Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD-seket nem féltem AMD fogja magát és kiad majd fasza drivert ,mert őket érdeklik a játékosok. A Tress FX-et is az AMD gyorsította meg az NV-nek mert visszafejtette az nv cumot mert ő leszarja a játékosokat kb.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Merthogy fejlődés nincs, nehézség nincs, a fegyverek feleslesek, alap hidden blade-el végigvihet (Ha a multi miatt akkor ne is válaszolj az nem érdekel)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.12. 22:53:14
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Pl. vegyük a Unity-t. Rászánnak még plusz pár hónapot vagy talán egy fél évet hogy rendesen optimalizálják és kijavítsák a bugokat és most lehet hogy mindenki oda lenne érte.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Már legend kar, pisztoly. Most jön a ruha 😊
Mellesleg a játék baromi jó. a fő küldetések változatosak és nem unalmasak!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.12. 22:19:52
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
...még jó hogy ebben az évben nem ezt vártam legjobban, hanem a jövő héten megjelenő GTA V-öt!! Az uborka meg jó lesz a pörkölt mellé...
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2014.11.12. 22:06:37
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.12. 22:04:48
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Pedig gyűjtőit akartam venni kedves Ubisoft...Köszönd a saját faszságodnak!
Lehet átalakul nekem is az origi AC unity-m Far Cry 4-é....De asszem idén ősszel mégiscsak a Dragon Age inquisition lesz a befutó nálam.
Francért kell erőltetni ezt az effektet, főleg egy olyan korban ahol minden férfinak hosszú haja van, esélyed sincs a jó FPS-re 😄
Pedig előző AC-k mind megvannak eredetiben, utolsó kettő díszdobozban. De inkább FC4-et veszek e helyett, mert ez nagyon gáz, hogy 100.000-ért kellene vennem kártyát. Anno 50-60.000-ért amit vettem épp kártyát mindig bőven elég volt. Erre itt van ez. Inkább megveszem fél év múlva mire lesz erősebb VGA-m.
Akkor ezek szerinte menne nálam is.
Amint átvezető jön beesik 12-24FPS-re. De ahogy észrevettem a sok haj az oka. Amint valami hajasbaba jön be beesik az FPS mint állat. Mint anno a Tomb Raider-nél.
Mellesleg a karakterek mesterien vannak kidolgozva. Arno mimikáját figyeltem és nagyon durva.
Viszont az átvezetők még így mennek nagyon gáz.
Az biztos, hogy előző részhez sokat fejlődött a grafika, de az is biztos, hogy a gépigény is jócskán megnőtt. Ez a sok Nvidiás effektek meg kb ki se lehet kapcsolni.
41gb-ot szedett le. El is kezdtem játszani a prológust Nvidia optimális beállításai mellett az én konfigomon reccenés mentesen fut. 39- 50 fps között változik. Grafikailag nagyon szép.
(core i7, 16gb ram, ssd, gtx 780 ti)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én még mindig várom a Boston patchet =D
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2014.11.12. 18:40:35
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.12. 18:38:47
[merlinw.org]
i5 750 + R7 250X MEDIUM
i5 4460 + HD 5770 MEDIUM
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.12. 18:29:38
[merlinw.org]
Amúgy te nem érted a lényeget: ha van akinek mégis normálisan fut, azzal mi van? Mi szerencsés, meg áldotta a jó tündér? Valami varázslat van a dologban? Vagy szerinted eldönti a program, hogy na most X embernek jól futok Y-nak meg nem?
Vagy esetleg amit már mondtam: lehet, hogy a fps problémákat, a futás problémákat, talán némi patch-el majd javítani fogják, hogy állítólag konzolon( igen , állítólag mivel nincs konzolom, nem tudom megerősíteni) már jobb lett.
És legfőbb képpen: ,mi lenne ha a saját tapasztalat alapján mondaná mindenki ,hogy hogyan fut, nem pedig grafikonok alapján? Ez olyan ördögtől való gondolat?