Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
De gyilkolja a vasat rendesen
Viszont valaki mondja már el nekem hogy miért buziskodik nálam vajon az NVidia vezérlőpult? nem tudom megnyitni, hiába kattintgatok rá se kép se hang, mi a fax baja van?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na ez vicces, mert én úgy emlékszem hogy a fos grafikájú Ghosts össze-vissza akadt megjelenés napján.
Ennyire látszik hogy már sorozatgyártásban gondolkodnak. A lényeg hogy egymás után jöjjön az újabb rész, az optimalizálásra/tesztelésre már nem is fordítanak időt. És ez nagyon nem jó, mert én viszonylag szeretem az AC szériát, nagyon nem szeretném hogy olyan sorsra jusson mint a CoD széria.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.13. 16:32:35
De ne legyen igazam. Viszont felháborító ez a gépigény, a látvány tükrében.
Engem az idegesít a legjobban hogy előrendeltem és holnap át kell vennem, ki kell fizetnem. Pedig keddig kibírtam volna az FC4-ig.
Így meg nem akarok vele játszani, hogy egy fostalicska. 100.000-es kártyát tudnék venni, de egy játékért azért már na...
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.11.13. 16:31:06
Jó lenne ha észhez térnének már. Legalább a COD ugyanazt a fos grafikát hozza évről évre, és nincs gond a gépigénnyel...
Amúgy:pár napja játszottam a Black Flag-el, előlről kezdtem, és képzed, majdnem a legelején átestem a hajó textúráján. Pedig, van egy éves a játék, patch is volt hozzá., több is. És most akkor.. mi van?
Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz
6GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
[merlinw.org]
És én elhiszem, hogy a te gépeden szar. (amúgy leírhattad volna milyen konfigon nem fut, de hát ügye...minek konkrétumokat leírni, egyszerűbb csak szarozni) Sajnálom.De nálam meg jó. Most mi van? Csak azért szidjam én is, hogy ...miért? Nem szidhatom, ha nincs rá okom. Nem értem ezt a gondolkodást.
Jó, hát azért lenne sok dolog amibe belelehetne kötni, és az irányítás is fura nekem. De majd jön még patch. A hibákat lehet javítani, de magyar nem lesz, ezért ez jobban zavar.
[merlinw.org]
azért a multit hiányolom, a többi részben alapból volt most miért hagyták ki?
[merlinw.org]
youtube videókat néztem, de ott csak konzol coop-okat látok. vajon pc-re hogy működik?
Sziasztok!
Valami nem jó nálam!
Akárhova állítom a grafikát, mindegy, hogy ultra vagy low, élsimítás nélkül, TXAA-val ugyanúgy 30-40 FPS-em van.
344.65-ös driverrel,ami ehhez a játékhoz lett kiadva.
Lehet, hogy a menüben hiába állítgatom a grafikát, közben meg nem is változoznak a beállítások?
Utoljára szerkesztette: Fradi88, 2014.11.13. 15:29:57
[merlinw.org]
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Szerk: A lenti szép szavak mellett valós dolog, hogy a játék a jelenlegi állapotában bugos szarkupac, nagyon remélem, hogy mihamarabb javítják amit tudnak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.13. 14:52:52
[merlinw.org]
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A gépemen tökéletesen fut - mondjuk az lenne a gáz, ha nem futna - , de régebbi konfigon valóban gáz. Feldobtam a céges gépemre (2500K, 6950 1GB, 8GB RAM), és max 20-25fps-t sikerült kicsiholnom belőle 720p, Texture quality high, Streching off, AA off, Bloom off, Shadow quality low, HBAO+ kombóval. HBAO-t kikapcsolva (a legtöbbet dobja a látványon a texture quality mellett) néha karcolja a 30-at, de csak üres terepen.
Az 1.2-es javítás valamit orvosolni fog, de szerintem ne számítson senki hatalmas ugrása.
[merlinw.org]
warezolásnak.
hol van a multiplayer rész vagy a coop mód a pc verzióban? Vagy hogy indítható?
kipróbálnám a multit.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.13. 13:43:40