2039
-
#746 1920*208-ban, High-on, FXAA-val, low shadow-val, SSAO-val. Városban 32-37FPS a konfigommal.
Amint átvezető jön beesik 12-24FPS-re. De ahogy észrevettem a sok haj az oka. Amint valami hajasbaba jön be beesik az FPS mint állat. Mint anno a Tomb Raider-nél.
Mellesleg a karakterek mesterien vannak kidolgozva. Arno mimikáját figyeltem és nagyon durva.
Viszont az átvezetők még így mennek nagyon gáz.
Az biztos, hogy előző részhez sokat fejlődött a grafika, de az is biztos, hogy a gépigény is jócskán megnőtt. Ez a sok Nvidiás effektek meg kb ki se lehet kapcsolni. -
Keveqiah #745 :) -
#744 olyan géppel vicces is lenne ha nem menne jól xd -
McKalton #743 Én a www.getgamesgo.com-ról rendeltem elő a Gold változatot, ma délután már meg is kaptam a kódot uplay-re. Beaktiváltam és ki is próbáltam a gémet.
41gb-ot szedett le. El is kezdtem játszani a prológust Nvidia optimális beállításai mellett az én konfigomon reccenés mentesen fut. 39- 50 fps között változik. Grafikailag nagyon szép.
(core i7, 16gb ram, ssd, gtx 780 ti) -
Petya2019 #742 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Achilles azért sántít mert Haytham lábon lövi -
Petya2019 #741 itt a kapcsolat a Rogue és az Unity között SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shay öli meg Arno apját -
Meridius #740 "de valószínű várni kell pár patch-re"
én még mindig várom a Boston patchet =D -
Zozzancs #739 ÉRTHETŐ? ezen most jót nevettem -
#738 Mégis milyen 4 magos AMD? Mert nem mindegy, hogy Athlon, Phenom vagy Bulldozer. Az első kettő esetén érthető lenne a dolog. -
Zozzancs #737 Rohadt érdekes... r9 270 2gb , 8gb ram és 4 magos amd highon vagy lowon fps dropp fps esés... idegesítő, elveszi a kedvemet:D, ez mi?,
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.12. 18:40:35 -
#736 ÚÚÚ akkor nálam hasítani fog. (hiszem ha látom) Mondjuk 720p-ben eléggé prev gen érzés a dolog szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.12. 18:38:47 -
#735 Tehát régebbi vasakon (3-5 éves tech - gyengébbek kedvéért az nem számít, ha tegnap vett valaki 5 éves tech-et), 720p-ben kellemesen játszható. 1080p-vel a 2012 utáni vasakon érdemes próbálkozni. -
#734 Mondom ,hogy igazad van, lépjél már túl rajta! -
#733 Középkategóriás Ivy proci + GTX660 + HIGH
i5 750 + R7 250X MEDIUM
i5 4460 + HD 5770 MEDIUM
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.12. 18:29:38 -
#732 Látom megy a harc. Nos saját gépen így megy 8 Gb RAM 3770K alapon és R9 290X Lighningon. Videoknál beesik 17-19-re is. Játék közben 27-es beesést is tapasztaltam. A legtöbb esetben 32-től ugrál fölfelé mondjuk durván 50-ig. AA Vsync meg más off. 1920X1080 72Hz Texture medium. Nagyjából ez van nálam.
-
#731 köszi akkor megnézem majd -
Gombocka #730 Kicsit többre ha low grafikai beállítással játszol, a teszt VHQ(very high quality) beállítással készült, de valószínű várni kell pár patch-re meg driver-re mire játszható lesz normálisan. -
DantesHUN #729 Tippre úgy hat óra még. -
#728 nem tudjátok mikortól lehet tölteni uplayröl? -
DantesHUN #727 Sehogy. Mivel nálunk még jelent meg, honnan a bánatból tudjam hogy futna nálam? Majd a kristálygömbömben megnézem.
Amúgy te nem érted a lényeget: ha van akinek mégis normálisan fut, azzal mi van? Mi szerencsés, meg áldotta a jó tündér? Valami varázslat van a dologban? Vagy szerinted eldönti a program, hogy na most X embernek jól futok Y-nak meg nem?
Vagy esetleg amit már mondtam: lehet, hogy a fps problémákat, a futás problémákat, talán némi patch-el majd javítani fogják, hogy állítólag konzolon( igen , állítólag mivel nincs konzolom, nem tudom megerősíteni) már jobb lett.
És legfőbb képpen: ,mi lenne ha a saját tapasztalat alapján mondaná mindenki ,hogy hogyan fut, nem pedig grafikonok alapján? Ez olyan ördögtől való gondolat? -
Gombocka #726 Radeon 5850-en ment neki 22-25 fps, low beállításon. Az 5850 kábé R7 260X szint, kicsit lassabb nála, a gamegpu-s teszt meg very high quality-s beállítással lett futtatva ahol 15-17 fps-t kapott a 260X, szóval a 22-25fps 5850-en low beállításon reális. -
ratgab #725 úgy látom 17-19 fps-re számíthatok...úgy, hogy nincs 32 gb ramom és I7-em sem, jah és ssd se...szánalom. -
#724 Az a baj ,hogy nem érted a lényeget de mindegy. 1-2 embernek véletlenül jól fut az szerinted mit jelent, tudom mindenki hazudik aki szerint nem. Egy dologra lennék kíváncsi neked, hogy fut? -
DantesHUN #723 Nem. Mindenki más kamuzik. Az összes videó mind kamu. Meg aki beírta hogy fut neki, az is kamu. Értem én. -
#722 Ok, akkor tehát kamu a grafikon, túl van tárgyalva. -
#721 Van olyan fix már ami ment! Nekem legalább is működik! -
DantesHUN #720 Ha felmész a youtube-ra láthatsz, nem egy és nem két PC-s videót, mellette hogy milyen konfigon, és jóval gyengébb gépeken is normálisan ment. Na, ez hogy lehet? Biztos manipulált videók? Ha vissza nézel, reggel ide is írt valaki, hogy a igen gyengének számító Radeon VGA-val is ment. Na? Ilyenkor mi van? Ezt mivel magyarázod?
És esetleg lehet talán érdemes lenne patch-re várni, mert állítólag a konzolos fps problémán is javított a patch. -
kishubi #719 sziasztok, a jelenlegi helyzet úgy néz ki hogy lehet vele játszani, csak nem ment??? most láttam hogy kint van egy skidrowos crack lehet érdemes lenne megpróbálni azzal..... -
#718 Mert nem a játék fut szarul, hanem a teszt manipulált? Logikus. -
DantesHUN #717 Igen persze. 1000 dolláros processzor+ egy jobb VGA és 30 FPS-t se szenved össze. Nem tudom ezeket komolyan venni. -
#716 Sajnos nvidiákon is vannak komoly fps droppok...
Szóval ha az ubisoft nem kezd most egy EA /BF4 szerű akcióba akkor a már eddig is sokat megtépázott renomé a legalja szintre süllyed. -
Rony94 #715 Nekem akkor elvileg meg lenne a 30 fps, juhhé! (nem)
Oké, nekem nyilván nem i7-es procim van, plusz 32 giga RAM-om sincsen, így tehát kapásból van mínusz 5-7 fps. -
Zozzancs #714 r9 270-em van, na ne csináljuk már, hogy nem tudok elérni minimum 30 fps-t... :D ezért ez elég röhej -
#713 65 az nekem tökéletesen ok. -
#712 Konzolon már játszhatsz, igen. -
#711 Hát ez akárhogy is nézzük komolytalan, mármint a teljesítmény.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.12. 17:18:53 -
xido #710 32g ddr4 ram..anyukájuk picsája :) -
#709 Szegény 760 kártyám el fog vérezni... -
Gombocka #708
AMD videokártyával katasztrofális a teljesítmény, mondjuk NVIDIA-n is csúcskártya kell hozzá, hogy normálisan fusson. -
MrHyde #707 partyhangulatban van a mammer rendesen :D