Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Hát, ott volt az első rész. 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

vihetne már akár a jövőbe/jelenbe is..
kicsit olyan érzésem van,mint a Terminátorokban..mindig elhintik a víziót,aztán nem kapunk belőle soha semmit 😊
CalebJoe
Nem is lenne rossz ha egyszer elkalauzolna minket egy arab földrészre egy arab karakterrel (Aladdin) a játék, semmi víz csak homok meg a tűző nap kis arab városokkal.<#smile>
Amúgy nálam a kalóz téma miatt a Black Flag a kedvenc.
rage
Kipróbáltam, gondoltam, miért ne - kíváncsi voltam, mit csinál a játék a gépemen, ami amúgy jelentősen a minimum rendszerkövetelmény alatt van. Némi meglepetésre bőven játszható úgy, hogy minden low-on van, az enviromental meg high-on, s így voltaképp nem is néz ki rosszul. Most fejeztem be a Versailles-i emlékek küldetést.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Voltan
" Kíváncsi lennék azért, hogy hány arab nyelvet beszélő ember vesz játékot."

Viccelsz? Sokan. Szaudi arábia, Emirátusok, Tunézia, Marokkó stb. Nem csak írástudatlan kecskepásztorok és fanatikus dzsihádisták vannak azért 😄

MerlinW
"To help explain how much the new consoles were used, Amancio mentioned how, while previous Assassin’s Creed games featured 200 NPCs on-screen, Unity has up to 5,000 or more. In fact, one scene includes 10,000 NPCs, which Amancio says “aren’t just decorative – you can actually run up to them, interact with them. These are real AI NPCs.”

Also for Unity, Ubisoft rewrote the lighting model, which brings a “completely new layer of realism” to Paris. Shader materials are now physically based, so they look “much more realistic” and not like “polygons with pictures on them. They look and react to light like real materials.”

As you’re traveling through Paris, Amancio pointed out how there’s no loading and it’s “all seamless,” with one in every four buildings having decorated interiors.

All in all, Amancio says, “We could not have made this game previous-generation consoles.”

10,000 aktív NPC a képernyőn azért nem gyenge😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.11. 23:28:34

[merlinw.org]

Voltan
Én is nagy AC fannak tartom magam, de kicsit megcsömörlöttem. Minden évben új nagy AC, és egyéb apróbb címek? Kicsit sok...
Visszavehetnének csöppet.

AC 1 - the saga begins, epic alapvetés
AC 2 - Minden idők egyik legjobb folytatása, zseniális úgy, ahogy van
AC Brotherhood - Még egy lapáttal rátesznek a kettőre, élveztem nagyon ezt is
AC Revelations - Na, itt éreztem először azt, hogy "meh..." meg sem vettem, csak futottam vele egy kört
AC 3 - Újítások, de valahogy nem az igazi, nem jött át az idő és a kor számomra - a CE szobor viszont gyönyörű.
AC Black Flag - Kalózos powah kurvajó, tengeri csaták zseniálisak, de az úgymond AC része már eléggé uncsi kezd lenni
AC Liberation - Ehhh.. Ez miért kellett
Most meg a Unity, hát nem tudom, de én ezt a témát pihentetem egy darabig, nem érzem szükségét egy új résznek most. Jövőre meglesem, de per pill nagyon nem izgat.

Szóval kicsit lassítani kéne a fejlesztőknek szerintem, mert nagyon a Call of Duty és egyéb éves EA unalmak sorsára juthat.

Túl jó ez a koncepció ahhoz, hogy barátok köztté degradálják :S

JaSoN HuNTeR
Az én gépemen szerintetek menne 30fpsel? 1080

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Öcsém ettől rosszat fogok álmodni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Úgy néz ki nem lesz.

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Lesz magyar nyelv?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

CalebJoe
Pedig elég simple game ez is mint az eddigi összes, és nem lenni hater.<#smile>
MerlinW

[merlinw.org]

szivatsz,hogy ez nem ps hanem tényleg benne van 😄
CalebJoe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nyes>
CalebJoe

Mintha kb. a Ryse-ot látnám szép meg minden, de ennyi.
A franchise lefelé tart annyi bőrt lehúztak már róla, hogy már lassan elkészül a legdrágább kabát belőle, oké amíg hozza a pénzt addig megéri nekik, de kezd már rohadt unalmas lenni ez a cím.
MerlinW
Vegyél vissza kicsit, ok?

[merlinw.org]

Voltan
Nem értem, mi a baj, a franciák tényleg ilyen rondák 😄

Voltan
Az AA attól még tényleg totál felesleges benzinfaló. Sose használom,

Sok játéknál a full ultra egy része teljesen lényegtelen apróság, semmi szükség rá, viszont zabálja az erőforrásokat.
Igaz, nekem csak egy mezei négygigás 770-em van 😛

MerlinW
Támad a Mars! xD

[merlinw.org]

Kandurex
Vannak bugok 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ez nem hülyeség, ezek tények hiszen a tulajok sírnak nem én.Én csak leírom ki mire számítson.
De ahogy nézem a fogyatékos lelketeknek ez is baj.

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Hallod, nagyon unalmas vagy. Ráadásul egész nap lököd a hülyeséget minden topicba... Jesszus.

grebber
Az egy dolog ki mit hogy butít,de akkor nem kell belekötni a max grafikába hogy elég szépen behúzza a legjobb gépeket is.
A 970 az éppenhogy elég kategória kb. Bár ez majd driverrel meg patchel változhat jó irányba.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.11. 22:33:59

AA-nak én se igazán látom értelmét, szerintem még sose kapcsoltam be, vagy kapásból kiveszem a francba

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

MerlinW
Soha sem használtam AA-t. A világ legfeleslegesebb és legerőforrásigényesebb dolga. 1080p és afelett meg főleg. Különben sem volt 100K a kártyám . Én a belső értékek híve vagyok, szarok a külsőségekre (játékok terén legalábbis 😊).

[merlinw.org]

Kandurex
1080p felett nem sokat ad az élményhez...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Büszke lehetsz magadra hogy egy 100+ K-s VGA-val aa nélkül játszol Merlifaszság. 😊

MerlinW
AA nélkül fut is vele a játék 60+-al. Csak a szokásos grebberhülyeség😊

[merlinw.org]

na..visszatért az orvosság...nem magától gyógyul...dícséretes
Krisztiam
Te most viccelsz? 😄 a 970 majdnem egy csúcskártya 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vissza olvasgattam és olyan 20 óra környékén volt szó a warez verzióról nem sok de volt
Empty
Förtelem az FPS értékek! <#confused>

MerlinW
Senki sem beszél tört verzióról. A tengerentúlon már megjelent.

[merlinw.org]

Myselor
már megjelent a játék ha nem itthon veszed hanem külföldi oldalról vagy store akkor már játszhatsz vele,te mi a faszról beszélsz már bocsánat 😊
Tök jó, hogy egy olyan játék tört verziójáról beszéltek ami még meg se jelent Európában. 😄 És utána csodálkoznak az emberek, hogy miért nincs magyar felirat. Az mondjuk egy más kérdés, hogy miért van arab felirat. Kíváncsi lennék azért, hogy hány arab nyelvet beszélő ember vesz játékot.
grebber
Basszus nem hiszem el,hogy ez az uplay nem fejlődött évek óta. Még mindig nem mutatja a pre orderben vett cuccokat<#falbav>

AntiHero
Egy kis időzavar 2 percben 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.11. 22:15:13

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BoneDragon
Ügyi vagy.

Empty
Megy már PC-s virágbolti bizony nekem elhiheti a kételkedik benne!

olyannyira inspirálta őket,hogy még a zenében is pofátlan utalások vannak 😊
Myselor
sokan szerették nem hiába lett annyi rész csak vele,habár nem volt mindegyik annyira jó de én nekem is ő a kedvencem, a többiek tényleg nem voltak annyira jó karakterek,Arno nekem most nagyon szimpi mivel hasonló hozzá😊
MerlinW
Pedig Ezio ritka jól felépített és szimpi karakter volt. A Revelation utáni animációs film meg feltette az i-re a pontot. Az utolsó 5 perce epic😊

[merlinw.org]

MerlinW
Tele van a YT let's play videókkal. Van amelyiket már 3 napja töltik fel.

[merlinw.org]

Mit kéne elhinni? Hogy 9 órája van benne? Miért ne hinném? Vagy azt hogy szar? Ezt meg esetleg eldönthetném én?
AnuluWork
Sajna, nekem legkorábban pénteken lesz meg, de ez van. Csak az AC3 volt az, amit steamen vettem meg, és három (?) nappal előtte játszhattam vele legálisan.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Shep
Steamen van akinek már majd 9 órája van a játékban, neki azért már csak hiszel, nem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lwb
Egyébként az első óra spoilermentes beszámolója: nagyon szép, sokkal szebb mindennél. Nekem úgy tűnik, hogy teljesen új engine-t csináltak hozzá, mert nem is érződik annyira AC-nek, mint a többi. Az animációk szépek, nem olyan gépszerűek, mint korábban, a grafika gyönyörű, az arcok is nagyon szépen meg vannak csinálva. Jó új megoldás, hogy átemelték a splinter cellekből azt a sziluettes megoldást, hogy hol láttak utoljára. Ezzel lehet taktikázni kicsit meg életszerűbb is, hogy hova mennek az őrök, ha észrevesznek.

A sztorin az első 1 óra alapján látszik, hogy Ezio-t és az AC2-t lőtték be inspirációnak. Többet még nem tudok mondani, de Arno teljesen Ezio. Aki rühellte, az ezt a főszereplőt sem fogja szeretni. (én nem rajongtam érte, de egyelőre OK a játék)

lwb
Was? Csak next-gen konzolon van és azon még nincs törés úgy általában. A hivatalos megjelenés meg US ma, EU holnapután. Én ma vettem meg PS4 store-ban US accounttal. Ha valaki végigtolta, akkor csak sajtós review-copyval tehette.

Aha, kritikák mi? Amik szórják a szuper értékeléseket, az épp aktuális 4 óra alatt kijátszható CoD-ra meg társaira? Nem tudom az épp aktuális epizóddal is így van-e ,de a kritikák egy része hülyeség. Nem mind persze.
De talán én is azt írtam, lehet hogy tényleg ez lesz az eddigi leggyengébb rész. De ettől függetlenül az emberek hülyék, felületesen alkotnak véleményt, és hülyeségekkel traktálják egymást.