2039
assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • CroftManor
    Ez coop mód, különálló rész a singleplayertől.
  • Zegi Norbi HUN
    Ezeket egyedül is végig lehet vinni vagy muszáj másokkal menni? :)
  • CroftManor
    Ez tök jó :D
  • Zegi Norbi HUN
    Ezek pontosan mit takarnak? Olyan, mint az AC 4-ben a random eventek?
  • DarkSector
    hibás ja.
  • Kandurex
    Gedosato, de nincs bekapcsolva.
  • Shep
    Hát +2fps ráadásul így rohadt csúnya. Na sebaj majd az ubi felpatcheli :D
  • Meridius
    Nincs fent SweetFX vagy valami injector?
  • Shep
    Na ezt kipróbálom +10 fps az már királyság lenne.
  • MerlinW
    Jó lenne, ha életre lehelnék az Initiates-et, és a companion app-ot, mert cseppet frusztráló, hogy semmi sem működik ami online:) Itt egy csomó színes láda és nem tudom kinyitni őket.
  • MerlinW
    Mot olvasom, ha valakinek nagyon rosszul fut és 1080p-ben próbálkozik, az állítsa borderless fullscreen-re a játékot állítson 720p-t és FXAA-t. A képminőségen kicsit ront ugyan, de állítólag +10fps gyengébb gépeken.
  • MerlinW
    A srác végigjátszásokat tölt fel és magyarul feliratozza YT-on. Nézd meg a többi videóját és értelmet nyer a dolog.
  • rage
    Nálam ilyen nem volt, élből ki volt kapcsolva.
  • Kandurex
    Érdekes ha ki akarom kapcsolni az AA-t ki dob az asztalra másnak is van ilyen?
  • rage
    Hát ha rászerkeszti valaki a videora utólag, akkor tényleg lesz...
  • Shep
    Hát a tőzsde már csak ilyen :)
  • matecsavo
    Mivel ráégetett felíratott vagy valamit, de ha jobban megnézed akkor a játék felirat teljesen angol....
    Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2014.11.14. 18:31:01
  • TérTetrix
    Én is olvastam,hogy 1000% h nem lesz!!!!!
    De akkor,hogy van neki??
  • TérTetrix
    Azt mondták nem lesz magyar felírat....itt meg van:

https://www.youtube.com/user/ratkaatka
  • AnuluWork #1015
  • MerlinW
    A részvényeik már majdnem 10%-ot zuhantak, szóval el tudom képzelni, milyen hajtépős, sikítozós, hajrá van az irodákban:)
  • Shep
    Mondjuk Uborka elérte célját, boldog-boldogtalan a játékról beszél. Persze, hogy ez mennyire lesz nekik kifizetődő, az már más kérdés :)
  • Shep
    Persze, hogy nem, mert leszarják. Egyébként is az igazán csúnya az, hogy konzolokon is gány az egész.
  • DarkSector
    :D
    az komoly, de játszható még 20-25fps.
  • Meridius
    R9 270X - átlag 100%-on fut
    i5 4590 - átlag 60%-on fut

Versaille kastély szobáiban volt átlag 20-25 fps, Párizsban a tömött utcákon 30. (900p, high, FXAA)
  • DarkSector
    Figy nem mondtam hogy fenékig tejfel, pc-re ne is várj optimalizáltságot 100%-ig, de a többi játékhoz képest amit látsz és kapsz a játékban azért erősen elfogadható, szerintem sokkal több fps-t nem fogak nyerni peccsekkel sem.
  • DarkSector
    Igen fizika, meg ai...hogy minden ember csinálja a dolgát, fizika ahogy mondod stb.
    De a végeredmény igen látványos, vagyis nem olyan dolgokat számolnak ami láthattalan és nincsen látható eredménye.
    Mint Crysis- dx11....
  • CalebJoe
    Ja hát ha úgy néznének ki benne mint itt a topik háttérképen akkor még meg is lehetne érteni miért nagy.
  • Shep
    Azok a fejlesztők akik ilyen kimagaslóan optimalizálták a játékot minden platformra? Hát a mai napomat is feldobtad. :DDDDD Egyébként meg onnan tudom ,hogy míg a VGA maxon pörög a proci 70%-on.
  • DarkSector
    Hát pontos adatokat nem tudok, kell minden igazából, nagy felbontáshoz VGA is kell, hogy nálad mi a kevés, azt nem tudom, de gépigény szerint az i3 azért nem éppen egy csúcs cucc. :D
  • Shep
    A fizikára megy el az összes erőforrás, nem a baltával faragott emberekre.
  • DarkSector
    Miért nem jogos? CPU jobban kell neki, ott van a fejlesztők mondták, a CPU kell az NPC-k végett inkább.
    Nem én mondom, én csak közvetítem amit olvastam neten.
    Miért n lenne jogos a gépigény? nagy-sok-gyönyörű. Mutass példát ellenpéldát ugyanilyen játékot, ami megy kisebb gépen.
  • Szasza20
    Jólvan nem baj csajk kipróbáltam volna már mert vártam a Black Flag meg ment vagy 40-50 FPS el ez meg? na mindegy! Úgy is készülök venni egy i5-öt az talán segít!
  • DarkSector
    Crysis 3 az én kis gépemen is faszán ment, nem nagy szám, igaz 20fps-el kb, de ment....köze nincs ehez, itt a mennyiség sokszorosa az fps-eknek, itt egész karakterek vannak ott nagyrészt egy fegyvert látsz a képernyőn meg a környezet + ellenfeleket. Az sem mindegy, 2 külön stílus.
  • Szasza20
    Hát maxon toltam, mindent felhúztam, de úgy nézd hogy 1360×720 ba mert a TV-m csak HD Ready és 30-40 fps volt!
  • Shep
    VGA sokkal inkább kell neki, mint a CPU. A gépigény meg rohadtul nem jogos.
  • DarkSector
    BF3 és Crysis 4-ben 10-ed ekkora pályák voltak, 10-ed ennyi, bocs 100-ad ennyi npc, és kb 10-ed ilyen részletességgel.
    Következtetés.
    Jogosan nagy a gépigény igen....naná hogy azok jobban mentek.
    Konkrétan a BF3-4 egy vicc, az csalóka nagyon ezekkkel a flare effektekkel mahinálnak hogy olyan szép legyen, ha azokat kikapcsolod, vicc a játék, akkor is csak inkább a karakterek fegyverek szépek, a pálya ocsmány és behatárolt.

Itt meg nagy a cpu igény. Legalábbis elsősorban az.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 17:30:37
  • Diopapa
    core i3 + gtx 650-el Crysis 3 maxon. Nyilván... Bár nem írtad, hány fps-el :D
    Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2014.11.14. 17:29:34
  • Shep
    Hát ott nálad valami gond lesz, mert még nekem is megy 15-20 fps-el pedig nekem csak GTS 450 van, proci memória egyezik.
  • Szasza20
    Ennek tényleg ekkora gépigénye van, vagy csak nálam szar valami? 10 FPS-el megy a játék játszhatatlan! Lent van a konfigom! Tudom nem egy erőgép de egy BF 4 et meg egy Crysis 3-at Maxon toltam vele ezért csodálkozok!