2039
-
#1034 Ez coop mód, különálló rész a singleplayertől. -
#1033 Ezeket egyedül is végig lehet vinni vagy muszáj másokkal menni? :) -
#1032 Ez tök jó :D -
#1031 Ezek pontosan mit takarnak? Olyan, mint az AC 4-ben a random eventek? -
#1030 hibás ja. -
#1029 Gedosato, de nincs bekapcsolva. -
#1028 Hát +2fps ráadásul így rohadt csúnya. Na sebaj majd az ubi felpatcheli :D -
Meridius #1027 Nincs fent SweetFX vagy valami injector? -
#1026 Na ezt kipróbálom +10 fps az már királyság lenne. -
#1025 Jó lenne, ha életre lehelnék az Initiates-et, és a companion app-ot, mert cseppet frusztráló, hogy semmi sem működik ami online:) Itt egy csomó színes láda és nem tudom kinyitni őket. -
#1024 Mot olvasom, ha valakinek nagyon rosszul fut és 1080p-ben próbálkozik, az állítsa borderless fullscreen-re a játékot állítson 720p-t és FXAA-t. A képminőségen kicsit ront ugyan, de állítólag +10fps gyengébb gépeken. -
#1023 A srác végigjátszásokat tölt fel és magyarul feliratozza YT-on. Nézd meg a többi videóját és értelmet nyer a dolog. -
#1022 Nálam ilyen nem volt, élből ki volt kapcsolva. -
#1021 Érdekes ha ki akarom kapcsolni az AA-t ki dob az asztalra másnak is van ilyen? -
#1020 Hát ha rászerkeszti valaki a videora utólag, akkor tényleg lesz... -
#1019 Hát a tőzsde már csak ilyen :) -
matecsavo #1018 Mivel ráégetett felíratott vagy valamit, de ha jobban megnézed akkor a játék felirat teljesen angol....
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2014.11.14. 18:31:01 -
TérTetrix #1017 Én is olvastam,hogy 1000% h nem lesz!!!!!
De akkor,hogy van neki?? -
TérTetrix #1016 Azt mondták nem lesz magyar felírat....itt meg van:
https://www.youtube.com/user/ratkaatka -
#1015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1014 A részvényeik már majdnem 10%-ot zuhantak, szóval el tudom képzelni, milyen hajtépős, sikítozós, hajrá van az irodákban:) -
#1013 Mondjuk Uborka elérte célját, boldog-boldogtalan a játékról beszél. Persze, hogy ez mennyire lesz nekik kifizetődő, az már más kérdés :) -
#1012 Persze, hogy nem, mert leszarják. Egyébként is az igazán csúnya az, hogy konzolokon is gány az egész. -
#1010 :D
az komoly, de játszható még 20-25fps. -
Meridius #1009 R9 270X - átlag 100%-on fut
i5 4590 - átlag 60%-on fut
Versaille kastély szobáiban volt átlag 20-25 fps, Párizsban a tömött utcákon 30. (900p, high, FXAA) -
#1008 Figy nem mondtam hogy fenékig tejfel, pc-re ne is várj optimalizáltságot 100%-ig, de a többi játékhoz képest amit látsz és kapsz a játékban azért erősen elfogadható, szerintem sokkal több fps-t nem fogak nyerni peccsekkel sem. -
#1007 Igen fizika, meg ai...hogy minden ember csinálja a dolgát, fizika ahogy mondod stb.
De a végeredmény igen látványos, vagyis nem olyan dolgokat számolnak ami láthattalan és nincsen látható eredménye.
Mint Crysis- dx11.... -
#1006 Ja hát ha úgy néznének ki benne mint itt a topik háttérképen akkor még meg is lehetne érteni miért nagy. -
#1005 Azok a fejlesztők akik ilyen kimagaslóan optimalizálták a játékot minden platformra? Hát a mai napomat is feldobtad. :DDDDD Egyébként meg onnan tudom ,hogy míg a VGA maxon pörög a proci 70%-on. -
#1004 Hát pontos adatokat nem tudok, kell minden igazából, nagy felbontáshoz VGA is kell, hogy nálad mi a kevés, azt nem tudom, de gépigény szerint az i3 azért nem éppen egy csúcs cucc. :D -
#1003 A fizikára megy el az összes erőforrás, nem a baltával faragott emberekre. -
#1002 Miért nem jogos? CPU jobban kell neki, ott van a fejlesztők mondták, a CPU kell az NPC-k végett inkább.
Nem én mondom, én csak közvetítem amit olvastam neten.
Miért n lenne jogos a gépigény? nagy-sok-gyönyörű. Mutass példát ellenpéldát ugyanilyen játékot, ami megy kisebb gépen. -
#1001 Jólvan nem baj csajk kipróbáltam volna már mert vártam a Black Flag meg ment vagy 40-50 FPS el ez meg? na mindegy! Úgy is készülök venni egy i5-öt az talán segít! -
#1000 Crysis 3 az én kis gépemen is faszán ment, nem nagy szám, igaz 20fps-el kb, de ment....köze nincs ehez, itt a mennyiség sokszorosa az fps-eknek, itt egész karakterek vannak ott nagyrészt egy fegyvert látsz a képernyőn meg a környezet + ellenfeleket. Az sem mindegy, 2 külön stílus. -
#999 Hát maxon toltam, mindent felhúztam, de úgy nézd hogy 1360×720 ba mert a TV-m csak HD Ready és 30-40 fps volt! -
#998 VGA sokkal inkább kell neki, mint a CPU. A gépigény meg rohadtul nem jogos. -
#997 BF3 és Crysis 4-ben 10-ed ekkora pályák voltak, 10-ed ennyi, bocs 100-ad ennyi npc, és kb 10-ed ilyen részletességgel.
Következtetés.
Jogosan nagy a gépigény igen....naná hogy azok jobban mentek.
Konkrétan a BF3-4 egy vicc, az csalóka nagyon ezekkkel a flare effektekkel mahinálnak hogy olyan szép legyen, ha azokat kikapcsolod, vicc a játék, akkor is csak inkább a karakterek fegyverek szépek, a pálya ocsmány és behatárolt.
Itt meg nagy a cpu igény. Legalábbis elsősorban az.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 17:30:37 -
Diopapa #996 core i3 + gtx 650-el Crysis 3 maxon. Nyilván... Bár nem írtad, hány fps-el :D
Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2014.11.14. 17:29:34 -
#995 Hát ott nálad valami gond lesz, mert még nekem is megy 15-20 fps-el pedig nekem csak GTS 450 van, proci memória egyezik. -
#994 Ennek tényleg ekkora gépigénye van, vagy csak nálam szar valami? 10 FPS-el megy a játék játszhatatlan! Lent van a konfigom! Tudom nem egy erőgép de egy BF 4 et meg egy Crysis 3-at Maxon toltam vele ezért csodálkozok!