2039
-
xido #586 olyannyira inspirálta őket,hogy még a zenében is pofátlan utalások vannak :) -
#585 sokan szerették nem hiába lett annyi rész csak vele,habár nem volt mindegyik annyira jó de én nekem is ő a kedvencem, a többiek tényleg nem voltak annyira jó karakterek,Arno nekem most nagyon szimpi mivel hasonló hozzá:) -
#584 Pedig Ezio ritka jól felépített és szimpi karakter volt. A Revelation utáni animációs film meg feltette az i-re a pontot. Az utolsó 5 perce epic:) -
#583 Tele van a YT let's play videókkal. Van amelyiket már 3 napja töltik fel. -
DantesHUN #582 Mit kéne elhinni? Hogy 9 órája van benne? Miért ne hinném? Vagy azt hogy szar? Ezt meg esetleg eldönthetném én? -
#581 Sajna, nekem legkorábban pénteken lesz meg, de ez van. Csak az AC3 volt az, amit steamen vettem meg, és három (?) nappal előtte játszhattam vele legálisan. -
#580 Steamen van akinek már majd 9 órája van a játékban, neki azért már csak hiszel, nem? -
#579 Egyébként az első óra spoilermentes beszámolója: nagyon szép, sokkal szebb mindennél. Nekem úgy tűnik, hogy teljesen új engine-t csináltak hozzá, mert nem is érződik annyira AC-nek, mint a többi. Az animációk szépek, nem olyan gépszerűek, mint korábban, a grafika gyönyörű, az arcok is nagyon szépen meg vannak csinálva. Jó új megoldás, hogy átemelték a splinter cellekből azt a sziluettes megoldást, hogy hol láttak utoljára. Ezzel lehet taktikázni kicsit meg életszerűbb is, hogy hova mennek az őrök, ha észrevesznek.
A sztorin az első 1 óra alapján látszik, hogy Ezio-t és az AC2-t lőtték be inspirációnak. Többet még nem tudok mondani, de Arno teljesen Ezio. Aki rühellte, az ezt a főszereplőt sem fogja szeretni. (én nem rajongtam érte, de egyelőre OK a játék) -
#578 Was? Csak next-gen konzolon van és azon még nincs törés úgy általában. A hivatalos megjelenés meg US ma, EU holnapután. Én ma vettem meg PS4 store-ban US accounttal. Ha valaki végigtolta, akkor csak sajtós review-copyval tehette. -
DantesHUN #577 Aha, kritikák mi? Amik szórják a szuper értékeléseket, az épp aktuális 4 óra alatt kijátszható CoD-ra meg társaira? Nem tudom az épp aktuális epizóddal is így van-e ,de a kritikák egy része hülyeség. Nem mind persze.
De talán én is azt írtam, lehet hogy tényleg ez lesz az eddigi leggyengébb rész. De ettől függetlenül az emberek hülyék, felületesen alkotnak véleményt, és hülyeségekkel traktálják egymást. -
#576 Ma hajnalban került fel TPB-re. És ez legyen az utolsó warez vonatkozásó hsz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.11. 20:10:59 -
#575 A titok megoldása abban rejlik amit írtam sehol semmi warez verzió nincs meg legalábbis az általam ismert 10 oldal egyikén sincs csak a kínai fentlévő crack nélküli.
Ha lesz magon meg mindenhol hidd el élénkülünk majd -
#574 Konzolra már múlt héten megjelent sőt, YT-on már végigjátszás is van. -
#573 pedig van crack is és már játszanak vele páran :o -
#572 Nem mint ha letölteném, csak általában a warez után szokott felélénkülni a légkör... szokatlan az érdektelenség... -
#571 "Főleg PC-n érdekes...hogy fut a tört verzió khm-khm."
Ilyen se volt még ,hogy mindenki warezról beszél mikor egy azaz 1 db oldalt se találtam ahol fent lenne (ergo szerintem nincs is pc-re warez)
Crack nélküli van de ugye azzal nem játszik senki!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.11. 20:03:04 -
#570 Pedig van. -
#569 Pc -re tört? Nem is láttam még a neten. -
#568 Kritikák esetleg? -
DantesHUN #567 Az a véleményem egyelőre a Unity-ról: az emberek segghülyék.
Szar a sztory? Honnan lehet ezt tudni? Meg se jelent. Jó, oké, konzolon már játszanak vele. PC-re meg lelopták. De akkor is, pár óra alatt sikerült is vágigjátszani és már ki is derült, hogy unalmas a történet , a főszereplő szar? De ügyesek egyesek. Ennyi idő alatt, hogy lehet belemerülni, és véleményt alkotni róla?
Ja, meg a kedvenceim, akik végig nézik előre a youtube-ra feltett videókat, hogy miről szól a játék...ki ilyen hülye? Előre lelövi magának a sztorit. Direkt meg se néztem egyet se.
A FPS problémák: hozzászólásokat böngészve, vegyes. Van akinek jó, és semmi gond, másoknál szar. Főleg PC-n érdekes...hogy fut a tört verzió khm-khm.
Persze lehet baromira optimalizálatlan( bár akkor hogy kerültek fel olyan PC-s videók ahol jót fut?), és ennek lesz a legrosszabb története.
De ettől még az emberek hülyék, és hülyeségeket beszélnek össze. Eddig egyetlen negatívum van nekem, hogy magyar nyelv nincs.
-
Newfronter #566 PS4-en az update után már nem olyan szörnyű a framerate, és csodálatosan néz ki a játék! Már csak az érdekel, hogy mi a baj storyval??? Mert ez instant get eddig, amit látok! -
#565 Nem és nem is fog mivel nem lesz magyar nyelvű verzió! -
#564 -
Skyvolker10 #563 Hivatalos magyar verzió még nem jelent meg vagy igen? -
#562 Na várj, hogyhogy megjelent? Tengerentúlon? -
#561 Engem leginkább az érdekel ,hogy fut a gépemen. -
#560 igen,és tényleg csak ez tetszik benne legjobban,a többi az a szokásos a grafika meg hű de nem tud érdekelni:) -
#559 Hát úgy kb ennyiben ki is merül szerintem az újdonság :) -
#558 Hát letöltöttem. Így elsőre nem nagy szám. Majd állítgatok az opciókon. R9290X Ligtning 3770K párossal. -
ggbuffon #557 a sztori kb a revelations-el kifulladt, onnantól erőlködés, főleg pl a Kenway száll..
de mondjuk sejthető volt, h ha évente folytatják a profithajszolást, akkor előbb-utóbb offos lesz, a BF-el már odáig süllyedtem h ki sem játszottam annyira bűngyenge sztorija volt
a 2-t és a BH-t a mai napig előszedem félévente..
mondjuk én reménykedtem h Párizzsal meg az elb*szott hajózással végre visszatérnek oda, ahova a sorozat való, hát kíváncsi leszek -
#556 hát igen,ez az ami tényleg olyan gyenge benne ami pont a lényeg lenne.de hát lehet bohóckodni a többiekkel ami végülis a lényeg és engem kicsit se izgat,nemtudnék 3 embert összehozni akikkel tudnék játszeni,de még 1-t se randommal meg értelmetlen :) -
Newfronter #555 Oké, szép a város, él, sok lehetőség van benne, DE a sztorit hozzák fel negatívumnak, hogy nem jó, és szarul is fut... AZ AC-k magja a story, a fordulat, ha ez nincs meg, akkor az egész mehet a levesbe...
Valószínű nem fogom megvenni pont ez miatt, de még nem döntöttem el teljesen, de most a NEM felé áll a mérleg, pedig konzolon van, de ott is vannak gondok a visszajelzések szerint.
-
#554 hülyén fog amúgy hangzani de nekem az egész játékban a legjobban a cserélhető ruhák tetszenek,meg hogy ilyen jól testre lehet szabni a karaktert, a többi annyira nem nyűgözött le.meg hogy ennyi gond van vele bár még nem próbáltam de kb örülhetek ha valahogy elfut,de asszem itt sokaknak még :) -
#553 kotakusat nem rég láttam jót mosolyogtam xd -
Newfronter #552 Jönnek is a negatív kritikák a sajtótól! -
#551 Minden amiről szó van az már eredeti mert megjelent a game.
Le is van hírezve már a nagyobb portálokon, hogy minden platformon komoly gondok vannak a cumóval a 0day 900MB-os patch ellenére is! -
#550 Én azért megvárnám az eredetit. Már csak pár nap. -
#549 indokolatlan a gépigény akárhogy nézzük,szép meg minden de ennyire nem és meglátszik hogy optimizálatlan . -
#548 Mondjuk a videóban a látótávolság pont nem egy kiemelkedő és úgyis fosnak tűnik... -
#547 Jaja, igaz ez is. Ráadásul már nem évi egyet, hanem most már kettőt dobnak ki :D A mennyiség a minőség rovására megy.
Azért az szerintem már nagyon gáz, ha egy konzolon nem megy valami tökéletesen. Ott nincs mit tunningolni.
Én a SONY / Microsoft helyébe nem engedném kiadatni a konzoljaikra olyan játékot ami nem fut rendesen. Kellene valamiféle kontroll bele, mert így lassan 720P-s 20FPS-es játékok lesznek.