2039
-
#909 Igen, és mivel (gondolom én 720p-s tv-n játszom) csak így rögzít....
Egy izmosabb PC-n biztos szebb , bár így is ahogy MerlinW mondta valszeg a piac legszebb játéka. -
#908 Szép. -
#907 Assassins Creed Unity Gameplay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 20:23:13 -
#906 Patch használt valamit? Mik a vélemények? -
DantesHUN #905 Hát nem tudom. Nagy marhaság lenne. Olyan nincs, hogy csak egyszer használatos, nem lehet mégegyszer kijátszani. Biztos újra lehet kezdeni, vagy törölni a mentést valahogy. -
#904 nem tudom de elég gáz így miért nem lehet újrakezdeni -
DantesHUN #903 Ez engem is érdekelne. Nem láttam ilyen menüpontot. Ha valaki újra akarja kezdeni, nem lehet? -
#902 hogy lehet új játékot kezdeni ? -
#901 Ebben a részben pontokból lehet skilleket kinyitni, az előző részekben ugye nem volt ilyen? Csak a történet előrehaladtával oldódtak fel nem? -
xido #900 apróságok terén nekem már az is tetszik,hogy csávókám átmegy házak között,a sodrony még csak meg se inog,nem hogy hajolna...
hogy a környezet nem rombolható,növény nem vágható,ablak nem törhető..stb..2014ben ilyen gépigénynél már elférne :) -
DantesHUN #899 Ahhoz képest, hogy mekkora a gépigény, és tényleg mennyire durván néz ki, hát a Saint Chapelle elképesztő. Az épület belsők szintén. De, azért hát apróság, de beleugrok egy szökőkútba és nem leszek vizes. Ha már a látványban ennyire magasra tették a lécet, akkor ilyen apróságokra is figyelhetnének. Most ez így egy dolog, de sok ilyen kis apróságot lehetne találni. De ez messze nem baj, tényleg csak azért jegyeztem meg, mert na, hogy bele is kössek valamibe.
Pénz keresés hogy lesz most? Kereskedés, boltokat kell venni, mint az AC2-ben? -
#898 Ha 10x nem volt postolva akkor egyszer sem (Hogy a google első találata az megint más dolog:))
################################################## ##############################
Ubisoft Entertainment
Assassin’s Creed® Unity v1.2.0
################################################## ##############################
Fixed crash when accepting invitation in specific cases
Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page
Improved performance in cinematic on low HW configurations
Fixed various Graphic issues
Fixed various Input issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Invitations issues -
#897 Valami lista van mit javít pontosan? -
xido #896 meg franciául lesznek a modern dolgok is,mint annak idején olaszul ment desmond anyaga..ami így kicsit agyonvágta a korhűség értékét :) -
#895 Angol felirattal játszhatsz francia szinkron mellett. Ha az angol sem megy akkor meg tökmindegy. -
Austin Bailey #894 akkor nem fogom tudni franciául játszani, hacsak nem készül rajongói fordítás, ami meg évek múlva lenne csak meg. :( -
#893 Tölthető az 1.2, dolgoznak az 1.3-on. -
#892 Nincs és nem is lesz. -
#891 Úgy tűnik céljukat elérték, mindenki megy VGA-t venni :)( -
Kadarhun #890 http://www.gamekapocs.hu/hir/42419/megerkezett_az_elso_assassin_s_creed_unity_javitas -
Austin Bailey #889 mivel a 3-ban meg a 4-ben is volt magyar nyelv ezért a kérdés teljesen jogos. Ettől a stílustól légyszíves kímélj meg, attól kérdeztem, aki képes normálisan válaszolni.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.11.13. 18:13:04 -
Fradi88 #888 De az, de inkább játszom 4x MSaa-val. TXAA-val a távolabb dolgok olyan mosottasak lesznek -
#887 Ez így elég durva. Ezek egyáltalán tesztelték a játékot vagy csak úgy kiszórták a csordának? -
Metontour #886 Milyen videokártyád van mert én is hasonló cipőben járok mint te gép ügyileg. -
#885 TXAA az nem nvidia spec? Mert akkor nem. -
Fradi88 #884 4 GB-os Gtx 770-el 4xMSaa-val kapok olyan 35-40 FPS-t átlagba, 8X Msaa-val kb 20 FPS, TXAA-val meg kapok szintén olyan 35-40-et.
Nem TXAA-val kellene a legkevesebbet kapni? Vagy hogy van ez? -
#883 Na grat! :D -
#882 Ehez gratulálok, meg a játékokhoz is.
Használd egészséggel! -
#881 Na gyerekek, ezt a napot is megértük. Még sohasem vettem kártyát 60.000 FT felett. De most megrendeltem a GTX970-et 105.000-ért, holnap megyek érte. Ráadásul holnap veszem át az AC-t is a futártól, viszont kupon is jár a kártya mellé, az meg jó lesz az FC4-nek.
Úgy felbaszott ez a játék, hogy rendeltem egy VGA-t. Ezt se gondoltam volna. De megnyugtat a gondolat, hogy nem kell a Witcher 3-mon és a GTAV-ön aggódnom. -
Madi92 #880 Btw lehetséges az, hogy azért zavaró nálam még a 40fps is, mert magas válaszidejű a monitorom? (11ms, ha jól rémlik) -
Rony94 #879 1 év alatt úgy is szépen lemegy az ára 6-5 ezerre. Én is akkor tervezem beszerezni. -
#878 a legszebb az lehet de bugtenger miatt egyenlőre majd megveszem egy év múlva mire a 37 peccsel rendbe hozzák, a grafika másodlagos -
MrHyde #877 intel core i3as procival 4 GB-on ha lowra veszem grafot meg felbontást is lebutitom egész türhetően elfutkározik nem olyan vészes ez
De gyilkolja a vasat rendesen
Viszont valaki mondja már el nekem hogy miért buziskodik nálam vajon az NVidia vezérlőpult? nem tudom megnyitni, hiába kattintgatok rá se kép se hang, mi a fax baja van? -
#876 Nekem nem volt vele baj fx6300-as bírta a számolgatást alatta, -
#875 Kár, hogy ez csak az átvezetőkre igaz :) -
Rony94 #874 "Legalább a COD ugyanazt a fos grafikát hozza évről évre, és nincs gond a gépigénnyel..."
Na ez vicces, mert én úgy emlékszem hogy a fos grafikájú Ghosts össze-vissza akadt megjelenés napján.
Ennyire látszik hogy már sorozatgyártásban gondolkodnak. A lényeg hogy egymás után jöjjön az újabb rész, az optimalizálásra/tesztelésre már nem is fordítanak időt. És ez nagyon nem jó, mert én viszonylag szeretem az AC szériát, nagyon nem szeretném hogy olyan sorsra jusson mint a CoD széria. -
balays82 #873 Nem kell átvenned, ha nem akarod. Közlöd a futárral, hogy nem kéred a csomagot, ő meg visszaviszi a feladónak. Sőt, még az átvétel után is van 14 napod, hogy indokolás nélkül elállj a vásárlástól, feltéve persze, ha a játék csomagolását addig nem bontod meg. -
#872 Nagyon durván néz ki, én hüledeztem hogy az ezelőtti ac-khoz képest mekkorát fejlődött a karaakterek arca, nagyon kemény, és a töbiről nem is beszélve. -
#871 100k-s vga-t nem egy játékért veszed meg, hanem amik ezekután jönnek az összesért. -
#870 És mindig valahogy izgalamas és leköti az embert