Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Szerintem ez már elég rég köztudott. Ami konzolon van nem mindig lehet a pc "gyengesége" miatt 1az1-be áthozni pc-re ezért hozta létre az nv a gameworks faszságát hogy xy effektek a saját szarjaival helyettesítsen.

AMD-seket nem féltem AMD fogja magát és kiad majd fasza drivert ,mert őket érdeklik a játékosok. A Tress FX-et is az AMD gyorsította meg az NV-nek mert visszafejtette az nv cumot mert ő leszarja a játékosokat kb.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Viszont az egészben az a rossz ,hogy maga a játék meg tetszik, mert ha nem tetszene kit érdekelne ,hogy ilyen hulladék az optimalizáció, meg bugos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja és egyébként tele van hibákkal, madár pózban álló, vagy egy irányba csúszó karakterek, egymásba sodródások, ilyen olyan textúra hibák. Attól tartok ezek nagy része PC-n le lesz szarva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szerintem az egész alacsony fps és az óriási gépigény egyetlen oka a fizika, a lengedező ruhák, a haj stb. Ha azt ki lehetne kapcsolni szerintem suhanna a játék szinte minden gépen, nem is értem miért nem tették be ennek a lehetőségét legalább PC-n.

grebber
Életbe nem volt AC-ben ilyen mert értelmes sincs mivel nehézség nincs ,max dísznek vannak akkor ezek.

AntiHero
Van fejlődés, fegyverek is eltérő statokkal bírnak. Ruhák is. + ruháknál a kinézet is számít sokaknak.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
ruhák miatt kellhet ebben a pénz azthiszem 😄
grebber
Ő és egy AC-ben kellett eddig bármire is pénzt költeni?

Merthogy fejlődés nincs, nehézség nincs, a fegyverek feleslesek, alap hidden blade-el végigvihet (Ha a multi miatt akkor ne is válaszolj az nem érdekel)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.12. 22:53:14

Myselor
nem bug,alapból farmolhatóak ezek a küldetések gear és minden más miatt én úgy tudom
zzeN
Szimplán újra töltöm az előző állást vagy bármennyiszer újra lehet kezdeni? (mondjuk ez nagy bug lenne)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Neked kutya kötelességed megvenni, mert AC! Ha egy darab követ adnának el azt is jó lenne neked (ezt te mondtad 😄) 😄DDD

Shep
Na de, hogy ne csak negatívum legyen, a felvezető fejezetecske tetszett a templomos fazonnal.

Shep
Megnéztem. Hát ez ebben a nálam élvezhetetlen. Átvezetők stabil 6-7 fps. Játék közben 15-20, de a legdurvább az, hogy megnéztem full low-n és ful maxon a kettő között 2fps eltérés van. Tehát elmondhatjuk, hogy tökéletesen sikerült optimalizálni, hiszen maxon is ugyanolyan gyors, mint minimumon 😄 15 fps-el amúgy nem buli a játék, ugyan játszható de nem igazán élvezhető, olyan 486-os és a Blood esete áll fent.

Sajnos már így is sokan kezdenek lemondani a szériáról, ugyanis tényleg kezd olyan lenni mint a Call of Duty. Évente maximum EGYETLEN részt kéne csinálniuk, de számomra az lenne a tökéletesebb ha 2 évente készítenék.

Pl. vegyük a Unity-t. Rászánnak még plusz pár hónapot vagy talán egy fél évet hogy rendesen optimalizálják és kijavítsák a bugokat és most lehet hogy mindenki oda lenne érte.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

AntiHero
Aki gyorsan meg akar gazdagodni az ezt a "HEAIST" co-op missiót farmolja. 5perc az egész 😄
Már legend kar, pisztoly. Most jön a ruha 😊

Mellesleg a játék baromi jó. a fő küldetések változatosak és nem unalmasak!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grebber
Az ilyen eseteknél azért elgondolkozik az ember ,hogy a kiadott verziót tesztelték-e egyáltalán.Mert ráteszem a bal herémet, hogy nem.Viszont akkor meg így kiadni elég merészség volt.

Úgy megvertek magadba roskadtál..:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Khhmm

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ezzel az Ubisoft kihasított egy jó nagy darabot a fejőstehenéből.... Következő AC-nél meggondolja mindenki, hogy egyáltalán figyelemre is méltassa a játékot... Főleg ha ugyanilyen brutál gépigényt kreálnak alá.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.12. 22:19:52

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgyszintén... én konzolra vettem volna meg, de lemondtam. Nem is csak az alacsony framerate a gond, hanem ezek a bugok is, teljesen lerombolják a játékélményt.

...még jó hogy ebben az évben nem ezt vártam legjobban, hanem a jövő héten megjelenő GTA V-öt!! Az uborka meg jó lesz a pörkölt mellé...
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2014.11.12. 22:06:37
grebber
Jelenleg mindkét konzolon is ugyanugy gondok vannak....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.12. 22:04:48

BoneDragon
Konzolon is problémák vannak a játékkal... de te tudod.

Sikerült elérnie a UBI-nak, hogy vegyek egy konzolt, nekem nincs kedvem tovább b***ni a gépigényekkel...

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Hatalmas AC fan vagyok, de most ezt én sem fogom megvenni a gépigény és a technikai mizériák miatt. Majd kap egy tucat javítást meg jön néhány új driver az AMD kártyákhoz és meglátjuk... Jelenleg 5k-nál többet nem érne meg nekem a játék még akkor sem ha holnapra varázsütésre már futna is.

Pedig gyűjtőit akartam venni kedves Ubisoft...Köszönd a saját faszságodnak!

Lehet átalakul nekem is az origi AC unity-m Far Cry 4-é....De asszem idén ősszel mégiscsak a Dragon Age inquisition lesz a befutó nálam.

HeadHunter86
Az erőforrás 60-70%-át úgy megeszi mint állat. HA nincs haj a jelenetben érdekes megy mint állat.
Francért kell erőltetni ezt az effektet, főleg egy olyan korban ahol minden férfinak hosszú haja van, esélyed sincs a jó FPS-re 😄

Myselor
amúgy tényleg a haj nagyon megbassza a vga-t enyém meghal tőle xd
HeadHunter86
Viszont felhúzott ez az optimalizálatlanság és le akartam mondani a konzolokszervízes előrendelésemet erre ezt kapom: "Hiba: ez a rendelés nem mondható le (vagy már teljesült, vagy már korábban le lett mondva)"
Pedig előző AC-k mind megvannak eredetiben, utolsó kettő díszdobozban. De inkább FC4-et veszek e helyett, mert ez nagyon gáz, hogy 100.000-ért kellene vennem kártyát. Anno 50-60.000-ért amit vettem épp kártyát mindig bőven elég volt. Erre itt van ez. Inkább megveszem fél év múlva mire lesz erősebb VGA-m.

Olyan egetrengető különbség a GTX 660 és az én 7850 oc-m között nincs úgy látom (kicsit GTX erősebb, de csak max 5 %-al).

Akkor ezek szerinte menne nálam is.

Pedig a te VGA-d is a minimum alatt van...érdekes.

HeadHunter86
1920*208-ban, High-on, FXAA-val, low shadow-val, SSAO-val. Városban 32-37FPS a konfigommal.
Amint átvezető jön beesik 12-24FPS-re. De ahogy észrevettem a sok haj az oka. Amint valami hajasbaba jön be beesik az FPS mint állat. Mint anno a Tomb Raider-nél.
Mellesleg a karakterek mesterien vannak kidolgozva. Arno mimikáját figyeltem és nagyon durva.
Viszont az átvezetők még így mennek nagyon gáz.
Az biztos, hogy előző részhez sokat fejlődött a grafika, de az is biztos, hogy a gépigény is jócskán megnőtt. Ez a sok Nvidiás effektek meg kb ki se lehet kapcsolni.

😊 <#pias>
Myselor
olyan géppel vicces is lenne ha nem menne jól xd
Én a www.getgamesgo.com-ról rendeltem elő a Gold változatot, ma délután már meg is kaptam a kódot uplay-re. Beaktiváltam és ki is próbáltam a gémet.
41gb-ot szedett le. El is kezdtem játszani a prológust Nvidia optimális beállításai mellett az én konfigomon reccenés mentesen fut. 39- 50 fps között változik. Grafikailag nagyon szép.
(core i7, 16gb ram, ssd, gtx 780 ti)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Achilles azért sántít mert Haytham lábon lövi
itt a kapcsolat a Rogue és az Unity között
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shay öli meg Arno apját
"de valószínű várni kell pár patch-re"

én még mindig várom a Boston patchet =D
ÉRTHETŐ? ezen most jót nevettem

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

MerlinW
Mégis milyen 4 magos AMD? Mert nem mindegy, hogy Athlon, Phenom vagy Bulldozer. Az első kettő esetén érthető lenne a dolog.

[merlinw.org]

Rohadt érdekes... r9 270 2gb , 8gb ram és 4 magos amd highon vagy lowon fps dropp fps esés... idegesítő, elveszi a kedvemet😄, ez mi?,
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.12. 18:40:35

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Shep
ÚÚÚ akkor nálam hasítani fog. (hiszem ha látom) Mondjuk 720p-ben eléggé prev gen érzés a dolog szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.12. 18:38:47

MerlinW
Tehát régebbi vasakon (3-5 éves tech - gyengébbek kedvéért az nem számít, ha tegnap vett valaki 5 éves tech-et), 720p-ben kellemesen játszható. 1080p-vel a 2012 utáni vasakon érdemes próbálkozni.

[merlinw.org]

Shep
Mondom ,hogy igazad van, lépjél már túl rajta!

MerlinW
Középkategóriás Ivy proci + GTX660 + HIGH

i5 750 + R7 250X MEDIUM

i5 4460 + HD 5770 MEDIUM

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.12. 18:29:38

[merlinw.org]

Empty
Látom megy a harc. Nos saját gépen így megy 8 Gb RAM 3770K alapon és R9 290X Lighningon. Videoknál beesik 17-19-re is. Játék közben 27-es beesést is tapasztaltam. A legtöbb esetben 32-től ugrál fölfelé mondjuk durván 50-ig. AA Vsync meg más off. 1920X1080 72Hz Texture medium. Nagyjából ez van nálam.

drop
köszi akkor megnézem majd

Kicsit többre ha low grafikai beállítással játszol, a teszt VHQ(very high quality) beállítással készült, de valószínű várni kell pár patch-re meg driver-re mire játszható lesz normálisan.

Tippre úgy hat óra még.
drop
nem tudjátok mikortól lehet tölteni uplayröl?

Sehogy. Mivel nálunk még jelent meg, honnan a bánatból tudjam hogy futna nálam? Majd a kristálygömbömben megnézem.

Amúgy te nem érted a lényeget: ha van akinek mégis normálisan fut, azzal mi van? Mi szerencsés, meg áldotta a jó tündér? Valami varázslat van a dologban? Vagy szerinted eldönti a program, hogy na most X embernek jól futok Y-nak meg nem?

Vagy esetleg amit már mondtam: lehet, hogy a fps problémákat, a futás problémákat, talán némi patch-el majd javítani fogják, hogy állítólag konzolon( igen , állítólag mivel nincs konzolom, nem tudom megerősíteni) már jobb lett.

És legfőbb képpen: ,mi lenne ha a saját tapasztalat alapján mondaná mindenki ,hogy hogyan fut, nem pedig grafikonok alapján? Ez olyan ördögtől való gondolat?