Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hisztis picsa, az lol....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy talán akkor kbszott Fx a hátráló tényező?
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Tudom, hogy nincs egy bika gépem, de, hogy lowon nincs meg a 60 fps az kemény.
Én meg ilyen 30-40-el nem tudok játszani, mert látom, hogy lassú.
nem találok semmit a menüben, csak azt az initiates oldalt de az nem az
Így hogy akad az átvezető förtelmes.
i7 4930/ gtx780, folyamatos es gyonyoru. alapbeallitasokon hagytam amit a gep talalt ki.
mondjuk 1 orat toltam arno gyerekkorat es elso fiatalkori missiojat. jo lesz ez!!!
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az irányítás nekem kissé furcsább lett. Amúgy rohadt szép. Elsőre érdekesen indult a játék. Van máris pár apróság ami tetszik., mint lehet leguggolni akármikor, és lopakodni, stb.
Hogy volt pofájuk így kiadni? Hát lekopogom, de ezzel semmi baj sincs. De majd meglátjuk hosszú távon, ez csak az első benyomás!
Arno-t kivették a szupermen szerepből. 3 ellenfél (kettő karddal, egy pisztollyal) simán megfektetett ha egy kicsit is hibáztam.
A beállításokkal is játszottam: minden ultrán, Vsync be, AA maximumon - átvezető animációk közben 8 fps volt a minimum, átlagban pedig 20-25 fps volt. Játék közben 30 körül mocorgott (Párizsban, tömegben).
Korábban már írtam (#653), hogy AA és Vsync nélkül többnyire 80 fps volt. 1980x1200, nyújtás nélkül (alul fölül fekete sáv be :Đ)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Biztonság kedvéért előrendeltem az FC4-et is, vicc hogy nyílt világú az is és elég szép, és ott az ajánlott gépigény az ami AC:Unity esetén a minimum...
Úgy látszik idén az UBI-nál a csóró gyerekek játéka az FC4 lesz.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.11.13. 11:27:09
Az ilyesmi rontja mind a kiadó, mind a fejlesztő presztízsét. Hosszú távon nem éri meg.
Üzletpolitikailag rossz stratégia az új konzolokat így telibeszarni pl. szerintem. Presztízskérdés kéne hogy legyen a nagy kiadóknak, hogy ne gányolva adjanak ki rá game-eket, hosszútávú befektetés, legalább most, a felfutási időszakban kéne ezzel vigyázni.
A pécét már nem is említem meg itt, mostoha sorsa van szegénynek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha az ubi döntene hidd el ez így ebben a formában nem jelent volna meg, de hát a hatalom és a pénz nagy úr ubi is abból él.
Next PC upgrade: 2022
Ez azért eléggé gáz. Az még egy dolog, hogy PC-re nem gyerekjáték az optimalizácó, nyilván az nehéz ügy.
De az, hogy konzolokon is ilyen tré módon megy? Na, ott ez már nem mentség. Pláne, hogy ezek a next gen cuccok most kezdenek csak felfutni, mindenhol csak azt hallod hogy "na most megmutatjuk, mit tud a next gen" - szóval kurvára nem mondhatják azt sem, mint az előző generációnál, hogy hát sajnos régi már a hardver, kompromisszumokkal csak ezt tudtuk kihozni :D
Másszóval, az ubi most ezt nagyon elszúrta... De komolyan, hogy volt pofájuk így kiadni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS4-en is volt pár hely, ahol leesett a frame rate - ahogy néztem a videót, ez kb ugyanott volt a pc-nél is. Nyilván optimalizációs probléma, amit majd kipeccselnek. Azért elég gáz, hogy ezt megint el kell a launchkor játszani.
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.11.13. 08:07:51
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De mig a Unity nem fog jönni xbox 360/ps3-ra addig a Rogue jön pc-re jövőre valamikor!<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.13. 07:35:27
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem semmi bajom a játékkal, különösebb bugokkal sem találkoztam még.
A történet érdekes, Párizs, Versailles (Tükörterem!) megvalósítása csodás.
Nem is fut rosszul, s jól is néz ki a játék.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

2. SG-n szerintem ha akarnék se találnék olyan topikot ami csak a topik címről szól.
[merlinw.org]
Lehet lefizette őket az EA pár millával csináljanak ilyen szart és vegyék át végre az év leggázabb kiadója címe díjat tőlük.
Sajnos ilyenkor nagyon látszik mennyit jelent a PÉNZ ,mert nem a kiadó döntése volt hogy így jelent meg a game. Muszáj volt kiadniuk :(
Ilyenkor de kettéba**nám baltával az összes nagykutya fejét aki sürgeti a kiadást.
[merlinw.org]
De ehez képest az AC1 után ez az első AC amit tényleg élvezek. Vannak vele gondok, de tartalmilag rendbe van a játék nagyon.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.12. 23:30:52