Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy olvastam a fórumokon, akik már elindították a tört verziót már van tört verzió?!) hát panaszkodnak , optimalizálatlan, mint az ACIII volt anno, de hát végülis az ACIII-at is meglehetett oldani, hogy azért többé-kevésbé normálisan fusson, az akkori igen régi gépemen. Megkötésekkel fog ez futni.
Ami szomorúbb: akik már letöltötték, mondták hogy bizony magyar felirat nincs benne. (persze a szlovák honlapon még mindig másképp tudják, hát hogyne...) Kár. Bezzeg cseh az van benne. Gondolom mivel nálunk nem szokás, eredeti szoftvert venni, jobb letölteni, így minek is adnák ki magyarul? Kicsi a piac, nem éri meg. Azért kár érte.
grebber
Akit érdekel,hogy néz ki a game nfohumpon lehet csemegézni.

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
Én meg örülök hogy PS4-re vettem meg :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Most örülök,hogy vártam az új gép vásárlással.Ezek után a a jövőt nézve kevés lehet a 970 ,szóval most jó hogy vártam.

Next PC upgrade: 2022

na végre a soundtrack a kezemben...ez is Ezio-val kezdődik...bár érteném,mi köze van hozzá..nyilván nincs egységes AC téma,mint Star Wars főcím meg ilyenek..
azért szép..olyan ordító textúra olvadások vannak..épp belemászott egy npc hasába...2014ben ekkora gépigény mellett..
oltják is a chaten :)
vagy tettek bele nehézségi fokozatot vagy a csávó ilyen ultra béna :)

és nem játszott a 4el..csak úgy belemászik a sorozatba?
ezt a csávót most csak én nem értem?
németül is látom,hogy meg kell ölni a célpontot,miért nem csinált air attackot a szuttyogás helyett?:)
igaz még csak ma kezdtek el szivárogni az anyagok,de remélem valaki elkezdi a china-t is nyomni..már ha az már elérhető a season pass tulajoknak és nem csak később jön :)
arra kiváncsibb vagyok most :)
Na, ja! :Đ
Eh, főleg az irigység beszél belőlem, mert ő már játszik! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

rage
Elég nehézkesen játszik....:)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kicsit bosszantó, hogy nem nagyon vágja a Sainte Capelle-ben miért ereszkednek le a csillárok, ha elforgatja az Assassin jelet! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

BoneDragon
Hogy te mindenhol ott vagy és osztod az igét, hihetetlen, hogy nincs jobb dolgod. :D

Nem nagy szám ez a játék
Shep
Na de az átvezetőben meg mindenkinek agyvérzése van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
PC-s shotok (1080p minden maxon)

[merlinw.org]

Érdekes amit én néztem ps4 lp-t az nem tűnt ilyen fakónak meg "műnek" mint ez a pc-s
Az átvezetőnél előjönnek a színek aztán amikor visszavált fakó lesz minden..ez azért elég furcsa :D
Nem szoktam sűrűn virágboltozni, sőt mindent inkább megveszek, de ebből lehet, hogy egy "próba" kör lesz mielőtt megveszem

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Shep
Igen, és mennyire utálom már az ilyen felvezető részeket, mindig ugyanaz a bohóckodás megy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amúgy, hogy-hogy ők már játszanak vele, nem holnap jelenik meg?

CroftManor
Ennek a srácnak már megvan pc-n? Egyébként így nézve a videót, a játék eleje nagyon az AC2-re hajaz.

Nothing is True, Everything is Permitted

Az előbb megfagyott a játék mint a szar, ez sztem nem a stream lesz

Shep
Játék közben meg jó, na mindegy úgysem ez a lényeg.

MerlinW
Szerintem az csak a stream szar, de passz.

[merlinw.org]

Shep
Nagyon gáz ahogy az átvezetőben ugrál az fps, mint a bolond.

MerlinW
Nekem csak pénteken hozza a futár :/

[merlinw.org]

reméljük, 1-2 nap és kiderül :)

MerlinW
PC LiveStream GTX970-el.
(~50fps, minden max)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.10. 22:30:02

[merlinw.org]

MerlinW
Futni fog az rendesen, ha nem vagy 60FPS mániás. TXAA helyett FXAA (vagy semmit, én pl. sosem használok élsimítást, akármilyen gépem van), meg majd játszhatsz az effektekkel (postrpoc, distance, shadows, stb).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.10. 22:28:34

[merlinw.org]

MerlinW
Régóta szó volt arról, hogy CPU igényes lesz a játék, és hozzá kell tenni, hogy valóban ~1000 fős tömegeket pakol eléd a játék. Mondjuk én tettem volna bele valami proci kímélő (pl. kevesebb NPC) opciót, de ezzel meg úgy vannak a fejlesztők, hogy az elvenné a megálmodott esszenciát.
Mit lehet erre mondani, nextgen játéknak nextgen hardver dukál:) Egyébként biztos jön majd hozzá valami teljesítményfokozó a viagrán kívül.

[merlinw.org]

Azért ha belekukkantasz yt-on ps4-es lets play-be hát.. hm kicsit másnak tűnik :)
Én így fogom "végigtolni" :D A watch dogs nem érdekelt annyira ott is inkább megnéztem az egyik kedvenc yt-os emberem lets play-ét :D
azon gondolkozom, hogy akkor az r9 270-emmel kitörölhetem a seggem :D azt gondoltam menni fog maxon, bár még nem mondok le róla, de nagyon úgy tűnik

MerlinW
"40-50 fps without TXAA (2x msaa, 1080p, no vysnc) on a 970 with latest drivers"

Hehe. Hát majd pénteken meglátom mi az igazság. Ha valaki szeretné feldobhatom majd a melós gépemre is (2500k, HD6950) ha kíváncsi azon hogy fut.

[merlinw.org]

ez azért kemény....:D kezd a UBI egyre unszimpatikusabb lenni, de lehet hogy csak én vagyok így vele..
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.10. 22:19:03

Shep
Na ez tök jó akkor legalább a videok nem fognak annyira szaggatni? Igazán zseniális :D

Myselor
de nekünk a minimum gép igény is már nagy xd most komolyan
MerlinW
Day 1 javítások (900MB):

Ubisoft Entertainment
Assassin's Creed® Unity v1.2.0
################################################## ##############################
Fixed crash when accepting invitation in specific cases
Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page
Improved performance in cinematic on low HW configurations
Fixed various Graphic issues
Fixed various Input issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Invitations issues
Fixed crash with MSAA enabled
The "Reload" action is now available in the "Customize Controls" menu
Fixed various Graphic issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various Multi-Monitor issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Actions issues
Fixed various Uplay Progressive Download issues
Fixed various Uplay Rewards issues
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.10. 22:16:17

[merlinw.org]

Shep
Ehhez az egészhez már csak az kell, hogy kiderüljön az egész játék ugyanaz, mint az eddigiek 0 újítás (ja de a házakba be lehet menni) és még a történet is 0, akkor lesz igazán pörgés a fórumokon :)

CroftManor
Jó én eddig boxon játszottam, dehát a fene se fog One-ra váltani az Unity miatt, eleve az xbox one az 130-nál kezdődik. Akkor inkább megveszem PCre. (Vagyis csak megvenném, ha tudnám, hogy eldöcögne a gépemen)

Abszolúte igazad van ( állítólag nem Denuvos) nem néz ki úgy, hogy ennek ekkora gép kelljen, a minimumnak megadott sokkal elfogadhatóbb lenne, eléggé BULLSHIT szagú volt ez az egész... lords of the fallen, alien isolation, mint elég brutálul néz ki és közel se kellett ilyen gép hozzá mint amit ajánlottba adtak meg

Manapság már a 4 giga az alap. 2 GB már édeskevés a mai játékokhoz (vannak kivételek persze, pl Alien Isolation).

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Shep
Amúgy megnéztem a PC-s képeket és hát olyan fura az egész. Az épületek még mindig olyan érdekesek, mintha csak 1 fénykép lenne az egész, a BF-ben is olyan fura volt, itt meg még inkább az. Na mindegy, azért ha nem eszi meg ezt is a Denuvo szörny akkor azért megnézem hogy hogy döcög a gépemen. Egyébként a WD-s szerintem jobban néz ki, mint ez és az tűrhetően fut nálam.

hát D: valszeg nem fogja bírni 2-vel :( de csodák azért még történhetnek :D

CroftManor
6,6 GB RAM-ot fogyaszt...akkor én 2 GB RAM-al meg se próbáljam elindítani? :D

Shep
Na ok de olyan erőművön, gyengébb gépen szerintem ez nem lesz túlságosan játszható.

oké srácok nyugi,

Még egy kis mazsolázás:

~6.6 GB RAM-ot fogyaszt a bizonyos usernél a teljes rendszer a játék futtatása alatt

Az nVidia PCSS Shadows teszi tönkre a futásteljesítményt, azt kilőve 55-60 FPS a városban minden mást feltekerve...akkor nem olyan horror...

Myselor
sajnos én is ettől félek pedig belenéztem egy youtube gamer videójába megnéztem 5partot hát nagyon jó de sajna nálam el se fog indulni gondolom mert kevés a proci vagy a ram
Shep
Na akkor ezzel sem játszunk. Nálam lenne vagy 5 fps. Ezt is sikerült "tökéletesen" optimalizálni, ahogy az eddigi összes részt.

Oooké. Akkor jöjjön a fekete leves...

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=930145

Röviden: az i7 2600K plusz GTX 780 kombó alig nyaldossa 1080p-ben maxon a 30 FPS-t, gyakran alatta van...1080p alacsony beállításokkal sem jön össze a stabil 60 FPS semmiképp - mindenféle nVidia GameWorks extrát is kikapcsolva természetesen...