyeldobos lenni.

Most pl a csőjáték Dead Effectet akarnám maxolni és a 2x2-es pályákon sem vagyok képes megtalálni mindent.El tudják rejteni a szemetek rendesen a cuccokat.

Savaran
Pedig ez nokedli egy hardcore rpg-hez képest, gyűjtögetés keresgélés szempontjából :) Lentebb leírtam én sokat játszottam rpg-kel szóval nekem ez nem gond akinek ez új lehet elsőre frusztráló.