Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Radeon 5850-en ment neki 22-25 fps, low beállításon. Az 5850 kábé R7 260X szint, kicsit lassabb nála, a gamegpu-s teszt meg very high quality-s beállítással lett futtatva ahol 15-17 fps-t kapott a 260X, szóval a 22-25fps 5850-en low beállításon reális.

úgy látom 17-19 fps-re számíthatok...úgy, hogy nincs 32 gb ramom és I7-em sem, jah és ssd se...szánalom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Az a baj ,hogy nem érted a lényeget de mindegy. 1-2 embernek véletlenül jól fut az szerinted mit jelent, tudom mindenki hazudik aki szerint nem. Egy dologra lennék kíváncsi neked, hogy fut?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem. Mindenki más kamuzik. Az összes videó mind kamu. Meg aki beírta hogy fut neki, az is kamu. Értem én.
Shep
Ok, akkor tehát kamu a grafikon, túl van tárgyalva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Empty
Van olyan fix már ami ment! Nekem legalább is működik!

Ha felmész a youtube-ra láthatsz, nem egy és nem két PC-s videót, mellette hogy milyen konfigon, és jóval gyengébb gépeken is normálisan ment. Na, ez hogy lehet? Biztos manipulált videók? Ha vissza nézel, reggel ide is írt valaki, hogy a igen gyengének számító Radeon VGA-val is ment. Na? Ilyenkor mi van? Ezt mivel magyarázod?

És esetleg lehet talán érdemes lenne patch-re várni, mert állítólag a konzolos fps problémán is javított a patch.
sziasztok, a jelenlegi helyzet úgy néz ki hogy lehet vele játszani, csak nem ment??? most láttam hogy kint van egy skidrowos crack lehet érdemes lenne megpróbálni azzal.....
Shep
Mert nem a játék fut szarul, hanem a teszt manipulált? Logikus.

Igen persze. 1000 dolláros processzor+ egy jobb VGA és 30 FPS-t se szenved össze. Nem tudom ezeket komolyan venni.
grebber
Sajnos nvidiákon is vannak komoly fps droppok...
Szóval ha az ubisoft nem kezd most egy EA /BF4 szerű akcióba akkor a már eddig is sokat megtépázott renomé a legalja szintre süllyed.

Next PC upgrade: 2022

Nekem akkor elvileg meg lenne a 30 fps, juhhé! (nem)

Oké, nekem nyilván nem i7-es procim van, plusz 32 giga RAM-om sincsen, így tehát kapásból van mínusz 5-7 fps.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

r9 270-em van, na ne csináljuk már, hogy nem tudok elérni minimum 30 fps-t... 😄 ezért ez elég röhej

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

AnuluWork
65 az nekem tökéletesen ok.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

MerlinW
Konzolon már játszhatsz, igen.

[merlinw.org]

Shep
Hát ez akárhogy is nézzük komolytalan, mármint a teljesítmény.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.12. 17:18:53

32g ddr4 ram..anyukájuk picsája 😊
BoneDragon
Szegény 760 kártyám el fog vérezni...

AMD videokártyával katasztrofális a teljesítmény, mondjuk NVIDIA-n is csúcskártya kell hozzá, hogy normálisan fusson.

partyhangulatban van a mammer rendesen 😄
nyirog
igen tudom, burkoltan erre céloztam csak nem akartam szó szerint pofátlanul beírni ide a topikba; persze ettől még adott a kérdésem h esetleg valakinek lenne e proli utáni közvetlen mentése (?)

Aha. Hát meg is vehetnéd...szerintem. Na mindegy hagyjuk, fölösleges magyaráznom, hogy miért érdemes megvenni, azt gondolom.

Inkább más:
Amúgy hogy fut, és milyen gépen? Úgy mindenki a gépigényen pörög.

Ha megveszem a Unity-s Xbox One csomagot, akkor már tudom indítani a játékot, vagy várnom kell péntekig?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Shep
Mert szar a crack, azért nem ment.

nyirog
Szerintem olyan marha sok oka nem lehet ha már tudok vele játszani a hivatalos magyarországi megjelenés előtt (jó indulatú irónia 😊 ), olvastam h másoknak is volt ilyen, gondolom mielőtt tegnap játszottam vele nem néztem szét eléggé
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2014.11.12. 16:20:22

Shep
Pedig az a stuff jobbnak tűnt a videok alapján, mint a fő játék 😊

MerlinW
Akkor csinálj offtopikot.

[merlinw.org]

MerlinW
A china szál csak egy "2D-s" plaformjáték lesz, tehát valószínű, hogy különálló lesz. Nem tudom mikor jön, de most szerintem fontosabb dolguk is van annál😊

[merlinw.org]

Hogy tud már is elveszni a mentés?<#fejvakaras>
nyirog
off topicot nem találtam... így itt kérdezem

nyirog
Sziasztok, elvesztek a mentéseim, nincsen meg valakinek konkrétan azután a küldetés után egy mentés mikor már arno-t beavatták assassiná? rohadtul nincs kedvem végig csinálni a prológust....

Shep
Géped?

Nemtom én Watch Dogs-al még simán eljátszogattam pedig ott is 6 GB volt min követelménynek megadva, CoD Advanced Warfarevel is elvoltam habár néha igencsak beakadt, szóval ezzel is teszek egy próbát de nagy reményeket nem fűzök hozzá 😄
sokadjára kérdezem..a china mellékszál későbbi megjelenés vagy aki season pass-os,az már megkaphatta?
és vajon standalone mint a freedom cry?
MerlinW
Nem javasolt😊

[merlinw.org]

Myselor
nincs xd
Van ehhez magyar felirat?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Muszáj volt nekem is megkérdezni! <#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
nekem játszhatatlan,nem reagál a játék beragadok a texturába beleesek,akadozik és játszhatatlan 😊
akkor én Intel core i3-as procival és 4 GB rammal meg se próbáljam elindítani ugye?
MerlinW
Tudod, csak lassú lesz. Kivéve, ha e-SATA csatival használod.

[merlinw.org]

MerlinW
Embargó volt, nem volt review megjelenés előtt. Ezért nincs review a Rogue-ról sem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.12. 14:34:54

[merlinw.org]

Palotai István

most találtam valakit aki ugyan olyan konfiggal mint ami neked van lowon kell hogy játszon mert ott stabil az fps és magasabb beállításon játszhatatlan..

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

AnuluWork
Azért nyugodt leszek. 😊 Meg leszarom.

Szerk.

Végigéltem már a siránkozástdömpinget a Rome TW megjelenésekor, hogy ilyen meg olyan top gépen nem fut jól, aztán megjelent, megvettem, és ezen a konfigon nálam zéró probléma volt, pedig felsoroltak hasonlókat.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.12. 14:00:19

egy szintű nyugodtságot adtál nekem notim van most csak jelenleg, i7 8gb ram Geforce 840m el remélem akkor nem fogok azon tömegbe tartozni, akiknek szarul megy , mert nagyon szeretném munkahelyen is toszni ^^

Palotai István

ne legyél nyugodt, steam tele van posztolva kb ilyen configgal mint ami neked van és játszhatatlan néhány embernek 😄 az nvidiások többségének is ugyan olyan fosul fut...
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.12. 13:44:28

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

AnuluWork
Megnyugtattál. Meg is lepődtem volna, hogy 3770kn, 16 GBval, egy 780ti 3gbn akadna, miután a WD ssel fullosan hasított (UBI az is), de azért köszi. 😄

Aha, Radeon kártyákon szar mi?

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2396406715&feature=iv&src_vid=Q5MQmDdZctQ&v=71YUESwQkVw

HD5770 VGA-val is elfut.
AnuluWork
Ne viccelj. Akinek ez a baja, vesz egy ps4et és kész. 😊